Vælg en side

Om os

Kort om Senge-testeren

Senge-testeren er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende og kommercielle artikler inden for forbrugsgoder inden for senge og madrasser.  

Hvem står bag Senge-testeren? 

Senge-testeren er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være det bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vi har et dedikeret Product Research team på to fuldstidsansatte Natasa Mladjenovic og Dino Vukelic, i Banja Luka i Bosnien. De har ansvaret for at researche, udvælge og analysere produkter med sparring fra vores team i Danmark.

Forbehold 

Vi Senge-testeren og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Senge-testeren.dk

Senge-testeren er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde den rette seng, der kan danne rammen om den gode og meget vigtige søvn. Her finder du tips og vejledning til at finde den bedste seng, madras, hovedpude og dyne, der passer til dit behov og til den pris, du er villig til at betale. Vores mission er at hjælpe dig med de svære valg, der ofte kan være forbundet ved køb af en ny seng. På siden finder du opdaterede tests og velbeskrevne artikler, der hjælper dig med at træffe det bedste valg.

 

Senge-testeren – find den seng, der passer til dig

Når du skal investere i en ny seng, er der flere vigtige ting at tage højde for i din beslutning. Kvalitetssøvn kommer ikke af sig selv – det kræver en god seng, som passer til din krop og din sovestilling, så du får den korrekte støtte og aflastning under søvnen. Heldigvis er der meget forskning og viden på området, som vi her hos senge-testeren holder os løbende opdateret på og stiller til rådighed i vores artikler. Du kan derfor orientere dig i vores guides, hvor vi præsenterer et gennemarbejdet indhold af tests på forskellige typer af senge, madrasser og topmadrasser, dyne og hovedpuder. Det særlige ved vores måde at arbejde på er, at vi samler kundeanmeldelser, priser, ekspertråd og tests – og giver dig som forbruger det fulde overblik. 

 

Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Vi har foretaget en grundig research for dig, og vi lister både fordele og ulemper ved produktet – for at fremstille det så transparent som muligt. Vi mener ikke nødvendigvis, at du skal købe den dyreste seng på markedet, hvis dit behov er et helt andet. Den rigtige seng for dig er ikke nødvendigvis den dyreste. Den rigtige seng opfylder dit behov, hvilket vil sige, at den passer til din krop, din vægt, din kropstemperatur og din sovestilling. Derfor har vores artikler fokus på at identificere de forskellige forbrugerbehov og matche dem med de bedste produkter på markedet inden for den enkeltes behov. Mange af vores artikler har et skarpt fokus på priser og gode tilbud, så du ikke kommer til at betale mere for produktet end nødvendigt. Du kan læse mere om indholdet af vores artikler nedenfor. 

 

Test af elevationssenge

Elevationssenge er blevet utroligt populære de seneste år. Og det er ikke kun ældre eller mennesker med rygproblemer, der vælger elevationssengen til – det er også raske og unge mennesker, som vægter deres søvn og komfort højt. Hos Senge-testeren har vi testet en række forskellige mærker, modeller og fabrikanter inden for elevationssenge. På alle senge fremhæver vi både fordele og ulemper ved produktet, ligesom vi oplister alle specifikationer, priser, tilbud og forhandlere. Det gør det meget nemmere for dig at have et samlet overblik over dine muligheder, hvor du kan sammenligne og overveje din beslutning nøje. 

 

Test af boxmadrasser

En boxmadras er et budgetvenligt valg, som er let at håndtere, da den blot skal monteres med ben – så har du en boxseng. Boxmadrasser findes dog i mange forskellige typer og kvaliteter, så lige hvilken en, du skal vælge, kan være svært. Du skal overveje fastheden, antallet af pocketfjedre og komfortzoner, polstringen, prisen, størrelsen og om den skal være dansk produceret. Læs vores guides og bliv meget klogere på, hvilken boxmadras, du skal gå efter. 

 

Test af kontinentalsenge

En kontinentalseng er kendetegnet ved tre madraslag, der giver en fantastisk komfort og udstråler luksus i soveværelset. Den er bygget op med boxmadras, springmadras og en topmadras. Komforten er meget lig hotelsenge i luksusversionen. Herudover er denne type seng lige så forskellig som boxmadrasser, der også fås i flere modeller. Der kan være stor forskel på fjedrene og fastheden. Derfor kan du få hjælp ved at læse vores tips og råd, ligesom du også kan finde forskellige forhandlere og gode tilbud på kontinentalsenge.