Vælg en side

Du kan helt sikkert finde en masse billige senge – men hvis du vil prioritere god søvn, kan du med fordel overveje, hvad du får for pengene.

Det handler heller ikke kun om, hvad sengen koster. Sengens levetid er også en vigtig ting at være opmærksom på, og den fortæller dig, om du har lavet en god investering.

Det er ofte lidt dyrere modeller, der kan give dig et løfte om lang levetid, og derfor er det værd at tænke på, om du skal bruge lidt flere penge på din nye seng, end du oprindeligt havde planlagt.

Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge? I denne guide har vi kigget nærmere på nogle af de bedste dobbeltsenge på markedet.

Du finder modeller fra nogle af de mest populære og anerkendte forhandlere, herunder SengetidNordicDream og Drømmeland. Det gælder både:

 • Kontinentalsenge
 • Elevationssenge
 • Boxmadrasser

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kilo, skal du vælge en medium madras
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kilo, skal du vælge en fast madras
 • Vejer du mere end 90-95 kilo, skal du vælge en ekstra fast madras
*Ovenstående er vejledende tal og skal ikke betegnes som en facitliste

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste senge.

Hos Senge-testeren.dk vurderer vi sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Aura Nordlys

Senge-testeren’s anbefaling

 • Elevationsseng fra danske Nordic Dream
Aura Fjord - 180x200

Bemærk: Aura boxelevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Dette betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 44.495 kr. til 21.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

 

 

Elevationssenge er en ekstra luksus, der gør din sidde- og liggeposition ekstra behagelig. Du kan let og enkelt justere både hoved- og fodenden, så du opnår den helt rigtige position. 

Aura er en lækker elevationsseng fra danske Nordic Dream. Der er både styr på komforten, det gennemførte nordiske design og de mange fine funktioner, som sengen tilbyder.

Fordele ved Aura

 • Elevationsseng i høj kvalitet
 • Danskproduceret motor fra danske Linak
 • 25 års garanti på ramme- og fjedre-brud

Ekstra komfort med en elevationsseng
Elevationssengen Aura hviler på en solid elevationsbund med boxmadras og en topmadras øverst. Du får derfor en komplet seng, der er udviklet til at yde den mest ergonomiske komfort. 

Boxelevationen er fremstillet med en 20 cm ramme i svensk fyrretræ. Fyrretræ er meget solidt, så sengen er stabil og kan holde til mange års god nattesøvn.

Selve boxmadrassen er udstyret med hele 2 lag af danskproducerede pocketfjedre. De 2 lag pocketfjedre giver ekstra trykaflastning og sikrer, at din krop får den helt rigtige støtte, når du hviler på madrassen.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter din krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

 

 

Kvalitets elevationsmotor
Aura har en lydsvag motor. Det giver dig mulighed for glidende justering af dine liggepositioner. Du kan både løfte og sænke hoved- og fodenden, så du kan sidde og ligge behageligt uanset dine behov.

Du styrer let elevationen med den medfølgende fjernbetjening. Begge sider af sengen kan justeres individuelt og lydløst, så du ikke generer din partner, når du har brug for at skifte position midt om natten.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Aura
For parret der ønsker den bedste seng, så er elevationssengen en ekstra luksus. Der er mange muligheder for at indstille sengen, så både dig og din partner ligger helt rigtigt. Elevation betyder dog også teknik og funktioner, der koster ekstra. Du skal derfor ville investere en god sum penge i din nye seng, hvis du vælger Aura. Nordic Dream tilbyder 100 dages prøveperiode på sengen, så du kan teste den i vante rammer. Er du ikke tilfreds, afhentes den uden betaling, så du kan bytte den til en anden model. 

Vælger du Aura, får du til gengæld en danskproduceret seng i topklassen med fokus på det gode håndværk, de rigtige materialer og et lækkert design. Den komplette seng står flot og funktionelt mange år ud i fremtiden med en fin garanti på hele 25 år på både fjedre- og rammebrud. Foruden garantien er komforten helt i toppen på grund af samspillet mellem topkvalitets topmadrasser og fjedre af særdeles høj kvalitet.

