Boxmadras tilbud:
Hvilken dansk forhandler skal du vælge?

Sengen er det vigtigste element i soveværelset. Designet er vigtigt, fordi sengen ofte er det primære fokus og det største møbel i soveværelset. Endnu vigtigere er sengens funktionalitet. Hvis ikke du har en ordentlig seng, kan du ikke forvente, at du får en ordentlig nattesøvn. Og hvis ikke du får en god nattesøvn, kan det have konsekvenser for dit helbred.

Derfor er det vigtigt at prioritere din seng, og lige så vigtigt er det at prioritere en boxmadras i god kvalitet. Det er dén, der gør den helt store forskel, når det kommer til din søvn.

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du finder frem til det helt rigtige boxmadras tilbud samt hvilke forhandlere, du skal overveje, så læs med her.

Seneste ændring: 26. februar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Nordic Dream

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Nordic Dream er et firma med rødder i Danmark, der finder sin inspiration i naturen. De elsker det rene og nordiske design, og de har en kærlighed til håndværk, hvilket er de tre ting, som du kan forvente at se i deres boxmadrasser.

Senge i skandinavisk design
Missionen for Nordic Dream er at skabe og udvikle kvalitetssenge med respekt for skandinavisk design og den arv, der kommer fra det skandinaviske design.

Det skandinaviske design består af rene linjer og et enkelt udseende, hvilket alt sammen er elementer, der bidrager til en bedre nattesøvn. De naturlige elementer, der indgår i deres designs, passer perfekt til den skandinaviske indretning. De rammer danskerne som målgruppe perfekt, og du kan med sikkerhed boxmadras tilbud fra Nordic Dream.

Du kan prøve en billig boxmadras fra Nordic Dream helt uden risiko. Prøv den derhjemme, og returner den inden 100 dage, hvis ikke du er tilfreds med oplevelsen.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort.

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn.

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland

Telefon: 44 44 20 00

Mail: info@droemmeland.dk • Gratis levering på alle senge
 • 60 måneders rente- og gebyrfri finansiering
 • 60 dages komfortgaranti på madrasser med udskiftelig kerne

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland er en virksomhed, der startede helt tilbage i 1975, og deres passion for gode nætter fyldt med kvalitetssøvn har givet energi til firmaet lige siden. De slog først dørene op som en traditionel møbelbutik, men de fandt hurtigt frem til, at sengene var dem, der havde deres helt store kærlighed, og derfor valgte de at specialisere sig i den retning.

Det har ført til at langt forhold imellem senge og drømmeland, som du nu kan få glæde af, og dermed kan du opnå en bedre nattesøvn.

Kærligheden til sengene var dog ikke det eneste, der satte gang i teamet bag Drømmeland – også lysten til hele tiden at udvikle forretningen og muligheden for hele tiden at tilbyde kunderne nye services og nye produkter har været vigtigt for dem, da det er her, de oplever den største tilfredshed hos kunderne.

Sund søvn med Drømmeland
Siden 1975 har de også været de første til at introducere begrebet ”Sund søvn”, som du bruger til at lære deres kunder om vigtigheden af søvn. Derfor kan ikke blot findes fantastiske boksmadras tilbud på deres hjemmeside – du finder også gode råd til en god nattesøvn, så du kan leve dit bedste liv fyldt med energi, overskud og en produktiv hverdag.

Oplev sengene i det rette miljø
Besøger du butikken, vil du kunne opleve sengen, så du kan se den i aktion og tage en kvalificeret beslutning. Du finder et bredt udvalg af forskellige modeller, hvoriblandt din drømmeseng nok skal være der.

SE ALLE TILBUD HER

World of Comfort

World of Comfort er et team. De er et team, der hjælper dig med at træffe de rette valg, så du kan leve dit liv omgivet af møbler, der udelukkende byder på ægte komfort. Alle i teamet er en del af familien og hver især har de noget at byde på – derfor er alle hos World of Comfort essentielle for din oplevelse med deres produkter.

Et stort udvalg af komfortprodukter
Deres mål er at være den første udbyder af massagestole og komfortprodukter i Norden, og de arbejder ud fra parolen ”The sky is the limit”.

Gennemtænkte produkter
Visionen skal dog ikke gå ud over produkterne – i stedet skal den hæve baren, og hver gang et komfortabelt produkt bliver fremstillet, bliver der set på de mange forskellige muligheder for at skabe et endnu behageligere produkt.

Dermed kan du være sikker på, at de produkter, som du køber fra World of Comfort, er så komfortable som hidtil muligt, og du kan være sikker på, at de lever op til dine forventninger.

Både design, kvalitet og funktionalitet er med i tankerne om produkterne, som du finder her, og derfor kan du uden tvivl finde et boxmadras tilbud, der tikker alle boksene af hos World of Comfort.

Time2sleep

Time2Sleep er et firma, der har eksisteret siden 2006. De har sidenhen hjulpet deres kunder til en god nats søvn. I dag råder de over et stort udvalg af senge og madrasser fra 9 forskellige mærker, der alle står for kvalitet og komfort. Det er her, du kan finde din næste seng, der vil sikre dig en masse gode nætter fyldt med kvalitetssøvn og en masse komfort.

Uanset om det er en ny boxmadras eller noget helt andet, som du søger en erstatning for, så finder du det rette valg hos Time2Sleep, og du vil ikke blive skuffet.

Forskellige modeller til forskellige mennesker
Hos Time2Sleep er de også klar over, at alle mennesker har brug for søvn, og at en seng, der passer til ét individ, ikke nødvendigvis passer til det næste. Derfor er der mange forskellige modeller, og du kan nemt finde et godt tilbud på en billig boxmadras, der passer til dine behov.

Time2Sleep tilbyder også en prøvetid på langt de fleste af deres forskellige modeller, da de er sikre på, at deres produkt lever op til dine forventninger. Derfor kan du trygt handle hos dem, og samtidig forbeholde dig retten til at skifte mening. Det kan dog være svært at skille sig af med sengen igen, når først du har vænnet dig til komforten.

Coop Shopping

Telefon: 43 86 20 04

Hverdage: 9-18 • Fri fragt over 399 kr.

SE ALLE TILBUD HER

Boxmadrasserne er en af danskernes foretrukne sengetyper, og det ved de hos Coop shopping. Derfor er det en model, som de har lagt ekstra mange kræfter og ekstra meget energi i, for at du som kunde og forbruger af sengen kan få fingrene i et produkt, der lever op til behov og forventninger.

Optimal komfort
Den største fordel ved boxmadrasserne hos Coop shopping er uden tvivl den, at fjedrene følger kroppen, så du får den optimale komfort, hvis du vælger at investere i en seng af den type. Optimal komfort er utroligt vigtig, når det kommer til kvaliteten af din søvn. Derfor er der god grund til, at du bør gå efter et boksmadras tilbud.

Tilpas sengen
Det er også en af de senge, som du næsten kan tilpasse efter dit eget behov og din egen stil, præcis som du har lyst til. Du vælger i langt de fleste tilfælde både hvilke ben samt hvilken topmadras, du gerne vil have til din boxmadras, og dermed bliver den altså næsten så personlig som overhovedet muligt.

Hos Coop shopping finder du en lang række tilbud på boxmadrasser, som du vil være helt vild med, og du kan derfor uden tvivl finde lige den model, der bedst passer til dine behov. Dermed kan du opnå den optimale nattesøvn og øge din livskvalitet betydeligt.

SE ALLE TILBUD HER

Ilva

Tlf.: 88 17 99 10

Man-Fre: 10-18, Lør: 10-16, Søn: Lukket • Gratis levering ved 5.000,-
 • Ubegrænset fortrydelsesret
 • Prissikkerhed

Ilva er en møbelforretning, som mange kender til. Det er en levende forretning, der har et stort og sprudlende udvalg af forskellige møbler og boligtilbehør, og blot en enkelt tur rundt i deres butik giver dig en masse inspiration til din helt egen og personlige indretning af dit hjem.

Den bedste vejledning i køb af seng
Medarbejderne i Ilva er dedikerede til både at rådgive og inspirerer deres kunder, og du kan derfor med fordel opsøge en butik, når du søger dit næste boksmadras tilbud. Boxmadrassen er noget af det, som Ilva har specialiseret sig i, og derfor kan du uden tvivl finde en model, der passer til dit behov.

Du finder 42 bolighuse i Danmark, så der bør være en i nærheden af dig, og her finder du uden tvivl en medarbejder, der ved præcis i hvilken retning du skal guides, så du finder det optimale resultat og bliver tilfreds med dit køb.

Møblér

Tlf. 70 70 25 60

info@mobler.dk • Fri kantstenslevering v/ køb over 1500 kr.
 • Rentefri finansiering
 • Prismatch

SE ALLE TILBUD HER

Møblét er en kæde, der består af en række selvstændigt ejede møbelfabrikker, der blandt andet specialiserer sig i boxmadrasser, men også i en række andre møbler. Der er 37 butikker i alt, som er fordelt over hele landet, så du højst sandsynligt kan finde én i nærheden af dig. Her kan du finde et godt tilbud på en boxmadras, der lever op til dine krav, behov og forventninger.

Fokus på din oplevelse
Møblér er desuden en forretning, der har et reelt ønske om at give dig så behagelig og succesfuld en oplevelse som overhovedet muligt, og derfor vil du altså finde en række medarbejder, der har dine interesser i mente, når de vejleder dig i retning af din næste drømmeseng.

Butikkerne har både god og personlig service, som du kan gavne fra, hvis du opsøger en af de mange fordelt på Danmarkskortet, og du vil altså kunne få det produkt, der bedst passer til dig, hvis du handler hos Møblér.

Prøv og føl dig frem til det rigtige valg
Ved at opsøge Møblér får du også muligheden for både at føle og prøve produkterne af inden køb, så du har en bedre ide om, hvad du smider dine hårdt indtjente penge efter. Det giver dig en bedre mulighed for at lave et kvalificeret køb, fremfor at køb, der er baseret på gæt og mangelfulde informationer på nettet. Dermed er det bestemt en fordel, som du bør udnytte.

SE ALLE TILBUD HER

Dinseng

Dinseng er udelukkende en webshop, der leverer senge i den bedste kvalitet, når du har brug for en nye seng. Alle sengene er producerede i Europa og Danmark, og et af deres største fokuspunkter er din oplevelse med deres senge og dermed også, at produkterne lever op til den høje standard, som de har lagt for sig selv og andre i samme branche.

Høj kvalitet og den rigtige information
En seng fra Dinseng får dig til at se frem til sengetid. Du skal være glad for at komme i seng om aftenen, og det hjælper en seng fra Dinseng dig med at blive. En seng er ikke bare en seng, men derimod en jungle af forskellige muligheder, du kan finde den model, der passer bedst til dig.

Derfor er det ikke kun et fokuspunkt, at alle sengene skal være af høj kvalitet. Den rette information i forhold til hver enkelt seng er mindst lige så vigtig, da det er den, du skal bruge for at vælge helt rigtigt og basere dit valg på kvalifikation og ikke på gæt.

Derfor har de også både en chat, som du altid kan stille spørgsmål på, hvis du har tvivl om en af sengene eller dit valg, og du kan også ringe på deres telefon eller sende en mail. Uanset problemet, så hjælper de dig i retning af den rigtige seng i deres store sortiment, der uden tvivl gemmer på den perfekte model til dig. De kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde din nye boxmadras på tilbud.

SE ALLE TILBUD HER

Hvor meget er nok søvn?

Søvn er noget af det, der ofte bliver forsømt, men det er samtidig noget af det, der er vigtigst for både dit velvære i nutiden og dit helbred i fremtiden. Men hvor meget søvn er egentligt nok?

Spørgsmålet om søvn er noget af det, der ofte bliver diskuteret, og selvom de fleste kender svaret på 7 til 8 timer hver nat, så er der alligevel mange, der ikke følger den anbefaling.

Hvor meget søvn har du brug for?

Som udgangspunkt anbefales det, at voksne får mellem 7 og 9 timers søvn om natten, mens børn skal have væsentligt mere. Men faktisk er det ikke helt så simpelt.

Søvn er en vigtig indikator for helbred og trivsel, og selvom du måske har hørt om den anbefalede mængde søvn i forhold til din alder, så er der faktisk flere ting, der er med til at afgøre hvor meget søvn, som du har brug for.

Der er for eksempel livsstilsfaktorer, der går ind og påvirker både kvaliteten og mængde af din søvn, som du med fordel kan kigge nærmere på, hvis du vil vide mere om, hvor meget søvn, du personligt har brug for.

Hvordan vurderer du hvor meget søvn, du har brug for?

I og med at søvn er en individuel sag, så er det også op til dig at vurdere, hvor meget du personligt har brug for at sove. Men hvordan gør du det?

Du kan måle det på, hvordan du føler dig om morgenen og i løbet af dagen. Du kan måle det på, om du føler dig frisk og veludhvilet, når du vågner.

Der er nogle mennesker, der klarer sig udmærket på 5 eller 6 timers søvn om natten, og de kan stadig føle sig friske og produktive i løbet af dagen, mens andre har brug for helt op til 10 timer for at fungere. Det er helt op til den enkelte person, men du gør dig selv en stor tjeneste ved at undersøge det og følge den anbefaling, som du kan give dig selv på baggrund af dine egne erfaringer.

Hvor meget søvn anbefales der?

Selvom anbefalingerne ikke er tilpasset dine personlige behov og din hverdag, så er det stadig en god pejling i den rigtige retning.

Ens søvnbehov varierer med alderen. Du kan se hvor dit søvnbehov udvikler sig her.

Søvnbehov i forhold til alder:

Ifølge Mikael Rasmussen, så har vi forskellige behov; bla. når det kommer til alder.

For at sikre en god nats søvn og optimere krop og hjerne, bør voksne mellem 18 og 65 år sove mellem 7 og 9 timer hver nat. Det er vigtigt at være opmærksom på, at de fleste mennesker får utilstrækkelig søvn. Individuelle søvnbehov varierer, og det er afgørende at finde det genetisk bestemte antal timer, som passer bedst til dig.

Yngre personer har forskellige søvnbehov:

 • Teenagere (14-17 år): 8-10 timers søvn
 • Skolebørn (6-13 år): 9-11 timers søvn
 • Førskolebørn (3-5 år): 10-13 timers søvn

Sørg for at tilpasse din søvn efter dit eget behov for at opnå en bedre søvnkvalitet og en sundere livsstil.

Mængden af søvn er dog ikke nødvendigvis afgørende. Kvaliteten af din søvn har en lige så stor effekt på dit helbred, og derfor er det vigtigt, at du også sover godt om natten – ikke kun længe.

Når det er tale om kvaliteten af din søvn, så handler det om hvor mange gange i løbet af natten, du vågner. Det handler om, hvorvidt du vender og drejer dig i sengen for at falde i søvn. Det handler om alle de ting, der helst ikke skal have været der, for at du kan sige, at du har sovet godt om natten.

Hvordan ved du, om du har sovet godt om natten?

Definitionen på søvnmangel kan du næsten gætte dig til: at få mindre søvn, end du har brug om natten, for at du føler dig frisk og veludhvilet.

Lejlighedsvise søvnforstyrrelser er irriterende, men det er ikke afgørende for din generelle livskvalitet eller dit helbred. Problemet opstår først, hvis det bliver kronisk. I så fald kan det have konsekvenser i form af livsstilssygdomme, overvægt, dårlig koncentration og hukommelse.

Derfor er det vigtigt at tage dig tid til at afgøre, hvorvidt du lider af søvnmangel, da det kan have en enorm positiv effekt på dit liv, hvis du får løst problemet.

Vigtigheden af din døgnrytme

Vi er alle bekendte med vores døgnrytme, og hvordan den er med til at afgøre, hvorvidt vi kan falde i søvn om aftenen og vågne friske og veludhvilede dagen efter. Men faktisk har den en større effekt på resten af dagen også.

Har du måske nogensinde bemærket, at du føler dig søvnig eller døsig på samme tidspunkt om dagen hver dag? Det er din døgnrytme, der går ind og har den effekt. Det er et 24-timers ur, og det bliver i høj grad påvirket af din søvncyklus. Det betyder også, at hvis du lider af søvnløshed, så vil det være svært for din krop at fungere optimalt, da din døgnrytme ikke fungerer optimalt.

Effekten af din døgnrytme i dagtimerne

I dagtimerne vil du mærke mest til din ustabile døgnrytme omkring kl. 13 til kl. 15, hvis altså reduceringen af energi finder sted mellem kl. 2 og kl. 4 om natten, hvor du normalt sover.

Dog er følelsen mest bemærkelsesværdig og stærk, hvis du er træt. Faktisk vil du næsten ikke mærke til faldet i energi, hvis du er frisk, og det er derfor, at du har brug for at sove nok om natten.

Døgnrytmen er ikke den samme i takt med, at du bliver ældre, men hele livet igennem vil du opleve, at du har det bedre, når din døgnrytme fungerer. Og den bedste måde at få din døgnrytme til at fungere på, er ved at gå i seng og stå op på samme tidspunkt – også i weekenderne.

Konsekvenser af manglende søvn

Som sagt er en af grundene til, at søvn er utroligt vigtigt, at du vil mærke et dyk i energi midt på dagen, hvis ikke du er frisk. Det er dog en relativt mild grund til at sove nok, hvis du sammenligner den med de konsekvenser, som søvnmangel kan have på dit helbred.

Konsekvenserne opstår, fordi din krop ikke har mulighed for at foretage de nødvendige processer, der foregår, når du sover.

Hjertet

Først og fremmest er hjertet et af de organer, som søvnmangel kan gå ud over. Manglende søvn kan øge belastningen på dit hjerte, da det ikke behøver at pumpe helt så meget blod rundt i kroppen, når du sover.

Det skal ikke forsørge hverken dit fordøjelsessystem eller dine muskler med nær så stor en mængde og dermed kan det spare lidt på kræfterne. Det er klart, at hjertet stadig pumper blodet rundt, det er blot mindre intenst, når du sover.

Hormonelle systemer

Det vil også gå ud over dine hormonelle systemer eller dine endokrine systemer, der producerer kemikalier til både celler og organer i kroppen. Kemikalierne er helt essentielle for kroppen, og hvis ikke du får søvn nok, vil det forstyrre hormonfrigivelsen og den cellulære reparation, vækst, blodtryk og blodsukker.

Selvom det kun er ét system, som det går ind og påvirker, er det mange ting, det kan gå ud over.

Hukommelse

I skolen opfordres vi primært til at sove på grund af hukommelsen, og et velkendt eksamen tip er også, at du skal huske at sove inden den store dag, da det vil forbedre dine chancer.

Det skyldes, at søvn påvirker hukommelsen, og mangel på søvn kan gøre din hukommelse værre. Dermed bliver det svære at huske og lagre nye minder, og det går ud over din indlæring.

Kognitive ydeevne

Hvis du har taget kørekort, så har du måske også hørt, at du ikke skal køre, når du er træt. Det skyldes, at søvnmangel også påvirker din kognitive ydeevne, og dermed bliver din reaktionsevne reduceret, og du har ikke de samme evner til at undgå uheld i trafikken.

Det går også udover din koncentrationsevne og din evne til at tage beslutninger.

Humør

Dit humør bliver også påvirket af din nattesøvn, hvilket du måske har oplevet på egen krop. Det er ikke unaturligt at være i dårligt humør, hvis du er træt.

Det skyldes, at mangel på søvn øger risikoen for negativitet, depression og angst, og så kan det også forværre alvorlige psykiatriske tilstande som bipolar lidelse. Det er altså utroligt vigtigt for dit mentale helbred at sove om natten.

Immunsystem

Det går også ud over dit immunforsvar på den måde, som det bedst kan – det svækker det. Når dit immunforsvar er svækket, så er du mere udsat for diverse sygdomme og infektioner, og du vil derfor opleve, at du oftere rammes af influenza eller forkølelse for eksempel.

Er det mulig at sove for meget?

Præcis ligesom for lidt søvn resulterer i en masse problemer for dit helbred, så kan for meget søvn også føre til skadelige konsekvenser på kroppen.

Hvornår sover du for meget?

Dit søvnbehov vil som sagt ændre sig i løbet af din levetid, og derfor vil det variere, hvornår du sover for meget – altså hvor meget søvn, der er for meget på et givent tidspunkt i din levetid.

For meget søvn er svære at sætte en finger på, men ofte vil du også føle dig døsig, hvis du har sovet for meget. Altså kan du bruge samme pejling, som når du forsøger at finde ud af hvor meget søvn, der er for lidt.

Diabetes

Der er flere undersøgelser, der viser, at for meget søvn kan føre til en øget risiko for diabetes – det kan for lidt søvn også, hvorfor det altså er et tydeligt eksempel på, hvorfor du skal finde balancen og hverken søge til den ene eller anden yderpol.

Overvægt

For meget søvn kan også medføre en let øget risiko for overvægt, hvilket igen også kan være et af symptomerne på for lidt søvn.

Hovedpine

Hovedpine er noget, som mange oplever og døjer med til daglig. Hvis du er en af dem, der ofte har ondt i hovedet, så kan du med fordel kigge på din døgnrytme. Hovedpine kan være et tegn på, at du får for meget søvn om natten.

Forskerne mener, at det skyldes den effekt, som for meget søvn har på visse neurotransmittere i hjernen – blandt andet serotonin.

Depression

Depression er endnu en af følgerne på for meget søvn om natten. Det ses oftere forbundet med for lidt søvn, men det er også blevet påvist, at for meget søvn kan føre til mentale problemer, der viser sig i form af depression.

Hvordan vælger jeg en boxmadras?

Først og fremmest er der nogle generelle spørgsmål, som det kan være rart at have et svar på, inden du begynder at undersøge hvilket boxmadras tilbud, der er bedst til dig og dit behov samt hvilke forhandlere, som du med fordel kan kigge i retning af, når først du begynder jagten.

Husk også altid at have tanke på, om boxmadrassen overhovedet er det rette valg. Du kan se en oversigt over tilbud på elevationssenge og få en ide om, hvorvidt det er en noget i stedet. Ellers kan du også se en test-oversigt over de bedste kontinentalsenge her. På den måde får du en bedre ide om, hvilket køb, der er rigtigt for dig.

At vælge et boxmadras tilbud kan være svært. Der er mange forskellige modeller på markedet, og der kan være stor forskel på de forskellige modeller – nogle af forskellene ligger måske endda i noget, som du ikke helt forstår, hvilket bestemt ikke gør opgaven nemmere.

Du kan kigge på forskellige tests, når du vælger din boxmadras for at gøre valget nemmere.

Dog er der nogle ting, som du kan være opmærksom på, når du kigger på boxmadrasser, der måske kan gøre det en smule nemmere at tage noget, der minder om en kvalificeret beslutning.

 • Fjedretype og fasthed efter din vægt
 • Antal komfortzoner
 • Polstring
 • Med eller uden topmadras?
 • Hvilken benhøjde vil du gerne have på din boksmadras?
 • Er der andet tilbehør, som du vil have med? (det kunne f.eks. være en sovemaske eller lignende)

FAQ

En boxmadras består af en base, hvor alt indmad – polster og fjedre – er samlet om en ramme med stof. Det er den madras, du finder lige under topmadrassen. Den kræver kun nogle solide ben, hvilket giver den et enkelt udtryk i soveværelset, der ikke fylder meget visuelt. Du kan desuden både vælge imellem en boxmadras 120×200 og en boxmadras 140×200, når du kigger.
Hvor mange år holder en boxmadras?
Som udgangspunkt eller som en god tommelfingerregel skal en madras skiftes hvert syvende år. Dog er der flere ting, som du kan gøre for at holde liv i din madras i længere tid.
Er der sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til boxmadrasser?
Der kan være en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til en boxmadras, men der er ikke altid en sammenhæng imellem de to ting. Hvis du for eksempel betaler mere for flere fjedre, risikerer du at få en hård madras, og dermed har du hverken vundet på komfort eller holdbarhed.
Hvor finder jeg de bedste boxmadras tilbud?
Når du skal finde de bedste boxmadras tilbud, er din mest hjælpsomme ven Google-søgemaskinen. Her kan du få et godt overblik over de forskellige forhandlere i Danmark, men du kan også blive ledt videre til sammenlignings- og testhjemmesider, som hjælper dig med at træffe det helt rette valg.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber boxmadras på tilbud?
Selvom et tilbud lyder meget tillokkende, bør du alligevel undersøge, om den specifikke boxmadras er det rette valg til dig. Du kan finde anmeldelser og vurderinger ved danske testhjemmesider, der gør dig klogere på, om du bør købe en bestemt boxmadras på tilbud.
Hvad koster en boxmadras på tilbud?
En boxmadras på tilbud kan variere meget i pris. Nogle er utroligt billige, mens andre slider på din pengepung på trods af en nedsat pris. Det vigtigste er, at du finder en boxmadras af god kvalitet, som sælges til en overkommelig pris.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme