Senge tilbud:
4 forhandlere med udsalg og gode senge på tilbud

Mange forhandlere har ofte gode tilbud på senge, som normalvis ligger i den dyre ende af prisskalaen.

Hvis du skal ud og kigge efter en ny seng, og hvis du gør dig forhåbninger om at finde modellen til en god pris, er det værd at vide, hvor du skal lede.

Vi har gjort det nemt for dig, uanset om du er på udkig efter en dobbeltseng eller en luksusseng. Vores research-team har gransket markedet og fundet 4 danske forhandlere, som regelmæssigt har udsalg på kvalitetssenge.

Vi har beskrevet alle forhandlerne for dig, så du har de bedste forudsætninger for at finde din næste seng, der passer lige præcis til dine personlige behov  og dit budget. Vi har nemlig også sørget for at inkludere senge forhandlere, der sælger senge i forskellige prisklasser.

Hvis du bliver inspireret, kan du klikke dig videre til forhandlerne og se hele udvalget af senge på tilbud.

Bedre Nætter - Find de bedste senge tilbud

Chat åbningstider

Man - Søn: 09.00 - 23.00 • 100 dages prøveperiode
 • Gratis levering
 • Unikke senge

SE ALLE TILBUD HER

Hos Bedre Nætter giver de dig muligheden for selv at tilpasse din seng til dine behov. Det er blandt andet muligt for dig og din eventuelle partner at vælge hver jeres fasthed. Det giver jer en unik mulighed for komfort. Bedre Nætters senge er også blandt de mere prisvenlige på markedet, men det betyder skam ikke, at de går ned på kvaliteten, tværtimod.

 

Derfor skal du vælge Bedre Nætter

 • Gratis levering
 • 100 dages prøveperiode
 • Gode anmeldelser på TrustPilot

 

Svanemærket topmadras og 7 komfortzoner
Bedre Nætters komfort kommer til live med deres 7 zoners springmadras. Madrassen er bygget af 3 lag af lommefjedre, der fordeler sig på de forskelllige zoner. Ved at opbygge madrassen på denne måde, får du som forbruger aflastning omkring dit hoved, dine skuldre, din lænd og din hofte. Specielt zonen omkring hoften er speciel, da den har 90% fjederkraft, hvilket sikrer at din rygsøjle holder en ergonomisk korrekt form. Latexen i topmadrassen er Svanemærket, og er blevet produceret med deres SonoCore-metode. Madrassen er derfor ekstra åndbar og bæredygtig.

100 nætters risikofri prøve
Bedre Nætter ser dit soveværelse som deres sengs showroom. Derfor er det vigtigt for dem, at du føler dig tryg og behagelig i sengen, før du vælger at beholde den. For at gøre det til en realitet, tilbyder Bedre Nætter 100 nætter, hvor du frit kan afprøve sengen. Såfremt du ikke føler det er den rette seng til dig, kan du gratis returnere hele sengen. Hvis sengen er fin, men fastheden ikke er helt som ønsket, er det også muligt bare at ombytte til en anden fasthed.

Gode finansierings muligheder
Hos Bedre Nætter er det muligt at finansiere din seng, ved at afbetale over 10-60 måneder. I forhold til løbetiden, så bestemmer du selv om det skal være 10 eller 60 måneder, så længe det er inden for den tidsramme.
Finansieringen sker i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for et hurtigt, sikkert og nemt køb.

Det eneste det kræver af dig for at få finansieret handlen er:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have et NemID
 • Dit køb skal være for minimum 6.500 kr.
 • Dit køb må højest være for 60.000 kr.
SE ALLE TILBUD HER

Nordic Dream - Her er deres bedste senge udsalg

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Hos Nordic Dream kan du fra tid til anden gøre et fantastisk kup på lækre kvalitetssenge. Det er værd at holde øje med deres webshop, hvor du kan være heldig at ramme de ekstra gode tilbud på senge og finde en seng med fantastisk liggekomfort.

De gode tilbud er ikke det eneste, du kan nyde godt af. Hos Nordic Dream har du mange fordele som kunde, herunder både gratis levering, gratis ombytning og en prøveperiode på 100 dage.

 

Derfor skal du vælge Nordic Dream

 • Danskproducerede kvalitetssenge
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode
 • Rentefri finansiering
 • 4,9 ud af 5 på Trustpilot

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Mange gode fordele
Som forbruger kan du glæde dig over mange fordele, hvis du vælger at købe din næste seng på tilbud hos Nordic Dream. Udover at producere senge i højeste kvalitet, leverer de ekstra god service til deres kunder.

