Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige seng, madras, topmadras eller boxmadras. Hvis du bruger lidt tid på, at læse anmeldelser på internettet eller tests som beskriver de forskellige modeller eller typer, så er du godt på vej til, at få bedre forudsætninger, når du skal vælge.

En boxmadras er som ordet siger, en madras som er bygget ind i en boks, typisk en træramme, og når man kommer ben eller meder på den, så kan den fungere som en seng.

Boxmadrasser har været populære i de seneste 20 år, nok mest fordi, at de er meget enkle i opbygning, de er lette at håndtere og så har de været meget fornuftige i forhold til anskaffelsesprisen.

Det er en meget billig måde at have seng på, og der findes rigtig mange forskellige typer og kvaliteter.

Kvaliteten er ret vigtig når du som forbruger skal vælge den rigtige boxmadras, og det kan tit være svært at vælge det helt rigtige.

Hvis din økonomi er stram, så vil du helt sikkert gå efter de billige af slagsen, og du kan faktisk godt få hæderlige boxmadrasser, som er gode i forhold til prisen. Der findes dog også rigtig mange dårlige versioner eller modeller, som overhovedet ikke egner sig til senge, og dem skal du forsøge at undgå.

Vi har, i denne guide til den bedste boxmadras, kigget nærmere på madrasser fra Bedrenætter.dk, Sengetid.dk, Sengefabriksudsalg.dkSoveland.dk og Unoliving.dk.


Er du i tvivl om hvilken type seng du skal vælge, så kan du tage et kig på vores Senge test – bedste seng

Vi tester de bedste boxmadrasser

Skal du absolut ind i butikken? Skal du absolut lægge dig ned og udstille soveværelsets ritualer i fuld offentlighed?

Den slags hører fortiden til. At skulle hen i butikken og ligge på en 10 – 20 forskellige madrasser var altså noget, man gjorde den gang, da mormor var ung.

Den nye måde at købe madrasser på foregår naturligvis ’online’ – op i skyen med alt det gamle besvær. Der er mange boxmadrasser at vælge mellem.

Nuvel, det er sandt. Det er svært at danne sig et overblik over ”skidt og kanel”. Vi må ty til eksperterne her, når vi skal holde rede på de mange muligheder.

Væsentligt er det, at sælgeren giver dig en tidsramme, så du kan vænne dig til sengen og finde ud af, om det her er noget for dig. Du skal med andre ord sættes i stand til at kunne returnere varen, selvom det valgte ”brand”, så ender hos forhandleren, hvor det må sælges til nedsat pris.

Mange forhandlere giver dig en 30 dages prøvetid med returret, og gør de ikke det, er det ikke værd at skrive en e-mail til tante Agathe om dem. De bedste forhandlere giver dig helt op til 100 dages prøvetid.

Det er en god ide at sætte sig ind hvilke materialer, boxmadrassen er lavet af. Hvilke certifikater har madrassen, hvilke usikre – om nogle – kemikalier er indgået i fremstillingen af dem?

Lad være med at skille dig af med din gamle madras. Det er altid en god ide at have ’en backup’, hvis du beslutter dig for at returnere den nye madras indenfor prøvetiden.

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kg skal du vælge en madras med medium fasthed
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kg skal du vælge en madras med fast fasthed
 • Vejer du mere end 90-95 kg skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed
*Dette er vejledende tal for valg af madrassens fasthed og skal ikke betegnes som en facitliste

Her er hvad vi betragter som de bedste madrasser til de givne priser.

Venus Boxmadras (Bedst i test)

Venus Boxmadras (Bedst i test)

Bedste boxmadras 2020 og den mest populære blandt kunderne

Opgraderet til hele 7 komfortzoner

Kunderne tager ikke fejl – det er og bliver det bedste barometer for, hvad vej vinden blæser, når det kommer til boxmadrasser.

Venus boxmadras har hele 4,5 stjerner ud af 5 hos kunderne hos bedrenætter.dk, hvilket er meget tæt på det højest opnåelige.

Kunderne siger bl.a:
Søndergård skriver: “Venus er en skøn seng, og den blev leveret hurtigere end lovet.” Yderligere bemærker han: ”Har aldrig tænkt jeg skulle købe en seng ubeset, men må sige den er over al forventning. Super lækker kvalitet og topmadrassen er lækker. 100 % tilfreds med køb og behandling.”

Carsten N. kalder købet en rigtig god oplevelse, og han skriver: ”Jeg har rent faktisk oplevet at få en bedre søvn efter jeg fik min Venus boxmadras. Det er en tung og solid seng, med den bedste topmadras jeg nogensinde har haft. Kundeservice skal også have ros for hurtige og relevante svar.”

Seng.nu vurderer Venus boxmadrassen til at ligge indenfor kategorien ”bedste boxmadras”, og den har også været udnævnt til den mest populære seng hos Bedre Nætter.

Flere valgmuligheder

Madrassen er udviklet i et distingveret og dekorativt design, hvilket ikke mindst skyldes, at den kan leveres med nogle imponerende Champagneben. Mht. til ben er der 2 valgmuligheder, i form af runde ben i eg eller, mod en lille ekstra betaling, champagne benene.

Topmadrassen der følger med i købet, er produceret med den nyeste teknologi, hvilket giver en fuldstændig ensartet overflade og en topmadras der både er mere støttende og stærkere. Samtidig er den også ekstrem åndbar og Svanemærket.

God kvalitet, høj liggekomfort og lang levetid

Den leveres med dobbelt fjedring, henholdsvis Mini Bonell og Pocket fjedring. Med 220 fjedre pr m2 rangerer sengen højt, hvad liggekomfort angår.

Boxmadrassen er fleksibel og stærk, og når den på samme tid består af 7 komfortzoner, får din krop den rette støtte, uanset om du hviler på ryggen eller maven.

Med temperatur-sensitivt Hybridskum omkring fjedrene, sikres affjedringen med en bedre komfort og en længere levetid som resultat.

Siderne er beklædt med eksklusivt holdbart møbelstof, der er nemt at holde rent. Selve madrassen ligger i en 20 cm høj og solid træramme.

Sengen er desuden også Oeko-Tex 100 certificeret. Det er din garanti for, at der ikke er brugt skadelige stoffer ved fremstillingen af denne seng.

Uanset din vægt, er der en Venus boxmadras der passer til dig

Madrassen leveres som ”ekstra fast”, ”fast” eller ”medium”. Valget mellem ”ekstra fast”, ”Fast” eller ”Medium” har med din kropsvægt at gøre.

Madrassens hårdhed skal sikre, at din ryg er lige i sideliggende leje. Vejer du mindre, har du behov for en blødere madras. For tungere personer skal der en hårdere madras til.

Kropsvægt under 75 kg. kræver en boxmadras med pocket-fjedre og medium fasthed.

Kropsvægt mellem 75 og 90 kg. kræver enten en boxmadras med pocket-fjedre og fast/hård fasthed eller en boxmadras med multi-pocket fjedre og medium fasthed.

Vejer du mere end 90 kg. er der også en Venus boxmadras til dig, med multi-pocket fjedre.

Du får 100 dages prøvetid med ombytningsret eller alle pengene tilbage på denne boxmadras fra BedreNætter samt prisgaranti.

Produktspecifikationer

 • Farver: Sort, beige, antracitgrå, lysegrå
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
 • Højde: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Pocketfjedre eller multi-pocket fjedre
 • Fjedre pr. m2: 220
 • 7 komfortzoner
 • Bolster: Venus Møbelstof
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Ben inkluderet
 • 20 cm Træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Nordkap boxmadras (Bedst til prisen)

Nordkap boxmadras (Bedst til prisen)Vi giver dig her vores ’Bedst til prisen’ boxmadras, hvor du får komfort og dansk kvalitet til en yderst fornuftig pris.

Nordkap er en splinterny serie af yderst eksklusive boxmadrasser, som er designet og produceret i Danmark. Det er et kvalitetsprodukt bestående af de absolut bedste materialer fra top til bund.

Med en Nordkap Box sikrer du dig selv velbehag i særklasse og ikke mindst din dyrebare skønhedssøvn. Med disse kvalitetsrige materialer sikrer du dig ligeledes en seng med enormt lang holdbarhed, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Boxmadrassens fundament starter ved en massiv træramme af svensk fyrretræ, som ikke mindst sikrer en høj stabilitet.

Ydermere er boxmadrassens indre fundament lavet af to individuelle fjedrelag placeret på hinanden. Disse fjedrelag er lavet af henholdsvis 150 mini bonell-fjedre samt 261 pocket-fjedre og giver dermed en ekstraordinær komfort, som garanterer en ekstraordinær nattesøvn.

De 150 mini bonell-fjedre er placeret i bunden, da de er kendetegnet ved stabilitet og hårdførhed. De 261 pocket-fjedre er placeret øverst, da de er kendetegnet ved støtte, komfort og ikke mindst fleksibilitet, da fjedrende arbejder individuelt.

Bedst til prisen boxmadras

Med en Nordkap Box får du en seng af højeste kvalitet og bedst til prisen. Madrassen tilpasser sig til netop din krop, hvorved dine primære trykpunkter får den største støtte, da pocket-fjedrene er inddelt i 5 komfortzoner.

Disse komfortzoner tager nemlig højde for, at din krop har forskellige kropstryk på madrassen. På den måde er zonerne omkring f.eks. lænd og skuldre en del mere faste, så din krop så vidt muligt ligger vandret hele natten.

Dette er ligeledes med til at forebygge ryg- og lændskader i fremtiden, da du ikke overbelaster din krop med unødig vægtfordeling.

Du kan vælge mellem 3 slags topmadrasser til denne boxmadras: En latex topmadras, en celsius topmadras og, mod ekstra betaling, en Prima latex topmadras. Er du nysgerrig omkring, hvad disse topmadrasser kan gøre for dig, kan du læse med her.

Latex topmadras

Ønsker du en topmadras, der er fast, elastisk og kølende, kan latex madrassen være et godt bud.

Du får nemlig her en topmadras, der yder den helt rette modstand til din krop, så du opnår den optimale komfort under nattesøvnen.

En latex topmadras er derudover perfekt til dig, der bøvler med at have det for varmt om natten. Madrassen har nemlig en øget luftcirkulation, der gør, at der bliver frigivet luft i stedet for at holde på varmen hele natten.

Celsius topmadras

En celsius topmadras er omvendt ikke fordelagtig for dig, der har det varmt om natten. Topmadrassen er nemlig fremstillet af det såkaldte ’memory skum’, der på grund af kropsvarmen bliver opvarmet om natten. Madrassen holder således på varmen i stedet for at afgive den.

Omvendt kan en celsius topmadras være den helt rette løsning for dig, der ønsker ekstra støtte. Madrassen har en åben cellestruktur, der gør, at den ’husker’ dine bevægelser og bruger dem til at give dig den maksimale støtte og komfort.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 70×200 cm, 80×200 cm, 90×200 cm, 90×210 cm, 105×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm
 • Farve: Sort
 • Højde i alt: 53 cm (Metalben: 20 cm Boxmadras: 26 cm Topmadras: 7 cm)
 • Topmadras med 4 cm kerne
 • Materiale: Massivt fyrretræ, møbelstof med kuvertsyning, dobbeltfjedring
 • Polstring: 25 mm skum
 • Medfølger valgfri topmadras med latex eller celsius eller mod ekstra betaling; en Prima latex topmadras
 • 15 års fabriksgaranti på fjedre- og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Norland Luksus Boxmadras

Norland Luksus BoxmadrasSkandinaviske NORLAND med adresse i Danmark er din absolutte garanti for nordisk kvalitet, og det er værd at tage med i disse tider, hvor markedet for senge og boxmadrasser nærmest drukner i mere eller mindre lødige tilbud – især de mindre lødige!

Med Norlands produkter opnår du den bedste kvalitetsseng. Den er formgivet på grundlag af en langsigtet planlægning og efter mange grundige overvejelser med henblik på at skabe den optimale hvile og søvn for sine brugere. NORLAND er kendt for sine komfortable senge, leveret i den bedste kvalitet.

Norland luksus boxmadrassen har alle de fortrinlige karakteregenskaber, der skal til for at skabe sig et fint sovemiljø. En investering i din fremtidige søvn, i dit energiniveau og i dit generelle velvære og ikke mindst livskvalitet, trænger sig på under indtryk af tidens stress og jag.

NORLAND er derfor noget de fleste søvnbevidste til enhver tid vil pege på. Norlands senge er det rette sengevalg; hver del af sengemiljøet er af den absolut højeste standard.

Norland Luksus boxmadras er en gedigen holdbar seng i en kraftig konstruktion.

Sådan er opbygningen af sengen

Bund-fjedringen hviler på Bonell teknologien, der er formet som et timeglas, med aflukkede knytninger forbundet med spiraltråd i begge ender. Denne anvendes som underkerne i dobbeltfjedrede madrasser, og den yder en fin afstivning til kroppen pga. af sin relative hårdhed. Indlæggets opbygning giver en behagelig fjedereffekt.

Bonell princippet er kendt fra tidligere tiders springmadrasser, hvor fjedrene er formet som et langt stykke metal. Denne form for fjedring er en billig måde at fabrikere springmadrasser på. Anvendt i selve den madras du ligger på, er det ikke en god ide alene at anvende denne form for fjedre, fordi du ofte kan mærke når din sengepartner flytter sig i sengen. Bevægelsen befordres igennem fjedrene.

Af samme grund anvender man heller ikke så meget mere de gammeldags fjedre i selve den midterste madras. I dag bruger man en anden teknologi kendt som enten pocketfjedre eller multipocketfjedre, fordi disse er separate fjedre, der ikke er forbundet med hinanden.

Pocketfjedre er bekosteligere at fabrikere, da hver enkelt fjeder skal sys ind i sin egen pose. Dette giver mulighed for at inddele madrassen i alternative zoner, så liggeunderlaget kan afstive din krop optimalt. Det er vigtigt, at din rygsøjle i hvile er lige, når du ligger på siden, og det opnås bedre med disse forskellige zoner.

Det er en god tommelfingerregel at holde sig for øje, at man altid, når man ligger, skal kunne få en hånd ind under hoften.

Vælger du en madras med pocketfjedre er tætheden af fjedre ca. 250 pr. m2. Norland Luksus boksseng er m.h.t. den midterste madras opdelt i fem zoner og dobbelt pocketfjedre, der er fremstillet med temperaturfølsom Cooltex-skum omkring fjedrene.

Multipocketfjedre er mindre, og det indebærer at densiteten bliver en del højere – ca. 500 fjedre pr. m2. En højere massefylde af fjedre indebærer, at der er flere støttepunkter i madrassen. Disse springmadrasser er de dyreste springmadrasser.

En madras baseret på multipocketfjedre er specielt god til personer der vejer 95 kg eller mere.

Produktspecifikationer

 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 90×210 cm, 180×210 cm
 • Bonell-fjedre bund
 • 5-zoners pocketfjedre i to lag
 • Cooltex-polstring omkring fjedrene
 • Valgfri 10 cm. Wonderpur eller luksus latex topmadras
 • Valgfri ben; champagne eller eg
 • 25 års garanti (Brud på ramme eller fjedre)

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

ProSleep Tokyo L600 boxmadras med opbevaring

ProSleep Tokyo L600 boxmadras med opbevaringBoksmadrasser er på trods af alt kommet for at blive. Det er en populær og enkel løsning, når der skal købes seng. Den er ikke meget andet end en madras med fire ben på. Den er nem at flytte rundt på, og det er let holde rent omkring sengen.

Men man kan hurtigt købe den berømte ”kat i sækken”. Hvad der er den bedste boksmadras for lige netop dig eller for jer, afhænger mest af alt om liggekomforten. Kvalitetsforskellene mellem udbuddet af boksmadrasser er udtalte. Du skal passe meget på.

Væsentligt for dit valg er ”Made in Langtbortistan” brandet – lad være med at købe en seng fremstillet lige netop der. De danske boksmadrasser er måske ikke de billigste, men de er de bedste, når det kommer til en række væsentlige parametre for din beslutning om at købe.

Du skal være opmærksom på en række forhold, først og fremmest selvfølgeligt valget af fjedertype og fasthed, som har med din vægt at gøre.

Dernæst er der spørgsmålet vedrørende antallet af komfortzoner hvor minimum 5 komfortzoner er et absolut ”must”.

Polstringen, ikke at forglemme, har at gøre med indlejringen af madrassens fjedre, hvor Memoryskum er en god ide.

Yderligere er er spørgsmålet, om der skal en topmadras med, hvilken højde på benene du ønsker dig og hvilket andet tilbehør, du er på udkig efter?

Made in Denmark boxmadras med opbevaring

Når alt det er sagt, må det siges, at vi mener, at modellen ProSleep Tokyo L600 med Pocketfjedre, fem Komfortzoner og opbevaring klarer boxmadrassernes lakmustest. Madrassens mange fortrin lever op til de mange krav, man kan stille til en seng i denne prisklasse.

ProSleep er en særdeles eksklusiv serie af boxmadrasser, som, trods navnet, er designet og produceret i Danmark. Med en ProSleep Tokyo får du en seng, hvor kvalitet, komfort og design går op i en højere enhed.

Denne model kan både fås i den moderne lysegrå samt mørkegrå farve, som udstråler en tidløs elegance og dermed passer ind i ethvert hjem.

Boxmadrassens fundament starter med en træramme af massivt fyrretræ, som ikke mindst sikrer en høj stabilitet.

Ydermere er boxmadrassens indre fundament lavet af et individuelt fjedrelag, som er produceret af pocketfjedre. Pocketfjedre er en af de mest moderne former for fjedretype, og anvendes i de fleste nyere senge i dag.

Pocketfjedre er kendetegnet ved enorm støtte, komfort og ikke mindst fleksibilitet, da fjedrene arbejder individuelt. Med en ProSleep Tokyo får du en seng af høj kvalitet, og den er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med din søvn.

Madrassen er tilpasset til netop din krops vægt og form, hvorved dine primære trykpunkter får den største støtte. Derudover har den nogle meget praktiske funktioner, nemlig at den bevarer en konstant elasticitet og har en kølende effekt.

