Om os

Kort om Senge

Senge er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Senge, Tips & Råd, Madrasser, Dyner og puder.

Hvem står bag Senge?

Senge er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667

kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er ambitiøs; vi ønsker at være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om forbrugsgoder.

Vi har en ambition om at publicere kvalitetsindhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research og god formidling i de emner, skriver artikler om.

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med at finde det rette produkt, der matcher netop deres behov, til den rette pris.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi beskriver, analyserer og anbefaler i vores guides.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk – herunder Pricerunner, som samarbejder med over 9.000 butikker, og dermed dækker vi næsten samtlige webshops i Skandinavien. Derved begrænses vi i praksis stort set ikke ikke i vores udvælgelse af produkter.

Vores annoncer fungerer typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende klikker og køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

I andre tilfælde består annonce-modellen af et samarbejde med Pricerunner. Her bruger vi Pricerunners pristabeller i vores artikler, mod en lille andel af Pricerunners annonceindtjening, hvilket er en mindre betaling per klik på deres pristabeller.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse.

Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi for vores læsere.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

Vi skaber først og fremmest værdi gennem aggregering af information. Vi samler alt information ét sted og sammenholder produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber, så du kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat etc.
  • YouTube’ere der tester og anmeldelser produkter inden for det aktuelle emne.

 

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med kundeanmeldelser. Kunden test i den virkelige verden efter vores vurdering meget om produktets kvalitet. Det er vitalt for vores analyse, hvordan forbrugeren tager imod produktet. Det sker ved at indsamle forbrugernes anmeldelser på tværs af platforme som Amazon, Google, Trustpilot samt større webshops som Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.fl.

En anden vigtig del af vurderingen af udvælgelsen af de bedste produkter til forskellige behov er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvorvidt der er værdi for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer i vores analyse.

I forbindelse vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Det muliggør sammenligning produkternes egenskaber op imod pris, testresultater og anmeldelser.

Vi supplerer ofte ovenstående med research på online portaler og fora, dialog med forhandlere, producenter og fagfolk for at danne bedst mulige forståelse af, hvilke faktorer der har størst betydning i købsbeslutningen for produktet.

I mange tilfælde scorer vi produktet på disse nøglefaktorer, således du som kunde får et overblik over, hvordan produktet scorer på de udvalgte parametre sammenlignet med de øvrige produkter.

Slutteligt, spiller vores egen data også en vigtig rolle i, hvilke produkter vi anbefaler. Vi har brugeradfærdsdata på, hvilke produkter der bliver klikket mest på, samt hvad raten for køb er på de respektive produkter, hvilket siger rigtig meget om produktets popularitet og dermed kundernes præferencer, såfremt anmeldelserne af produktet er positive

Det er svært at sætte to streger under, hvad der vægter højst i vores analyse, da det er meget forskellige fra produktkategori til produktkategori. Der kan være artikler, hvor der ikke er lavet reelle tests. Nogle gange tages alle parametre i spil, andre gange vægter enkelte parametre højst.

For at maksimere værdiskabelse og hjælpe dig som læser med at få mest mulig værdi, laver vi også en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Product Research team, som på nuværende tidspunkter tæller fem ansatte, som fortrinsvist er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, hvilket inkluderer processerne beskrevet ovenfor inklusivt at gennemtrævle internettet for test og anmeldelser, indtaste produktdata i vores database, og analysere produkterne på baggrund af dette med sparring fra specialister i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammerne for research, analyse og udvælgelse samt kvalitetssikring.

Forbehold

Vi Senge og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Om senge-testeren.dk

Senge-testeren er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde den rette seng, der kan danne rammen om den gode og meget vigtige søvn. Her finder du tips og vejledning til at finde den bedste seng, madras, hovedpude og dyne, der passer til dit behov og til den pris, du er villig til at betale. Vores mission er at hjælpe dig med de svære valg, der ofte kan være forbundet ved køb af en ny seng. På siden finder du opdaterede tests og velbeskrevne artikler, der hjælper dig med at træffe det bedste valg.

 

Senge-testeren – find den seng, der passer til dig

Når du skal investere i en ny seng, er der flere vigtige ting at tage højde for i din beslutning. Kvalitetssøvn kommer ikke af sig selv – det kræver en god seng, som passer til din krop og din sovestilling, så du får den korrekte støtte og aflastning under søvnen. Heldigvis er der meget forskning og viden på området, som vi her hos senge-testeren holder os løbende opdateret på og stiller til rådighed i vores artikler. Du kan derfor orientere dig i vores guides, hvor vi præsenterer et gennemarbejdet indhold af tests på forskellige typer af senge, madrasser og topmadrasser, dyne og hovedpuder. Det særlige ved vores måde at arbejde på er, at vi samler kundeanmeldelser, priser, ekspertråd og tests – og giver dig som forbruger det fulde overblik.

 

Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests. Vi har foretaget en grundig research for dig, og vi lister både fordele og ulemper ved produktet – for at fremstille det så transparent som muligt. Vi mener ikke nødvendigvis, at du skal købe den dyreste seng på markedet, hvis dit behov er et helt andet. Den rigtige seng for dig er ikke nødvendigvis den dyreste. Den rigtige seng opfylder dit behov, hvilket vil sige, at den passer til din krop, din vægt, din kropstemperatur og din sovestilling. Derfor har vores artikler fokus på at identificere de forskellige forbrugerbehov og matche dem med de bedste produkter på markedet inden for den enkeltes behov. Mange af vores artikler har et skarpt fokus på priser og gode tilbud, så du ikke kommer til at betale mere for produktet end nødvendigt. Du kan læse mere om indholdet af vores artikler nedenfor.

 

Test af elevationssenge

Elevationssenge er blevet utroligt populære de seneste år. Og det er ikke kun ældre eller mennesker med rygproblemer, der vælger elevationssengen til – det er også raske og unge mennesker, som vægter deres søvn og komfort højt. Hos Senge-testeren har vi testet en række forskellige mærker, modeller og fabrikanter inden for elevationssenge. På alle senge fremhæver vi både fordele og ulemper ved produktet, ligesom vi oplister alle specifikationer, priser, tilbud og forhandlere. Det gør det meget nemmere for dig at have et samlet overblik over dine muligheder, hvor du kan sammenligne og overveje din beslutning nøje.

 

Test af boxmadrasser

En boxmadras er et budgetvenligt valg, som er let at håndtere, da den blot skal monteres med ben – så har du en boxseng. Boxmadrasser findes dog i mange forskellige typer og kvaliteter, så lige hvilken en, du skal vælge, kan være svært. Du skal overveje fastheden, antallet af pocketfjedre og komfortzoner, polstringen, prisen, størrelsen og om den skal være dansk produceret. Læs vores guides og bliv meget klogere på, hvilken boxmadras, du skal gå efter.

 

Test af kontinentalsenge

En kontinentalseng er kendetegnet ved tre madraslag, der giver en fantastisk komfort og udstråler luksus i soveværelset. Den er bygget op med boxmadras, springmadras og en topmadras. Komforten er meget lig hotelsenge i luksusversionen. Herudover er denne type seng lige så forskellig som boxmadrasser, der også fås i flere modeller. Der kan være stor forskel på fjedrene og fastheden. Derfor kan du få hjælp ved at læse vores tips og råd, ligesom du også kan finde forskellige forhandlere og gode tilbud på kontinentalsenge.