Når du køber en seng hos Nordic Dream, får du gratis levering, en 100 dages prøveperiode og 25 års garanti på fjedre- og rammebrud. Det er ikke altid nok at teste din seng en enkelt gang hos en forhandler. Derfor giver Nordic Dream dig sengen med hjem, så du kan afprøve den i trygge rammer. Skulle din seng fra Nordic Dream ikke leve op til dine forventninger, kan du kvit og frit returnere den og få pengene tilbage.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Smarte finansieringsaftaler
Du kan indgå en finansieringsaftale med Nordic Dream via Santander Consumer Bank. Har du ikke en opsparing, du kan tage fra, eller økonomi til at betale det fulde beløb, kan du dele prisen op over en periode på 10 eller 20 måneder. På den måde kan du nyde den ekstra gode liggekomfort i en seng fra Nordic Dream, mens du betaler den af.

Finansieringsaftalen er helt uden skjulte renter. Du kan derfor trygt vælge Nordic Dream, hvis du ønsker god kvalitet og fordelagtige finansieringsaftaler.

Har du forelsket dig i én af de lækre senge fra danske Nordic Dream, så er der mange fordele at hente som forbruger. Hos Nordic Dream får du både gratis levering, mulighed for at afprøve sengen inden for hjemmets fire vægge og praktiske finansieringsaftaler.

Udover de fleksible betalingsaftaler og gode fordele, får du også fra 15 til 25 års garanti på ramme og fjederbrud. Du kan derfor se frem til mange gode år i deres kvalitetssenge.

SE ALLE TILBUD HER

Sengetid - Se deres bedste senge på tilbud

Telefon: 70 60 55 53

Alle dage 09-22 • Altid gratis fragt
 • 101 nats ombytning
 • Kunderne elsker dem
 • Rentefri finansiering

SE ALLE TILBUD HER

Hos Sengetid finder du hyppigt senge på udsalg, hvor du kan gøre en god handel. Det er ikke usandsynligt, at du kan spare over 50% på lækre kvalitets- og luksusenge.

Du finder et bredt udvalg med alt fra tilbud på dobbeltsenge til kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser tilbud. Sengene hos Sengetid er produceret af danske håndværkere med bæredygtighed for øje. Det betyder, at du er garanteret god kvalitet, som holder i mange år.

Derfor skal du vælge Sengetid

 • Dansk design og dansk håndværk kvalitetssenge
 • Altid gratis levering og 101 dages prøveperiode
 • Godkendt af e-mærket
 • Rentefri finansiering
 • 4,9 ud af 5 på Trustpilot

 

Dansk kvalitet og god service
Når du køber en seng hos Sengetid, kan du trygt regne med, at din nye seng kan følge dig de næste 20-25 år. Den gode, danske kvalitet skinner også igennem på den service, som Sengetid.dk leverer til deres kunder. Tallene taler for sig selv – 94% af kunderne giver i øjeblikket Sengetid.dk topkarakter på Trustpilot.

Udover gode tilbud på kvalitetssenge, finder du også sengeudstyr. Mangler du en god dyne til din nye seng eller et blødt sengesæt? Det kan du også finder hos Sengetid.

Sengetid.dk giver mindst 15 års garanti på deres senge, og på nogle modeller endda helt op til 25 års garanti. Du får desuden altid gratis fragt, 30 dages returret og 101 nats ombytning af din seng og springmadras.

Du kan føle dig helt sikker, når du køber din nye seng på Sengetid.dk. Forhandleren er nemlig e-handelsmærket, hvilket er din garanti for et sikkert og trygt køb online.

Valgfrihed i dit valg af ny seng
Når du køber en ny seng hos Sengetid, køber du også en seng konfigureret efter dine egne ønsker og behov. Alle sengene er håndbygget i nordiske kvalitetsmaterialer, efter dine præferencer.

Når du køber en ny seng hos Sengetid kan du vælge imellem flere klassiske og pæne farver. Alle modeller laves i sort, lysegrå og mørkegrå, og udvalgte modeller laves også i sandfarvet og mørkeblå. Alle madrasser kommer i flere forskellige fastheder, medium – ekstra fast, og du bør basere valget af madrassens fasthed på din egen kropsvægt, for at sikre, at du ligger mest ergonomisk korrekt.

Udover valgfrihed i betrækkets farve og madrassens fasthed, kan du også selv vælge, hvilke ben du ønsker, at få monteret på din nye seng fra Sengetid. Alle modeller findes med runde ben i egetræ, enten naturfarvet eller sortmalet, men udvalgte modeller kommer også med ben i chrom. Højden på benene afhænger af modellen, og er enten 10, 19 eller 23 cm høje, så du kan få din seng hvor indstigningshøjden passer godt til dig.

Der medfølger en topmadras, når du køber en seng fra Sengetid.dk. Topmadrasserne kommer i enten latex eller wonderpur, som er en form for memory-skum. De to materialer har forskellige egenskaber, hvor du med en topmadras i latex, får en madras med gode ventilerende egenskaber og er særligt velegnet til dig, der får det meget varmt, når du sover.
Wonderpur holder mere på varmen, da din kropsvarme vil blødgøre materialer og gøre, at det tilpasser sig og former sig optimalt efter din krop. Da du synker mere ned i wonderpur, vil du opleve en anden støtte og omfavnende fornemmelse.

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland - find gode senge tilbud

Telefon: 44 44 20 00

Mail: info@droemmeland.dk • Gratis levering på alle senge
 • 60 måneders rente- og gebyrfri finansiering
 • 60 dages komfortgaranti på madrasser med udskiftelig kerne

SE ALLE TILBUD HER

Hos Drømmeland finder du et meget bredt udvalg af senge på tilbud i forskellige prislag. Drømmeland udtrykker et ønske om, at deres kunder sover godt. Derfor tilbyder de blandt andet 60 dages ombytning på alle løse madrasser med en udskiftelig kerne i standardstørrelser. Det er din garanti for, at du ender ud med det helt rigtige match, der sikrer dig en behagelig og dyb søvn.

Noget tyder på, at kunderne får, hvad virksomheden lover. Den nuværende Trustpilot-score ligger nemlig på 4,5 stjerner ud af 5.

Gratis ombytning i butik
Hvis du har mulighed for at komme forbi én af Drømmelands fysiske butikker, kan du ombytte din madraskerne ganske gratis. Madraskernen er selve “indmaden” af madrassen, det vil sige madrassen uden betræk. Husk blot at gemme den originale emballage, som madrassen skal pakkes ned i igen.

Hvis du ikke kommer forbi butikken, skal du betale fragt for at få madraskernen ombyttet, men ellers klarer Drømmeland det hele for dig – de afmonterer betrækket og putter en ny madraskerne i betrækket.

SE ALLE TILBUD HER

Det skal du overveje, inden du køber senge tilbud:

 • Hårdhed: Det vigtigste ved en god seng er, at den sikrer dig kvalitetssøvn hele natten lang. Der er flere forskellige aspekter, der spiller ind ved kvalitetssøvn, men det er især vigtigt, at din krop ligger komfortabelt og får støtte de rette steder. Du bør derfor finde ud af med dig selv, om du har brug for en meget blød eller en meget fast seng.
 • Type: Der findes mange forskellige typer senge, hvor den simpleste er en enkelt boxmadras, mens en kontinentalseng tilbud er en hel del mere avanceret. Prisen afhænger også at sengetypen, og derfor skal du overveje, hvor langt dit budget rækker.
 • Design: Selvom en seng er skabt til at skulle ligges i, bør du ikke gå på kompromis med udseendet. Du bør vælge en seng, som både er komfortabel, men som også passer med soveværelsets æstetik, farver og størrelse.
 • Pris: En ny seng behøver ikke at være en dyr investering, men det kræver dog alligevel, at du finder andet end småmønterne frem. Du bør overveje, hvilken sengetype der passer bedst til dit budget.
 • Hvad siger forbrugere og eksperter: Du bør altid læse objektive og troværdige anmeldelser for at få et indblik i hvert produkt. Det kan være fra forbrugere, der har prøvet sengen eller fra eksperter, der har testen den grundigt.

FAQ

Hvordan vælger jeg den rigtige seng?
Det er meget individuelt hvilken seng, du har brug for. Derfor er det godt at undersøge forskellige anmeldelser og prøve sengen af i hjemmet, hvis det er en mulighed. Mange forhandlere tilbyder tryghedsgaranti, så du er sikker på, du vælger den rigtige model til dine behov.
Hvilken type madras er den bedste?
Vejer du under 75 kg, skal du vælge en madras med medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 90-95 kg, skal du vælge en madras med fast fasthed. Vejer du mere end 90-95 kg, skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed.
Hvor kan jeg finde en god seng?
Du finder gode senge hos eksempelvis: Nordic Dream, Northland Signatur, Sengetid, Drømmeland, Dinseng, World of Sleep, Time2sleep, Coop, Ilva og Møblér. Hos samtlige forhandlere finder du et bredt udvalg af senge, hvor du helt sikket finder én, der kan give dig en rigtig god nattesøvn.
Priserne på senge kan variere meget. Det er en god idé at slå til, hvis du ser en kvalitetsseng på tilbud – de kan nemt have en normalpris på mellem 20-40.000 kroner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme