Black Friday 2024
Her er de bedste senge tilbud under black friday

Black Friday er en dag, hvor mange butikker tilbyder gode tilbud på forskellige varer. Senge er en af de ting, der ofte er nedsat i denne periode. Hvis du er på markedet efter en ny seng, så er Black Friday det rette tidspunkt at købe på. Vi vil i denne oversigt give dig et udvalg af de forhandlere, der sælger senge af høj kvalitet under black friday.

 

Nordic Dream - Black friday tilbud hos Nordic Dream

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Hos Nordic Dream er det ikke ualmindeligt at finde senge af høj kvalitet til et godt tilbud. Hvis du holder øje med deres webshop, er der gode chancer for, at du falder over nogle gode tilbud på senge, der garanterer en fantastisk nattesøvn.

Og de gode tilbud stopper ikke her. Som kunde hos Nordic Dream får du også mange andre fordele, såsom gratis levering og ombytning samt en prøveperiode på 100 dage.

 

Derfor skal du vælge Nordic Dream

 • Danskproducerede kvalitetssenge
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode
 • Rentefri finansiering
 • 4,9 ud af 5 på Trustpilot

 

Fjord topmadras – ErgoFlex-skum med 2 unikke sider

Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream er kun 10 cm høj, men du skal ikke lade dig narre af dens lille størrelse. Den er lavet af ErgoFlex-skum, som har en kraftig slagkraft, når det gælder komfort og funktion.

ErgoFlex-skummet har en åben cellestruktur, der giver bedre luftcirkulation, så fugten fra din krop hurtigt kan transporteres væk i løbet af natten. Denne funktion garanterer også, at din seng altid vil være tør, ren og dufte frisk.

Fjord Top-madrassen har to sider: en blød og en fast side. Skummet på den bløde side er rillet, hvilket giver dig mere komfort og justeringsmuligheder, mens den faste side er flad, hvilket gør madrassen mere robust. Hvis du er på udkig efter en traditionel topmadras, så er Nordic Dream’s Ergoflex-model perfekt til dig.

Fordele ved køb

Nordic Dream producerer ikke kun senge af høj kvalitet, men de tilbyder også en fantastisk kundeservice. Som forbruger kan du nyde godt af mange fordele ved at vælge at købe din næste seng hos dem.

Hos Nordic Dream forstår de, at det ikke altid er muligt at vide, om en seng er den rigtige for dig ved at “Testkøre” den i butikken i ti minutter. Derfor tilbyder de gratis levering og en 100 dages prøveperiode, så du kan sikre dig, at sengen er perfekt til dig, før du binder dig. Desuden har alle sengeene 25 års garanti på brud på fjeder og ramme.

Virksomheden er elsket af sine kunder, hvilket afspejles i den fantastiske score på 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot – den højeste score, som nogen har fået i sengebranchen. De tager kundeanmeldelser meget alvorligt, og den store respons på Nordic Dream senge siger meget om, hvor fremragende deres produkttilbud er sammenlignet med andre på markedet.

Gode finansieringsaftaler

Du kan finansiere din Nordic Dream seng gennem Santander Consumer Bank. Hvis du ikke kan betale hele beløbet på forhånd, har du mulighed for at dele omkostningerne op over 10 eller 20 måneder. På denne måde kan du begynde at nyde din nye seng med det samme og betale den af over tid.

Finansieringsaftalen hos Nordic Dream er fuldstændig gennemsigtig og uden skjulte renter. Du kan derfor trygt vælge Nordic Dream, hvis du ønsker en god kvalitet og fordelagtig finansieringsaftale.

Hvis du har forelsket dig i en af de smukke senge fra Nordic Dream, er der mange fordele for dig som forbruger. Hos Nordic Dream får du gratis levering, mulighed for at prøve sengen inden for hjemmets fire vægge og praktiske finansieringsaftaler.

Med Nordic Dream får du ikke kun fleksible betalingsbetingelser og gode fordele, men også 15-25 års garanti på ramme og fjedrebrud. Du kan med andre ord se frem til mange års søde drømme i deres senge af høj kvalitet.

SE ALLE TILBUD HER

Bedre Nætter - Black friday tilbud hos Bedre Nætter

Chat åbningstider

Man - Søn: 09.00 - 23.00 • 100 dages prøveperiode
 • Gratis levering
 • Unikke senge

SE ALLE TILBUD HER

Hos Better Nights kan du tilpasse din seng til dine behov. Blandt andet er det muligt for dig og din partner at vælge hver sin fasthed. Dette giver dig en sjælden mulighed for en komfort, der overgår konventionelle senge. Selv om deres senge er mere overkommelige end andre luksusmærker, betyder det ikke, at de sparer på kvaliteten – tværtimod.

 

Derfor skal du vælge Bedre Nætter

 • Gratis levering
 • 100 dages prøveperiode
 • Gode anmeldelser på TrustPilot

 

Svanemærket og SonoCore

7-zoners springmadrassen fra Bedre Nætter er designet til at give komfortabel støtte til dit hoved, dine skuldre, din lænd og dine hofter. Madrassen har tre lag lommefjedre, der er fordelt på forskellige zoner for maksimal komfort.

Hofteområdet er specielt, fordi det har 90 % fjederkraft. Det sikrer, at din rygsøjle bevarer en ergonomisk form. Topmadrassen er lavet af latex, der er Svanemærket og produceret efter deres SonoCore-metode, hvilket gør madrassen ekstra åndbar og bæredygtig.

100 nætters prøveperiode

Bedre Nætter erkender, at dit soveværelse fungerer som deres sengeudstilling. Derfor ønsker de, at du skal føle dig afslappet og komfortabel i din seng, før du beslutter dig for at beholde den. For at gøre det muligt tilbyder Bedre Nætter 100 nætter, hvor du gratis kan prøve sengen. Hvis du ikke mener, at den passer til dig, kan du returnere hele sengen uden omkostninger. Men hvis sengen passer dig, men dens fasthed ikke opfylder dine krav, er en ombytning til en anden fasthedsgrad også en mulighed.

Mulighed for finansiering

Hos Bedre Nætter er det muligt at finansiere din seng, ved at afbetale over 10-60 måneder. I forhold til løbetiden, så bestemmer du selv om det skal være 10 eller 60 måneder, så længe det er inden for den tidsramme.

Finansieringen sker i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for et hurtigt, sikkert og nemt køb.

Det eneste det kræver af dig for at få finansieret handlen er:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et NemID
 • Dit køb skal være for minimum 6.500 kr.
 • Dit køb må højest være for 60.000 kr.
SE ALLE TILBUD HER

Sengetid - Black friday tilbud hos Sengetid

Telefon: 70 60 55 53

Alle dage 09-22 • Altid gratis fragt
 • 101 nats ombytning
 • Kunderne elsker dem
 • Rentefri finansiering

SE ALLE TILBUD HER

Du kan ofte finde senge på tilbud hos Sengetid, og du kan nogle gange spare over 50 % af den normale pris. Udvalget omfatter dobbeltsenge, kontinentalsenge, elevationssenge og boksmadrasser. Alle sengene er fremstillet af danske håndværkere med bæredygtighed for øje, så du ved, at de er af høj kvalitet og holder i mange år fremover.

 

Derfor skal du vælge Sengetid

 • Dansk design og dansk håndværk kvalitetssenge
 • Altid gratis levering og 101 dages prøveperiode
 • Godkendt af e-mærket
 • Rentefri finansiering
 • 4,9 ud af 5 på Trustpilot

 

Dansk kvalitet og god service

Når du handler hos Sengetid, er du garanteret kvalitet. Du behøver ikke at bekymre dig om, at din nye seng falder fra hinanden efter et par år – deres senge er lavet til at holde i 20-25 år. Og hvis du nogensinde skulle få brug for det, er kundeservicen altid klar til at hjælpe dig. Tag blot et kig på, hvad kunderne har at sige: 94 % af dem ville anbefale Sengetid på Trustpilot.

Men det er ikke alt, hvad de tilbyder. Ud over gode tilbud på kvalitetssenge sælger de også sengetøj og linned. Så hvis du mangler en god dyne til din nye seng eller et blødt sengesæt, så har Sengetid dig dækket ind.

Med senge fra Sengetid er du garanteret i mindst 15 år, og på nogle modeller op til 25 år. Du får også altid gratis fragt, 30 dages returret og 101 dages ombytningsret på din seng og springmadras.

Når du køber hos dem, kan du føle dig helt tryg – det er et e-handelsmærke, der garanterer en sikker købsoplevelse på nettet.

Valgfrihed i dit valg af ny seng

Når du køber en seng fra Sengetid, køber du også en seng, der er designet til at opfylde dine specifikke ønsker og behov. Alle senge er håndlavet af nordiske kvalitetsmaterialer efter dine ønsker.

Hos Bedtime kan du vælge mellem en lang række stilfulde farver til din nye seng. Alle modeller fås i sort, lysegrå og mørkegrå, mens nogle også fås i sand og mørkeblå. Ligeledes har alle madrasser forskellige fastheder – fra medium til ekstra fast – så det er vigtigt at vælge den rigtige madras baseret på din kropsvægt for at opnå maksimal komfort.

Hos Sengetid kan du ikke kun vælge farven på dit sengetøj og fastheden af din madras, men også hvilke ben du vil have monteret. Alle modeller leveres med runde ben i egetræ, der enten er naturlige eller sortmalede. Nogle modeller leveres også med ben i krom. Højden på benene for hver model varierer fra 10 cm i højden til 23 cm i højden, så du kan vælge den indgangshøjde, der passer dig bedst

Når du køber en seng hos Sengetid, er der altid en topmadras med i prisen. Topmadrasserne fås i enten latex eller wonderpur. De to materialer har forskellige egenskaber – med en topmadras i latex får du f.eks. bedre vejrtrækningsevne, og den er især god til dig, der har tendens til at sove meget varmt.

Med Wonderpur bevarer du mere varme, fordi din kropsvarme gør materialet blødere og former sig bedre efter din krop. Jo mere du synker ned i Wonderpur, jo anderledes støtte og følelse vil du opleve.

SE ALLE TILBUD HER

Sengefabrikken - Black friday tilbud hos Sengefabrikken

Kundeservice åbningstider

Alle dage fra kl. 08:00 - 22:00 • 100 dages ombytning af fasthed og topmadras
 • FSC-certificerede rammer
 • Kundeservice hver dag fra 8-22

SE ALLE TILBUD HER

Sengefabrikken bruger kun de bedste materialer til deres produkter, så du kan sove trygt hver nat. De udvælger omhyggeligt hver eneste komponent, der indgår i produkterne, og bruger kun komponenterne, hvis de opfylder deres høje standarder. Det vil sige, at de stoler på kvaliteten af deres produkter, og derfor tilbyder de en omfattende garanti mod brud på ramme eller fjeder.

 

Derfor skal du vælge Sengefabrikken

 • Direkte fra fabrik til dig
 • Danskproduceret
 • Gratis levering
 • Kundeservice alle dage fra 8-22

 

Fremstillet i Danmark

Sengene produceres i Danmark af erfarne medarbejdere, der forstår vigtigheden af at være opmærksom på de små detaljer. Underkomponenterne, som FSC-certificeret svensk fyrretræ og latex fra en af Europas bedste producenter i Belgien, er alle håndudvalgt med henblik på holdbarhed og kvalitet.

Komponenterne bliver sammensat i Danmark på bestilling. Det betyder, at de producerer sengen specifikt til dig og dine behov.

100 dages fasthedsgaranti

Ved at spare de fysiske butikker væk, har Sengefabrikken mulighed for at give dig kundeservice alle ugens dage fra 08:00 – 22:00. De sidder klar til at hjælpe dig og besvare de spørgsmål du måske sidder og har. Derudover tilbyder de også gratis retur med afhentning af sengen på din adresse, 100 dages fasthedsgaranti og meget mere.

Gode forbrugeranmeldelser

Med en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner på TrustPilot har Sengefabrikken behandlet mere end 45.000 ordrer i løbet af de sidste 3-4 år. Sengetid har også et stort udvalg produktanmeldelser på deres hjemmeside, så du kan træffe informerede beslutninger. For at gøre købsrejsen så glidende som muligt, inkluderer de ben, topmadras og levering i alle priser; på den måde løber du ikke ind i uforudsete skjulte omkostninger hen ad vejen.

SE ALLE TILBUD HER

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme