Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Uanset hvilken seng du sover i, så skal du vide, at søvnen er livsvigtig. I de senere år har forskere og eksperter fastslået, at alt for mange undervurderer vigtigheden af søvnen og at man skal sørge for at have den bedste seng til sin krop.

Forskere er enige om, at du skal have minimum 6 til 8 timers søvn og hvile i hverdagen, og desværre er der ikke mange som følger disse råd.

Derfor er elevationssengen et godt valg

Søvnforskere og ergonomer er også enige om, at når du så endelig ligger i din seng, så er det afgørende vigtigt, at du har det bedste leje, som passer til din krops behov.

Det vil sige, at sengen er tilpasset til din krop, så din søvn bliver optimal, og helt uden gener.

Det er her, at en elevationsseng kommer ind i billedet, for med en elevationsseng kan du justere dit leje i sengen, og dermed gøre din liggestilling optimal for dig.

Får du gener af din tid i sengen, så vil kvaliteten af din søvn blive væsentligt forringet, og det går ud over din samlede livskvalitet i hverdagen.

Et dårligt søvnmønster vil resultere i manglende energi om dagen, træthed, stress, hovedpine, rygsmerter, og meget andet, og det kan gå hen og blive kroniske tilstande, og på sigt ødelægge din livskvalitet endnu mere.

Derfor er det vigtigt, at du prioritere din søvn, og at du har den seng, der bedst passer til din krop.

Vi har, i denne guide til den bedste elevationsseng, kigget nærmere på senge fra Bedrenætter.dk, Sengetid.dkSengefabriksudsalg.dk og Soveland.dk.


Hvis elevationssenge ikke er den rette type seng for dig, kan du tage et kig på vores senge test – bedste seng

Test af de bedste elevationssenge

De senere år viser, en eksplosiv vækst i salget af elevationssenge på de internationale markeder. På trods af dette, er der fortsat en tendens blandt forbrugerne til at fokusere på almindelige senge, når man står overfor at skulle skifte sin seng ud.

Det er som om, at vi vedblivende går rundt med en manglende viden, om den store forskel der er på den almindelige seng og elevationssengen. Og dette sker på trods af den drastisk forbedrede søvnkvalitet, man opnår ved at købe sig en elevationsseng.

Der er en tendens til, at vi fejlagtigt forbinder elevationssengen med hospitalssengen.

Intet kan være mere forkert. Elevationssenge er ikke kun for syge mennesker. Den nyeste udvikling på området fortæller os i høj grad, at denne sengetype appellerer til en stadig større del af markedet for senge.

En justerbar seng giver dig mulighed for at kontrollere og justere den position, du sover i. Der findes ikke to mennesker, hvis søvnvaner og søvnbehov er ens, og derfor giver den justerbare seng en masse muligheder for, at du kan få dig en længere og mere afslappet søvn.

Hertil kommer, at buldrende snorken reduceres, ligesom smerter i ryggen og lænden minimeres.

Og ikke at forglemme, kan vi ligefrem tale om en ændret livsstil, forbundet med at opholde sig i sengen med andre gøremål end lige det at sove. Sengen kan justeres komfortabelt, med støtte under knæene til den mest fordelagtige position, når du vil læse eller se TV.

Elevationssenge er fortrinlige massagebrikse, fordi underlaget kan lægges horisontalt ud. Nogle modeller kan programmeres til, at dit liggeunderlag automatisk løftes om morgenen, når det er på tide at vågne og stå op.

Lyt til eksperterne og dig selv

Den justerbare elevationsseng er kommet for at blive, som en uvurderlig del af vor travle hverdag. Det er imidlertid ikke så ligetil at skulle vælge, når udbuddet af senge er så stort, som det er.

At træffe det helt rigtige valg afhænger af netop dine individuelle behov. Her er nogle vigtige ting du bør overveje.

Måske er der intet andet stykke møbel, der er så komplekst, som den justerbare elevationsseng. Det skal ses på baggrund af hvor mange møbler, der kan bevæge sig.

En elevationsseng hjælper dig med, at finde din egen perfekte sovestilling. Dette indebærer ofte en hævet hovedende eller en støtte under dine knæ.

Ting tager den tid ting tager – så husk at tage dig tid til at tjekke beskrivelser, og hvis du er fysisk til stede tjek sengen. Køber du på internettet er der som regel en prøvetid involveret.

Læg dig i sengen, og prøv hver eneste funktion på fjernbetjeningen med justerbar seng. Reagerer sengen hurtigt på fjernbetjeningen? Foregår bevægelserne i ryk, eller er de jævne? Og hvad med lyden – larmer den meget?

Spørg sælgeren, chat med personer på hjemmesider, læs beskrivelserne grundigt.

Lider du af for meget stress uden al for meget tid til søvn, giver elevationssengen dig en helt ny værktøjskasse, der indeholder forskellige valgmuligheder mht. din søvn.

Tjek firmaet, der fremstiller elevationssengen. Der er forskel på en seng fremstillet i en baggårdsgarage, og en på en større fabrik med en lang produktudvikling at falde tilbage på.

Betydningen af “know how” vedrørende teknologi skal ikke undervurderes. Produktudvikling involverer forskning, både den tekniske, men også den sundhedsfaglige, hvor læger og terapeuters viden tages i betragtning omkring ergonomi og seng.

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kg skal du vælge en madras med medium fasthed
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kg skal du vælge en madras med fast fasthed
 • Vejer du mere end 90-95 kg skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed
*Dette er vejledende tal for valg af madrassens fasthed og skal ikke betegnes som en facitliste

Elevationsseng med fjernbetjening eller app

En god elevationsseng leveres med en fjernbetjening, der er nem at bruge. Det er et plus, hvis fjernbetjeningen er trådløs.

Nogle producenter er godt klar over, at du ikke ligefrem har brug for flere ting der skal oplades, derfor har man i nogle tilfælde samlet konceptet ved at oprette en fjernbetjening, der gør det muligt at bruge din smartphone.

Spørg sælgeren om en demo af en smartphone-app. En avanceret app giver dig mulighed for nemt, at programmere flere positioner og massageindstillinger.

I forlængelse af en test af elevationssenge har vi valgt seks senge ud, som vi tror, er de helt rigtige modeller, når det kommer til tilpasning til dit behov og din krop.

Det essentielle er naturligvis, at du mange år ud i fremtiden, kommer til at ligge på et leje, der giver dig en god søvn og som muliggør forebyggelse af varige men eller skader.

Venus Natural elevationsseng (Bedst i test)

Venus Natural elevationsseng (Bedst i test)

BedreNætter giver hele 100 dages prøvetid på denne elevationsseng. Er du ikke fuldt tilfreds kan du gratis få ombyttet madrasserne eller alle pengene tilbage.

Venus Natural elevationsseng har hele 7 komfortzoner.

Venus Natural modellen er betrukket med et chikt møbelstof med mulighed for valg mellem flere farvevarianter.

Venus madrasserne gemmer på det temperaturfølsomme Hybridskum. Dette sikrer en tilpasning af skummet til din kropstemperatur og soveværelsets temperatur.

Resultatet er et vedvarende sundt soveklima.

Springmadrassens pocket-fjedring og 7 komfortzoner bevirker en opdrift, der borger for trykpunkter, der understøtter din nakke, dine skuldre, hofter og lænden.

Komfortzoner er områder i madrasserne, hvor der ydes individuel støtte til særlige punkter på kroppen. Den nedre del af ryggen skal f.eks have mere støtte end skuldrene. Det sørger komfortzonerne for, ligesom at de også giver ryggen det rigtige svaj.

De 7 komfortzoner og de mange pocketfjedre gør, at denne seng føles helt fantastisk. Den yder en enestående støtte til kroppen.

Dagene hvor du vågner med øm ryg eller mørbanket krop er et færdigt kapitel.

Topmadrassen følger med i købet

Topmadrassen, der følger med i købet af denne luksuriøse elevationsseng, er en Mayan Pulse. Navnet Mayan kommer af at den er produceret af 100 % naturligt udvundet latex.

I tidens ånd er det selvfølgelig en bæredygtig produktion, hvor der ikke høstes mere latex fra gummitræet end der kan produceres igen.

Topmadrassen er desuden produceret efter SonoCore metoden. Det betyder at madrassen bliver mere harmonisk og fleksibel, samtidig med at den får en længere levetid.

Betrækket til den ventilerede topmadras gemmer på FSC-certificerede træfibre, der afsvalende og silkeblødt reagerer på din kropsvægt. Fugtigheden fra dit legeme damper væk. Betrækket er selvfølgelig også Øko-Tex 100 mærket.

Det er din garanti for at der ikke er brugt skadelige stoffer i produktionen.

Elevationsbunden er fremstillet som en 20 cm træramme. Dette skaber en behagelig sovehøjde. Følgelig føler du ikke, at du rejser dig op fra sengen, i stedet træder du ud af den.

M.h.t. sengebenene er der 2 valgmuligheder: Runde ege ben eller champagneben. Ege-benene kan du også vælge i en ekstra høj udgave, hvor de er 23 cm i stedet for 19 cm. Det koster dog en lille smule ekstra.

Er du meget høj, så er det den lille ekstra betaling værd.

Dansk kvalitet hele vejen

Elevationen bevæger sig ved hjælp af en dæmpet elevationsmotor fra det danske firma Linak. Linak har skabt en app, der gør det muligt for dig at tjekke og finjustere den måde, du ligger på i sengen.

App’en bevirker, at du kan gemme max. 4 individuelle positioner, tilpasset om du vil sove, læse eller se en film.

Madrasbremser på sengens sider og i sengeenderne gør, at madrassen konstant forbliver indenfor rammen, når hæve- og sænke funktionen aktiveres med fjernbetjeningen.

Madrasbremserne er beklædt med samme stof som elevationssengen. Dette er ensbetydende med, at bremserne ikke bliver alt for synlige.

En fiks ekstra foranstaltning er en poselomme på madrasbremsen. Her kan du anbringe fjernbetjeningen, din smartphone eller en tablet, så de ligger parat lige ved hånden.

Resumerende noterer man sig at:

 • Venus Natural har en opskudt og mere kraftig træramme
 • Venus Natural har 7 komfortzoner
 • Venus Natural har den sidste nye og mere kraftfulde motor, der sammenføjer belysningen med de øvrige funktioner
 • Venus Natural madrassen gemmer på det temperaturfølsomme hybridskum aflejret omkring fjedrene; dette skaber en betragtelig forbedret komfort og en langsigtet levetid
 • Venus Natural giver dig valg mellem alternativerne sengeben, farver og gavle.
 • Venus Natural senge-sider er betrukket med et ekskvisit møbelstof, der er holdbart og let at vedligeholde
 • Venus Natural kan styres med din smartphone

Husk at når du anskaffer dig en ny seng, så kan det tage helt op til 3 måneder før, at din krop har vænnet sig til den. Dette er grunden til at du får 100 dages prøvetid på sengen, med ombytningsret på madrasserne eller alle pengene tilbage. Det er dit valg.

Kundernes anmeldelser er særdeles positive. På en skala fra en stjerne til fem stjerner, hvor sidstnævnte er det bedst opnåelige, får sengen 4,5 stjerner.

Anmeldelserne anerkendt af Yotpo.com antyder det samme. F.eks. bemærker den ”yotpo godkendte” Kevin, at sengen bare er fantastisk, og at han er super glad for sengen, og skriver efterfølgende ”Dejlig at læse i… dejlig at sove i… dejlig at … tja… du forstår mig 🙂 Kan varm(t) anbefale den! Og SUPER hurtigt levering… helt vildt… fik den inden for 2 arbejdsdage!”.

Som en ekstra bonus, følger der en gavl med til sengen, uden at det koster ekstra.

Produktspecifikationer

 • 100 dages prøvetid, hvor du kan vælge imellem at få byttet madrasserne eller alle pengene tilbage
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Farver: Sort, antracit grå, lysegrå og beige
 • Højde: 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 220 stk
 • Komfortzoner: 7 zoner
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Mayan Pulse Latex topmadras inkluderet
 • Ben inkluderet
 • Sengegavl inkluderet
 • 20 cm træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • 5 års garanti på elevationsmotoren

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Nordkap Elevationsseng (Bedst til prisen)

Nordkap Elevationsseng(Bedst til prisen)Der er ingen tvivl om, at vi med Nordkap Elevation har at gøre med en god og solid elevationsseng til en rigtig fornuftig pris.

Den repræsenterer et væld af kvaliteter, funktioner og egenskaber, som gør den til et unikt produkt, der henvender sig direkte til den pris- og kvalitetsbevidste forbruger. Det vil sige dig, der hverken ønsker at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen.

Elevationssengen er bygget op omkring en stærk træramme af massivt fyrretræ, der sammen med de blanke metalben skaber et solidt fundament for den funktionsdygtige og fleksible elevationsbund.

Trærammens højde på 11 centimeter giver et luftigt og let udtryk til sengen, der i kraft af sin lækre polstring og tekstil skaber et luksuriøst helhedsudtryk.

Det er kort sagt dansk kvalitetsdesign og håndværk af bedste skuffe.

Smart teknologisk elevationssystem til perfekt kropstilpasning

Den smarte og funktionelle elevationsbund giver dig optimale muligheder for at skræddersy din sengeoplevelse nøjagtig efter din kropsbygning og dine liggepræferencer.

Ved hjælp af den kraftfulde og påmonterede LINAK-motor kan sengen justeres og indstilles i både fod- og hovedenden, så du opnår perfekt og tilpasset ligge/siddevinkel. Justeringen sker ganske simpelt via den trådløse fjernbetjening, der er nem og intuitiv at betjene – og lige ved hånden.

Elevationssengen er udviklet på baggrund af den absolut førende og mest avancerede teknologi på feltet, og du kan således efter ønske tilkoble og anvende din smartphone som fjernbetjening via Bluetooth.

Ergonomisk korrekt og komfortabel madras – optimal understøttelse af kroppen

Sidst, men ikke mindst, er elevationssengen en sand fornøjelse for kroppen at ligge i.

Dette skyldes sengens flerlagskonstruktion, hvor du nederst finder en tyk springmadras med fem indbyggede komfortzoner samt hele 261 fleksible pocketfjedre pr. m2. Dette skaber samlet set en madras, der yder kroppen optimal støtte og komfort, og som tilpasser sig naturligt efter kropsbygningen.

Denne tilpasning højnes yderligere af den kvalitetsorienterede topmadras, hvis kerne af enten latex eller memory-skum former sig præcis efter kroppens konturer.

Med andre ord: Nordkap Elevation leverer ergonomisk korrekthed og komfort ud over det sædvanlige, og til en god pris. Derfor er den vores valg som “Bedst til prisen”.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 105×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 210×200 cm, 90×210 cm, 180×210 cm
 • Højde: 57 cm (Ben 20 cm, bund 11 cm, madras 19 cm, topmadras 7 cm)
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 261 stk
 • Komfortzoner: 5 zoner
 • 25 mm komfortskum
 • Ben inkluderet
 • 11 cm træramme
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud
 • Topmadras: Vælg mellem Latex eller Memoryskum

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Krone Elevation Plus

Krone Elevation Plus elevationssengKrones eksklusive elevationsseng med luksus topmadras er dansk, når det er bedst.

Hvis du slås med rygsmerter, uro i benene, har et behov for at sidde op og sove på grund af vejrtrækningsproblemer er denne seng optimal.

Handler det om at opfylde et behov for at sidde i sengen og læse, se TV eller hygge dig med din laptop hvilende på en specielt designet laptop pude er det bestemt værd at overveje at investere i en elevationsseng eller en sengeramme med elevationsbund.

En elevationsseng er fortrinlig, når det kommer til at opnå den støtte, din krop har brug for. Har du ondt i ryggen, skal der ikke meget mere til end at hæve benene en smule. På den måde vil trykket på rygsøjlen ændre sig. Uro i benene afhjælpes i det hele taget, når man løfter sine ben opad.

Endelig er det selve det faktum, at sengen kan være langt mere komfortabel at slappe af i, end selv den behageligste lænestol. Grundene, til hvorfor så mange elsker elevationssengen, er mange.

Den primære årsag til, at en investering i en elevationsseng er værd at overveje, kan forklares ved det enkelte faktum, at sengens indbyggede motor gør det muligt at indstille din seng til dén position, du bedst kan lide at sove eller sidde i.

Elevationsseng med kvalitetsmotor

Krone modellen Elevation Plus er baseret på en LINAK motor, der er kendt for sit brede sortiment af motorer til alle former for elevationssenge.

Med over 30 års produktudvikling på bagen har LINAK den bredeste kollektion af gennemtestede og accepterede produkter. I den moderne elevationsseng er løsningerne lette at indpasse til sengens øvrige design, og de er meget brugervenlige.

Motorerne fra LINAK er driftssikre, holdbare og støjsvage systemer på samme tid med, at de er energieffektive og miljøvenlige pga. at strømforbruget under standby er lig nul. LINAK aktuator-systemer tilbyder for nogle modeller trådløs fjernbetjening eller en app til tablet og smartphone.

Kronemodellen udmærker sig ved, at man med et enkelt tryk, på den trådløse fjernbetjening, frit kan vælge enten at løfte eller sænke både hoved- og fodende. Dette er specielt nyttigt, når du vil læse eller blot slappe af. Du kan altid opnå den bedst tænkelige liggeposition.

Ved siden af dette skal det bemærkes, at sengen er udstyret med en smart udformet mekanisme, der sikrer, at sengen altid holder den samme afstand fra væggen, uanset hvor meget du ændrer positionen. På den måde slipper man for, at sengen ridser eller på anden måde beskadiger væggen.

Sengen er baseret på fem liggezoner og pocketfjedring og også denne model leveres med valgmuligheder, når det kommer til topmadrassen eller benene.

Topmadrassen leveres i forskellige grader af hårdhed, enten Latex (hård) eller Wonderpur (blød skummadras).

Benene leveres i enten Jack Chrome eller champagne ben.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 90×210 cm, 180×210 cm
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Valgfri Latex eller Wonderpur topmadras på 10 cm med vaskbart betræk
 • 5 komfortzoner baseret på pocketfjedre
 • Fjedre pr. m2: 250
 • 15 års garanti (Brud på ramme eller fjedre)
 • Valgfri ben; Jack Chrome eller Champagne.
 • GRATIS levering

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Elevation Deluxe

Elevation Deluxe

God liggekomfort pga. af et omfattende fjedersystem.

Elevation Deluxe er en ny eksklusiv elevationsseng, som er designet og produceret i Danmark. Med en Elevation Deluxe får du en seng, hvor kvalitet, komfort og design går hånd i hånd.

Denne model kan fås i 3 forskellige farve. Farverne er Sort, grå og sandfarvet, og de passer ind i de fleste moderne hjem. Den er produceret med en ekstremt lydsvag motor fra LINAK, hvortil der medfølger en trådløs fjernbetjening.

Ydermere har elevationssengens springmadras et fundament af et individuelt fjedrelag. Du kan vælge denne elevationsseng med enten pocketfjedre, eller med multipocket fjedre. De 2 fjedretyper er kendetegnet ved god støtte, ekstraordinær komfort og ikke mindst høj fleksibilitet, da fjedrene arbejder individuelt.

Springmadrassen er tilpasset til netop din krops vægt og form, hvorved dine primære trykpunkter får den rette støtte. Nogle meget praktiske funktioner er derudover, at den bevarer en konstant elasticitet og har en kølende effekt.

Fastheden af madrassen er afgørende for din nattesøvn

Ved denne elevationsseng kan du vælge mellem en mellem eller en fast fasthed. Det betyder, at du ud fra egne behov og ønsker kan tilpasse din seng til lige netop dig.

Er du fan af en hård seng, kan du vælge en mere fast madras til elevationssengen, og er du omvendt mere til en blød seng, er dette også en mulighed. Du får således en unik elevationsseng, der kan give dig den optimale komfort.

Generelt kan det dog siges, at jo mere du vejer, desto mere fast skal din madras være.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 80×210 cm, 90×200 cm, 90×210 cm, 105×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 160×210 cm,180×200 cm, 180×210 cm
 • Farve: Sort, grå og sandfarvet
 • Højde i alt: 46 cm uden ben (Ben kan tilkøbes i egetræ eller i stål og fås i 16 eller 22 cm.)
 • Lameller: 27 elevationslameller
 • Hæve- og sænkefunktion: Hovedet og fødderne
 • 5 cm memory skum eller latex topmadras medfølger
 • 15 års fabriksgaranti på fjedre- og rammebrud
 • 5 års garanti på elevationsmotoren

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Jupiter elevationsseng

Jupiter +95 kilo elevationsseng

Danske Jupiter ligger ikke på samme niveau som Venus modellen, men det er en chik og ganske komfortabel elevationsseng.

Jupiter er fremstillet specielt med henblik på det skandinaviske klima. Det betyder, at den er afsvalende om sommeren, og at den er behagelig lun om vinteren.

Jupiter er fremstillet på basis af en vendbar pocket springmadras med 220 fjedre pr. kvadratmeter. På den måde får du den maksimale kropsstøtte. Med mere fasthed undgår du ryg- og skulderskader.

Sengen er fremstillet med henblik på forskelle i kropsvægt, så den leveres som enten en medium fast model, en fast fasthedsmodel eller en ekstra fast fasthed model.

Alle liggepositioner er knyttet til hver enkelt persons kropsbygning. Det er derfor, at Jupiter springmadrassen er en god investering.

Madrassen er tilpasset dine behov og støtter nøjagtigt der, hvor du har brug for det. Madrasfjedrene er omkranset af et lag af skum, så du ikke kan mærke fjedrene; følgelig oplever du kun deres støttende virkning.

Når sengen bruges af kraftigere brugere skal der en mere fast og bedre støtte til at bære brugeren. Derfor ligger mængden af individuelle støttepunkter højt i denne madras.

Topmadrassen

Topmadras er en ekstra støtte, der tilføjer en yderligere virkning mht. en behagelig sund og korrekt liggeposition. Du får en lækker latex topmadras med til Jupiter.

Latex-topmadrassen absorberer din kropsvarme i mindre grad. Den reagerer imidlertid på kropsvægten, og den skubber tilsvarende tilbage. Desto mere vægt desto mere støtte.

Danske Linak har fabrikeret Jupiter’s elevationsmotor, hvilket borger for god kvalitet. Motorens fortrin er dels, at den er utroligt driftssikker, dels også det, at den er absolut støjsvag og strømbesparende.

Motoren aktiveres kun, når du trykker på fjernbetjeningen. Dette indebærer, at du ikke behøver at sove med en tændt motor under sengen. Hertil kommer den batteribesparende funktion, der ligger gemt i, at du ikke på noget tidspunkt behøver at bekymre dig om batteriudskiftning i fjernbetjeningen.

Tilfredse kunder og gode anmeldelser

Forbrugsguiden.dk vurderer Jupiter med disse ord ”rigtig meget elevationsseng for pengene. Den har alt, hvad du har brug for, når du skal have en god nattesøvn”, og Seng.nu siger: ”Dette er en ny elevationsseng, som helt sikkert bliver populær. Du får nemlig overraskende meget rigtig god seng for dine penge. Der er arbejdet med detaljerne, men det er nok i lige så høj grad, fordi den er billig. Du får altså næsten overdrevet meget for dine penge.

Laila B siger i en kundeanmeldelse at Jupiter er ”en fantastisk seng”, og at hun aldrig har sovet bedre. Det kan derfor ikke komme som en overraskelse, at sengen tildeles fem guldstjerner blandt kunderne hos bedrenætter.dk.

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Farver: Sort og lysegrå
 • Højde: 53 cm. (19 cm ben, 10 cm bund, 18 cm madras, 6 cm topmadras)
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 220 stk
 • Komfortzoner: 5 zoner
 • Polstring: 25 mm Polyetherskum
 • Ben inkluderet
 • 12 cm træramme
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud
 • 5 års garanti på elevationsmotoren

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Senses Diamant Elevationsseng

Senses Diamant Elevationsseng 180 cmDenne luksusudgave er en ud af flere varianter indenfor Senses serien, der sælges fra bedrenætter.dk

Den er fremstillet i førsteklasses møbelstof og polstringen er 25 mm Hybridskum

Madrassen har 220 pocket-fjedre pr. kvadratmeter med 7 komfortzoner, og dette gør, at du opnår en forbilledlig liggekomfort nat efter nat.

Madrassen leveres i tre fastheder, så du kan finde den, der passer til din kropsbygning; du kan vælge mellem individuelle fastheder på hver af madrasserne.

Lamelbunden under madrassen tilbyder endnu en praktisk mulighed mht. nakkeløft. Dette kan reguleres individuelt på hver side af sengen. På samme tid kan hovedenden løftes lidt højere, uden at dette skaber en generende kant, eller du skal til at ligge og tumle rundt i en masse ekstra hovedpuder.

Luksus topmadras medfølger

Mht. topmadrassen så får du en Svane mærket Pulse latex topmadras med i købet. Den har en ekstra kraftig kerne på 6 cm og er fremstillet efter SonoCore metoden.

SonoCore metoden betyder at der er brugt højfrekvente varmebølger til at vulkanisere latexen. Normalt bruger man damp, men man får altså et væsentligt bedre resultat ved at bruge varmebølger. Det sikrer nemlig, at overfladen er ensartet og samtidig gør det også topmadrassen mere elastisk, stærkere og utrolig åndbar.

Desuden så gør SonoCore metoden også, at der kun bliver brugt omkring 1/3 del af energien på, at fremstille topmadrassen, sammenlignet med en “normal” latex topmadras.

Som i forbindelse med andre modeller vi har anmeldt, er motoren leveret af Sønderjyske Linak med en fem års motorgaranti.

Du kan vælge mellem to alternativer, når det kommer til sengeben på 19 cm. Benene er inkluderet i prisen. Hvis du besidder en vis højde, så har du muligheden for at tilkøbe ben på 23 cm, for en pris på 250 kr.

Sengens dimensioner samlet set: Højde 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras); trærammen er 20 cm.

Sengen leveres som standard uden ende gavl, der skal tilkøbes.

Hvad siger de andre om den

Seng.nu skriver om Senses Elevationsseng, at det er blevet en meget stærk udfordrer til Jupitermodellen. I Lux(Red.:Diamant) modellen er Senses seriens ”absolutte luksusmodel. Senses Lux(Diamant) elevationssengen er med 42 lameller og en høj træramme i svensk fyrretræ med den bedste elevationsmotor fra danske Linak.”

Forbrugsguiden stemmer i med følgende ord: ”Senses er en seng, der sørger for luksus i hverdagen.”

Produktspecifikationer

 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Farver: Sort og lysegrå
 • Højde: 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Fjedre: Pocket
 • Fjedre pr. m2: 220 stk
 • Komfortzoner: 7 zoner
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Ben inkluderet
 • 20 cm træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • 5 års garanti på elevationsmotoren

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Elevationssenge test med fornuft

I denne elevationssenge test vil vi have stor fokus på, at du får valgt den helt rigtige model, som er tilpasset dit behov og din krop, så du i mange år frem ligger på et leje som forebygger varige men eller skader, og som giver dig de rette betingelser for den bedst mulige søvn.

Det vil gøre dit liv meget mere stabilt og energifyldt, og du vil opleve, at du har meget mere overskud i hverdagen, når du får din nattesøvn, og på det bedst mulige underlag.

Det er underlaget som bestemmer, hvordan du sover, og det er underlaget som bestemmer den grad af komfort du ønsker. Jo mere komfort du har i din seng, jo hurtigere falder du i søvn, og jo mindre vågner du om natten, for f.eks at skifte liggestilling.

Du kan altså undgå at få flere opvågninger i løbet af natten, når bare du vælger den rigtige type elevationsseng.

Det giver mening, at du læser en elevationssenge test, før du træffer en beslutning om en ny seng. Du skal læse så meget materiale som muligt, før du bestemmer dig, og du skal så vidt muligt måske afprøve nogle modeller, så du kan føle og mærke forskellene på de enkelte senge, og dermed finde den bedste elevationsseng til lige præcis dit behov

Mange forhandlere på fysiske butikker og internetbutikker tilbyder, at du kan afprøve din nye seng, før du køber den, eller ombytningsret inden for 14 dage, BedreNætter har 30 dages returret, uden ekstra omkostninger udover fragtprisen.

Det skal du udnytte eller gøre brug af, hvis det er en mulighed, for så har du et langt bedre beslutningsgrundlag, end hvis du bare har set et billede, og læst et par beskrivelser af sengene.

Kroppen og støtte – liggestilling

De fleste danskere lider desværre af mange forskellige gener i båd nakke, skuldre, ryg, lænd, hofter og ben, og det skyldes mange forhold, og mange af dem er arbejdsrelaterede eller, at de sidder for meget ned, og ikke sørger for, at deres kroppe har nok bevægelse i hverdagen.

Når man laver en elevationssenge test, så er det vigtigt, at du som forbruger er klar over, at din krop virkelig har brug for et godt sengeleje, når du skal hvile og sove.

Det betyder alt, at din krop bliver understøttet helt perfekt når du skal sove, og at du ikke også belaster den mens du sover. Den daglige belastning, hvis du for eksempel sidder meget ned i løbet af dagen gør, at din krop skal have optimale betingelser når du ligger ned.

Ergonomer anbefaler en god seng

Mange ergonomer slår fast, at alt for mange danskere nedprioriterer kvaliteten på deres seng, og går meget mere op i at have en smart cykel, gå til fitness, eller hvordan deres kogeø i køkkenet ser ud.

Det er en helt forkert prioritering, og eksperterne er helt enige og, at danskerne skal bruge meget mere energi på at finde den helt rigtige seng, for det kan give meget mere livskvalitet i hverdagen, og det kan aflaste deres kroppe så meget, at det tilfører kroppen og sindet helt ny energi, der betyder, at folk kan klare meget mere i løbet af dagen, når de er veludhvilede og kroppen har haft mulighed for at komme sig, ovenpå en hård arbejdsdag.

Din nye elevationsseng skal altså være helt perfekt tilpasset til din krop, så du får mest mulig nattesøvn. Det betyder, at du for eksempel vågner flere gange om natten fordi du belaster kroppen unødigt, eller fordi kroppen ikke kan finde et naturligt leje, hvor den understøttes af en super god madras og en komfortabel topmadras.

Du kan med dit valg af elevationsseng selv få indflydelse på din skønhedssøvn, og det skal du prioritere meget højt. Du skal ikke gå på kompromis med kvaliteten, men holde et højt niveau, så du får mest for pengene.

Det betyder ikke, at du skal gå ud og købe den dyreste model, men at du skal finde en seng, som både understøtter din krop perfekt, og som giver dig den bedste komfort – og det behøver ikke at betyde, at den dyreste er den bedste.

Du kan finde den bedste elevationsseng for lige netop dig, her i vores elevationssenge test.

Elevationssengens opbygning og mange fordele

En elevationsseng er det sidste nye skud på stammen i sengemodeller. Den består af en ramme, typisk i træ eller metal, og stellet som madrassen ligger på, er udstyret med et elektronisk system som gør, at madrassen kan løftes i enten den ene ende eller i begge ender af sengen.

Det gør, at du har mulighed for at skifte fra siddende stilling til liggende stilling, blot ved at trykke på en fjernbetjening som styre nivelleringen af din elevationsseng.

Det er ret smart og meget anvendeligt for dem som har behov for at ligge med hovedet lidt højere end normalt, eller for dem som gerne sidder op i sengen og for eksempel læser en bog eller ser tv, inden de skal sove. Der findes også mennesker som sover bedst, hvis fodenden er hævet en smule mens de sover.

Elevationssengen giver altså mange mennesker ekstra muligheder, og det er derfor, at lige denne type seng er meget populær for tiden. Denne type seng er naturligvis lidt dyrere end andre senge, og det skyldes helt sikkert elektronikken som styrer nivelleringen af sengen.

Elevationsseng - Venus Plus

Topmodel elevationsseng fra BedreNætter – Venus Plus

Fokus på kvalitet

Der kan være meget stor forskel på kvaliteten af elevationssenge, og her skal du som kunde være særligt opmærksom på konstruktionen og den elektronik som sengen er udstyret med.

Vælger du en god og solid elevationsseng, så har du en seng i mange år.

Det næste du skal overveje er størrelsen af sengen, for de findes både som enkeltsenge og dobbeltsenge, og selvom i er to i soveværelset, så kan man nogle gange med fordel vælge to enkeltsenge med elevation.

Det er dog en smagssag, hvad du foretrækker og så handler det også lidt om stil og indretning, selvom det bør komme i anden række. Du bliver meget klogere på det hele, ved at læse vores elevationssenge test til ende.

Sengen og kvaliteten er langt det vigtigste, og her må du ikke gå på kompromis. Du skal vælge den model som du ligger eller sover bedst i, og du skal vælge den størrelse og højde som er mest behagelig for dig. Sengehøjden kan være afgørende, hvis du allerede i forvejen har en dårlig ryg, og for eksempel har svært ved at komme “op” og ud af sengen.

Vælger du en model med en god højde, så vil du føle at du stiger ud af sengen, uden at du behøver at anstrenge dig alt for meget. Er du typen som godt kan lide at være så tæt på gulvet og ligge lavt, så er den form for seng eller ramme du skal lede efter, og huske, at du skal lægge højden på madrassen eller madrasserne med i det samlede regnskab.

Her kan du se hvorfor en elevationsseng er et godt valg

Mange modeller og forskellige priser

Der findes modeller som bare er en ramme og madras, og så findes der meget flotte og lækkert designede modeller, som ligner et møbel. Hvis du vælger “ramme” typen, så kan du supplere med en gavl som løst tilbehør, så det alligevel ligner en helt almindelig seng.

Det er igen smag og behag, og hvis du er til de lidt dyrere “færdige” løsninger, så skal du vælge det, i stedet for den lidt mere skrabede model. Priserne er selvfølgelig lidt højere på de designede elevationssenge, men de behøver ikke at være bedre end den skrabede model, med et stel og en madras.

Størrelser på elevationssenge

Falder dit valg af en ny seng på en elevationsseng med alle de komfortable fordele, der er forbundet med sådan en, så er det rart at vide, at du kan få den i stort set hvilken som helst størrelse, der er på markedet.

Elevationssengene i denne guide fås i følgende mange størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 105×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   80×210 cm
 •   90×210 cm
 • 120×210 cm
 • 140×210 cm
 • 160×210 cm
 • 180×210 cm

Der er så tydeligvis god mulighed for at finde en elevationsseng i lige netop den størrelse, som du søger.

Læg særligt mærke til, at nogle af modellerne leveres i ekstra længde. Med et længdemål på 210 cm vil også ret høje mennesker føle, at sengen er lang nok.

Det kan variere, hvilke modeller der har hvilke mål. Du bør selvfølgelig lige tjekke, inden du træffer din endelige beslutning, om den ønskede model nu også fås i den længde, du efterspørger.

Størrelsen på de enkelte testede modeller

Venus Natural elevationsseng, der er dansk og har hele syv komfortzoner, kan styres via en app. Den har en samlet højde på 66 cm, og den leveres i følgende størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 • 180×210 cm

Nordkap elevationsseng, der tog prisen for ”Bedst til prisen”, har en samlet højde på 57 cm. Den kan leveres i disse størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 105×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   90×210 cm
 • 180×210 cm

Krone Elevation Plus, er dansk og meget eksklusiv. Den har fem komfortzoner, valgfri ben og en samlet højde på 59 cm. Den kan leveres i følgende mål:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   90×210 cm
 • 180×210 cm

Prosleep Boston M700 elevationsseng, der har fem komfortzoner, har en samlet højde på 65 cm. Den kan leveres i disse størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 105×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 •   90×210 cm
 • 180×210 cm

Jupiter elevationsseng, der kan klimaregulere, har en samlet højde på 53 cm. Den kan leveres i følgende mål:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 • 180×210 cm

Senses Diamant elevationsseng, der er en luksusmodel og har 7 komfortzoner, har en god samlet højde på 66 cm. Den kan blive leveret i disse størrelser:

 •   80×200 cm
 •   90×200 cm
 • 120×200 cm
 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 • 180×210 cm

Der er således et glimrende udvalg af elevationssenge i en virkelig god kvalitet at vælge imellem.

Madras - Sensopur

Madras fra Sensopur

Vælg en super madras

Det er valget af madras til din elevationsseng som afgør, hvordan du sover om natten.

De fleste vælger en super god madras og en lækker komfortabel topmadras til deres elevationsseng, og andre vælger to madrasser og en topmadras.

Du kan få lige så mange madrastyper som der findes senge, og her gælder det om, at du får afprøvet nogle forskellige modeller. Det betyder, at du for eksempel kan besøge en fysisk butik, et sengecenter, og så teste alle mulige typer madrasser igennem.

Der kan godt være forskel på madrasser til elevationssenge og andre sengetyper, men ofte kan de samme madrasser godt bruges til begge typer. Det vil sige, at hvis du allerede har nogle helt perfekt nye madrasser, så vil du også kunne bruge dem til et stel med elevation og fjernbetjening, så du kan nøjes med at skifte stellet ud.

En god madras give støtte i ryggen

Når du skal vælge madras, så skal du først og fremmest tænke på din egen liggekomfort, og hvis I er to i soveværelset, så skal I sørge for, at I får hver jeres favorit madras som passer til den seng i skal købe.

Du skal vælge den type madras, hvor du føler og mærker den rigtige støtte af din krop, og særligt, at din ryg ligger vandret, og din bagdel synker lidt ned, som gør at ryggen bliver rettet ud.

Som topmadras skal du vælge en lækker madras som måske virker lidt hård men meget komfortabel. Tænk på, at din krop skal have de bedste betingelse når den skal hvile, og at du ikke vågner flere gange om natten, fordi du har valgt en alt for hård madras. En madras skal støtte, men må ikke være så hård, at din ryg ikke bliver rettet ud i vandret stilling.

Det er altså ikke så meget stellet eller rammen på en elevationsseng som giver dig en god nattesøvn som det er madrassen. De forskellige stel eller rammer vælger du efter kvalitet og hvad du mener passer godt ind i indretningen af det rum som sengen skal stå i. Madrassen skal du sørge for, at den er individuelt tilpasset til både dig og din eventuelle partner.

Her er der mange muligheder for at kombinere madrasser og topmadrasser, så de passer helt perfekt til jer begge to. Det går ikke ud over helheden, og tykkelserne på madrasserne er lige store.

Madrassens fjedre

Her handler det om hvor mange fjedre der er i madrassen, hvor tæt de sidder og om de er inddelt i for eksempel zoner. Det samme gælder topmadrasser, men her kan der være en lille forskel i tykkelsen af madrassen, men ikke noget som har den store betydning for jeres komfort.

Sengeekspert og kiropraktor Michael Randsøe udtaler bl.a “En hovedregel er, at rygsøjlen skal være fuldkommen parallel med sengesiden, når du ligger på siden” fortæller han og forklarer yderligere, “at samme regel for så vidt gælder, når man ligger på ryggen.

Man skal ikke kunne føre en hånd ind under lænden – rumpen skal synke ned, mens madras og topmadras skal bule op i lænden, så den ikke hænger og svæver ovenpå madrassen. Det kræver muskelkraft at holde lænden oppe, og så slapper du ikke ordentligt af.”

Du kan læse hele artiklen her.

At købe elevationsseng online

du kan sagtens lave din egen lille elevationssenge test, hvis du tager rundt og samler erfaring hos forskellige Online shop forhandlere i fysiske butikker, og så bestille din seng over internettet.

Det er lidt mere på må og få, hvis du bestiller din elevationsseng over nettet, ved bare at have læst beskrivelsen og set nogle billeder.

Det kan være meget bedre, at se sengen live, og så har du mulighed for at lægge dig på sengen og føle og mærke, hvordan den virker.

Det giver en god fornemmelse i kroppen når den selv har mærket efter. Madrassens egenskaber vil reagere på din vægt, og så vil du kunne mærke, om madrassen følger din krop, så din ryg ligge vandret når du ligger i sengen.

Du vil også kunne se og mærke forskellige topmadrassers egenskaber, hvis du går i en fysisk butik eller forretning. Det giver en lidt større tryghed, og er du stadig i tvivl om hvilken model eller type du skal vælge, så går du bare på internettet igen, og prøver at finde andre modeller som du må afprøve.

God service og gode tilbud på internettet

Der findes internetforhandlere som rent faktisk tilbyder dig at bestille en seng hjem, og så får du for eksempel 14 dages fuld returret, så den kan returneres, hvis madrassen for eksempel er lidt for hård. Så returnerer du varen, og efterfølgende sender de dig en ny.

Det er god service, og du sparer tid ved ikke at skulle fare rundt i flere butikker, for at teste den ene og anden elevationsseng af.

Det er forskelligt fra online forhandler til forhandler, hvordan de afregner fragten, nogle er gratis mens andre betaler den ene vej. det kan du se hos de enkelte forhandlere, men du finder mange attraktive elevationssenge tilbud hos online forhandlere. Det er også nemt og bekvemt at bestille sin elevationsseng på tilbud online, og mange af forhandlerne har et ret stort udvalg med masser af elevationssenge på tilbud og udsalg.

Har du for eksempel testet en madras i en fysisk butik, så gælder det bare om at notere navn, mærke og model, så er den sikkert til at finde online også.

Er du mere til at handle seng i en butik, så skal du selvfølgelig vælge dette, men der findes mange fordele ved at gøre det online, og en af dem er prisen, som mange gange kan spare dig for tusinde af kroner for den samme seng.

Priser på elevationssenge

Priserne på elevationssenge er meget forskellige, og du kan få elevationssenge fra omkring 4.000 kroner og opefter. Der findes også senge til både 20.000 kroner og 30.000 kroner som kaldes for premium eller luksus modeller, og det skal du nok tage med et gran salt, da det ofte er her, at du smider for mange penge efter brand og investorer.

I denne elevationssenge test har vi fundet modeller i flere forskellige prislag.

Hvis du vil have en god og solid elevationsseng, så skal du tilpasse det til dit budget, og så få mest for pengene. Går du op i mellemgruppen af elevationssenge, så kan de fås fra 8.000 kroner pr. styk, eller 14.000 til 16.000 for en dobbeltseng. Her får du virkelig noget for pengene, og masser af holdbarhed.

En elevationsseng koster kun en pizza

Det vil sige, at du kan have en seng med madrasser der holder i mindst ti år, og hvis du ser grundigt efter hos de forskellige forhandlere på internettet, så vil du hurtigt opdage, at mange af dem har mange års garanti på sengene. Både når det gælder madrasser og stel.

Kan du finde en forhandler som har en super dobbeltseng med ti års garanti, så koster sengen dig maksimalt 1.600 kroner om året, og det er lidt over 100 kroner om måneden, for den bedste nattesøvn for din krop og for din livskvalitet.

Det er det samme som en take-away pizza en fredag aften, leveret til døren. Kan du undvære en pizza om måneden i ti år, så kan du bruge pengene til verdens bedste seng.

Liggestilling og ergonomi

Det handler som mange eksperter og ergonomer er inde på, at mennesker prioriterer lidt anderledes i hverdagen.

Det betyder så meget for dit helbred, sundhed og velvære, at du sover godt om natten. Længe og godt. Du skal ændre dine livsvaner en smule, gå tidligere i seng, og så skal du vælge den helt rigtige seng, når du skal sove.

Det er særligt mennesker som allerede har mange skavanker, som kræver, at de får en god støtte i sengen, da det aflaster kroppen, og når kroppene er aflastet og kan hvile i den rigtige liggestilling, så har den bedre mulighed for at restituere. Men det er i princippet alle som skal have den bedste seng, blandt andet for at udligne de belastninger som man udsætter kroppen for i løbet af dagen.

Jo mere din ryg for eksempel belastes eller anstrenges i hverdagen, jo mere behov har den for at hvile på den helt rigtige måde. Det betyder for eksempel, at din bagende skal synke ned i madrassen sådan, at ryggen, når du ligger på den, ligger helt vandret. Gør den ikke det, og er din lænd ikke støttet af en topmadras for eksempel, så er underlaget en smule for hårdt.

Dårlig ryg og uoplagthed

Det er et typisk symptom på, at du har en dårlig seng, hvis du har kronisk ondt i ryggen og døjer med smerter. Det kan gøre, at du vil føle meget uoplagt og træt, når du vågner om morgenen. Det giver en meget dårlig start på dagen, som i øvrigt også bliver slem at komme igennem.

Det er ikke uden problemer, når du får afbrudt din søvn flere gange om natten fordi, at kroppen ikke kan finde et godt leje, og afbrudt søvn giver mangel på søvn, og det giver i længden stress og din livskvalitet bliver forringet i en grad som ikke er til at leve med.

Du kan også læse denne artikel på Kristeligt-dagblad.dk, der giver indblik i, hvor vigtigt det egentligt er, at man får den søvn man har behov for.

Mange begynder at tage sovemedicin og andre meget andet, og det kan undgås, bare ved at vælge en rigtig god seng, og her er elevationssengen et godt bud. En elevationssenge test er bare en af måderne, at finde den rigtige seng for dig, og du kan måske finde andre lærerige artikler om samme emne.

Du kan kigge på denne side hos Rigshospitalet, hvor de kommer med forskellige anbefalinger til bøger, du kan læse vedrørende søvn og smerter.

Den moderne og smarte elevationsseng

Det kan godt være at du har haft lyst til at investere i en elevationsseng fordi du har set en lignende hos familie, venner eller bekendte, men det skal være af den helt rigtige grund du skifter seng, og det skal ikke handle om, at det er smart og moderne, og fordi alle andre gør det.

At skifte seng er et individuelt projekt, hvor du skal finde en seng som passer på din krop og dit helbred på den lange bane, og det skal handle om, at du prioriterer alt omkring din søvn meget højere end du gør i dag.

Det kræver en ny seng, og så kræver det ændringer i din hverdag, og for eksempel dårlige vaner som at drikke kaffe og cola før du går i seng, eller at du ser tv lige op til du går i seng.

Disse meget normale vaner er ikke befordrende for en god nattesøvn, og hvis du vil vide meget mere om, hvilke dårlige vaner du har, inden du går i seng, så skal du læse et par nyttige artikler om søvnen og hvad du kan gøre for at gøre den meget bedre.

Du sover bedre i en god seng

Ud over hvad du gør lige før du går i seng, så handler det også lidt om hvad du gør og hvad du spiser. Det er derfor vigtigt, at du gennemtænker disse faktorer samtidig med at du investerer i en ny elevationsseng.

Der er nemlig rigtig mange faktorer som gør, at du kan forbedre din søvn betydeligt, og at du på den måde får skabt grobund for langt mere energi til næste dag. Derfor har vi lavet denne elevationssenge test, så du kan blive inspireret til at gå mere op i din søvn.

Det bliver tit undskyldt med stress, overgangsalder og meget andet, når folk ikke sover godt om natten, men det er der ikke meget hold i. Det skyldes helt sikkert kvaliteten af sengen, og den måde du lever dit liv på. Det kan du forandre, og så vil du opleve langt mere livskvalitet og glæde i din hverdag.

Det gælder for dig, og resten af din familie, at hvis de ligger og sover godt om natten, så vil alle have et meget større overskud i hverdagen, mere tålmodighed og et langt mere indholdsrigt liv.

Uanset hvilken type seng du vælger, når bare den har en bedre kvalitet i forhold til det du har nu, så gælder det om at finde den bedste madras og topmadras. Om det er en madras til en elevationsseng, kontinentalseng eller en sengeramme, er ikke så afgørende.

Finder du en seng som måske er lidt over dit budget, så er der faktisk mulighed for at få den finansieret delvist af et hurtigt lån gennem en af forhandlerne.

Dit budget

Er dit budget på 10.000 kroner, og sengen koster 14,000 kroner, så koster det ikke meget om måneden og låne til de sidste 4.000 kroner, og så kan du købe en lidt bedre seng. Det er selvfølgelig et valg du selv træffer, men her er vi sikre på, at de penge er givet mere end godt ud.

Du får en seng, hvor der måske er 5 til 10 års garanti på, og du får en langt bedre nattesøvn, og dermed mere energi i hverdagen, og det er helt sikkert prisen værd.

Selvom det kan være svært at sætte pris på en god nattesøvn, så er vi sikre på, at mange vil betale flere tusinde kroner om året, hvis ikke de følte sig fuldstændigt radbrækket, når de står op om morgenen.

Når du har lavet din egen lille elevationssenge test, og du har fundet den bedste seng for dig og måske din partner, så tøv ikke med at bestille den online, og slet ikke hvis du har afprøvet den i en fysisk butik. Det er nemt og bekvemt at bestille varer på internettet, og du kan helt sikkert spare en masse penge.

Du vil aldrig fortryde at du investerer i en solid seng i en god kvalitet, og du vil straks mærke, at din krop vil elske de nye natlige forhold.

Her kan du se flere fordele ved en elevationsseng