Dobbeltseng Guide:
De 10 bedste dobbeltsenge

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

42 Produkter analyseret
10 Bedste valgt
UDARBEJDET AF EKSPERTER Senge er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Du kan helt sikkert finde en masse billige senge – men hvis du vil prioritere god søvn, kan du med fordel overveje, hvad du får for pengene. Det handler heller ikke kun om, hvad sengen koster. Sengens levetid er også en vigtig ting at være opmærksom på, og den fortæller dig, om du har lavet en god investering.

Det er ofte lidt dyrere modeller, der kan give dig et løfte om lang levetid, og derfor er det værd at tænke på, om du skal bruge lidt flere penge på din nye seng, end du oprindeligt havde planlagt.

Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge? I denne guide har vi kigget nærmere på nogle af de bedste dobbeltsenge på markedet. Du finder modeller fra nogle af de mest populære og anerkendte forhandlere, herunder SengetidNordicDream og Drømmeland. Det gælder både kontinentalsenge tilbud, elevationssenge og boxmadrasser.

Hvad skal man overveje, når man køber en dobbeltseng?

 • Størrelse: Når du beslutter dig for en dobbeltseng, skal du sikrer dig, at modellens mål passer til dit soveværelse, samt har den plads, som de personer, som skal bruge sengen, har brug for. Det kan derfor være smart, at tage nøjagtige mål af modellen og soveværelset, så du udnytter rummet optimalt. Bor du på et kollegieværelse, i en lille lejlighed eller har du et lille soveværelse, så anbefales en seng med målene 120×200 cm. De mest populære mål til par er 140-160 cm i bredden og 200 cm i længden, da de ikke tager for meget rum, og giver masser af plads til begge personer. Senge med målene 180-200 cm eller større er gode til personer, som kan lide god plads og til rummelige soveværelser.
 • Typer af dobbeltsenge: Markedets mest populære modeller er box- og springmadrasser, kontinental- og elevationssenge. Udover komfort er kontinentalsenge det mest populære valg på grund af deres gode kvalitet og unikke konstruktion. Typisk består disse senge af tre lag: en boxmadras, en springmadras og øverst en topmadras. De tre madraslag bidrager til sengens karakteristiske højde, flotte udseende og fremragende komfort, som minder om en typisk stor hotelseng. En elevationsseng er et populært valg blandt personer med ryg- eller skulderproblemer, da den gør det muligt at ændre sengen og din soveposition, selv hvis dine behov ændrer sig. Box- og springmadrasser er billigere og nemmere løsninger end dobbeltsenge, som er lavet af to separate enkeltmandssenge. Disse senge er ofte lavet af træ og kræver blot skruer til at fastgøre benene på madrassen, hvilket gør dem nemme at sætte op.
 • Topmadras: Den topmadras, du vælger, kan have stor betydning for din søvnkvalitet og generelle komfort. Materialet og fastheden er to ting, du skal kigge efter, når du vælger en topmadras. Din sovestilling er vigtig at tage med i overvejelserne, når du vælger din topmadras. Hvis du sover på siden, bør du se efter en topmadras, som er mediumblød til mediumfast, for optimal støtte. Personer som sover på ryggen eller maven bør se efter topmadrasser med en fasthed på medium-fast og fast, som støtter rygsøjlens naturlige position. De mest populære er topmadrasser er med memoryskum og springmadrasser, som er de mest komfortable og holdbare. Kig efter Økotex-certificerede, Svanemærket, FSC-certificerede træ og materialer lavet i skandinavien, hvis du går op i miljøet og sunde materialer. Det hele er dog et spørgsmål om personlige præferencer. Hvis du har valgt den forkerte fasthed, så se efter en seng med to forskellige hårdheder på hver side og en forhandler, der giver dig gratis ombytning af madras, hvis du ender med den forkerte fasthed.
 • Pris: Overvej, hvor meget du ønsker at bruge på en seng, da den skal holder i 15-20 år. De dyreste modeller koster omkring 50.000 kr. eller mere. De kommer med en madras af høj kvalitet og flere komfortzoner, samt et eksklusivt design og mulighed for flere justeringer og tilføjelser. De billigere modeller koster omkring 7.000-10.000 kr., og kan have et mere enkelt design og færre funktioner. Men det er stadig muligt at finde en seng af ordentlig kvalitet, hvis du er opmærksom på detaljerne og hvad du køber. Vi mener, at du får mest for pengene, hvis du ser efter en seng i prislejet 15.000-25.000 kr., medmindre du har specifikke krav. Vi anbefaler også, at du holder øje med tilbud og kampagner, da man ofte kan spare mere end 50%. 
 • Kunde- og ekspertanmeldelser: Før du foretager et køb, anbefaler vi, at du læser kunde- og ekspertanmeldelser. Her kan du finde information om, hvordan andre forbrugere har oplevet en given model, hvor behagelig den er, kvaliteten og dens holdbarhed. Det er også en god idé at tjekke bedømmelser på Trustpilot for de mærker eller forhandlere, du er interesseret i, for at få information om service og mærket og forhandlerens generelle omdømme. Brugeranmeldelser er angivet nedenfor for at hjælpe dig med at foretage et informeret køb.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne på Senge-testeren

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og senge forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store senge forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi vurderer sengene på parametre som:

  1
 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • 2
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • 3
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • 4
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • 5
 • Eventuelle officielle tests af senge

Alt dette målt op imod pris og kvalitet. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Redaktionens anbefalinger

Vores anbefaling

Aura Nordlys - behagelig dobbeltseng

 • Elevationsseng fra danske Nordic Dream

Elevationssenge er en ekstra luksus, der gør din sidde- og liggeposition ekstra behagelig. Du kan let og enkelt justere både hoved- og fodenden, så du opnår den helt rigtige position.

Aura er en lækker dobbeltseng fra danske Nordic Dream. Der er både styr på komforten, det gennemførte nordiske design og de mange fine funktioner, som sengen tilbyder.

Aura Nordlys
Vores anbefaling
 • Elevationsseng i høj kvalitet
 • Danskproduceret motor fra danske Linak
 • 25 års garanti på ramme- og fjedre-brud

Mere om Aura Nordlys

Elevationssengen Aura hviler på en solid elevationsbund med boxmadras og en topmadras øverst. Du får derfor en komplet seng, der er udviklet til at yde den mest ergonomiske komfort.

Boxelevationen er fremstillet med en 20 cm ramme i svensk fyrretræ. Fyrretræ er meget solidt, så sengen er stabil og kan holde til mange års god nattesøvn.

Selve boxmadrassen er udstyret med hele 2 lag af danskproducerede pocketfjedre. De 2 lag pocketfjedre giver ekstra trykaflastning og sikrer, at din krop får den helt rigtige støtte, når du hviler på madrassen.

Leder du efter ekstra komfort og en behagelig temperatur i sengen? Så er Snö topmadras fra Nordic Dream noget for dig.

Topmadrassen måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 64 cm (13 cm ben, 45 cm boxelevation og 7 cm topmadras)
 • Farve: Lys grå, mørk grå og blå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: Lys eg eller valnød 13 cm
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 20 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

 

Aura har en lydsvag motor. Det giver dig mulighed for glidende justering af dine liggepositioner. Du kan både løfte og sænke hoved- og fodenden, så du kan sidde og ligge behageligt uanset dine behov.

Du styrer let elevationen med den medfølgende fjernbetjening. Begge sider af sengen kan justeres individuelt og lydløst, så du ikke generer din partner, når du har brug for at skifte position midt om natten.

For parret der ønsker den bedste seng, så er elevationssengen en ekstra luksus. Der er mange muligheder for at indstille sengen, så både dig og din partner ligger helt rigtigt. Elevation betyder dog også teknik og funktioner, der koster ekstra. Du skal derfor ville investere en god sum penge i din nye seng, hvis du vælger Aura. Nordic Dream tilbyder 100 dages prøveperiode på sengen, så du kan teste den i vante rammer. Er du ikke tilfreds, afhentes den uden betaling, så du kan bytte den til en anden model.

Vælger du Aura, får du til gengæld en danskproduceret seng i topklassen med fokus på det gode håndværk, de rigtige materialer og et lækkert design. Den komplette seng står flot og funktionelt mange år ud i fremtiden med en fin garanti på hele 25 år på både fjedre- og rammebrud. Foruden garantien er komforten helt i toppen på grund af samspillet mellem topkvalitets topmadrasser og fjedre af særdeles høj kvalitet.

Den bedste test af et produkt er kundernes egen test i den virkelige verden, som afspejles bedst i vurderingen på Trustpilot. Her scorer Nordic Dream hele 4,9 ud af 5,0 – højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet, og de imponerende anmeldelser af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Aura fås i følgende størrelser:

Fordele og ulemper ved Aura Nordlys

Fordele

 • Byder på fantastisk sovekomfort
 • Støttende topmadras
 • Speciel fasthed omkring rygsøjlen

Ulemper

 • Du skal betale mere for den ekstra faste type madras (95+ kg)

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Aura Nordlys
Bedste valg hos Sengetid

Norhland Signatur Delux Kontinental - klassisk dobbeltseng

 • Klassisk design med trykaflastende pocketfjedre

Med Signatur Luksus Kontinental får du en luksusudgave af en klassisk kontinentalseng. Rammen er fremstillet i langtidsmodnet fyrretræ. Træet stammer fra Sverige og er et bæredygtigt valg. På rammen hviler sengens boxmadras, der er 20 cm tyk.

Norhland Signatur Delux Kontinental
Bedste valg hos Sengetid
 • 5-zoners pocketfjedre
 • Ergonomisk støtte
 • 15 års garanti

Mere om Norhland Signatur Delux Kontinental

Sengen har også en tyk springmadras på 18 cm, som har støjsvage pocketfjedre. Fjedrene har en særlig evne til at aflaste trykket fra kroppen på steder med mere tyngde. Det gør, at din krop slapper bedst muligt af. Du undgår at vågne op om med ondt i ryggen eller nakken

Pocketfjedrene er jævnt fordelt over madrassen i 5 zoner. Komfortzonerne er til for at give din krop ekstra støtte. I løbet af natten tilpasser zonerne sig dine forskellige liggepositioner.

Springmadrassen er vendbar, og det er med til at forlænge sengens levetid. Polstring med skum i polyether beskytter fjedrene og gør modellen ekstra holdbar. Skummet er omgivet af kraftigt stof.

SPECIFIKATIONER

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Springmadras
 • Ben: Valgfri runde egetræsben
 • Fjedre: 5-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Stof: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedre

Med Signatur Luksus Kontinental går design og komfort op i en højere enhed. Der er den samme ro over designet, som du vil mærke, når du lægger dig på madrassen.

Stilen er enkel, og sengen bliver fremstillet i tre afdæmpede farver. Vælg mellem en mørk, mellem og lys nuance – sort, mørkegrå og lysegrå. Du kan fuldende udtrykket ved at vælge sengetøj i rolige nuancer, men sengen kan også bære tilbehør i stærkere farver.

Runde egetræsben giver en lethed til designet. Du kan montere benene med en valgfri højde, så sengen opnår en totalhøjde, så den er bekvem for dig at stige op i om aftenen og ud af om morgenen.

Signatur Luksus Kontinental er designet på en måde, der tilfredsstiller dine sanser. Pocketfjedrene er støjsvage, designet er behageligt for øjet, og madrassen føles støttende for kroppen. Her får du en gennemført seng til en god pris.

Sengens pocketfjedre overgår komforten i mange andre sengedesign, da de tilpasser sig din krop. De giver kroppen de bedste forudsætninger for at få hvile, så den kan restituere i løbet af natten. Der er god chance for, at du vil opleve færre gener om natten, hvis du i forvejen har problemer med ryggen eller nakken.

Forhandleren tilbyder dig 15 års garanti på sengen og du har også mulighed for at prøve sengen i 101 nætter. Lever sengen ikke op til dine forventninger, kan du returnere den kvit og frit.

Signatur Kontinental fås i følgende størrelser:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Delux Kontinental

Fordele

 • Nem at sammensætte
 • Uovertruffen sovekomfort
 • Rullemadrassen kan roteres

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen
Bedste luksusvalg

Emma dobbeltseng - fokus på design og kvalitet

Giv din krop de bedste forudsætninger for at opnå en god, stabil og solid nattesøvn. Emma seng er vejen til afslapning, hvile og restitution ifølge forbrugerne, der har givet den en flot bedømmelse på 4,77 stjerner ud af 5 på webshoppen.

Den er komfortabel, afhjælper rygproblemer og giver en god nattesøvn ifølge forbrugerne. Det behøver ikke koste dig en formue, når du skal have den bedst mulige søvnoplevelse.

Emma dobbeltseng
Bedste luksusvalg
 • 4-lags struktur
 • OEKO-Tex certificeret
 • 7 komfortzoner

Mere om Emma dobbeltseng

Emma seng er fremstillet med fokus på design og kvalitet, hvor udgangspunktet er, at kunden skal have den bedste søvnoplevelse. Det kan du opnå med en seng fra Emma, hvor den ergonomiske kvalitet er i højsædet.

Sengen har en høj komfort gennem opdeling af madrassen i 7 zoner. Det giver en optimal trykaflastning, og åndbarheden gør, at sengen holder i mange år.

Tilmed får du et flot æstetisk udtryk, som giver soveværelset et eksklusivt look. Det er især betrækket, der giver et behageligt, stilfuldt og elegant udtryk.

SPECIFIKATIONER

 • 4-lags struktur
 • Vælg mellem vendbar Flip Topmadras på 6 cm eller temperaturregulerende Diamond Topmadras på 9 cm.
 • Springmadras: 7 zoner med pocketfjedre for en dynamisk pasform
 • Lamelbund: Bonnell lamelbund for ekstra støtte og komfort
 • Certificeret af OEKO-TEX Standard 100, Class 1

Senge fra Emma har eksisteret siden 2015, og selvom firmaet har et begrænset antal år med i bagagen, så går producenten ikke på kompromis med produkternes kvalitet, funktionalitet og effektivitet.

De har lykkedes med at være førende indenfor kvalitetssikker kundeservice. Prøv blandt andet 100 nætters risikofri prøveperiode. På samme måde går de op i elementer såsom miljøvenlighed, lang holdbarhed og velvære for kroppen, så din Emma Seng kan være din bedste investering i din egen nattesøvn.

Emma seng fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 180 x 200 cm

Fordele og ulemper ved Emma dobbeltseng

Fordele

 • Inkl. sengestel, sengegavl og madras
 • 4-lags struktur
 • 10 års garanti gratis forsendelse og returnering
 • Miljømærket af OEKO-Tex

Ulemper

 • Sengen kommer kun i grå
Nordisk design

Tindra Nordlys - dobbeltseng med 7 komfortzoner

Vil du gerne have fingrene i en klassisk kontinentalseng i høj kvalitet, så leverer Tindra fra Nordic Dream varen. Sengen er bygget op af 3 individuelle madraslag, der sikrer den allerbedste komfort. Du får derfor mange gode nætter i Tindra Snö.

Tindra Nordlys
Nordisk design
 • Kontinentalseng med 3 madraslag
 • 7 unikke komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Mere om Tindra Nordlys

Tindra er bygget op med 3 forskellige madraslag, der hver især giver ekstra komfort og trykaflastning.

Nederst ligger en solid sengeramme i 14 cm svensk fyrretræ og en boxmadras. Sengen står derfor solidt og sikkert, så du kan nyde sengen langt ud i fremtiden.

Ovenpå den skridsikre overflade af boxmadrassen er en springmadras. Både springmadrassen og den nederste boxmadras har pocketfjedre i 2 lag. De 2 lag danskproducerede pocketfjedre giver en ekstra behagelig støtte, og de former sig efter kroppens vægt og konturer.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

 

 

 

 

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 66 cm
 • Farve: Lys grå, mørk grå og blå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: Lys eg eller valnød 13 cm
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 14 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedrebrud

Kontinentalsengen er en klassiker, og Tindra byder på en unik komfort inden for sin kategori. Vælger du danske Nordic Dream, bevæger du dig ud i de lidt mere dyre senge, men kvaliteten er også helt i top. Du kan derfor nyde din kvalitetsseng langt ud i fremtiden, fordi den er produceret af dygtige håndværkere og af de bedste materialer. Komforten er helt i toppen på grund af samspillet mellem topkvalitets topmadrasser og fjedre af særdeles høj kvalitet.

De 3 madraslag er klassisk for en kontinentalseng, men Tindra byder på 2 lag pocketfjedre i hver madras. På den måde er du garanteret den bedste liggekomfort, så du kan restituere bedst muligt og passe på dit helbred. Du kan teste sengen i vante rammer i 100 dage, og er den ikke som ønsket tilbyder Nordic Dream at hente den igen uden betaling. Så kan du bytte den til en anden model, hvilket trækker op i vores vurdering.

Den bedste test er dog kundernes test i den virkelige verden. Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5 på Trustpilot og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet og deres flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Tindra fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Tindra Nordlys

Fordele

 • Hvert lag tilfører et ekstra lag af komfort
 • Madrassen tilpasser sig kroppens konturer
 • Konstruktionen er skabt til at afhjælpe muskelspændinger

Ulemper

 • Sengegærdet skal købes separat

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Tindra Nordlys
Værdi for pengene

Norhland Signatur Delux Box - godt håndværk med behagelig affjedring

Norhland Signatur Box er en boxseng af god kvalitet med fjedre i to lag. Bonell-fjedre udgør sengens nederste lag. De har form som et timeglas og sørger for jævn støtte fordelt over hele madrassen. Fjedrene stabiliserer sengen og er med til at bestemme fastheden.

Norhland Signatur Delux Box
Værdi for pengene
 • Dansk design
 • 15 års garanti
 • 5-zoners pocketfjedre

Mere om Norhland Signatur Delux Box

Det øverste fjedrelag består af pocketfjedre, som er fordelt over 5 komfortzoner.

Pocketfjedre bliver også kaldt posefjedre, fordi fjedrene er svejset ind i stofposer. Det gør fjedrene mere elastiske og fleksible, så de kan tilpasse sig din krop.

Du kan vælge sengen med en medium, fast eller ekstra fast hårdhed, alt efter hvad du finder mest komfortabelt i forhold til din vægt.

Signatur Box er kendetegnet ved godt håndværk hele vejen rundt.

Sengen er bygget med en solid ramme i træ. Også fjedrene er stærke og holdbare, og det giver en stabil seng, som du ikke skal skifte ud efter en årrække.

SPECIFIKATIONER

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Boxmadras
 • Fasthed: Medium, fast eller ekstra fast
 • Ben: Valgfri runde ben
 • Fjedre: Bonell-fjedre og 5-zoners pocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Bolster: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Ramme: Træramme
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedre

Et skumlag i polyether er lagt over fjedrene for at beskytte dem. Skummet er modstandsdygtigt over for fugt og har en lang holdbarhed. For ekstra slidstyrke er det beskyttet af kraftigt stof.

Du får 15 års garanti på ramme og fjedre, hvis der mod forventning skulle ske brud.

Godt håndværk betyder også, at en relativt kompleks konstruktion bliver bygget på en måde, som er håndterbar for brugeren. Her får du en seng, som er nem at samle. Du skal kun montere benene, som du selv vælger, og det kræver ikke værktøj. Modellen har ikke en masse funktioner, men er enkel, som mange foretrækker deres seng.

Med Signatur Box får du kvalitet og godt håndværk til en god pris. Boxsengen er bygget i holdbare materialer, der sikrer et langtidsholdbart produkt. Hvis der mod forventning skulle ske brud på fjedre eller ramme, har du her 15 års garanti. Med et samtidig enkelt design med to lag fjedre, der yder høj komfort, opfylder sengen manges behov og ønsker.

Signatur Box fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Delux Box

Fordele

 • Beskyttende lag af polyetherskum
 • Skummet er resistent over for fugt
 • To lag af fjedre øger stabiliteten og komforten
 • Robust og holdbar

Ulemper

 • Du skal betale mere for den ekstra faste type madras (95+ kg)
Behagelig boxmadras

Saga Snö - designet og produceret i Danmark

Du behøver ikke nødvendigvis elevation eller 3 madraslag for at få en fantastisk nattesøvn. Saga fra Nordic Dream er en helt enkel boxseng med en solid sengeramme, god boxmadras og behagelig topmadras. Sengen er både designet og produceret i Danmark, så du kan regne med topkvalitet i forhold til både håndværk og de anvendte materialer.

Saga Snö
Behagelig boxmadras
 • Lækker danskproduceret boxseng
 • Madras med 2 lag pocketfjedre i 7 komfortzone
 • 15 års garanti på rammebrud og fjedrebrud

Mere om Saga Snö

Nordic Dream har et team af sengeeksperter, der i samarbejde med dygtige sengehåndværkere udvikler mange forskellige typer af senge. Saga er et af deres unikke resultater, der både leverer en fantastisk komfort og samtidig tager sig enkel og elegant ud i soveværelset.

Sengerammen er 8 cm og fremstillet i svensk fyrretræ, og den komfortable boxmadras har hele 2 lag pocketfjedre. Det dobbelte lag af fjedre giver ekstra støtte og tager hensyn til, hvordan din vægt er fordelt på madrassen.

Det dobbelte lag pocketfjedre i selve boxmadrassen er inddelt i forskellige zoner. Jo mere tyngde fra kroppen, desto mere kraftig og trykaflastende skal fjedrene være. Derfor er der hele 7 forskellige komfortzoner i de fleste senge fra Nordic Dream. Det giver din krop den helt rigtige støtte de helt rigtige steder for den mest ergonomiske liggekomfort.

Madrassen er mest fast omkring dine hofter, hvor du er tungest. Derudover er der også faste områder omkring nakken og lænden, mens madrassen er mere eftergivende i skulderområdet.

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 49 cm (19 cm ben, 23 cm madras og 7 cm topmadras)
 • Farve: Mørkegrå
 • Madrastype: Boxmadras (pocketfjedre)
 • Fasthed: Medium-fasthed (u/65 kg), fast-fasthed (65-95 kg) og Extra-fast (+95 kg)
 • Topmadras: 7 cm i latex eller memory-skum med vaskbart betræk
 • Ben: 19 cm eller 23 cm i forskellige materialer
 • Gavl: Kan tilkøbes
 • Fjedre: 7-zoners pocketfjedre
 • Bolster: Højkvalitets møbelstof
 • Ramme: 8 cm i svensk fyrretræ
 • Garanti: 15 års garanti på ramme og fjedrebrud

Snö topmadras – ErgoFlex skum med aktiv køling

Topmadrassen Snö måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust. 

At denne topmadras hedder Snö er ikke helt tilfældigt. Snö betyder på dansk sne, og er meget velvalgt, da den er temperaturregulerende med aktiv køling i betrækket og en ventilerende kerne i ErgoFlex skum. Da kropstemperaturen er afgørende for, at vi får en god nattesøvn, er Snö en god topmadras til dig der nemt får det varmt.

ErgoFlex-skummet har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en topmadras, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Madrassens betræk er lavet i et vaskbart og Oeko-tex certificeret bambus materiale, da bambus produceres uden brug af sprøjtegifte, kunstgødning eller lignende. Bambus er desuden et godt materiale, da det kan suge op mod 50% mere væske end bomuld, og stadig føles tørt.

 

 

 

Nordic Dreams mange flotte senge hører hjemme i oversigten over de bedste sengemiljøer. De producerer kvalitetssenge, der er lavet af de bedste materialer med fokus på din optimale liggekomfort.

Når det skal være helt klassisk, kan du vælge Saga . Den er sammenlignet med tilsvarende modeller i den dyre ende af prisskalaen, men du kan nyde godt af uovertruffen, dansk håndværk og kvalitet, der hurtigt tjener pengene ind i god nattesøvn.

Saga fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Saga Snö

Fordele

 • Tilpasser sig din krops vægt og form
 • Giver støtte til skuldre, ryg og hofter
 • Aktiv afkølende madras øger den dybe søvnkvalitet

Ulemper

 • Sengegærdet skal købes separat

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Saga Snö
Støjsvag elevationsseng

Norhland Signatur Delux Elevation - komfort og æstetik i ét

Drømmer du om en seng, som er både æstetisk og komfortabel? Så bør du overveje Norhland Signatur Delux Elevation. Sengen har et skandinavisk design med rene linjer og valgfri runde egetræsben, som passer ind i en moderne indretning. Designet er enkelt, men alligevel sit eget, og du kan vælge det i en af fem afdæmpede farver.

Norhland Signatur Delux Elevation
Støjsvag elevationsseng
 • Dansk håndværk
 • Styring via app eller fjernbetjening
 • Støjsvag

Mere om Norhland Signatur Delux Elevation

Moderne teknologi bidrager til sengens komfort og funktionalitet. Her får du en mere miljøvenlig motor, der er strømbesparende og støjsvag. Du kan justere sengens hoved- og fodende med smartphone, tablet eller fjernbetjening. Læg dig til rette i den optimale position for dig.

Norhland Signatur Delux Elevation har en springmadras med 5-zoners pocketfjedre. Fjedrene reagerer hurtigt og sikrer god bevægelighed i sengen. De er hver især omgivet af stof, som dæmper lyden under bevægelse

Samtidig mindsker posefjedrene det tryk, der kan være på områder som hofte og nakke om natten.

De kropsdele, der har ekstra vægt, bliver skånet fra overbelastning. De synker mere ned i madrassen, så kroppen får korrekt støtte.

SPECIFIKATIONER

 • Farve: mørkegrå, lysegrå og sort
 • Madrastype: Springmadras
 • Fasthed: Medium, fast eller ekstra fast
 • Ben: Valgfri runde egetræsben
 • Fjedre: 5-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Bolster: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Komfortskum
 • Garanti på ramme og fjedre: 15 år
 • Garanti på motor: 5 år
 • Motor: Danske Linak
 • Fjernbetjening: Trådløs
 • App-styring: Ja

Pocketfjedrene bestemmer også sengens fasthed. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast alt efter behov. Over fjedrene sørger ventilerende komfortskum for ekstra komfort og holdbarhed. Skummet er beskyttet af kraftig tekstil.

Bunden med 28 lameller stabiliserer madrassen, så du kan sove trygt og sikkert om natten. Du kan med lethed samle sengen uden værktøj.

Signatur Delux Elevation har et gennemtænkt design helt fra madrassens indre fjedre til det skandinaviske ydre. Her får du en seng med pocketfjedre, der giver din krop tiltrængt hvile ved sengetid.

Ved det forkerte valg af seng, får din krop faktisk ikke ideel ro, da fjedrene kan trykke mod skuldre, nakke og hofte. Det problem er du foruden med Signatur Delux Elevation, som tværtimod støtter hele kroppen, mens du sover.

Motoren og posefjedrene er støjsvage elementer, som giver en ro i soveværelset og gør sengen behagelig både dag og nat.

Signatur Delux Elevation fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Delux Elevation

Fordele

 • Nem at samle og bygge
 • Anvender Norhland-eksklusivt møbelstof
 • Maksimal støtte når du sover

Ulemper

 • Dyrere end andre lignende modeller
Mest elegante design

Emma kontinentalseng - æstetisk og ergonomisk

Er frustrationen stor, når du vender og drejer dig i sengen om aftenen, hvor håbet om sammenhængende søvn er en by i Rusland? Så kan valget af seng være synderen, der forhindrer kroppen i at få ro til en stabil søvnrytme.

Forbrugerne er positivt stemt overfor Emma kontinentalseng, der scorer 4,82 stjerner ud af 5 af forbrugerne. De roser sengen for den høje komfort, men også for det elegante design, der gør sig flot i alle soveværelser.

Emma kontinentalseng
Mest elegante design
 • Høj komfort
 • Elegant design
 • Ergonomisk madras

Mere om Emma kontinentalseng

Emmas kontinentalseng kombinerer stærk funktionalitet og flot æstetik på fornemmeste vis. Hvis du drømmer om at give soveværelset et luksuriøst udtryk, som du måske kun ser på de bedste hoteller, vil du tage det rigtige valg med kontinentalsengen fra Emma.

Komforten er i top med en madras, der har fokus på de ergonomiske aspekter. Komforten er optimeret med 7 zoner med pocketfjedre, innovativt HRX-skum og en optimal trykaflastning. Produktet er fremstillet af søvneksperter, der kender vejen til en vellykket søvn.

Emma er en producent, der fokuserer på at fremstille produkter, som spiller en altafgørende rolle i kundernes søvnoplevelser.

SPECIFIKATIONER

 • 4-lags struktur
 • Vælg mellem vendbar Flip Topmadras på 6 cm eller temperaturregulerende Diamond Topmadras på 9 cm.
 • Springmadras: 7 zoner med pocketfjedre for en dynamisk pasform
 • Lamelbund: Bonnell lamelbund for ekstra støtte og komfort
 • Certificeret af OEKO-TEX Standard 100, Class 1

Det vil sige, at de har et stærkt team, der forsker inden for søvn – og koblingen med kroppens ve og vel.

De har blandt andet 100 nætters risikofri prøveperiode, hvilket adskiller dem fra det resterende marked, hvis du ikke er tilfreds med Emma Kontinentalseng. Kontinentalsengen vil være en seng, som du kan have med dig i mange år, hvor komforten er høj med dynamiske pocketfjedre.

Emma kontinentalseng fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm

Fordele og ulemper ved Emma kontinentalseng

Fordele

 • Ergonomisk madras med 7 komfortzoner
 • Inkl. sengestel, sengegavl, madras og topmadras
 • Fås i tre størrelser

Ulemper

 • Udbydes kun i én farve
Ergonomiske komfortzoner

Norhland Prestige Eksklusiv Box - komfortabelt design i nordisk kvalitet

Ud over at give sovekomforten et løft, giver Prestige Box æstetisk værdi til soveværelset. Det skinner igennem designet, at sengen er bygget af danske håndværkere.

Norhland Prestige Eksklusiv Box
Ergonomiske komfortzoner
 • Op til 11 komfortzoner
 • 25 års garanti på fjedre og ramme
 • Ergonomiske pocketfjedre

Mere om Norhland Prestige Eksklusiv Box

Prestige Box er designet, så du kan sove igennem om natten uden at få problemer med ryggen. Sengen har en ergonomisk boxmadras med op til 11-zoners pocketfjedre. Fjedrene regulerer sig efter din kropsvægt. Det betyder, at du synker mere ned i madrassen ved områder af kroppen, som har mere tyngde. På den måde bliver din ryg stabiliseret, og din lænd, skuldre og nakke får støtte, uanset hvilken stilling du ligger i.

Pocketfjedrene er opdelt i lommer af stof, og de reagerer individuelt på dine bevægelser.

Det er kun de fjedre, som bliver belastet under dine bevægelser, som bliver presset sammen.

SPECIFIKATIONER

 • Farve: sand, mørkegrå, lysegrå, blå og sort
 • Madrastype: Boxmadras
 • Ben: Valgfri runde egetræsben
 • Fjedre: Op til 11-zoners pocketfjedre/multipocketfjedre
 • Antal fjedre: Op til 504 pr. m2
 • Stof: Norhland eksklusiv møbelstof
 • Polstring: Cooltex-skum
 • Garanti: 25 års garanti på ramme og fjedre

I en dobbeltseng er det ekstra hensigtsmæssigt, da den enes bevægelser ikke forstyrrer den anden.

For at forbedre komforten og holdbarheden er der integreret cooltex-skum i madrassen. Det har en fordelagtig ventilerende effekt.

Du kan vælge mellem fem farver, der gør sengen oplagt i en skandinavisk indretning. Modellen bliver fremstillet i både lette og lyse nuancer og mørke nuancer med mere dybde. Fuldend udtrykket ved at montere valgfri runde ben i egetræ.

Sengen er nem at samle, og der er ikke behov for værktøj. Det gør den til en enkel og attraktiv løsning for mange.

Prestige Delux Box er et populært valg af dobbeltseng, og det er der flere grunde til. Først og fremmest har sengens boxmadras pocketfjedre, som arbejder uafhængigt af hinanden. Det er et aktiv for mange par, som ikke ønsker at blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Fjedretypen har også den fordel, at den støtter og aflaster udsatte områder af kroppen.

Modellen fra Norhland har et moderne nordisk udtryk, som tiltaler mange, og den er både designet og fremstillet i Danmark. Her kan du sammensætte farver, gavl og ben på en måde, der giver bedst mening i indretningen i dit soveværelse.

Prestige Box fås i følgende størrelser:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Prestige Eksklusiv Box

Fordele

 • Fås i 5 forskellige smukke farver
 • Skabt med materialer af høj kvalitet
 • Øget komfortniveau

Ulemper

 • Dyr i forhold til andre madrasser
Danskproduceret kvalitet

Urban Kontinental - kontinentalseng i høj kvalitet

Urban er som de andre kontinentalsenge bygget op i 3 lag, med en boxmadras i bunden, springmadras i midten og en topmadras ovenpå.

Boxmadrassen er lavet af bæredygtige bonell fjedre. De kendetegnes ved de timeglasformede fjedre, som giver en god støtte.

Bonell fjedre er blevet brugt i mange år til at lave boxmadrasser, og da de er noget billigere end pocketfjedre, så er det et godt alternativ, hvis du er på udkig efter en billig box madras.

Urban Kontinental
Danskproduceret kvalitet
 • Bæredygtige bonell fjedre
 • Vendbar topmadras
 • Danskproduceret

Mere om Urban Kontinental

Springmadrassen er lavet af den nyere type fjedre, pocketfjedre. Pocketfjedrene er pakket ind i små stofposer, hvilket giver dem en længere levetid, da de beskytter mod brud og slitage.

Øverst på kontinentalsengen ligger en topmadras, som du har mulighed for at vende. Topmadrassen er lavet af polyskum, hvilket giver en jævn følelse overalt på sengen.

SPECIFIKATIONER

 • Størrelser: 140 x 200 cm., 160 x 200 cm., 180 x 200 cm.
 • Farve: Sort
 • Fjedretype: Bonell- og Pocketfjedre.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år.

Den øverste madras er også med til at hjælpe mod slitage på de resterende madrasser.

Urbans kontinentalseng er danskproduceret, hvilket indikerer kvalitet. Til trods for at Urbans kontinentalsenge er danskproduceret, så holder den en utrolig lav pris.

Dette skyldes blandet andet at de har valgt at bruge en billigere form for fjedre i boxmadrassen. Springmadrassen og topmadrassen sørger dog stadig for, at du kan få en god søvn med denne dobbeltseng.

Ønsker du en sengegavl, så har du også mulighed for at tilkøbe sådan en.

Kontinentalsengen kommer desuden med 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Fordele og ulemper ved Urban Kontinental

Fordele

 • Materialerne går ikke i stykker på længere sigt
 • Boksmadrassen er skabt med bonell-fjedre
 • Yder god støtte til hele kroppen

Ulemper

 • Sengegærdet følger ikke med fra starten

Hvor stor er en dobbeltseng?

En dobbeltseng er skabt til, at to personer skal kunne ligge side om side uden at forstyrre hinanden i løbet af natten. Dobbeltsenge er oplagte til par og søskende, da denne type seng giver mulighed for intimitet og samvær, samtidig med at der også er plads til at ligge for sig selv.

En typisk dobbeltseng har målene 180 x 200 cm., så hver person har omtrent 90 cm. i bredden til sig selv. Du kan dog sagtens finde dobbeltsenge, som fylder mere og mindre i bredden. 200 cm. i bredden er også et populært valg, men du bør sjældent gå længere ned end 160 cm. i bredden, da pladsen til to personer bliver for indskrænket til at være komfortabel.

Længden på en dobbeltseng – og langt de fleste senge generelt – er ofte 200 centimeter, da det matcher de fleste højder i Vesten. Hvis du er kortere end de fleste, taber du ikke noget ved at ligge i en lang seng, men hvis du derimod har en højde over gennemsnittet, bør du lede efter en seng, der strækker sig til 210 cm.

Hvordan finder jeg den rette dobbeltseng?

Der findes mange både danske og internationale producenter af senge, og dermed findes der også mange forskellige typer og modeller af dobbeltsenge på markedet. Det kan være svært og tidskrævende at finde den helt rette, og du bør derfor gøre dig nogle overvejelser inden dit næste køb.

Størrelsen er det første, du bør undersøge. De fleste dobbeltsenge er 200 cm. i længden og 180 cm. i bredden. Hvis du og din sengepartner har en gennemsnitlig størrelse, bør det være dit udgangspunkt. Ud over det skal du overveje, om det er vigtigt med en fast eller blød seng? Hvis din krop har brug for støtte, skal du vælge en dobbeltseng med en fast madras, hvorimod en blødere seng er oplagt, hvis du reagerer følsomt på fysisk kontakt.

Du behøver dog ikke at prøve alverdens senge af for at finde den helt rette. Du kan spare dig selv for meget tid og meget besvær ved at undersøge, hvad andre kunder og eksperter siger om de forskellige dobbeltsenge på markedet. På den måde får du et retvisende indtryk af sengens kvaliteter, og du kan derefter bestille en model hjem, som kan afprøves og forhåbentligt beholdes.

Hvordan sover jeg bedst i en dobbeltseng?

Når du skal opnå den mest optimale søvn i en dobbeltseng, gælder de samme råd som ved alle andre senge. Du skal vælge en seng, som er skabt af gode materialer, som giver en fast og stabil støtte, og som med sine åndbare materialer sikrer, at du hverken fryser eller sveder for meget i løbet af natten.

Ud over sengens kvalitet kan du også kigge på, hvordan de øvrige omstændigheder er i dit soveværelse. Det er altid vigtigt, at der skærmes ordentligt for lyset, så du kan sove i mørke både om natten og midt på dagen. Der bør heller ikke være for varmt i dit soveværelse, da menneskekroppen har nemmere ved at falde til ro i kølige omgivelser. Støjniveauet skal selvfølgelig også sænkes hvis muligt – du kan slippe af med en overraskende stor del af gadestøjen ved at hænge tykke gardiner op.

Studier har vist, at du bør begrænse brugen af elektronik både før og imens, du ligger i din dobbeltseng. Jo mere du kigger ind i en skærm – uanset om det er fjernsynet, tabletten eller din smartphone – desto mere forstyrrer det blå lys din naturlige døgnrytme. På samme tid er der også stor gevinst ved at holde elektronik ude af soveværelset, så du dermed skaber rammer for et rum, der kun skal soves i.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Emma-madras.dk

Emma-madras.dk giver deres egne forbrugere mulighed for at vurdere produkterne, som du modtager fra producenten.

Forbrugerne kan give stjerner til specifikke produkter, ligesom de kan skrive en skriftlig anmeldelse til produktet. De har blandt andet anmeldt Emma Seng.

Du kan se anmeldelserne her

Forbrugerne har også bedømt og anmeldt Emma kontinentalseng på webshoppen.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilke dobbeltsenge bør jeg købe?
Når du skal købe en dobbeltseng, så bør du gå efter en model, som passer til din krop og dens behov. Nogle modeller, som potentielt kan leve op til dine behov, er blandt andet Aura Älv, Norhland Signatur Luksus Kontinental og Tindra Snö dobbeltsengene, som alle indeholder gode fordele.
Hvad er forskellen på en full-size seng og en dobbeltseng?
Der er ingen forskel på en full-size seng og en dobbeltseng, da de har de helt samme dimensioner og mål. I stedet er blot tale om to forskellige navne for den samme ting, hvormed du altså ikke skal lade dig forvirre af det, når du leder efter en dobbeltseng.
Egner en dobbeltseng sig for to personer?
Da dobbeltsenge fås i tre standardstørrelser – 140 x 200 cm, 160 x 200 cm og 180 x 200 cm -, så det er forskelligt, hvorvidt de egner sig til to personer. Generelt kan I sove to personer i én dobbeltseng, men pladsen kan være træng på de 140 cm.
Kan børn sove i en dobbeltseng?
Ja, børn kan godt sove i en dobbeltseng. Det kan være oplagt, hvis I for eksempel dyrker samsovning i familien, eller hvis dit barn er blevet lidt ældre og godt kunne tænke sig noget mere plads at sove på. Dermed kan du godt lade dit barn sove i en dobbeltseng.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Living & more De Lux Superior

Norland Eksklusiv

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme