Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Nu tænker du måske, at gode kvalitetssenge koster kassen, men sådan behøver det ikke at være.

Der findes mange forhandlere, som jævnligt har gode tilbud på senge. For at gøre det nemt for dig, har vi lavet en oversigt, så du ikke skal lede nettet tyndt.

Vores research-team har gransket markedet og identificeret 9 forhandlere, som ofte har udsalg på kvalitetssenge.

Vi har beskrevet alle forhandlerne for dig, så du har de bedste forudsætninger for at finde din næste seng, som passer lige præcis til dine personlige behov og til dit budget. Vi har nemlig også sørget for at inddrage forhandlere, der sælger senge i  forskellige prisklasser.

Hvis du bliver inspireret, kan du klikke dig videre til forhandlerne og se hele udvalget af senge på tilbud.

 

Nordic Dream 

Hos Nordic Dream kan du fra tid til anden gøre et fantastisk kup på lækre kvalitetssenge. Det er derfor værd at holde øje med deres webshop, hvor du kan være heldig at ramme de ekstra gode tilbud og score seng med fantastisk liggekomfort.

De gode tilbud er ikke det eneste, du kan nyde godt af. Hos Nordic Dream har du mange fordele som kunde, herunder både gratis levering, gratis ombytning og en prøveperiode på 100 dage, så du kan klikke sengen hjem uden skrupler. 

Derfor skal du vælge Nordic Dream

  • Danskproducerede kvalitetssenge
  • Gratis levering og 100 dages prøveperiode
  • Finansiering med 0,- i gebyrer og renter

Mange gode fordele

Som forbruger kan du glæde dig over mange fordele, hvis du vælger at købe din næste seng på tilbud hos Nordic Dream. Udover at producere senge i højeste kvalitet, leverer de ekstra god service til deres kunder.

Når du køber en seng hos Nordic Dream, får du gratis levering og en 100 dages prøveperiode. Det er ikke altid nok at teste din seng en enkelt gang hos en forhandler. Derfor giver Nordic Dream dig sengen med hjem, så du kan afprøve den i trygge rammer. Skulle din seng fra Nordic Dream ikke leve op til dine forventninger, kan du kvit og frit returnere den og få pengene tilbage. 

Smarte finansieringsaftaler

Du kan indgå en finansieringsaftale med Nordic Dream via Santander Consumer Bank. Har du ikke en opsparing, du kan tage fra, eller økonomi til at betale det fulde beløb, kan du dele prisen op over en periode på 10 eller 20 måneder. På den måde kan du nyde den ekstra gode liggekomfort i en seng fra Nordic Dream, mens du betaler den af.

Finansieringsaftalen er helt uden skjulte gebyrer og renter. Du kan derfor trygt vælge Nordic Dream, hvis du ønsker god kvalitet og fordelagtige finansieringsaftaler.

Har du forelsket dig i én af de lækre senge fra danske Nordic Dream, så er der mange fordele at hente som forbruger. Hos Nordic Dream får du både gratis levering, mulighed for at afprøve sengen inden for hjemmets fire vægge og praktiske finansieringsaftaler.

Udover de fleksible betalingsaftaler og gode fordele, får du også fra 15 til 25 års garanti på senge fra Nordic Dream. Du kan derfor se frem til mange gode år i deres kvalitetssenge.

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Sengetid

På Sengetid finder du hyppigt senge udsalg, hvor du kan gøre en god handel. Ofte har du mulighed for at spare over 50% på lækre kvalitetssenge.

Du finder et bredt udvalg af senge med alt fra kontinentalsenge til elevationssenge og boxmadrasser.

Sengene hos Sengetid er produceret af danske håndværkere med bæredygtighed for øje. Det betyder, at du er garanteret god kvalitet, som holder i mange år.

Dansk kvalitet og god service

Når du køber en seng hos Sengetid, kan du trygt regne med, at din nye seng kan følge dig de næste 20-25 år.

Den gode, danske kvalitet skinner også igennem på den service, som Sengetid.dk leverer til deres kunder. Tallene taler i hvert fald for sig selv, for 94% af kunderne giver i øjeblikket Sengetid.dk topkarakter på Trustpilot.

Ud over gode senge tilbud på kvalitetssenge finder du også sengeudstyr på Sengetid. Mangler du en god dyne til din nye seng? Eller et blødt sengesæt, som indhyller din krop i ren luksus og velvære? Så finder du også dette på Sengetid.

For at sikre sig, at din seng bliver ved med at ose af kvalitet, giver Sengetid.dk altid mindst 15 års garanti og på nogle modeller endda helt op til 25 års garanti.

Du får desuden altid gratis fragt, 30 dages returret og 101 nats ombytning af din springmadras (gælder ikke få udvalgte modeller).

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Dinseng

Hvis du er lidt nervøs for det der med at købe en seng på nettet, så er Dinseng.dk det rette sted for dig. De har nemlig også en fysisk butik, hvor du kan komme og prøve det store udvalg af senge, inden du beslutter dig.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du stadig trygt vælge en seng online blandt de mange gode sengeder er på udsalg. Du får nemlig 14 dages fuld returret og 150 dages komfortgaranti.

Det betyder, at du inden for 150 dage gratis kan få din madras ombyttet til en anden fasthed. Dog skal du være opmærksom på, at du skal betale fragt, og at du kun gratis kan ombytte kernen i madrassen til en anden fasthed én gang pr. seng, du køber.

Gratis levering og montering

Når du har lagt din nye seng i den virtuelle indkøbskurv, får du til gengæld gratis levering og montering.

Hvis de mange tilbud stadig er en tand for dyre for din pengepung, har du mulighed for at få gratis og nem finansiering.

Overordnet set er Dinseng.dk altså en forhandler med mange gode tilbud, kvalitet og god service. Det afspejler anmeldelserne på Trustpilot også, hvor Dinseng.dk i øjeblikket har 4,5 stjerner ud af fem.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Drømmeland

Hos Drømmeland finder du et bredt udvalg af senge på tilbud.

Drømmeland udtrykker et ønske om, at deres kunder sover godt. Derfor tilbyder de blandt andet 60 dages ombytning på alle løse madrasser med en udskiftelig kerne i standardstørrelser. Det er dermed din sikkerhed for, at du ender ud med det helt rigtige match, der sikrer dig en behagelig og dyb søvn.

Noget tyder på, at kunderne netop får en behagelig og dyb søvn med senge fra Drømmeland. Den nuværende Trustpilot-score ligger nemlig på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Gratis ombytning i butik

Hvis du har mulighed for at komme forbi en af Drømmelands fysiske butikker, kan du ombytte din madraskerne ganske gratis. Madraskernen er selve “indmaden” af madrassen, det vil sige madrassen uden betræk. Husk blot at gemme den originale emballage, som madrassen skal pakkes ned i igen.

Hvis du ikke lige kommer forbi butikken, skal du betale fragt for at få madraskernen ombyttet. Med denne mulighed får du dog den ekstra service, at Drømmeland klarer det hele for dig – de afmonterer betrækket og putter en ny madraskerne i betrækket.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

World of Comfort

Hos danske World of Comfort har man luksus som sin første prioritet. Det er også tydeligt at se på deres sortiment. WOC har specialiseret sig i både luksussenge og massagestole, og deres målsætning er at blive de førende indenfor komfort produkter i Skandinavien.

Gode tilbud på luksus senge

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så kan du være heldig at falde over det hos World of Comfort. De kører nemlig tit med rigtig gode priser, hvor der er rigtig mange procenter at spare, uanset om du er på udkig en kontinentalseng, elevationsseng eller andet.

Hvad synes kunderne?

Når du skal ud og investere i en ny seng, så er det en stor beslutning der skal tages, og der kan være mange spørgsmål, som du gerne vil have svar på inden. Derudover så er det også en god idé at høre hvad andre folk mener om varen inden man køber den, og høre om stedet man køber den er et godt. World of Comfort ligger i den høje ende på Trustpilot. De har nemlig hele 4.4/5.0 i score ud fra godkendte købere. Det må siges at være rigtig flot.

Er du til luksus, så kan vi helt klart anbefale at handle seng hos World of Comfort.

Når du klikker på knappen nedenfor, så ryger du til forhandlerens tilbudside med alle deres produkter.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Time2sleep

Er det tid til at sove godt? Har du for længe affundet dig med en gammel seng, der egentlig er lidt for hård eller lidt for blød?

Så er Time2sleep det rette sted at starte. Her finder du jævnligt udsalg på senge fra 9 forskellige mærker. Det forholdsvis smalle sortiment af sengebrands skyldes, at time2sleep nøje har udvalgt sortimentet ud fra skrappe krav til kvaliteten.

Du kan altså være sikker på, at du kun finder kvalitetssenge, når du handler hos Time2sleep.

Har du svært ved at vælge mellem de stærke priser på senge, kan du tage en tur forbi den fysiske butik og prøve sengene på egen krop, før du beslutter dig.

God rådgivning før køb

Du er dog også altid velkommen til at give dem et kald og få gratis samt uforpligtende råd og vejledning. Flere kunder fremhæver netop den gode og imødekommende rådgivning, som de oplever både i butikken og i webshoppen.

Det kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Time2sleep scorer 4,5 ud af fem stjerner.

Hvis det kribler i dig for at få en ny seng, men de skarpe tilbud ikke er skarpe nok til din økonomi, kan du vælge et rente- og gebyrfrit lån som finansieringsløsning.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Coop Shopping

Hvis du ikke forbinder Coop med gode kvalitetssenge til de rette priser, så tager du fejl! Coop har faktisk masser af kvalitetssenge på udsalg og udsalg i deres online shop. De giver tilmed fri fragt på deres senge, også selvom de er nedsat.

Du skal dog være opmærksom på, at det er levering til kantsten, og du kan ikke bestille hverken opbæring eller montering af sengen.

I Coop’s sortiment af senge, kan du finde skarpe tilbud på elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser. Og deres udvalg spænder helt fra de billigste og op til rigtig gode luksus senge.

Du behøver altså ikke, at være bekymret over at købe din nye seng hos dem, også selvom det ikke er decideret sengeforhandler.

Senge tilbud for medlemmer

Men, for der er et lille men, du skal være medlem for at benytte deres tilbud. Heldigvis tager det ikke mange minutter at melde sig ind, og når det først er gjort, så kan du bruge medlemskabet på hele deres udvalg af varer. Coop har altid gode tilbud til medlemmer.

Det er også værd at bemærke, at Coop har en score på Trustpilot på 4,5 ud af 5. Langt størstedelen af deres kunder er altså meget tilfredse med at handle hos dem.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Ilva

ILVA har et stort udvalg af senge fra anerkendte kvalitetsbrands og egne brands. Faktisk har de ifølge deres hjemmeside Danmarks største udvalg af senge. Her er altså rig mulighed for at gå på opdagelse og finde den helt rette seng på udsalg.

ILVA er af den overbevisning, at pris og kvalitet hænger sammen. En god seng koster altså bare lidt mere end en billig model.

Selvom du hos denne forhandler finder senge i en høj prisklasse, spænder sortimentet så bredt, at der også er plads til de billige modeller. Desuden er ILVA gode til jævnligt at køre med tilbud på senge fra anerkendte mærker, hvor der er garanti for kvalitet.

Når du investerer i en seng i den dyre ende, som du måske finder blandt ILVAs udsalg, forventer du nok også, at sengen har en god levetid. Det kan du trygt regne med.

Lang garanti på din seng

Selvom alle senge er produceret i solide materialer, får du en ekstra tryghed med 10 års sætningsgaranti, 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, og på nogle madrasser får du livstidsgaranti.

Når du har fundet det rette match blandt de mange senge på tilbud, kan du enten vælge at købe online og afhente gratis i en ILVA-butik eller få den leveret hjem til dig kvit og frit.

ILVA scorer i øjeblikket fire ud af fem stjerner på Trustpilot.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Møblér

Hos Møblér skal du ikke være bange for at slå til, når du ser en god mulighed. Du har nemlig helt op til 125 dages ombytningsret på madrasser. Hvis du finder ud af, at madrassen er lige en tand for hård eller blød, fanger bordet altså ikke.

Møblér er både en webshop og en række selvstændigt ejede møbelforretninger med 35 butikker fordelt ud over hele landet.

Særligt kendetegnende for butikkerne er, at ejeren er til stede i butikken. Det skaber et trygt og lokalt forhold mellem butikken og dig som kunde, hvor du kan være sikker på at få god rådgivning af fagpersoner. På Trustpilot ligger Møblér lige nu til en tilfredshedsscore på fire ud af fem stjerner.

Prisgaranti

Hvis du vil købe din seng online på webshoppen, bestræber Møblér sig på at give dig den samme professionelle rådgivning, som du får i butikkerne. Du kan blandt andet altid komme i kontakt med en kyndig medarbejder i chatfunktionen og finde viden og inspiration på hjemmesiden.

Hvis du er i færd med at købe en seng hos Møblér og pludselig ser den billigere hos en anden forhandler, tilbyder Møblér at matche prisen. Du skal blot sørge for at kunne dokumentere prisen hos konkurrenten, og at den pris, du har set, gælder på tidspunktet, hvor du bestiller din seng.

Besøg butikken og se hele udvalget af senge og madrasser, samt dyner og puder. Er det ønskede produkt ikke på udsalg mere, så kan du måske finde et andet produkt med en fast lav pris.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.


 

Alle forhandlerne har stort set altid senge på tilbud.

F.eks er det ikke unormalt at der er tilbud på elevationssenge 180×200, kontinentalsenge 180×200 og boxmadrasser 180×200. Ligesom elevationssenge 120×200, kontinentalsenge 120×200, boxmadrasser 120×200 samt springmadrasser 120×200.

Du kan også finde gode tilbud på dyner og puder samt sengetøj og lagner hos mange af forhandlerne. Split-lagner er fremstillet til elevationssenge med 2 madrasser. Med et split lagen, kan madrasserne justeres uafhængigt af hinanden, uden at man genere partneren.

Forhandlerne står også klar til at give en masse gode råd, hvis du har behov for hjælp til at finde senge og madrasser, der passer til lige præcis dit behov og budget. Det er hos mange af dem også muligt at få gratis finansiering på dit køb.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt god søvn virkelig er så vigtigt, som eksperterne siger, om det er pengene værd, at købe en ny seng i god kvalitet, kan du læse denne artikel på Videnskab.dk.

 

Guide til valg af madras i forhold til vægt

  • Vejer du under 75 kg skal du vælge en madras med medium fasthed
  • Vejer du mellem 75 og 90-95 kg skal du vælge en madras med fast fasthed
  • Vejer du mere end 90-95 kg skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed
*Dette er vejledende tal for valg af madrassens fasthed og skal ikke betegnes som en facitliste

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.