Boxmadras med opbevaring

Sengen er ideel for dig, som ikke har så meget plads, da du med denne magasinseng har mulighed for at opbevare både puder, dyne mm i magasinet under sengen.

Du kan nemt åbne ned til magasinet med det lille håndtag der sidder på siden. Mekanismen der bruges til at åbne er gasløft, hvilket åbner magasinet roligt op, og samtidig holder sengen stabil.

Sammen med sengen kommer der desuden også en skøn latex topmadras med en 60 mm kerne. Den sikrer dig en god nattesøvn, og er med til at skåne madrassen nedenunder.

Sengegavl kan tilkøbes.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 90×210 cm,120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Farver: Lyse- og mørkegrå
 • Højde i alt: 64 cm (Ben: 10 cm, Bund: 20 cm, Boxmadras: 26 cm, Topmadras: 8 cm)
 • Materiale: Massivt fyrretræ, møbelstof, fem zonet springmadras
 • Komfortzoner: 5
 • 20 cm høj træramme med opbevaring
 • Polstring: 25 mm Cooltex skum
 • Latex topmadras medfølger
 • 25 års fabriksgaranti på fjedre- og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Senses Boxmadras

Senses Boksmadras 180x200 cmSenses er fremstillet hos Kinnabädden i Horsens, hvilket borger for, at man kan leve op til de mest strenge kvalitetskrav, der kan stilles til en boxmadras.

Senses serien er indrettet på forskelle i kropsvægt; man kan således levere til de større personer med en vægt på over 90 kg.

Boxmadrassen gemmer på 220 pocket fjedre pr. kvadratmeter samt hele syv komfortzoner.

Fjedrenes funktion er at skabe komfort i madrassen, mens zonerne tager sig af den individuelle støtte til de steder, hvor din krop er særligt udsat; det gælder f.eks. hofteregionerne samt i nakken.

God til prisen

Du kan, som i forbindelse med dyrere boxmadrasser alt efter din kropsvægt, vælge madrasser med enten medium, fast eller ekstra fast fasthed.

Du kan selvfølgeligt altid få en af de her billige asiatiske eller østeuropæiske produkter med gammeldags fjedre. Men husk at du her køber ”katten i sækken”, for de leverer ikke nær den samme gode komfort som en dansk madras med pocket-fjedre.

Madrassen ligger i en chik 20 cm. træramme fabrikeret i solidt svensk fyrretræ.

Som med flere af de modeller vi anmelder ovenfor, leveres Senses med topmadras. Her er det en Pulse Latex topmadras, som er produceret efter den nyeste og bedste metode. Det giver en mere støttende og stærkere topmadras, samtidig med at den også er mere åndbar end tidligere.

Topmadrassen har en tykkelse på 8 cm., mens kernen er 6 cm. tyk.

Hvad siger de andre

Forbrugsguiden.dk bemærker at Senses serien hører til blandt de bedste på det danske marked.

“Alle de basale egenskaber er på plads, og prisen inkluderer både standardben og fri levering. Det er værd at lægge mærke til, at denne boxmadras er produceret i Danmark. Det borger for kvalitet og overholdelse af alle gældende regler.”

Testsektionen.dk bemærker at Senses serien borger for ”yderst høj kvalitet, som desuden har et imponerende flot design, og den kan købes hos bedrenætter.dk. Denne type madras er det oplagte valg for dig, der ikke ønsker at betale en mindre formue for en ny seng, men som samtidig ønsker støtte og komfort hele natten lang.

Senses leveres i forskellige dimensioner og med forskellige fastheder, hvad boxmadrassen angår.

Bedrenætter giver dig prisgaranti og 100 dages prøvetid med returret på denne boxmadras.

Produktspecifikationer

 • Farver: Lysegrå og antracitgrå
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm og 180×200 cm
 • Højde: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Pocketfjedre
 • Fjedre pr. m2: 220
 • 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Ben inkluderet
 • 20 cm Træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Athena Boxmadras

Athena BoxmadrasEn af de mest interessante madrasser på det danske marked.

Athena leveres fra unoliving.com i en produktserie med forskellige dimensioner og grader af fasthed på madrasserne. Det kan således godt betale sig at sætte sig ind i dette inden du bestiller.

Samtlige boxmadrasser fra Athena ligger i en kompakt træramme, der er 8 cm høj og indeholder 13 lameller.

Som seng betragtet, har vi her at gøre med en ekstra langtidsholdbar og robust seng. Madrassen er opdelt i fem zoner med indbygget pocket-fjedring.

Madrassen er polstret med polyetherskum og betrækket er quiltet med fibervat. Skummet udmærker sig ved at være et fugtresistent og fleksibelt materiale, der udover at være let også er termisk- og lydisolerende.

2 forskellige madrasser

Køb af en Athena model giver dig flere valgmuligheder mht. madrassens hårdhed. Du kan vælge mellem en medium og en fast madras.

M.h.t. valg af model gælder det samme m.h.t. kropsvægt som beskrevet under Venus modellen ovenfor; det samme m.h.t. valget af topmadras, hvor du kan vælge mellem latex og celcius versionerne.

Topmadrassen er vaskbar ved en temperatur på 60 grader.

Sengen leveres med ben, der er 19 cm høje og af stål. Andre ben leveres ikke med sengen, men de kan købes ved siden af.

Det siger de andre om Athena boxmadras

Testfabrikken testede Athena og placerede den på en top 8 liste. Man bemærkede f.eks. følgende i forbindelse med 180 x 210 versionen: ”Den er et solidt stykke håndværk udført i dansk kvalitet, og den er et billigt alternativ for dig, der vil anskaffe en boxmadras.

Minimalistisk, basic og stabil er alle prædikater, der beskriver denne langtidsholdbare model”. Og om 90 x 200 cm modellen hed det sig: ”Athena (er) en af de mest interessante madrasser på det danske marked. Madrassen er laginddelt, og hvert lag har hver sin funktion for at gøre din søvn så tilfredsstillende som muligt”.

Modellen 140×200 cm bliver af sov-bedre.dk beskrevet som ”en af de mest populære”.

Topmadrassen med Celcius kerne er god til dig, der har tendens til at have det lidt kold om natten og har rygproblemer. Ved en Celcius topmadras vil man også opleve, at man synker lidt ned i sengen, da topmadrassen er trykaflastende og former sig efter kroppen, samtidig med at den holder på kropsvarmen.

Produktspecifikationer

 • Farver: Sort
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
 • Højde: 49 cm. (19 cm ben, 26 cm madras, 4 cm topmadras)
 • Pocketfjedre
 • Fjedre pr. m2: 250
 • 5 komfortzoner
 • Bolster: Quiltet med fibervat
 • Polstring: 25 mm polyetherskum
 • Ben inkluderet
 • 8 cm Træramme
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Hold dig fra dårlige og billige boxmadrasser

Billig boxmadras

En af de lidt billigere boxmadrasser

De dårlige boxmadrasser er typisk meget billige, og de holder ikke helt hvad de lover.

Det er typisk bare en tynd træramme, vejer ikke så meget, og så er der ikke ret mange fjedre i madrassen.

Det betyder, at sengen ikke bliver fast, og ikke støtter din krop på den rigtige måde, og så går det ud over din søvn.

Din søvn er meget vigtig og et ret undervurderet område i menneskers liv.

Der er meget fokus på alt det som vi skal nå i løbet af dagen med børn, job, fritidsinteresser, sociale oplevelser og meget mere, men alt for lidt fokus på vores søvn og hvile.

Det er jo her, at vi lader ny energi op til den næste dag, og det er ifølge eksperter meget vigtigt, at denne fase bliver så perfekt som muligt, for ellers går det ud over vores livskvalitet, sundhed og helbred.

Det er noget af en udmelding, at hvis du ikke får sovet rigtigt og godt, så bliver du syg eller for eksempel uoplagt og træt i løbet af dagen, og så får du langt mindre ud af de lyse timer, end hvad du egentlig håber på.

Døjer du med ondt i ryggen, kan en elevationsseng være det rette for dig. Det kan du læse meget mere om i vores elevationssenge test – bedste elevationsseng

Den vigtige søvn

Søvn

Søvn er vigtigt

I en boxmadras test er det vigtigt, at du ved hvad du leder efter og hvorfor.

Det handler om, at du får den helt optimale søvn, sådan at du er udhvilet og frisk næste dag, og din krop er klar til at møde nye udfordringer.

Det handler også om, at mange mennesker i løbet af dagen belaster kroppen rigtigt meget, og at den derfor har brug for ro og hvile i et leje som passer til den enkelte krop.

Din krop skal ligge helt perfekt, og have den rette støtte, så den ikke belastes endnu mere mens du sover. Det er sådan, at din seng skal give efter de rette steder sådan, at din ryg, når du ligger på ryggen, ligger helt vandret.

Det vil sige, at din bagdel skal synke en smule ned i madrassen, så det kan lade sig gøre. Det er også vigtigt, at for eksempel dit hoved, nakke og skuldre også får den helt rigtige støtte, så også de områder aflastes mens du sover, og ikke spænder.

Det vil nemlig betyde spændinger og ømhed, når du vågner, og det kan eventuelt føre til en lettere hovedpine i løbet af dagen.

Hos helsenyt.com kan du læse om hvorfor det er så vigtigt at få den anbefalede mængde søvn, og Ældresagen har udgivet denne artikel, med 5 gode råd til at forbedre din søvn.

Kroppe er unikke og kræver optimal støtte

Som du nok kan forstå, så er søvnen og hvilen meget vigtig, og særligt hvordan betingelserne for din krop er, når den ligger i sengen.

På en boxmadras kan du sagtens få den helt optimale liggestilling, men det kræver, at du er selektiv når du vælger modellen som du skal sove i.

Du skal som udgangspunkt forstå, at din krop er helt unik, og at det derfor kræver en unik sengeløsning. Den seng du skal sove og hvile i, skal være tilpasset til din krop og til dine former.

Er du for eksempel tynd eller spinkel, så kan en alt for hård madras resultere i, at din bagdel for eksempel ikke kan synke lidt ned, og give ryggen mulighed for at ligge vandret.

Er du stor og tung, så vil en alt for blød seng resultere i, at din bagdel synker så meget ned i madrassen, at din ryg ikke kan ligge vandret, men i stedet får en ret uheldig stilling, når du ligger i sengen og sover. Du vil næste morgen så føle dig fuldstændig radbrækket eller smadret, og slet ikke udhvilet og frisk.

Brug din vægt som udgangspunkt

Som udgangspunkt skal du tage hensyn til din vægt og højde.

For at tage højden først, så skal sengen eller boxmadrassen helst være så lang og bred, at der er god plads til dig og din krop. Nogle af de billige boxmadrasser har ikke nær så mange fjedre og komfortzoner, som de lidt dyrere og bedre, og det betyder, at du ikke har lige god komfort i hele sengen.

Det skal du sikre dig, at der er, og det kan du typisk læse på de tekniske specifikationer på boxmadrassen.

Når det handler om vægt, så skal du vælge en blød eller soft boxmadras, hvis du vejer op til 75 kilo, en medium hvis du vejer mellem 75 og 95 kilo, og en hård eller fast, hvis du vejer over 95 kilo. Det er selvfølgelig vejledende tal, men et godt udgangspunkt, som du overordnet kan gå efter.

Du kan jo eventuelt prøve, at gå ind i en sengeforretning, og prøve lige disse tre modeller eller varianter af, og så selv mærke eller føle forskellene.

Mål på boxmadrasser

Boxmadrasser fås i mange forskellige mål. Når du skal vælge, hvor stor din skal være, så kan det afhænge af flere forhold; det kan for eksempel være, om du trives bedst i en enkel- eller en dobbeltseng. Det kan også være helt praktisk i forhold til, hvor meget plads du har der, hvor din seng skal stå.

Ikke alle boxmadrasser fås i alle størrelser, så er der et helt specifikt mål, du går efter, så skal du lige være opmærksom på, om den enkelte boxmadras fås i det mål.

Læg mærke til, at nogle modeller fås i ekstra længde (210 cm). Ønsker du det, må du lige sikre dig, at din ønskede model af boxmadras fås i den længde.

Vær også opmærksom på, at det gælder for boxmadrasser som for så mange andre produkter, at pris og kvalitet hænger sammen. Din seng bør ikke være det sted, du er mest sparsommelig. Meget af dit daglige velvære afhænger af, hvor god en nattesøvn, du har haft. Derfor giver det god mening at investere i en seng af en vis kvalitet, som også har en vis holdbarhed. Det lønner sig både på den korte og den lange bane.

Venus Boxmadras

Denne boxmadras, som vandt “Bedst i test”, har en samlet højde på 63 cm. Den fås i følgende størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

ProSleep Nordic Boxmadras

Denne boxmadras, som har fået titlen “Bedst til prisen”, har en samlet højde på 48 cm. Den kan fås i følgende mål:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

Norland Luksus Boxmadras

Denne luksuriøse, danske boxmadras er af højeste kvalitet og holdbarhed. Den kan fås i følgende størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   90×210 cm
 • 180×200 cm

Box Deluxe boxmadras

Denne dobbeltfjedrede, danske boxmadras har en samlet højde på 52 cm. Den fås i følgende mål:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   90×210 cm
 • 180×200 cm

Senses boxmadras

Denne boxmadras med pocketfjedre, som er god til prisen, er produceret i Danmark. Den har en samlet højde på 63 cm, og den fås i følgende størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

Athena Boxmadras

Denne boxmadras har en samlet højde på 49 cm. Den kan fås i følgende mål:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm

Boxmadras med fjedre

Pocketfjedre-Multipocketfjedre

Her kan du se forskellen på BedreNætter’s pocketfjedre og multipocketfjedre

En boxmadras består af en ramme og så en masse fjedre. De såkaldte pocketfjedre og multipocketfjedre.

En billig model har kun pocketfjedre, og det giver ikke nær så god støtte og fasthed som en seng med multipocketfjedre.

Det har noget med afstanden mellem fjedrene og/eller antal fjedre pr. kvadratmeter. Antallet af fjedre afgør fastheden i en boxmadras, og jo fastere boxmadrassen er, jo mere belastning tåler den.

Vejer du for eksempel over 95 kilo, og din partner også skal sove i sengen, så anbefaler vi en boxmadras med fast fasthed. Selvom I er to i sengen, så vil multipocketfjedrene sørge for, at I får hver jeres unikke underlag, Det gør I ikke, hvis sengen udelukkende består af pocketfjedre.

Det er egentlig ret logisk, men sådan hænger det altså sammen, når det handler om kvaliteten af en boxmadras.

Boxmadras med mange fordele

Der er masser af fordele ved at vælge en boxmadras som seng, og det har mange danskere allerede fundet ud af.

En boxmadras vejer ikke ret meget, da den består af en let ramme i træ, nogle med metalstivere, og så har den indbygget et fjederlag som sørger for at du har et fast underlag at sove på.

Overfjedrene er der et mellemlag før selve betrækket på sengen, og det kan for eksempel bestå af latex, som er både elastisk, åndbart og meget holdbart.

Det at boxmadrassen er meget let gør, at du nemt kan flytte rundt på den, og hvis du skal flytte den i forbindelse med rengøring, så er det ret nemt.

En boxmadras har som regel enten medfølgende meder eller ben, som er meget lette at montere. Det betyder, at du ikke skal bruge flere timer på at samle en seng, men at den kan tages i brug 15 minutter efter, at den er kommet ind af døren i dit hjem. Det er smart og enkelt.

Boxmadrassen er en af de mest solgte senge i Danmark, og hvis du vælger en god kvalitet, så kan du have en seng i mange år. Det kan du ikke hvis du vælger en lidt dårligere kvalitet, for fjedrene bliver “trætte” med tiden, og så skal den udskiftes.

Vi har fundet denne video, der forklarer hvorfor du skal købe en boxmadras.

Kvalitet holder i længere tid

Køber du en boxmadras i en god kvalitet, så betaler du selvfølgelig lidt mere for den.

En seng med pocketfjedre eller multipocketfjedre er klart det bedste valg, og den skal også have 5 til 7 komfortzoner indbygget. Jo flere fjedre der er i en seng, jo mere holdbar er den, da den ikke sådan lige falder sammen.

Det skyldes, at der er langt flere fjedre til at dele belastningen fra kroppen, og det gælder både her og nu, men også over lang tid.

Fjedrene holder meget længere tid, og det betyder, at din investering i en lidt dyrere seng, den vil være langt bedre, end hvis du køber en billig model. En billig model skal du ikke regne med længere holdbarhed end nogle få år, mens en boxmadras i en super god kvalitet, holder i mindst ti år.

Boxmadras og priser

Priserne på boxmadrasser svinger rigtig meget på det danske marked, og du kan sagtens få en boxmadras til meget få penge, omkring 1000 kroner.

Du skal dog huske, at så får du også kun en ramme og en madras med meget få fjedre, ikke med det anbefalede antal som er på omkring 250 plus, og det går ud over sengens kvalitet, både som et sted hvor du sover, og holdbarheden.

Du kan være heldig at finde gode tilbud på gode boxmadrasser, men du skal som minimum forvente en udgift på 2.000 kroner pr. enkeltseng, hvis du vil have en nogenlunde boxmadras, med en kvalitet der kan holde i nogle år.

Køber du derimod en boxmadras til 3.000 kroner plus, så er du helt sikker på, at du både får en super god seng, og at den vil holde i rigtig mange år.

Det er selvfølgelig vejledende priser som vi går ud fra, men det er mere for at du forstår, at lige med senge eller boxmadrasser, så hænger pris og kvalitet rigtig godt sammen.

Du kan altså ved at kigge efter en boxmadras til 3.000 kroner som udgangspunkt regne med, at du får den perfekte løsning til din krop. Her skal du så vælge type eller fasthed, soft/blød, medium eller fast fasthed.

Boxmadrassen i dyrere kvalitet

Du kan sagtens finde meget dyrere boxmadrasser, og her får du måske lidt mere luksus for pengene, og måske er rammen lidt mere robust og tung. Overordnet set, så er disse senge ikke bedre at ligge i end de boxmadrasser som du giver 4-5.000 kroner for.

Selvfølgelig kan det godtgøres, at de flere penge du giver ud også giver dig lidt bedre kvalitet, men ikke noget som er livsvigtig for din krop og dit helbred.

Det er det som det handler om, når du skal vælge den helt rigtige boxmadras, at den passer perfekt til din krop, så den får den helt optimale hvile, og at du får den perfekte søvn, når du går i seng for at sove.

I denne rapport fra Vidensråd for forebyggelse, kan du se hvorfor det ikke kan betale sig at gå på kompromis med kvaliteten, når det drejer sig om valg af seng.

Dobbelt boxmadras

Mange spørger om man skal købe en dobbelt boxmadras, hvis man sover to sammen, og det er et godt spørgsmål.

Jo dyrere en boxmadras i dobbelt størrelse du køber, jo mindre betyder det, at I ligger to sammen i sengen. Det skyldes, at en dyrere boxmadras har flere fjedre og flere komfortzoner, som betyder, at der sagtens kan ligge to forskellige kropsstørrelser i sengen, uden at det går ud over søvn og komfort.

Der er dog flere og flere som køber to forskellige enkelte boxmadrasser og stiller ved siden af hinanden, og det skyldes, at man ofte supplerer boxmadrassen med en topmadras, som øger komforten en hel del.

Det siges at være 40 procent af sove- eller ligge komforten, hvis man har en tilpasset topmadras. Ved at have forskellig seng og topmadras, så betyder det ikke, at man ikke kan sove sammen eller andet, men blot at sengene har forskellige egenskaber.

Hvor køber man boxmadras

Der findes rigtig mange forhandlere af boxmadrasser, og i denne boxmadras test kan vi ikke anbefale specifikke forhandlere, men råde dig til, at finde en forhandler som du føler, at du har fuld tillid til, og hvor du er oplyst om madrassens mange egenskaber.

Vi kan dog fortælle, at vi har rigtige gode erfaringer med forhandleren BedreNætter.dk, både hvad angår tillid og service, men også når det drejer sig om kvaliteten, af de senge og madrasser som de sælger.

Der findes selvfølgelig masser af møbelforretninger som sælger senge, men mon ikke at de mere specificerede butikker med kun senge og sengeudstyr, er de mest kompetente på markedet.

Der findes også en hel del internetbutikker eller lagre som kun sælger senge, og her er der nogle som er bedre end andre.

Det gælder for dig som forbruger, at du finder et sted på internettet, hvor du finder et godt udvalg i senge, og her boxmadrasser, hvor de har alle typer og alle former for fasthed, så du får dig en seng som passer perfekt til din krop.

Det handler nemlig om, at du finder lige den boxmadras som vi her i denne boxmadras test har forklaret, er tilpasset, så den støtter din krop bedst muligt når du ligger ned, så du kan få den optimale søvn, når du skal hvile og sove.

Boxmadras test i butik

Hvis du vil afprøve nogle boxmadrasser før du køber den rigtige, så kan det anbefales, at du besøger en fysisk butik, og afprøver de forskellige typer, så du er helt sikker på, at du finder den rigtige model, der passer til dig.

Vi anbefaler også, at du afprøver nogle topmadrasser, så du sammen med boxmadrassen får den bedste ligge komfort overhovedet.

Når du har gjort det, så kan du så selv vælge, om du vil bestille den over nettet eller købe din boxmadras i den butik, hvor du har afprøvet flere modeller.

Du vil nok godt kunne spare mange penge ved at bestille din seng via internettet, men det ved du først, når du har den endelige pris hos den forhandler du har prøvet sengene ved.

Fordelen ved at handle på internettet er oftest en lavere pris, og at du ikke skal tænke på transport, for den bliver leveret lige til døren af en fragtmand.

Køber du sengen hos en fysisk butik, så skal du ofte selv sørge for at få den med hjem, eller også skal du betale en ekstra pris for leveringen.

Vi anbefaler, at du bruger dyre fragt penge på antal fjedre i boxmadrassen i stedet. Så får du bedre kvalitet for de samme penge, og så holder din seng i mange flere år.

Billigere boxmadras på internettet

Har du testet en del senge i en fysisk butik, og du hellere vil bestille den over nettet, så findes der forhandlere som tilbyder, at du kan returnere boxmadrassen igen, inden for 14 dage eller mere. BedreNætter giver dig helt op til 100 dage, hvis den ikke lige er helt perfekt.

Så sender de dig en anden type, efter eget ønske, og så har du sikkert ramt rigtigt hvad angår ligge komfort. Det er en smart måde at gøre det på, for der kan være mange penge at spare på et internetkøb.

De forretninger som opererer på internettet har nemlig ofte langt lavere omkostninger end de fysiske butikker, da de kun har lagre, og meget færre ansatte, og det kommer kunderne til gode i den sidste ende.

Det kan godt være, at du finder det en smule mærkeligt, at gøre det på den måde, men det er der faktisk mange forbrugere som allerede gør, og det for at sikre sig, at det er den helt rigtige vare de bestiller på internettet, så de undgår, at varen skal sendes retur og eventuelt byttes.

Ekstra gode tilbud på boxmadras

Når du bestiller din seng på internettet, så er der mange gode tilbud hos forhandlerne, og det kan for eksempel være, at du får en topmadras med i købet efter frit valg af enten den ene eller anden type.

Her sparer du så endnu flere penge end hvad du lige havde regnet med.

Du kan for eksempel hos nogle forhandlere sætte en prisagent til, og så får du besked, når der er relevante tilbud i forhold til din søgning efter en super god boxmadras til en rigtig god pris.

Det er utroligt smart at handle via internettet, og der kan spares rigtig mange penge, og dem kan du jo bruge til noget helt andet, eller til at gå op i en lidt højere kvalitet, i forhold til boxmadrassen som du skal købe.

Du kan finde gode tilbud på boxmadrasser i denne boxmadras test.

Højere pris, bedre kvalitet, længere garanti

En af de faktorer som rigtig mange forbrugere går meget op i er holdbarheden.

Holdbarheden af en boxmadras stiger i takt med antal fjedre i madrassen og det materiale som betrækket eller polstringen har på selve sengen. Jo dyrere boxmadrassen er, jo bedre er kvaliteten også.

Hvis du vil sikre dig en seng eller boxmadras som holder i rigtig mange år, så skal du købe en madras i en rigtig god kvalitet, og så taler vi om en madras til 5.000 kroner plus.

Køber du en boxmadras i det prisleje, så vil der ofte også følge en form for garanti med boxmadrassen, og den handler ofte om slidtage.

Kan du for eksempel få en garanti på 15 til 25 år på din nyindkøbte boxmadras, så er det endnu et plus for dig som kunde.

En garanti på et produkt er også producentens varemærke, og et signal til kunderne om, at de stoler så meget på produktet og kvaliteten, at de tør give en længere holdbarhedsgaranti.

Det giver også dig som forbruger større tillid til produktet, producenten og forhandleren. Nogle gange koster det måske 500 kroner til 1.000 kroner mere for en boxmadras med mange års garanti, men det er måske det værd for dig. Det er lidt ligesom at købe en bil, at du gerne vil sikre dig den bedste og mest holdbare løsning.

Ny boxmadras – nye tider og bedre helbred

Glad kvinde med ny boxmadras

Sådan kan humøret være efter skift til en ny boxmadras

Uanset om du vælger den ene eller anden type af seng, så skal du altid gå efter den løsning som passer bedst til din krop, og som sikrer dig den bedst mulige hvile og søvn.

Hvile og søvn undervurderes af alt for mange mennesker, og det betyder, at alt for mange bliver slidt ned, når de ikke sørger for, at få den optimale hvile og søvn som kroppen rent faktisk forlanger.

Der findes så mange symptomer i hverdagen, der fortæller mennesket, at kroppen har brug for hvile og restitution, men som alt for mange overhører eller overser.

Det kan betyde en forfærdelig hverdag med masser af gener og problemer af den ene eller anden art, at livskvaliteten er helt i bund.

Det skal der handles på, og det kan for eksempel være at investere i en langt bedre seng, end den du har i dag.

Det kan også betyde, at du skal ændre lidt på dine vaner i hverdagen, og tage den lidt mere med ro. Det kan være spise- og drikkevaner, det kan være om du ser tv eller læser en bog inden du skal sove.

Det kan også være, som mange danskere er, at du for eksempel er meget aktiv på sociale medier inden du skal sove.

Det er for mange mennesker ikke smart at få hjernen aktiveret ved, at se tv eller at sidde ved computeren lige før sengetid.

Måske skulle du i en kort periode afprøve lidt ændrede sengetidsvaner, og så se, om du ikke kan ændre nogle ting til det bedre, og dermed give dig selv lidt bedre betingelser når du skal sove.

En bedre seng, kombineret med langt bedre forhold, før du går i seng, kan betyde, at du får den helt optimale søvn på 6 til 8 timer, så du er langt mere oplagt næste dag, og at din krop har haft tid til at restituere helt rigtigt.

Det kan betyde, at du får langt mere ud af de lyse timer, og at du har langt mere energi i de lyse timer, så du føler, at du lever på en helt anden måde.

En ny boksmadras er ikke altid nok for at slippe af med søvnproblemer

Du kan også finde andre hjælpemidler, som kan forbedre din søvn. Det kan være at din dyne eller hovedpude ikke er optimal for netop dig.

Det kan også være, at du føler at dit soveværelse ikke er mørkt nok, eller at der kommer forstyrrende lyde fra naboer eller trafikken i nærheden. Det er ikke altid, at en ny boksmadras alene er nok.

De fleste problemer har dog heldigvis en løsning. Hvis vi kigger på f.eks at der ikke er mørkt nok i dit soveværelse, så kan en sovemaske være en god og billig løsning for dig. Billig er dog ikke altid det bedste, og en sovemaske skal jo også gerne være behagelig at have på.

Derfor er det, som altid, en fordel hvis du bruger et par minutter på, at undersøge markedet, før du køber din sovemaske. En god måde at finde en behagelig sovemaske på er, at vælge en der er udnævnt som bedst i test sovemaske. En sovemaske har også den fordel, at den er nem at tage med på ferie, hvis du skal ud og rejse.

Er det andre ting der forstyrrer din søvn som f.eks trafiklarm, så er løsningen desværre ikke lige så enkel. Ørepropper er selvfølgelig en mulighed, men der er mange der finder ørepropper ubehagelige. En anden mulighed er lydisolering, men det er et større projekt.

Hvis ørepropperne ikke løser problemet for dig eller skaber et andet problem i stedet, så skal du gøre op med dig selv, hvor stort dit problem er. Skal du flytte eller skal du lydisolere dit soveværelse. Det hele kommer ned til, hvor meget det generer din søvn. Er det til at leve med, eller har det en stor indflydelse på din hverdag, som længerevarende søvnproblemer kan have.

Boxmadras test er vejledende

I en boxmadras test er det vigtigt, at så mange faktorer og aspekter kommer frem i lyset, og når vi anbefaler dig, at søge så mange oplysninger om din nye boxmadras som muligt, så betyder det bare, at jo mere du kan læse om madrassen, jo bedre beslutningsgrundlag har du.

En boxmadras test som denne giver dig ikke et endegyldigt svar på, hvilken en type eller model du skal vælge, da vi ved, at alle kroppe er forskellige, og at de har forskellige krav til en seng eller boxmadras.

Du skal selv tage stilling til den type seng du ønsker, og du skal selv finde ud af, hvilket behov din krop har. Det kan godt tage lidt tid at finde ud af dette, men tiden hvor du afsøger dine muligheder, og får testet et par modeller af, kan være afgørende vigtigt for din krop.

Det er meningen, ifølge eksperter, at du skal opholde dig lidt under en tredjedel af dit liv i en seng, så kroppen kan finde sig selv igen, restituere sig og blive fyldt med ny energi. Det kræver den bedste boxmadras for din krop. Så betyder det ikke så meget, hvis du er en måned om at finde verdens bedste og billigste seng.

Vi håber, at denne boxmadras test har fyldt dig med nyttige oplysninger, og at du er blevet inspireret til at tænke mere over, hvordan din søvn er, samt hvordan du kan udnytte de vigtige timer i en seng optimalt, så du får en langt højere livskvalitet i de lyse timer.

Her kan du se guide der fortæller om hvordan du skal vælge den boxmadras der passer bedst til lige præcis dig