Den bedste test af et produkt er kundernes egen test i den virkelige verden, som afspejles bedst i vurderingen på Trustpilot. Her scorer Nordic Dream hele 4,9 ud af 5,0 – højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet, og de imponerende anmeldelser af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Produktspecifikationer:

 • Højde: 64 cm (13 cm ben, 45 cm boxelevation og 7 cm topmadras)
 • Farve: Lys grå, mørk grå og blå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: Lys eg eller valnød 13 cm
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 20 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Aura fås i følgende størrelser:

 

Til Butik

 

Norhland Signatur Luksus Kontinental

Bedste valg hos Sengetid

 • Klassisk design med trykaflastende pocketfjedre

Signatur Kontinental 180x200

Bemærk: Norhland Signatur Luksus Kontinental kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 19.995 kr. til 8.395 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Fordele ved Signatur Luksus Kontinental

 • 5-zoners pocketfjedre
 • Ergonomisk støtte
 • Beskyttende komfortskum
 • Solid klassisk opbygning
 • 15 års garanti

Pocketfjedre løfter komforten
Med Signatur Luksus Kontinental får du en luksusudgave af en klassisk kontinentalseng. Rammen er fremstillet i langtidsmodnet fyrretræ. Træet stammer fra Sverige og er et bæredygtigt valg. På rammen hviler sengens boxmadras, der er 20 cm tyk.

Sengen har også en tyk springmadras på 18 cm, som har støjsvage pocketfjedre. Fjedrene har en særlig evne til at aflaste trykket fra kroppen på steder med mere tyngde. Det gør, at din krop slapper bedst muligt af. Du undgår at vågne op om med ondt i ryggen eller nakken.

Pocketfjedrene er jævnt fordelt over madrassen i 5 zoner. Komfortzonerne er til for at give din krop ekstra støtte. I løbet af natten tilpasser zonerne sig dine forskellige liggepositioner.

Springmadrassen er vendbar, og det er med til at forlænge sengens levetid. Polstring med skum i polyether beskytter fjedrene og gør modellen ekstra holdbar. Skummet er omgivet af kraftigt stof.

Luksuriøst design
Med Signatur Luksus Kontinental går design og komfort op i en højere enhed. Der er den samme ro over designet, som du vil mærke, når du lægger dig på madrassen.

Stilen er enkel, og sengen bliver fremstillet i tre afdæmpede farver. Vælg mellem en mørk, mellem og lys nuance – sort, mørkegrå og lysegrå. Du kan fuldende udtrykket ved at vælge sengetøj i rolige nuancer, men sengen kan også bære tilbehør i stærkere farver.

Runde egetræsben giver en lethed til designet. Du kan montere benene med en valgfri højde, så sengen opnår en totalhøjde, så den er bekvem for dig at stige op i om aftenen og ud af om morgenen.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Signatur Luksus Kontinental
Signatur Luksus Kontinental er designet på en måde, der tilfredsstiller dine sanser. Pocketfjedrene er støjsvage, designet er behageligt for øjet, og madrassen føles støttende for kroppen. Her får du en gennemført seng til en god pris.

Sengens pocketfjedre overgår komforten i mange andre sengedesign, da de tilpasser sig din krop. De giver kroppen de bedste forudsætninger for at få hvile, så den kan restituere i løbet af natten. Der er god chance for, at du vil opleve færre gener om natten, hvis du i forvejen har problemer med ryggen eller nakken.

Forhandleren tilbyder dig 15 års garanti på sengen og du har også mulighed for at prøve sengen i 101 nætter. Lever sengen ikke op til dine forventninger, kan du returnere den kvit og frit.

Produktspecifikationer:

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Springmadras
 • Ben: Valgfri runde egetræsben 
 • Fjedre: 5-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Stof: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedre

Signatur Luksus Kontinental fås i følgende størrelser:

Kontakt forhandleren, hvis du ønsker sengen fremstillet i specialmål.

 

Til Butik

 

Tindra Nordlys

Kontinentalseng med 7 komfortzoner

Tindra Fjall - 180x200

Bemærk: Tindra kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 28.995 kr. til 12.995 – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

 

Vil du gerne have fingrene i en klassisk kontinentalseng i høj kvalitet, så leverer Tindra fra Nordic Dream varen. Sengen er bygget op af 3 individuelle madraslag, der sikrer den allerbedste komfort. Du får derfor mange gode nætter i Tindra Snö.

Fordele ved Tindra

 • Kontinentalseng med 3 madraslag
 • 7 unikke komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud

3 madraslag og 7 komfortzoner
Tindra er bygget op med 3 forskellige madraslag, der hver især giver ekstra komfort og trykaflastning.

Nederst ligger en solid sengeramme i 14 cm svensk fyrretræ og en boxmadras. Sengen står derfor solidt og sikkert, så du kan nyde sengen langt ud i fremtiden.

Ovenpå den skridsikre overflade af boxmadrassen er en springmadras. Både springmadrassen og den nederste boxmadras har pocketfjedre i 2 lag. De 2 lag danskproducerede pocketfjedre giver en ekstra behagelig støtte, og de former sig efter kroppens vægt og konturer.

Nordlys Topmadras: Naturlig afkøling og åndbarhed

Udover komfortzonerne i selve madrassen har topmadrassen også indbyggede komfortzoner. Så kan du yderlige støtte op om kroppen og aflaste, så du bliver mere afslappet og sover bedre.

Topmadrassens betræk indeholder naturlig aktiv køling. Det holder madrassen på omkring 35-36 grader, hvilket er optimalt for den dybe søvn, også selvom din krop er varmere. Betrækket er også oeko-tex certificeret og kan tages af og vaskes.

Kernen i topmadrassen er af latex, der har mange små ventilerende huller. Det giver madrassen mulighed for at ånde, så varmen ledes væk. Materialet virker antibakterielt, da hverken husstøvmider, bakterier eller svampesporer kan leve i det, så derfor er det astma- og allergivenligt.

Hvis du i stedet for latex foretrækker memory skum, er det også muligt med denne seng. Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

 

 

Konklusion: Derfor anbefaler vi Tindra
Kontinentalsengen er en klassiker, og Tindra byder på en unik komfort inden for sin kategori. Vælger du danske Nordic Dream, bevæger du dig ud i de lidt mere dyre senge, men kvaliteten er også helt i top. Du kan derfor nyde din kvalitetsseng langt ud i fremtiden, fordi den er produceret af dygtige håndværkere og af de bedste materialer. Komforten er helt i toppen på grund af samspillet mellem topkvalitets topmadrasser og fjedre af særdeles høj kvalitet.

De 3 madraslag er klassisk for en kontinentalseng, men Tindra byder på 2 lag pocketfjedre i hver madras. På den måde er du garanteret den bedste liggekomfort, så du kan restituere bedst muligt og passe på dit helbred. Du kan teste sengen i vante rammer i 100 dage, og er den ikke som ønsket tilbyder Nordic Dream at hente den igen uden betaling. Så kan du bytte den til en anden model, hvilket trækker op i vores vurdering.

Den bedste test er dog kundernes test i den virkelige verden. Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5 på Trustpilot og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet og deres flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Produktspecifikationer:

 • Højde: 66 cm (13 cm ben, 28 cm boxmadras, 18 cm springmadras og 7 cm topmadras)
 • Farve: Lys grå, mørk grå og blå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: Lys eg eller valnød 13 cm
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 14 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Tindra fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

 

Til Butik

 

Norhland Signatur Delux Box – godt håndværk med behagelig affjedring

Signatur Luksus Box 180x200

Bemærk: Norhland Signatur Box boxmadrassen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 16.495 kr. til 6.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

 

Fordele ved Signatur Box

 • Dansk design
 • 5-zoners pocketfjedre
 • Valgfri runde ben
 • 15 års garanti
 • Værdi for pengene

Kvalitetsseng med to lag fjedre
Norhland Signatur Box er en boxseng af god kvalitet med fjedre i to lag. Bonell-fjedre udgør sengens nederste lag. De har form som et timeglas og sørger for jævn støtte fordelt over hele madrassen. Fjedrene stabiliserer sengen og er med til at bestemme fastheden. 

Det øverste fjedrelag består af pocketfjedre, som er fordelt over 5 komfortzoner. Pocketfjedre bliver også kaldt posefjedre, fordi fjedrene er svejset ind i stofposer. Det gør fjedrene mere elastiske og fleksible, så de kan tilpasse sig din krop. 

Du kan vælge sengen med en medium, fast eller ekstra fast hårdhed, alt efter hvad du finder mest komfortabelt i forhold til din vægt.

Godt håndværk
Signatur Box er kendetegnet ved godt håndværk hele vejen rundt. Sengen er bygget med en solid ramme i træ. Også fjedrene er stærke og holdbare, og det giver en stabil seng, som du ikke skal skifte ud efter en årrække.

Et skumlag i polyether er lagt over fjedrene for at beskytte dem. Skummet er modstandsdygtigt over for fugt og har en lang holdbarhed. For ekstra slidstyrke er det beskyttet af kraftigt stof.

Du får 15 års garanti på ramme og fjedre, hvis der mod forventning skulle ske brud.

