Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Markedet for dobbeltsenge er i Danmark rigeligt mættet. Det betyder at du kan købe alt muligt til alle mulige priser, ligesom du – hvis du er den kvalitetsbevidste kunde – skal se dig godt for, når du skal finde en ny dobbeltseng

Der findes mange billige dobbeltsenge. Ingen tvivl om det. Men når nu du tilbringer så stor en del af din tildelte levetid i sengen, skulle du måske alligevel overveje, hvad du får for pengene?

Det her handler ikke bare om den umiddelbare pris, det handler også om sengens levetid, og hermed hvor mange år ud i fremtiden, du kan fordele din investering på.

Nuvel en dobbeltseng til 3000 kr. fordelt over 6-8 år er stadigvæk billig, men hvor meget mere vil du betale og fordele over 12 – 15 år eller mere. Det betyder at den umiddelbare investering ikke bliver så voldsom alligevel, hvis en seng til 10.000 kr. kommer til at koste 750 kr. om året.

Det er penge, der er givet godt ud – sover du godt? Er du udhvilet? Påvirker din søvn dit helbred (selvfølgeligt gør den det), og hvad med det æstetiske.

Når alle disse ting kommer med i overvejelsen, handler det her reelt om, hvor meget du vil betale for at få det bedre og føle dig psykisk set godt tilpas med det, du købte.

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kg skal du vælge en madras med medium fasthed
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kg skal du vælge en madras med fast fasthed
 • Vejer du mere end 90-95 kg skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed
*Dette er vejledende tal for valg af madrassens fasthed og skal ikke betegnes som en facitliste

Vi vil her se på det bedste, markedet kan tilbyde af dobbeltsenge og for de fleste modeller mestendels se på de tre prototyper:

 • Kontinentalseng
 • Elevationsseng
 • Boxmadras

Alle kan de give dig den ultimative søvnoplevelse! Hvilken dobbeltseng er så den bedste og hvilken giver dig mest for pengene.


Vi har, i denne guide til de bedste dobbeltsenge, kigget nærmere på senge fra, Bedrenætter, Sengetid, Sengefabrikken, Coop og Drømmeland.

Venus Natural Kontinentalseng (Testvinder)

Venus Natural dobbeltseng (Testvinder)Venus Natural Kontinental dobbeltseng leveres med hele 7 komfortzoner og med 100 dages prøvetid. Det betyder, at du kan få alle pengene tilbage eller bytte madrassen til en anden fasthed, hvis du ikke er tilfreds med sengen.

Kontinentalsengen leveres i enten sort, beige, antracitgrå eller lysegrå, og du kan vælge imellem disse dimensioner: 140 x 200 cm., 160 x 200 cm., 180 x 200 cm. og Venus 180 x 210 cm.

Venus Natural kontinentalseng er kåret som bedst i test mange gange.

Springmadrassens kerne er opbygget med pocketfjedre omgivet af et bærekraftigt og fjedrende hybridskum. Dette skum sikrer en bekvem hvileposition og en behagelig temperatur i sengen.

Sengens forbedrede springmadras med to ekstra komfortzoner, yder mere end de normale fem zoner. Komfortzonerne giver en personlig støtte. Opdelt i syv komfortzoner modtager din krop en mangesidet støtte.

Fjedrene omgivet af et aflejrende effektivt og eftergiveligt hybridskum sikrer den maksimale blanding af ventilation, holdbarhed og støtte.

Venus Natural’s tre madraslag arbejder sammen om at give dit legeme den optimale støtte.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er omkranset af en solid træramme, bestående af kompakt svensk fyrretræ, med en tykkelse på hele 14 centimeter. Trærammen er med til at forlænge sengemiljøets levetid.

Også boxmadrassen har en kerne af komfortskum, og du vil opleve, at boxmadrassen tilpasser sig din vægt og støtter dig, hvor behovet er størst.

Springmadrassen

Udover de fordele der er nævnt længere oppe, så er der også mulighed for at få 2 forskellige fastheder til den samme madras. Springmadrassen er nemlig sat sammen af to madraskerner, samlet i ét betræk. Herved bliver det muligt at tilpasse fastheden, så den passer til hver enkelt person.

Hvis sengen anvendes af to personer med forskellig vægt, vil hver enkelt ikke opleve nogen forskel, fordi madrassen kan tilpasse sig flere personer på en gang.

Topmadrassen

Topmadrassen Mayan Pulse er indrettet på dine individuelle fysiologiske fornødenheder. Den passer fortrinligt til de andre fortrin sengemiljøet besidder.

Madrassen har en latex kerne på seks centimeter, hvilket er mere end de normale fire centimeter. Du vil erfare, at topmadrassen afpasses din krop, liggeposition og temperatur.

Topmadrassen har fået Mayan certifikatet. Det er garanti for at latex’en er udvundet 100 % naturligt og bæredygtigt.

Sengen er desuden også Svane mærket. Det er altså en allergivenlig seng, hvor der ikke er brugt giftige stoffer eller kemikalier i udviklingen af den.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm
 • Farver: Sort, beige, antracitgrå, lysegrå
 • Højde: 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra pr. madras)
 • Ben: Runde ege ben 10 cm. og Champagne ben 10 cm.
 • Leveres inkl. gavl
 • Topmadras: Mayan Pulse latex
 • Indbygget antiskrid
 • Fjedre: Pocket
 • Antal fjedre: 220 fjedre pr. m2
 • Komfortzoner: 7-Zoner
 • Bolster: Venus Møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Hybridskum
 • Ramme: 14 cm. Træramme
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Venus Natural Elevationsseng (Testvinder)

Venus Natural elevations dobbeltseng - Testvinder

Du får 100 dages prøvetid med Venus Natural elevationsseng, hvor du kan, hvis du ikke er tilfreds, få byttet madrassen eller pengene tilbage.

Dobbeltsengen er opgraderet til at have hele 7 komfortzoner

Elevationssengemiljøerne i Venus Natural udformningen leveres i dimensionerne 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm,  180×200 cm, og 180×210 cm.

Bestselleren fra Venus, kåret som bedst i test, er en justerbar sengemodel, der kan løftes op og ned.

Som med de lige beskreven miljøer, leveres også denne models madras med pocketfjedring indlejret i det langtidsholdbare hybridskum. Springmadrassen er opdelt i 7 komfortzoner, hvor almindelige elevationssenge mestendels leveres med fem zoner.

Madrassen kommer hele vejen rundt m.h.t kropsstøtte – den får både fat i nakke, skuldre, lænd og hofte.

Du kan til enhver tid justere madrassen med den indbyggede elevationsteknologi, og du er derfor også altid sikret den bedst mulige støtte, uanset hvordan du ønsker at indrette din nattesøvn og din hvile.

Elevationsprincippet

Venus Natural er en elevationsseng med to madraslag og en elevationsmotor.

Kvaliteten af elevationskomponenterne er vigtige, fordi disse er det fundamentale, når det kommer til sengemiljøets holdbarhed og komfort. Venus miljøets elevationsramme er fremstillet i massivt svensk fyrretræ.

Rammens tykkelse andrager anseelige 20 centimeter, hvilket må siges at være en del mere, end man er vant til i forbindelse med andre elevationssenge.

Den dansk fremstillet elevationsmotor lavet af firmaet Linak. Motoren kan bl.a. kontrolleres fra din telefon eller tablet med appen” Linak Bed Control”.

Hertil kommer yderligere muligheden for, at man kan belyse arealet under sengen ved at tænde for et hyggeligt lys under sengen, så det altid er muligt at finde sin seng i mørke, uden at man støder ind i noget på vejen.

Springmadras

Springmadrassen er elevationssengens virkelige komfortlag. Den er bygget op med fleksibelt hybridskum og pocketfjedre. Det borger for en ekskvisit komfort, på samme tid med, at madrassen har en lang levetid.

Springmadrassen består af 7 komfortzoner. Komfortzoner er områder i madrassen hvor der ydes individuelt støtte til dine trykpunkter, som f.eks hofter, skuldre og nakke. Her giver zonerne den rette støtte til din krop, og dermed får du en bedre og dybere søvn.

Topmadras

Den gode topmadras i latex skiller sig af med overflødig varme og fugt. Den er lavet efter de nyeste og mest innovative principper. Det betyder for dig, at topmadrassen har en mere harmonisk overflade, samt at den giver en bedre støtte til din krop. Samtidig giver det også en længere levetid, sammenlignet med andre topmadrasser.

Du er på alle tænkelige måder garanteret en sund, komfortabel og langtidsholdbar seng, hvis du beslutter dig for at investere i Venus Natural elevationssengemiljø.

Mangler du sovepladser til gæster? Måske en sovesofa med chaiselong kan være svaret! Se sovesofaer med chaiselong og opbevaring her

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Farver: Sort, antracit grå, lysegrå og beige
 • Højde: 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Hæve funktion: Hoved- og fodende
 • Madrasstoppere: Fodstoppere og sidestoppere inkluderet
 • Fjernbetjening: HB10 Trådløs
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra pr. madras)
 • Ben: Runde ege ben 19 cm., Champagne ben 19 cm.
 • Leveres inkl væghængt gavl: 108 cm høj 8 cm dyb
 • Indbygget antiskrid
 • Topmadras: Mayan Pulse Latex
 • Fjedre: Pocket
 • Antal fjedre: 220 pocketfjedre pr. m2.
 • Komfortzoner: 7-Zoner
 • Bolster: Venus Møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Hybridskum
 • Ramme: 20 cm. Træramme
 • Garanti på motor: 5 år
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Venus Natural Boxmadras (Testvinder)

Venus Natural Boxmadras Dobbeltseng (Testvinder)BedreNætter giver 100 dages prøvetid på Venus boxmadras. Er du ikke tilfreds med sengen, kan du få enten byttet madrassen eller pengene tilbage.

Opgraderet til hele 7 komfortzoner.

Venus Natural Boxmadrasserne fra Bedre Nætter.dk varierer en del, og de leveres enten som single- eller dobbeltsenge, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige farver.

De mindste dimensioner er 80×200 cm, herefter følger dimensionerne 90×200 cm., 120×200 cm., 140×200 cm., 160×200 cm. og 180×200 cm.

Normalt har boxmadrasser maksimum fem komfortzoner, mens Venus Natural udmærker sig ved at have hele syv komfortzoner. Det dobbelte lag af pocketfjedre samvirker med madrassens syv komfortzoner, så du er sikret en hvilende dyb nattesøvn.

Modellen er unik i den forstand, at den adskiller sig fra den almindelige boxmadras ved, at der ligger en lomme af hybridskum omkring og mellem pocketfjedrene. Hybridskum ligger i top m.h.t. elasticitet og holdbarhed, ventilation og afstivning. Det ventilerende skum afgiver ekstra fugt og varme.

Det elastiske hybridskum indretter sig på din kropsprofil, hvilket borger for en nænsom kropsstøtte.

Ved siden af den dobbeltfjedrede boxmadras følger der en ventilerende Mayan Pulse topmadras i latex med. De to madraslag arbejder hånd i hånd og yder aflastende støtte.

Træramme

Rammen omkring madrassen er selve fundamentet for sengens holdbarhed og komfort. En solid træramme yder den bedst tænkelige tilgang til en bedre nattesøvn. Bundsolide Venus i massivt svensk fyrretræ. Trærammens højde på 20 centimeter kompletterer sengens solide formgivning.

Boxmadrassen

Når du sammenføjer sengens solide træramme med dens beskedne og behagelige formgivning, har du det fuldendte m.h.t. liggekomfort og holdbarhed

Topmadrassen

Det øverste madraslag i sengen er det, du altid vil være i kontakt med, når du bruger boxmadrassen. Topmadrassens tykke kerne på seks centimeter er både komfortabel og slidstærk. Topmadrassen leveres som Mayan Pulse i latex.

Latex er det foretrukne materiale til topmadrasser i Danmark, da det sammenlignet med skum, giver en bedre støtte, samt en køligere søvn. Topmadrassen er samtidig produceret efter SonoCore metoden, som giver en mere harmonisk overflade og en større fleksibilitet, samt en længere levetid.

Skal du have en dobbeltdyne med til din nye dobbeltseng? Læs vores guide til de bedste dobbeltdyner

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
 • Farver: Sort, beige, antracitgrå, lysegrå
 • Højde: 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra pr. madras)
 • Ben: Runde champagneben eller Runde ege ben 19 cm.
 • Leveres uden gavl
 • Leveret med gavl: Væghængt 108 cm høj – 8 cm dyb (1499 kr. extra), Trenset Gavl 120 cm. Høj – 12 cm. Dyb (2499 kr. extra), Asymmetrisk gavl 130 cm. Høj – 8 cm dyb (2999 kr. ekstra), Ternet gavl 130 cm. Høj – 8 cm. Dyb (2999 kr. extra).
 • Indbygget antiskrid
 • Fjedre: Pocket
 • Antal fjedre: 220 fjedre pr. m2
 • Komfortzoner: 7-Zoner
 • Bolster: Sort Møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Hybridskum
 • Ramme: 20 cm. Træramme
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

 

Til Butik

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Jupiter kontinentalseng (Bedst til prisen)

Jupiter kontinentalseng (Bedst til prisen)Denne model er kåret som ”bedst til prisen”

Om end denne seng har samme dimensioner som den lige beskrevne, skal det præciseres, at Jupiter  kontinentalseng ikke er det samme som Jupiter boxmadras versionen. Jupiters kontinentalseng har nemlig hele tre komfortable lag af madrasser.

Sengen er udstyret med pocketfjedre. Rundt omkring fjedrene er der en 25 mm. lomme af holdbar polyetherskum.

Skummet forbedrer oplevelsen af komfort, fordi det yder en overskydende varme.

Den ekstra madras foruden boxmadrassen og en topmadras er en springmadras. Springmadrassen er opdelt i fem bekvemme zoner.

Vi har alle vores unikke position, når vi sover. Derfor er det også sådan, at ens nakke, skuldre, lænd og hofter har behov for en enestående afstivning.

Jupiters kontinentalseng har endvidere den funktion, at den har to madraskerner, der samles i ét betræk. Det enestående ved dette arrangement er, at det giver to forskellige personer med forskellig vægt mulighed for at bruge den samme seng, fordi fastheden kan justeres individuelt.

Vil du have flere kontinentalsenge at vælge imellem, så læs vores guide til den bedste kontinentalseng

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm
 • Højde: 54 cm. (10 cm ben, 20 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
 • Farver: Sort eller grå
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Ben: Runde metalben med beslag – 19 cm eller Runde egeben i samme mål
 • Leveret uden gavl (med vægbehængt gavl 108 cm høj 8 cm dyb koster den 1490 kr. ekstra)
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre/m2: 220 pocketfjedre pr. m2
 • Komfortzoner: 5-Zoner
 • Bolster: Jupiter Møbeltyg
 • Polstring: 25 mm. Polyetherskum
 • Ramme: 8 cm. Træramme
 • Garanti: 15 år på ramme og fjederbund

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Jupiter elevationsseng (Bedst til prisen)

Jupiter elevationsseng(Bedst til prisen)Denne model er kåret som ”bedst til prisen” indenfor elevationssenge.

Jupiter elevationssengens springmadras har som boxmadras-modellen og kontinentalsengen en kerne af pocketfjedre, der er indlejret i en lomme bestående af polyetherskum.

Det unikke ved denne model er, at den kan eleveres – den kan løftes op og ned – med en trådløs ”remote”. De langtidsholdbare komponenter er din garanti for, at komforten er i top.

Den trådløse fjernbetjening indstiller sengen til den rette højde og støtte på en lydløs og hurtig måde. Elevationssengens springmadras har også en polstring af ventilerende polyetherskum. Skumpolstringen og madrassens pocketfjedre sikrer den rette tilpasning til din kropsbygning.

Jupiters mekaniske anordning, der sikrer dens løft, er fremstillet af det danske firma Linak.

Trærammen er fremstillet af kompakt svensk fyrretræ i en tykkelse på tolv centimeter; dette garanterer dig en kraftig basis for din nattesøvn.

Jupiter har to madrasslag samt en elevationsmotor og en træramme. Hertil kommer så en topmadras med de samme egenskaber som beskrevet i forbindelse med kontinentalmodellen.

Vil du se hvilken elevationsseng vi mener er den bedste? Tag et kig på vores elevationssenge test

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm
 • Højde: 53 cm. (19 cm ben, 10 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
 • Farver: Sort eller lysegrå
 • Hæve funktion: Hoved- og fodende
 • Madrasstoppere: Fodstoppere inkluderet
 • Fjernbetjening: HB12 Trådløs
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Ben: Runde metalben med beslag – 19 cm eller Runde egeben i samme mål
 • Leveret uden gavl (med vægbehængt gavl 108 cm høj 8 cm dyb koster den 1490 kr. ekstra)
 • Fjedre: Pocket
 • Antal fjedre: 220 pr. m2
 • Komfortzoner: 5-Zoner
 • Bolster: Betræk quiltet m. fibervat.
 • Polstring: 25 mm. Polyetherskum
 • Ramme: 12 cm. Træramme
 • Garanti: 15 år på ramme og fjederbund
 • Garanti på motor: 5 år

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Jupiter Boxmadras(Bedst til prisen)

Denne model er kåret som ”bedst til prisen”, og den hører til blandt de bedste boxmadrasser.

Jupiter boxmadrasser leveres i dimensionerne 80 x 200 cm., 90 x 200 cm., 120 x 200 cm., 140 x 200 cm. og 180 x 200.

Sengemiljøet fra Jupiter udmærker sig først og fremmest ved sin komfortable boxmadras. Sengen er inddelt i fem komfortzoner, der giver dig en følelse af at ligge trygt og sikkert. Man kan sige, at det ikke mindst er sengens polstring af polyetherskum, der bibringer dig denne følelse.

Polstringer er derudover let ventilerende, hvis du er er en, der foretrækker et køligt leje og ikke ønsker at få det alt for varmt. Hertil kommer at Jupiters boxmadras med denne model hurtigt kan indvies, efter at den er modtaget. Når du har fået sengen, behøver du kun at montere sengebenene.

Bedre hvile

De fem komfortzoner indebærer, at din nakke, dine skuldre, hofter og dine ben ydes den bedst tænkelige personlige støtte. Det kan næppe understreges tit nok, men klart er det, at dine kropszoner alle skal have en forskellig støtte.

Hver kropszone har sit eget, enestående leje i hvile. Det er derfor, at Jupiter er opdelt i flere komfortzoner, hvor man i fremstillingen af sengen omhyggeligt har taget hensyn til din liggeposition.

Trærammen

Trærammen er fremstillet i en tykkelse på otte centimeter. Materialet er massivt svensk fyrretræ.

Trærammen er integreret i selve sengen og yder den komfortable boxmadras den optimale støtte. Hvis ikke du ønsker at montere sengens ben på rammen, kan du undlade dette helt, fordi boxmadrassen ikke som en springmadras behøver en ramme.

Boxmadrassen kan faktisk placeres direkte på gulvet, fordi den har sin egen ramme.

Boxmadrassen

Boxmadrassen er det væsentlige, når der diskuteres varme, plads og komfort ovenfor. Her skal det understreges, at Jupiters boxmadras 180 x 200 er sammensat med 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter; hver af disse pocketfjedre udmærker sig ved, at de giver den liggende person en behagelig støtte. Dette skyldes, at fjederen af sig selv tilpasser sig din vægt og din kropsbygning.

Topmadrassen

Den øverste madras – topmadrassen – udgør det som sengens øverste lag af komfort.

Jupiters topmadras, er fremstillet med en kerne på 40 mm. latex. Latex materialets fortrin er, at det er ventilerende og derfor kan hjælpe til med, at du opnår en behagelig temperatur i sengen og et sundt sovemiljø.

Du kan også tage et kig på vores guide til den bedste boxmadras

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm og 180 x 200 cm
 • Højde: 48 cm. (19 cm ben, 23 cm madras, 6 cm topmadras)
 • Farver: Sort eller grå
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Ben: Runde metal ben med beslag – 19 cm eller Runde ege ben samme mål
 • Leveret uden gavl (med gavl koster 1499 kr. ekstra
 • Fjedre: Pocket
 • Antal fjedre: 220 pr. m2
 • Komfortzoner: 5-Zoner
 • Bolster: Møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Polyetherskum
 • Ramme: 8 cm. Træramme
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Krone sengemiljøer

Krone Signatur modellerne leveres i henholdsvis boxmadras, kontinental og elevation.

Sengene leveres som Boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge i forskellige dimensioner.

Boxmadrasserne leveres i dimensionerne (cm): 80×200, 90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 og 180×210 cm. Forskellen på kontinental og box modellen ligger gemt i fjedringen, hvor kontinental serien har flere fjedre.

Kontinentalmodellerne fås i størrelserne (cm.): 140×200, 180×200 og 180×210 cm.

Elevationsmodellerne fås i størrelserne (cm.): 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 og 180×210 cm.

Krone Signatur Box

Krone Signatur Box DobbeltsengDet må indrømmes, at du faktisk får en del for pengene. Boxmadras modellen er den billigste i KRONE sortimentet, uden at man kan sige, at det går ud over kvaliteten.

Sengemiljøet leveres som en komplet seng inkl. en valgfri topmadras og sengeben.

Affjedringen er komponeret som en tolags fjedring, der forøger komforten. Nederste lag består af solide Bonell fjedre og øverste lag af posefjedre.

Den valgfrie topmadras betræk er vaskbart.

Affjedringen

Bevæger du dig ned i selve madraskernen, har du en seng udstyret med to fjederlag. Bonell-fjedrene sikrer sengemiljøets stabilitet, mens det øverste lags pocketfjedring med 5 zoner stabiliserer.

Madrassen kan fås i medium- eller fast hårdhed. Hvad du skal vælge her, er betinget af din kropsvægt (se tekniske specifikationer).

Over fjedrene finder vi et lag skum fabrikeret af polyether indpakket i en tyk tekstil. Ovenpå igen finder vi den vaskbare topmadras fremstillet i enten Latex eller Memory. Topmadrassens tykkelse er 7 cm.

Boxmadrassens holdes på plads af en god solid træramme, der leveres med en 15 års garanti på rammebrud. Det samme gælder for fjedrene.

Vælg en topmadras, der passer til dine behov

Enestående liggekomfort skal naturligvis fortolkes subjektivt: Der findes de, der foretrækker en Latex topmadras, som er ventilerende og yder god støtte. Din kropstemperatur følger rummets klima med denne madrastype.

Er du imidlertid den forfrosne nattetype, er en Celcius topmadras bedst for dig. Celcius former sig efter din krop, når den bliver varmet op af din kropstemperatur. Madrassen er god til at holde på varmen, og den giver desuden en formidabel afstivning de centrale steder på kroppen.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 210 cm
 • Højde: 49 cm. (19 cm ben, 23 cm madras, 7 cm topmadras)
 • Farve: Grå
 • Madrastype: Springmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Topmadras: 7 cm. (Latex eller memory skum) vaskbart betræk
 • Ben: Runde sorte – 19 cm, Runde børstet stål – 19 cm eller 23 cm(250 kr ekstra.)
 • Leveret uden gavl (med væghængt gavl koster det 1495 kr. ekstra)
 • Fjedre: 5-zoners Pocket
 • Antal fjedre: 250 pr. m2 eller 500 pocketfjedre pr. m2 ved ekstra fast fasthed.
 • Bolster: KRONE plus møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Polyetherskum
 • Ramme: Træramme
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Krone Signatur Kontinentalseng

Krone Signatur Kontinentalseng DobbeltsengSengemiljøet leveres komplet hvilket indebærer, at du frit kan vælge hvilken topmadras og hvilke ben, du vil have

Madrassens fjedring leveres med to lag fjedre opdelt i to separate lag. Dette indebærer, at du kan vende madrassen under topmadrassen. Indholdet af posefjedre, bidrager til at sikre en særdeles stabil seng.

Topmadrassen er vaskbar.

Fjedring

Den robuste kontinentalseng er endvidere udstyret med pocketfjedre, der er din garanti for en god åndbarhed og fleksibilitet. Her har du sengen, der byder på overdådig liggekomfort og giver dig en enestående nattesøvn.

Tre unikke madrasser for efterlignelsesværdig komfort

Sengen er som alle gode kontinentalsenge udstyret med tre madrasser. Både springmadras og boksmadras er vendbare med pocketfjedre i 5 zoner rettet mod skulder- og hoftezoner.

Det er pocketfjedrene, der skaber fastheden og hårdheden i sengen. Sengemiljøet kan leveres i forskellige hårdheder, så du kan få det helt rette, der passer til netop din krop. Fjedrene er indlejret i et lag skum fremstillet i polyester.

Den lækre vaskbare Krone topmadras fås i 7 cm. Latex eller memory skum.

Vælg den rigtige topmadras til dine behov

Valget mellem Latex eller memory foam topmadras er helt og holdent styret af dine behov.

Latex har en behagelig egenskab i form af trykaflastning. Din krop vil finde sig til rette på et naturligt leje på en ergonomisk rigtig måde. Hvis du på den anden side mere er til en topmadras, hvor din krop finder sit leje, hvor temperaturen ligger højt, er memory foam det bedste valg.

Madrassen er fænomenal til at holde på varmen, hvis du er kuldskær om natten. Latex er imidlertid et bedre valg, hvis du har det med varme; latex lufter varmen væk fra kroppen.

Kontinentalseng med formidabel komfort

Kontinentalsengenes leveres med et ekstra madraslag. Således også med Krones Signatur kontinental modeller.

Krone Signatur Kontinental sælges med to fastheder, så den kan tilpasses din kropsvægt. Vejer du mindre end 75 kg, kan du med fordel håndplukke en medium fasthed, og vejer du mere, kan du vælge versionen med fast fasthed.

For drengene, der ligger over ”tøsedrengeklassen” – de virkeligt tunge – er det påkrævet med en seng i den tunge ende af vægtskalaen, nemlig ekstra fast med multipocketfjedre. Se de tekniske specifikationer for de forskellige fastheder sengen leveres i.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm og 210 x 210 cm.
 • Højde: 64 cm. (19 cm ben, 20 cm madras (bund), 18 cm (bund)7 cm topmadras)
 • Farve: Grå
 • Madrastype: Springmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Topmadras: 7 cm. (Latex eller memory skum) vaskbart betræk
 • Ben: Runde sorte – 10 cm, Runde børstet stål – 10 cm, Runde sorte 19 cm. (250 kr. ekstra) og Runde børstet stål 19 cm (250 kr. ekstra)
 • Leveret uden gavl (med væghængt gavl 108 cm + 1495 kr. ekstra)
 • Fjedre: 5-zoners Pocket
 • Antal fjedre: 500 pocketfjedre pr. m2 eller 250 pr m2 afhængig af kropsvægt
 • Bolster: KRONE Plus møbelstof
 • Polstring: 25 mm. Polyetherskum
 • Ramme: Træramme
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Krone Signatur Elevationseng

Krone Signatur Elevationseng DobbeltsengKrone Signatur Elevationseng kandiderer til at blive den bedste elevationsseng til prisen på markedet.

Sengen trækker på de samme kvaliteter som de faste modeller fra KRONE.

Det gælder den vaskbare topmadras på 7 cm og springmadrassen med pocketfjedre indlejret i polyetherskum. Med 28 lameller som et godt fundament til sengen, er der dømt god nattesøvn en gang for alle.

Danske Linak har leveret elektronikken, der styrer sengens løftesystem. Den trådløse fjernbetjening gør det hele meget lettere, og lyset under sengen kan selv hjælpe en søvngænger med at finde hvile.

Det dansk Linak system er med i front inden for motorer og teknik til elevationssenge. Motoren er både støjsvag og driftssikker.

Elevationsseng med brillant komfort

Krone Signatur Elevation er fremstillet med en springmadras med pocketfjedre i 5 zoner indrettet på den optimale støtte til skulder- og hoftezoner. Over fjedrene er der lavet et omkransende lag af skum indpakket i en tyk tekstil, der udmærker sig ved at være ualmindeligt robust.

Ekstravagant topmadras

Topmadrassen i enten Latex eller Memory foam er fremstillet i 7 cm tykkelse, hvilket borger for en god komfort. Har du det med varme, skal du vælge latex versionen og omvendt, hvis du er kuldeskær er det memory skum versionen, du skal gå efter.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 180 cm. x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 cm x 210 cm
 • Højde: 56 cm. (19 cm ben, 12 cm ramme, 18 cm madras, 7 cm topmadras)
 • Farve: Grå
 • Hæve funktion: Hoved- og fodende
 • Fjernbetjening: HB10 Trådløs
 • Madrastype: Springmadras (pocketfjedre)
 • Fjedre i medium/fast: 5-Zoners Pocketfjedre (250 stk. / m2). Vejl. anbefalet op til ~95 kg.
 • Fjedre i ekstra fast: 5-Zoners multipocketfjedre (500 stk. / m2). Vejl. anbefalet fra 95 kg og op.
 • Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • Top madras: Latex 7 cm, Memory Foam, Split Latex 7 cm (500 kr. extra) og Split Memory (500 kr. extra)
 • Ben: standard 10 cm. – fås i flere størrelser
 • Leveret uden gavl, vægbehængt gavl 108 cm (1495 kr. extra)
 • Komfortzoner: 5-Zoner
 • Stof: Krone “plus” møbelstof – kraftig kvalitet
 • Motor: Danske Linak – trådløse fjernbetjening – kan styres via APP – LED lys via betjening
 • Garanti på motor: 5 år
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjederbrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Norland Sengemiljøer

Danske Norland borger for gedigent dansk kvalitetsarbejde. Sengemiljøerne er en god investering i enhver stund, hvor du ligger og blunder. En sådan seng er altid din garanti for, at du kan opnå det rette energiniveau og et alment velbefindende.

Her er der virkeligt kælet for detaljen. Her er der tale om senge, hvor hver del af sengen er af den bedste standard.

Norland Eksklusiv Boxmadras

Norland Eksklusiv BoxmadrasNorlands eksklusiv Box versionen sælges i følgende dimensioner: : 80 x 200, 90 x 200, 90 x 210, 120 x 200, 140 x  200, 160 x 200, 180 x 200 og 180 x 210 cm.

At der er tale om en smuk boksseng i et fornemt design er hævet over enhver tvivl. Sengemiljøerne leveres med Bonell-fjeder bund, multipocketfjedre, cooltex-polstring og 8 cm. Polstringen står inde for en god sengeventilation.

Sengen leveres med et dobbelt lag pocketfjedre, som er grundlaget for at sengen er så stabil, som den er.

At den er absolut robust og holdbar viser sig i en 25 års brudgaranti og en 8 cm bundsolid træramme. Boxmadrassen er opdelt i 5 komfortzoner og skulder- og hoftezoner yder dig en maksimal afstivning, der hvor du har en tendens til at synke for langt ned i madrassen.

Valgfri topmadras

Som med mange andre sengemiljøer leveres topmadrassen efter eget valg som enten en Latex eller en Wonderpur topmadras. Den celebre topmadras leveres med en kant i samme farve som sengen. Madrastykkelsen er på 8 cm., og det er en god ting, at den har både en sommer og en vinterside.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 210 cm
 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Højde: 63 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 8 cm. topmadras)
 • Madrastype: Springmadras (pocketfjedre)
 • Fjedre i medium/fast eller i ekstra fast: Fasthed: Medium (u/75 kg), Fast (75 -95 kg) og Extra fast (+95 kg koster 750 kr. ekstra)
 • 5-Zoners Pocketfjedre (250 stk. pr. m2).
 • 5-Zoners multiPocket fjedre (500 stk. / m2). Vejl. anbefalet fra 95 kg og op.
 • Topmadras: 8 cm eksklusiv topmadras m. latex eller wonderpur kerne. Har sommer- og vinterside (bambusuld og uld på hver sin side)
 • Farve: Mørkegrå eller Lysegrå
 • Ben: Egetræ 19 cm, Champagne 19 cm., Egetræ 23 cm. for 250 kr. ekstra eller Champagne 23 cm samme tillægspris
 • Stof: Norland eksklusiv møbelstof
 • Leveret uden gavl – eller med væghængt gavl 108 cm (1495 kr. ekstra), eller trenset stående 120 cm (2495 kr. ekstra), eller ternet stående 130 cm ( 2995 kr ekstra) eller asymmetrisk stående 130 cm ( 2995 kr. ekstra)

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Norland Eksklusiv Kontinentalseng

Norland Eksklusiv KontinentalsengLeveres i dimensionerne: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 200 x 200 cm og 210 x 210 cm.

Produceret på Norlands fabrik i Jylland af danske velkvalificerede og kvalitetsbevidste håndværkere har du her en garanti for præcision og teknisk fingerspidsfornemmelse for, hvordan man får de forskellige komplekse elementer til at gå op i en højere enhed.

Her har du en høj og robust kontinentalmodel. Opbygget i flere lag end mere traditionelle kontinental senge bydes der på komfort og det i flere lag. Bunden lægges med en tyk sengeramme stivet af med en lamelbund med en boxmadras, der indeholder 12 cm bæreskum.

Ovenpå boksmadrassen er der en praktisk vendbar springmadras. Begge madrasser er belagt med et 12 mm Cooltex skum, der borger for et ekstra komfortlag. Indpakket i en fyldig og holdbar tekstil, får du den perfekte beskyttelse af underlaget.

Sengemiljøet udmærker sig således ved rigeligt med niveauer – her ser du en god højde og både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Sengemiljøet leveres med en topmadras på 8cm (NORLAND EKSKLUSIV topmadras) i enten Latex eller Wonderpur.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 200 x 200 cm og 210 x 210 cm
 • Højde: 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Madrastype: Boxmadras & Springmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Leveres i alle fastheder (ekstra fast koster 999 kr. ekstra)
 • Topmadras: 8 cm eksklusiv topmadras m. latex eller wonderpur kerne. Har sommer- og vinterside (bambusuld og uld på hver sin side)
 • Ben: Runde sorte – 10 cm, Runde børstet stål – 10 cm, Runde sorte 19 cm. (250 kr. extra) og Runde børstet stål 19 cm (250 kr. extra)
 • Beslag til ben: Medfølger
 • Leveret uden gavl (med væghængt gavl 108 cm (vejledende pris 3000 kr.) [+ 1495 kr. ekstra], trenset stående 120 cm 2495 ekstra, ternet stående 130 cm. 2995 ekstra og asymmetrisk 130 cm 2995 ekstra.
 • Stof: Norland eksklusiv møbelstof
 • Ramme: Træramme
 • Ben: Egetræ eller champagneben begge 10 cm. eller ege ben 19 cm., Champagne ben 19 cm mod 250 kr. ekstra
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjederbrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Norland Eksklusiv EL Box

Norland Eksklusiv EL BoxOpbygningen og foreningen af madrastyper skaber dette enestående sengemiljø, der i det hele taget hører til blandt Norlands bedste senge.

Leveres i dimensionerne: 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm.

Dansk design og ”made in Denmark” – var der nogen der sagde ”Køb Dansk”, ja så er det her, for det hele er samlet i en Box, der sikrer mod madras udskridninger.

Trærammen er 21 cm tyk. I rammen finder du en springmadras bestående af pocketfjedre og multipocketfjedre opdelt i fem komfortzone. Liggestillingen er perfekt. Du vil altid kunne ligge parallelt med sengerammen.

Cooltex polstringen udgør 25 mm ovenpå fjedrene, så du vil kunne finde et blødt og behageligt leje. Alt sammen er det samlet i en Box, så madrassen ikke forskubber sig. Der er ekstraordinære nakkeløft og som et plus en praktisk holder til iPad og smartphone. Forneden ser man 19 cm valgfrie ben. Sengen kan leveres i både i medium- og fast hårdhed.

Topmadrassen

Topmadrassen er fremstillet i Latex eller Wonderpur skum, og den leveres efter dit eget valg.

Wonderpur er en god nyhed for den kuldskære fordi den er indrettet på din kropsvarme. For den mindre kuldskære der gerne vil have det varmt, er Latex et godt valg. Latex åbner op for at dun krop trykaflastes de rigtige steder ved nakke, skuldre og lænd.

Hertil kommer, at den ventilerer og afleder varmen, så din kropstemperatur forbliver behagelig natten over. Madrassen har en sommerside, der er betrukket med bambusfibre, og en vinterside fremstillet i god uld.

Brugervenlig trådløs fjernbetjening

Linakmotoren gør sengen endnu mere stabil og attraktiv. LINAK motorer er næsten lydløse og betjenes trådløst med en remote og et lavt energiforbrug. Motoren er omfattet af en 5 års garanti, der er lys under sengen, og der er bremser både forrest og bagest.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 180 x 200 cm og 180 x 210 cm
 • Højde: 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Madrastype: Boxmadras & Springmadras (pocketfjedre)
 • Fjedre i medium/fast: 5-Zoners Pocketfjedre (250 stk. / m2). Vejl. anbefalet op til 95 kg.
 • Fjedre i ekstra fast: 5-Zoners multipocketfjedre (500 stk. / m2). Vejl. anbefalet fra 95 kg og op. Extra fast (+95 kg koster 900 kr. ekstra). Kan for to personer vælges som fasthed 1 og 2
 • Top madras: Wonderpur – sommer/vinter 8 cm., eller Latex sommer/vinter 8 cm.
 • Ben: Egetræ eller champagneben begge 10 cm., eller ege ben 19 cm., egetræ eller Champagne ben 23 cm koster 250 kr. ekstra
 • Leveret uden gavl, ellers leveres med vægbehængt gavl 108 cm (1495 kr. extra), trenset stående 120 cm 2495 ekstra, ternet stående 130 cm. 2995 ekstra og asymmetrisk 130 cm 2995 ekstra.
 • Stof: Norland eksklusiv møbelstof
 • Motor: Danske Linak – trådløse fjernbetjening – kan styres vi APP – LED lys via betjening
 • Garanti på motor: 5 år
 • Garanti på seng: 25 års garanti på ramme og fjederbrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Tromsø box dobbeltseng

Tromsø dobbeltsengVores behov for en ny seng i soveværelset kan udspringe af mange behov. Det kan f.eks. være behov for: mere plads i sengen, design eller øget komfortniveau. Tromsø dobbeltseng er et produkt med alle disse karakteristika.

Tromsø er et dansk brand, som er særligt kendt for sine eksklusive sengeprodukter i form af hele sengeløsninger samt box- og springmadrasser.

Tromsø dobbeltseng er dobbeltfjedret med 150 bonell- samt 261 intelligent pocket-fjedre pr. kvadratmeter. Fjedrene er inddelt i fem komfortzoner i det øverste lag. Det giver med andre ord den ypperste følelse af velvære for brugeren.

Sengen er ligeledes polstret med 25 mm latex med henblik på at skabe forøget støtte og åndbarhed om natten.

I forhold til design, så er produktet fremstillet i en massiv ramme af svensk fyrretræ. Samtidig leveres sengen med ben af enten 22 cm egetræ eller 20 cm metal. Det er op til kundens smag med hensyn til indretning.

Tromsø leveres ligeledes med valgfri LUX-topmadras med fem cm latexkerne eller memoryskum. Topmadrassen er vaskbar og nem at aftage i forbindelse med rengøring.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 210×210 cm
 • Total højde: 60 cm (Ben 22 cm, boxmadras 30 cm, topmadras 8 cm)
 • Farve: Grå
 • Materiale: Svensk fyrretræ
 • Antal komfortzoner: 5
 • Polstring: 25 mm latex
 • Valgfri LUX-topmadras følger med i købet
 • Garanti: 25 års fabriksgaranti på ramme- og fjederbrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Living & more boxmadras – De Lux Superior

Living & more boxmadras - De Lux SuperiorGode gamle brugsen kan også være med – denne Box model sælges i dimensionerne 140 x 200 cm., 180 x 200 cm samt selvfølgelig i forskellige farver; antracit, sand eller sort.

Madrassen leveres i versionen medium hårdhed og den er derfor velegnet til personer med en kropsvægt på 85 + kg. For personer med et behov for en blødere seng, passer madrassen i medium hårdhed bedst.

Sengen er opdelt i to kontinentalunderdele på hver 90 x 200 cm, og boxmadrassen er derfor yderst komfortabel, hvis der skal ligge to på den.

Hertil kommer, at sengens kontinentalbund er udstyret med en ekstra kraftig træramme i kompakt fyrretræ. Madrassen, man ligger på, har pocketfjedre med fem komfortzoner.

Madrassen er polstret med 25 mm fjedrende latex, der fordeler trykket ligeligt fra din kropsvægt.

Det er muligt at bytte om på hoved- og fodende, og dette bidrager til, at madrassens levetid forlænges.

Der ydes 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud og 2 ½ år på boxmadrassens andre dele.

Rosinen i pølseenden på denne dobbeltseng

Som ”rosinen i pølseenden eller som Dirch Passer sagde ”As the Raisin in the Hotdog End” behøver du ikke at bekymre dig om udgifter til indkøb af ekstra tilbehør. Sengemiljøjet leveres med en chik topmadras og elegante ben i egetræ (10 cm).

Topmadrassen er fremstillet i 50 mm latex – et velventilerende, blødt og komfortabelt materiale, der holder støvmiderne på afstand. Madrasbetrækket er knyttet sammen af naturlige bambusfibre med et luftende net på kanten. Betrækket kan vaskes ved 60 grader.

Samtlige madrasser er fremstillet af Oeko-Tex attesterede tekstiler og lavet i Danmark.

Sengemiljøet leveres uden sengegavl – her kan der dog være en udgift hvis du ikke kan undvære sengegavlen.

Vil du hellere vente på, at din udvalgte dobbeltseng kommer på tilbud? I vores guide til de bedste senge tilbud, kan du finde masser af gode tilbud på senge. Vi har nemlig samlet alle de bedste senge tilbud fra 10 forskellige forhandlere.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm., 180 x 200
 • Farver: Antracitgrå, grå eller sand
 • Madrashårdhed: Medium
 • Madrasmateriale: 85 % Natur Gummi / 15 % Syntetisk Latex
 • Topmadrasmateriale: Latex
 • Topmadrasbetræk: 14% bambus / 22% viskose / 64% polyester
 • Topmadrastykkelse: 50 mm
 • Fjedertype: 5 zoner pocket / Mini Bonnell
 • Antal fjedre pr. m2: 261/150
 • Ben: Træben

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Urban Kontinentalseng

Urban Kontinental DobbeltsengUrban er som de andre kontinentalsenge bygget op i 3 lag, med en boxmadras i bunden, springmadras i midten og en topmadras ovenpå.

Boxmadrassen er lavet af bæredygtige bonell fjedre. De kendetegnes ved de timeglasformede fjedre, som giver en god støtte.

Bonell fjedre er blevet brugt i mange år til at lave boxmadrasser, og da de er noget billigere end pocketfjedre, så er det et godt alternativ, hvis du er på udkig efter en billig box madras.

Springmadrassen er lavet af den nyere type fjedre, pocketfjedre. Pocketfjedrene er pakket ind i små stofposer, hvilket giver dem en længere levetid, da de beskytter mod brud og slitage.

Øverst på kontinentalsengen ligger en topmadras, som du har mulighed for at vende. Topmadrassen er lavet af polyskum, hvilket giver en jævn følelse overalt på sengen.

Den øverste madras er også med til at hjælpe mod slitage på de resterende madrasser.

Dobbeltseng til fast lavpris

Urbans kontinentalseng er danskproduceret, hvilket indikerer kvalitet. Til trods for at Urbans kontinentalsenge er danskproduceret, så holder den en utrolig lav pris.

Dette skyldes blandet andet at de har valgt at bruge en billigere form for fjedre i boxmadrassen. Springmadrassen og topmadrassen sørger dog stadig for, at du kan få en god søvn med denne dobbeltseng.

Ønsker du en sengegavl, så har du også mulighed for at tilkøbe sådan en.

Kontinentalsengen kommer desuden med 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 140 x 200 cm., 160 x 200 cm., 180 x 200 cm.
 • Farve: Sort
 • Fjedretype: Bonell- og Pocketfjedre.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Her har vi fundet en video fra Jysk der viser hvordan du vælger den rette madras