Godt håndværk betyder også, at en relativt kompleks konstruktion bliver bygget på en måde, som er håndterbar for brugeren. Her får du en seng, som er nem at samle. Du skal kun montere benene, som du selv vælger, og det kræver ikke værktøj. Modellen har ikke en masse funktioner, men er enkel, som mange foretrækker deres seng.

Signatur Box vs. markedet
Med Signatur Box får du kvalitet og godt håndværk til en god pris. Boxsengen er bygget i holdbare materialer, der sikrer et langtidsholdbart produkt. Hvis der mod forventning skulle ske brud på fjedre eller ramme, har du her 15 års garanti. Med et samtidig enkelt design med to lag fjedre, der yder høj komfort, opfylder sengen manges behov og ønsker.

Produktspecifikationer:

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Boxmadras 
 • Fasthed: Medium, fast eller ekstra fast
 • Ben: Valgfri runde ben
 • Fjedre: Bonell-fjedre og 5-zoners pocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Bolster: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Ramme: Træramme
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedre

Signatur Box fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Kontakt forhandleren, hvis du ønsker sengen fremstillet i specialmål.

 

Til Butik

 

Saga Snö – Designet og produceret i Danmark

Saga Alv - 140x200

Bemærk: Saga boxmadrassen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at sengen er nedsat fra 15.495 kr. til 8.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Du behøver ikke nødvendigvis elevation eller 3 madraslag for at få en fantastisk nattesøvn. Saga fra Nordic Dream er en helt enkel boxseng med en solid sengeramme, god boxmadras og behagelig topmadras. Sengen er både designet og produceret i Danmark, så du kan regne med topkvalitet i forhold til både håndværk og de anvendte materialer.

Fordele ved Saga

 • Lækker danskproduceret boxseng
 • Madras med 2 lag pocketfjedre i 7 komfortzoner
 • 15 års garanti på rammebrud og fjedrebrud

Klassisk boxseng produceret af dygtige sengehåndværkere
Nordic Dream har et team af sengeeksperter, der i samarbejde med dygtige sengehåndværkere udvikler mange forskellige typer af senge. Saga er et af deres unikke resultater, der både leverer en fantastisk komfort og samtidig tager sig enkel og elegant ud i soveværelset.

Sengerammen er 8 cm og fremstillet i svensk fyrretræ, og den komfortable boxmadras har hele 2 lag pocketfjedre. Det dobbelte lag af fjedre giver ekstra støtte og tager hensyn til, hvordan din vægt er fordelt på madrassen. 

Unikke komfortzoner
Det dobbelte lag pocketfjedre i selve boxmadrassen er inddelt i forskellige zoner. Jo mere tyngde fra kroppen, desto mere kraftig og trykaflastende skal fjedrene være. Derfor er der hele 7 forskellige komfortzoner i de fleste senge fra Nordic Dream. Det giver din krop den helt rigtige støtte de helt rigtige steder for den mest ergonomiske liggekomfort.

Madrassen er mest fast omkring dine hofter, hvor du er tungest. Derudover er der også faste områder omkring nakken og lænden, mens madrassen er mere eftergivende i skulderområdet.

Snö topmadras – ErgoFlex skum med aktiv køling

Leder du efter ekstra komfort og en behagelig temperatur i sengen? Så er Snö topmadras fra Nordic Dream noget for dig.

Topmadrassen måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en traditionel topmadras fra Nordic Dream, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

 

 

Saga vs. markedet
Nordic Dreams mange flotte senge hører hjemme i oversigten over de bedste sengemiljøer. De producerer kvalitetssenge, der er lavet af de bedste materialer med fokus på din optimale liggekomfort.

Når det skal være helt klassisk, kan du vælge Saga . Den er sammenlignet med tilsvarende modeller i den dyre ende af prisskalaen, men du kan nyde godt af uovertruffen, dansk håndværk og kvalitet, der hurtigt tjener pengene ind i god nattesøvn.

Produktspecifikationer:

 • Højde: 49 cm (19 cm ben, 23 cm madras og 7 cm topmadras)
 • Farve: Mørkegrå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: 19 cm eller 23 cm i forskellige materialer
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 8 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

Saga fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

 

Til Butik

 

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D – Dansk håndværk med omtanke

Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D

Bemærk: Norhland Prestige Boxelevation 2D elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 44.995 kr. til 19.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

Fordele ved Prestige Boxelevation 2D

 • Komfortabel dobbeltfjedret boxmadras
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • Slideback-funktion
 • Valgfri ben i egetræ eller metal
 • 25 års garanti på fjedre og ramme

Hensigtsmæssig dobbeltfjedret madras
Sengen kan være en vigtig investering for din livskvalitet, og derfor er Prestige Boxelevation 2D skabt med omtanke. Den er designet af danske håndværkere med et særligt fokus på god kropsstøtte.

Her får du en dobbeltfjedret boxmadras, som resulterer i en hensigtsmæssig liggeposition, der eliminerer ømhed og utilpashed om natten. Blandt andet bliver skuldre, hofte og nakke trykaflastet af madrassens pocketfjedre i to lag. Pocketfjedrene får madrassen til at tilpasse sig din krops vægt og bevægelser. Fjedrene reagerer hurtigt, så du kan vende dig ubesværet rundt om natten.

Boxmadrassen har en højde på 32 cm, og 25 mm fyld af cooltex-skum bidrager til den gode komfort. Madrassen bliver holdt oppe af en 13 cm ramme i massiv træ.

Moderne og støjsvagt design
Designerne bag Prestige Boxelevation 2D har holdt sig ajour med tidens tendenser. Elevationssengen er moderne i både udseende og funktion. Her får du et enkelt og tidssvarende design, som bliver fremstillet i fem forskellige farver. Der er lys under sengen, og du kan tilføje ben i egetræ eller metal, som bidrager til et mere eksklusivt udtryk.

Sengen har også innovativ slideback, så du forbliver i samme afstand fra dit sengebord, uanset om elevationen er i brug eller ej. Modellen har en strømbesparende motor, som ikke støjer og forstyrrer i soveværelset.

Ligesom sengen er motoren danskproduceret. Producenten Linak står bag motordesignet, som fungerer uden elektriske ledninger. Du kan tage elevationen i brug ved at bruge den trådløse fjernbetjening eller den tilhørende app, som du kan hente på din smartphone eller tablet.

Prestige Boxelevation 2D vs. markedet
Prestige Boxelevation 2D er ikke markedets billigste elevationsseng, men til gengæld kan den være en investering for livet. Sengen har en elegant og holdbar konstruktion med en særlig god liggekomfort. Med en boxmadras med pocketfjedre i to lag støtter tilpasser sengen sig din krop individuelt.

Elevationen støjer mindre end ved andre modeller, og du kan nemt betjene den via app eller trådløs fjernbetjening.

Produktspecifikationer:

 • Farve: sand, mørkegrå, lysegrå, blå og sort
 • Madrastype: Springmadras i to lag
 • Ben: Valgfri metal- eller egetræsben 
 • Fjedre: Op til 11-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Bolster: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Cooltex-skum
 • Ramme: 13 cm træramme
 • Garanti på ramme og fjedre: 25 år
 • Garanti på motor: 5 år
 • Motor: Danske Linak 
 • Fjernbetjening: Trådløs
 • App-styring: Ja

Prestige Boxelevation 2D fås i følgende størrelser:

 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

 

Til Butik

 

Norhland Signatur Elevation – Komfort og æstetik i ét

Signatur Elevation 180x200 cm

Bemærk: Norhland Signatur Elevation elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.595 kr. til 10.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

 

Fordele ved Signatur Delux Elevation

 • Dansk håndværk
 • 5-zoners pocketfjedre
 • Støjsvagt design
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • 15 års garanti

Moderne skandinavisk design
Drømmer du om en seng, som er både æstetisk og komfortabel? Så bør du overveje Norhland Signatur Delux Elevation. Sengen har et skandinavisk design med rene linjer og valgfri runde egetræsben, som passer ind i en moderne indretning. Designet er enkelt, men alligevel sit eget, og du kan vælge det i en af fem afdæmpede farver.

Moderne teknologi bidrager til sengens komfort og funktionalitet. Her får du en mere miljøvenlig motor, der er strømbesparende og støjsvag. Du kan justere sengens hoved- og fodende med smartphone, tablet eller fjernbetjening. Læg dig til rette i den optimale position for dig.

Ideel komfort med pocketfjedre
Norhland Signatur Delux Elevation har en springmadras med 5-zoners pocketfjedre. Fjedrene reagerer hurtigt og sikrer god bevægelighed i sengen. De er hver især omgivet af stof, som dæmper lyden under bevægelse

Samtidig mindsker posefjedrene det tryk, der kan være på områder som hofte og nakke om natten. De kropsdele, der har ekstra vægt, bliver skånet fra overbelastning. De synker mere ned i madrassen, så kroppen får korrekt støtte.

Pocketfjedrene bestemmer også sengens fasthed. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast alt efter behov. Over fjedrene sørger ventilerende komfortskum for ekstra komfort og holdbarhed. Skummet er beskyttet af kraftig tekstil.

Bunden med 28 lameller stabiliserer madrassen, så du kan sove trygt og sikkert om natten. Du kan med lethed samle sengen uden værktøj.

Signatur Delux Elevation vs. markedet
Signatur Delux Elevation har et gennemtænkt design helt fra madrassens indre fjedre til det skandinaviske ydre. Her får du en seng med pocketfjedre, der giver din krop tiltrængt hvile ved sengetid.

Ved det forkerte valg af seng, får din krop faktisk ikke ideel ro, da fjedrene kan trykke mod skuldre, nakke og hofte. Det problem er du foruden med Signatur Delux Elevation, som tværtimod støtter hele kroppen, mens du sover.

Motoren og posefjedrene er støjsvage elementer, som giver en ro i soveværelset og gør sengen behagelig både dag og nat.

Produktspecifikationer:

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Springmadras 
 • Fasthed: Medium, fast eller ekstra fast 
 • Ben: Valgfri runde egetræsben
 • Fjedre: 5-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Bolster: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Garanti på ramme og fjedre: 15 år
 • Garanti på motor: 5 år
 • Motor: Danske Linak 
 • Fjernbetjening: Trådløs
 • App-styring: Ja

Signatur Delux Elevation fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Kontakt forhandleren, hvis du ønsker sengen fremstillet i specialmål.

 

Til Butik

 

Norhland Sengemiljøer

Danske Norhland borger for gedigent dansk kvalitetsarbejde. Sengemiljøerne er en god investering i enhver stund, hvor du ligger og blunder. En sådan seng er altid din garanti for, at du kan opnå det rette energiniveau og et alment velbefindende.

Her er der virkeligt kælet for detaljen. Her er der tale om senge, hvor hver del af sengen er af den bedste standard.

 

Norhland Prestige Delux Box – Komfortabelt design i nordisk kvalitet

Norhland Prestige Delux Box

Bemærk: Norhland Prestige Delux Box boxmadrassen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 23.495 kr. til 10.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Fordele ved Prestige Delux Box

 • Dansk produktion
 • Op til 11 komfortzoner
 • Ergonomiske pocketfjedre
 • Valgfri ben i eg
 • 25 års garanti på fjedre og ramme

Personlig tilpasning
Prestige Delux Box er designet, så du kan sove igennem om natten uden at få problemer med ryggen. Sengen har en ergonomisk boxmadras med op til 11-zoners pocketfjedre. Fjedrene regulerer sig efter din kropsvægt. Det betyder, at du synker mere ned i madrassen ved områder af kroppen, som har mere tyngde. På den måde bliver din ryg stabiliseret, og din lænd, skuldre og nakke får støtte, uanset hvilken stilling du ligger i.

Pocketfjedrene er opdelt i lommer af stof, og de reagerer individuelt på dine bevægelser. Det er kun de fjedre, som bliver belastet under dine bevægelser, som bliver presset sammen. I en dobbeltseng er det ekstra hensigtsmæssigt, da den enes bevægelser ikke forstyrrer den anden.

For at forbedre komforten og holdbarheden er der integreret cooltex-skum i madrassen. Det har en fordelagtig ventilerende effekt.

Dansk æstetik i soveværelset
Ud over at give sovekomforten et løft, giver Prestige Delux Box æstetisk værdi til soveværelset. Det skinner igennem designet, at sengen er bygget af danske håndværkere.

Du kan vælge mellem fem farver, der gør sengen oplagt i en skandinavisk indretning. Modellen bliver fremstillet i både lette og lyse nuancer og mørke nuancer med mere dybde. Fuldend udtrykket ved at montere valgfri runde ben i egetræ.

Sengen er nem at samle, og der er ikke behov for værktøj. Det gør den til en enkel og attraktiv løsning for mange.

Prestige Delux Box vs. markedet
Prestige Delux Box er et populært valg af dobbeltseng, og det er der flere grunde til. Først og fremmest har sengens boxmadras pocketfjedre, som arbejder uafhængigt af hinanden. Det er et aktiv for mange par, som ikke ønsker at blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Fjedretypen har også den fordel, at den støtter og aflaster udsatte områder af kroppen.

Modellen fra Norhland har et moderne nordisk udtryk, som tiltaler mange, og den er både designet og fremstillet i Danmark. Her kan du sammensætte farver, gavl og ben på en måde, der giver bedst mening i indretningen i dit soveværelse.

Produktspecifikationer:

 • Farve: sand, mørkegrå, lysegrå, blå og sort
 • Madrastype: Boxmadras
 • Ben: Valgfri runde egetræsben 
 • Fjedre: Op til 11-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Stof: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Cooltex-skum
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedre

Prestige Delux Box fås i følgende størrelser:

 

Til Butik

 

Living & more boxmadras – De Lux Superior

Living & more boxmadras - De Lux Superior

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Gode gamle brugsen kan også være med – denne Box model sælges i dimensionerne 140 x 200 cm., 180 x 200 cm samt selvfølgelig i forskellige farver; antracit, sand eller sort.

Madrassen leveres i versionen medium hårdhed og den er derfor velegnet til personer med en kropsvægt på 85 + kg. For personer med et behov for en blødere seng, passer madrassen i medium hårdhed bedst.

Sengen er opdelt i to kontinentalunderdele på hver 90 x 200 cm, og boxmadrassen er derfor yderst komfortabel, hvis der skal ligge to på den.

Hertil kommer, at sengens kontinentalbund er udstyret med en ekstra kraftig træramme i kompakt fyrretræ. Madrassen, man ligger på, har pocketfjedre med fem komfortzoner.

Madrassen er polstret med 25 mm fjedrende latex, der fordeler trykket ligeligt fra din kropsvægt.

Det er muligt at bytte om på hoved- og fodende, og dette bidrager til, at madrassens levetid forlænges.

Der ydes 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud og 2 ½ år på boxmadrassens andre dele.

Rosinen i pølseenden på denne dobbeltseng
Som ”rosinen i pølseenden eller som Dirch Passer sagde ”As the Raisin in the Hotdog End” behøver du ikke at bekymre dig om udgifter til indkøb af ekstra tilbehør. Sengemiljøjet leveres med en chik topmadras og elegante ben i egetræ (10 cm).

Topmadrassen er fremstillet i 50 mm latex – et velventilerende, blødt og komfortabelt materiale, der holder støvmiderne på afstand. Madrasbetrækket er knyttet sammen af naturlige bambusfibre med et luftende net på kanten. Betrækket kan vaskes ved 60 grader.

Samtlige madrasser er fremstillet af Oeko-Tex attesterede tekstiler og lavet i Danmark.

Sengemiljøet leveres uden sengegavl – her kan der dog være en udgift hvis du ikke kan undvære sengegavlen.

Vil du hellere vente på, at din udvalgte dobbeltseng kommer på tilbud? I vores guide til de bedste senge tilbud, kan du finde masser af gode tilbud på senge. Vi har nemlig samlet alle de bedste senge tilbud fra 10 forskellige forhandlere.

Produktspecifikationer:

 • Størrelser: 140 x 200 cm., 180 x 200
 • Farver: Antracitgrå, grå eller sand
 • Madrashårdhed: Medium
 • Madrasmateriale: 85 % Natur Gummi / 15 % Syntetisk Latex
 • Topmadrasmateriale: Latex
 • Topmadrasbetræk: 14% bambus / 22% viskose / 64% polyester
 • Topmadrastykkelse: 50 mm
 • Fjedertype: 5 zoner pocket / Mini Bonnell
 • Antal fjedre pr. m2: 261/150
 • Ben: Træben

 

Til Butik

 

Urban – kontinentalseng i høj kvalitet

Urban Kontinental Dobbeltseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Urban er som de andre kontinentalsenge bygget op i 3 lag, med en boxmadras i bunden, springmadras i midten og en topmadras ovenpå.

Boxmadrassen er lavet af bæredygtige bonell fjedre. De kendetegnes ved de timeglasformede fjedre, som giver en god støtte.

Bonell fjedre er blevet brugt i mange år til at lave boxmadrasser, og da de er noget billigere end pocketfjedre, så er det et godt alternativ, hvis du er på udkig efter en billig box madras.

Springmadrassen er lavet af den nyere type fjedre, pocketfjedre. Pocketfjedrene er pakket ind i små stofposer, hvilket giver dem en længere levetid, da de beskytter mod brud og slitage.

Øverst på kontinentalsengen ligger en topmadras, som du har mulighed for at vende. Topmadrassen er lavet af polyskum, hvilket giver en jævn følelse overalt på sengen.

Den øverste madras er også med til at hjælpe mod slitage på de resterende madrasser.

Dobbeltseng til fast lavpris
Urbans kontinentalseng er danskproduceret, hvilket indikerer kvalitet. Til trods for at Urbans kontinentalsenge er danskproduceret, så holder den en utrolig lav pris.

Dette skyldes blandet andet at de har valgt at bruge en billigere form for fjedre i boxmadrassen. Springmadrassen og topmadrassen sørger dog stadig for, at du kan få en god søvn med denne dobbeltseng.

Ønsker du en sengegavl, så har du også mulighed for at tilkøbe sådan en.

Kontinentalsengen kommer desuden med 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Produktspecifikationer:

 • Størrelser: 140 x 200 cm., 160 x 200 cm., 180 x 200 cm.
 • Farve: Sort
 • Fjedretype: Bonell- og Pocketfjedre.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år.

 

Til Butik

 

FAQ

Hvilke dobbeltsenge bør jeg købe?
Når du skal købe en dobbeltseng, så bør du gå efter en model, som passer til din krop og dens behov. Nogle modeller, som potentielt kan leve op til dine behov, er blandt andet Aura Älv, Norhland Signatur Luksus Kontinental og Tindra Snö dobbeltsengene, som alle indeholder gode fordele.
Hvad er forskellen på en full-size seng og en dobbeltseng?
Der er ingen forskel på en full-size seng og en dobbeltseng, da de har de helt samme dimensioner og mål. I stedet er blot tale om to forskellige navne for den samme ting, hvormed du altså ikke skal lade dig forvirre af det, når du leder efter en dobbeltseng.
Egner en dobbeltseng sig for to personer?
Da dobbeltsenge fås i tre standardstørrelser – 140 x 200 cm, 160 x 200 cm og 180 x 200 cm -, så det er forskelligt, hvorvidt de egner sig til to personer. Generelt kan I sove to personer i én dobbeltseng, men pladsen kan være træng på de 140 cm.
Kan børn sove i en dobbeltseng?
Ja, børn kan godt sove i en dobbeltseng. Det kan være oplagt, hvis I for eksempel dyrker samsovning i familien, eller hvis dit barn er blevet lidt ældre og godt kunne tænke sig noget mere plads at sove på. Dermed kan du godt lade dit barn sove i en dobbeltseng.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Norland Eksklusiv – høj kontinentalseng

Norland Eksklusiv KontinentalsengLeveres i dimensionerne: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 200 x 200 cm og 210 x 210 cm.

Produceret på Norlands fabrik i Jylland af danske velkvalificerede og kvalitetsbevidste håndværkere har du her en garanti for præcision og teknisk fingerspidsfornemmelse for, hvordan man får de forskellige komplekse elementer til at gå op i en højere enhed.

Her har du en høj og robust kontinentalmodel. Opbygget i flere lag end mere traditionelle kontinental senge bydes der på komfort og det i flere lag. Bunden lægges med en tyk sengeramme stivet af med en lamelbund med en boxmadras, der indeholder 12 cm bæreskum.

Ovenpå boksmadrassen er der en praktisk vendbar springmadras. Begge madrasser er belagt med et 12 mm Cooltex skum, der sørger for et ekstra komfortlag. Indpakket i en fyldig og holdbar tekstil, får du den perfekte beskyttelse af underlaget.

Sengemiljøet udmærker sig således ved rigeligt med niveauer – her ser du en god højde og både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Sengemiljøet leveres med en topmadras på 8cm (NORLAND EKSKLUSIV topmadras) i enten Latex eller Wonderpur.

Produktspecifikationer:

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 200 x 200 cm og 210 x 210 cm
 • Højde: 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Madrastype: Boxmadras & Springmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Leveres i alle fastheder (ekstra fast koster 999 kr. ekstra)
 • Topmadras: 8 cm eksklusiv topmadras m. latex eller wonderpur kerne. Har sommer- og vinterside (bambusuld og uld på hver sin side)
 • Ben: Runde sorte – 10 cm, Runde børstet stål – 10 cm, Runde sorte 19 cm. (250 kr. extra) og Runde børstet stål 19 cm (250 kr. extra)
 • Beslag til ben: Medfølger
 • Leveret uden gavl (med væghængt gavl 108 cm (vejledende pris 3000 kr.) [+ 1495 kr. ekstra], trenset stående 120 cm 2495 ekstra, ternet stående 130 cm. 2995 ekstra og asymmetrisk 130 cm 2995 ekstra.
 • Stof: Norland eksklusiv møbelstof
 • Ramme: Træramme
 • Ben: Egetræ eller champagneben begge 10 cm. eller ege ben 19 cm., Champagne ben 19 cm mod 250 kr. ekstra
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjederbrud