Vælg en side

Mange forhandlere har ofte gode tilbud på senge, som normalvis ligger i den dyre ende af prisskalaen.

Hvis du skal ud og kigge efter en ny seng, og hvis du gør dig forhåbninger om at finde modellen til en god pris, er det værd at vide, hvor du skal lede.

Vi har gjort det nemt for dig. Vores research-team har gransket markedet og fundet 9 danske forhandlere, som regelmæssigt har udsalg på kvalitetssenge.

Vi har beskrevet alle forhandlerne for dig, så du har de bedste forudsætninger for at finde din næste seng, der passer lige præcis til dine personlige behov og dit budget. Vi har nemlig også sørget for at inkludere forhandlere, der sælger senge i forskellige prisklasser.

Hvis du bliver inspireret, kan du klikke dig videre til forhandlerne og se hele udvalget af senge på tilbud.

 

4 gode grunde til at købe seng online
  1
 • Kvalitet og komfort. Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
 • 2
 • Garanti. Populære forhandlere som Sengetid, Nordic og BedreNætter tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
 • 3
 • Besparelser og tilbud. Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
 • 4
 • Levering. Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.

 

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste senge.

Hos Senge-testeren.dk vurderer vi sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Snefrid Älv

Bedste seng på tilbud hos Nordic Dream 

Snefrid Älv 180x200

Bemærk: Snefrid Älv kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.495 kr. til 10.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordic Dream


Hos Nordic Dream kan du fra tid til anden gøre et fantastisk kup på lækre kvalitetssenge. Det er værd at holde øje med deres webshop, hvor du kan være heldig at ramme de ekstra gode tilbud og finde en seng med fantastisk liggekomfort.

De gode tilbud er ikke det eneste, du kan nyde godt af. Hos Nordic Dream har du mange fordele som kunde, herunder både gratis levering, gratis ombytning og en prøveperiode på 100 dage. 

Derfor skal du vælge Nordic Dream

 • Danskproducerede kvalitetssenge
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode
 • Finansiering med 0,- i gebyrer og renter
 • 4,9 ud af 5 på Trustpilot

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk
Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter dig krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

Mange gode fordele
Som forbruger kan du glæde dig over mange fordele, hvis du vælger at købe din næste seng på tilbud hos Nordic Dream. Udover at producere senge i højeste kvalitet, leverer de ekstra god service til deres kunder.

Når du køber en seng hos Nordic Dream, får du gratis levering, en 100 dages prøveperiode og 25 års garanti på fjedre- og rammebrud. Det er ikke altid nok at teste din seng en enkelt gang hos en forhandler. Derfor giver Nordic Dream dig sengen med hjem, så du kan afprøve den i trygge rammer. Skulle din seng fra Nordic Dream ikke leve op til dine forventninger, kan du kvit og frit returnere den og få pengene tilbage. 

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Smarte finansieringsaftaler
Du kan indgå en finansieringsaftale med Nordic Dream via Santander Consumer Bank. Har du ikke en opsparing, du kan tage fra, eller økonomi til at betale det fulde beløb, kan du dele prisen op over en periode på 10 eller 20 måneder. På den måde kan du nyde den ekstra gode liggekomfort i en seng fra Nordic Dream, mens du betaler den af.

Finansieringsaftalen er helt uden skjulte gebyrer og renter. Du kan derfor trygt vælge Nordic Dream, hvis du ønsker god kvalitet og fordelagtige finansieringsaftaler.

Har du forelsket dig i én af de lækre senge fra danske Nordic Dream, så er der mange fordele at hente som forbruger. Hos Nordic Dream får du både gratis levering, mulighed for at afprøve sengen inden for hjemmets fire vægge og praktiske finansieringsaftaler.

Udover de fleksible betalingsaftaler og gode fordele, får du også fra 15 til 25 års garanti på senge fra Nordic Dream. Du kan derfor se frem til mange gode år i deres kvalitetssenge.

 

Til Butik

 

Norhland Signatur Luksus Kontinental

Bedste seng på tilbud hos Sengetid

Signatur Kontinental 180x200

Bemærk: Norhland Signatur Luksus Kontinental kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 19.995 kr. til 8.395 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Sengetid


Hos Sengetid finder du hyppigt senge på udsalg, hvor du kan gøre en god handel. Det er ikke usandsynligt, at du kan spare over 50% på lækre kvalitetssenge.

Du finder et bredt udvalg med alt fra kontinentalsenge til elevationssenge og boxmadrasser. Sengene hos Sengetid er produceret af danske håndværkere med bæredygtighed for øje. Det betyder, at du er garanteret god kvalitet, som holder i mange år.

Dansk kvalitet og god service
Når du køber en seng hos Sengetid, kan du trygt regne med, at din nye seng kan følge dig de næste 20-25 år. Den gode, danske kvalitet skinner også igennem på den service, som Sengetid.dk leverer til deres kunder. Tallene taler for sig selv – 94% af kunderne giver i øjeblikket Sengetid.dk topkarakter på Trustpilot.

Udover gode tilbud på kvalitetssenge, finder du også sengeudstyr. Mangler du en god dyne til din nye seng eller et blødt sengesæt? Det kan du også finder hos Sengetid.

Sengetid.dk giver mindst 15 års garanti, og på nogle modeller endda helt op til 25 års garanti. Du får desuden altid gratis fragt, 30 dages returret og 101 nats ombytning af din springmadras (gælder ikke få udvalgte modeller).

 

Til Butik

 

Drømmeland

Hos Drømmeland finder du et meget bredt udvalg af senge på tilbud i forskellige prislag. Drømmeland udtrykker et ønske om, at deres kunder sover godt. Derfor tilbyder de blandt andet 60 dages ombytning på alle løse madrasser med en udskiftelig kerne i standardstørrelser. Det er din garanti for, at du ender ud med det helt rigtige match, der sikrer dig en behagelig og dyb søvn.

Noget tyder på, at kunderne får, hvad virksomheden lover. Den nuværende Trustpilot-score ligger nemlig på 4,5 stjerner ud af 5.

Gratis ombytning i butik
Hvis du har mulighed for at komme forbi én af Drømmelands fysiske butikker, kan du ombytte din madraskerne ganske gratis. Madraskernen er selve “indmaden” af madrassen, det vil sige madrassen uden betræk. Husk blot at gemme den originale emballage, som madrassen skal pakkes ned i igen.

Hvis du ikke kommer forbi butikken, skal du betale fragt for at få madraskernen ombyttet, men ellers klarer Drømmeland det hele for dig – de afmonterer betrækket og putter en ny madraskerne i betrækket.

 

Til Butik

 

Dinseng

Hvis du er lidt forbeholden, hvad angår køb af seng på nettet, er Dinseng.dk det rigtige sted for dig. De har nemlig også en fysisk butik, hvor du kan komme og prøve det store udvalg af senge, inden du beslutter dig.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du stadigvæk trygt vælge en seng online. Du får 14 dages fuld returret og 150 dages komfortgaranti. Det betyder, at du inden for 150 dage gratis kan få din madras ombyttet til en anden fasthed. Du skal dog være opmærksom på et fragtgebyr, og at du kun kan ombytte kernen i madrassen til en anden fasthed én gang.

Gratis levering og montering
Når du placeret din nye seng i den virtuelle indkøbskurv, får du lovning på gratis levering og montering.

Hvis de mange tilbud fra Dinseng stadigvæk er en tand for dyre for din pengepung, har du mulighed for at få lavet en finansieringsaftale. Helt overordnet set er Dinseng.dk en forhandler med mange gode tilbud, fokus på kvalitet og god service. Det afspejler anmeldelserne på Trustpilot også, hvor Dinseng.dk i øjeblikket har fået 4,5 stjerner ud af fem.

 

Til Butik

 

World of Comfort

Hos danske World of Comfort er luksus førsteprioritet. Det er også tydeligt at se på deres sortiment. Wold of Comfort har specialiseret sig i både luksussenge og massagestole, og deres målsætning er at blive de førende inden for komfort produkter i Skandinavien.

Gode tilbud på luksus senge
Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, er der gode udsigter. World of Comfort har ofte tilbud på gode senge, hvor der er rigtig mange procenter at spare, uanset om du er på udkig efter en kontinentalseng, elevationsseng eller andet.

Hvad synes kunderne?
Det er en stor beslutning at investere i en ny seng, og du kan sidde med mange spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Derfor kan det være en god idé at høre, hvad andre mener om varen og forhandleren, inden du køber. World of Comfort ligger i den høje ende på Trustpilot. De får hele 4.4 ud af 5 fra godkendte købere.

Er du til luksus, så kan vi helt klart anbefale at handle seng hos World of Comfort. Når du klikker på knappen nedenfor, kommer du direkte ind til forhandlerens tilbudside med alle deres produkter.

 

Til Butik

 

Time2sleep

Er det tid til at sove godt? Har du længe affundet dig med en gammel seng, som egentlig er lidt for hård eller lidt for blød?

Hos Time2sleep finder du jævnligt udsalg på senge fra 9 forskellige mærker. Det forholdsvis lille sortiment af sengebrands skyldes, at Time2sleep lægger vægt på at udvælge sortimentet ud fra højnede krav til kvaliteten. Du kan derfor være sikker på at finde kvalitetssenge, når du handler hos Time2sleep.

Har du svært ved at vælge mellem de stærke priser på senge, kan du tage en tur forbi den fysiske butik og prøve sengen på egen krop, før du beslutter dig.

God rådgivning før køb
Du kan også altid give virksomheden et kald og få uforpligtende råd og vejledning. Flere kunder fremhæver den gode og imødekommende rådgivning, som de oplever både i butikken og på webshoppen. Det kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Time2sleep scorer 4,5 ud af fem stjerner.

Hvis det kribler i kroppen efter en ny seng, men de skarpe tilbud ikke er skarpe nok til din økonomi, kan du vælge et rente- og gebyrfrit lån som finansieringsløsning.

 

Til Butik

 

Coop Shopping

Hvis du forbinder Coop med billige sengemodeller, tager du fejl. Coop har en række kvalitetssenge på udsalg i deres webshop . De giver tilmed fri fragt på deres senge, også selvom de er nedsat. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke får hverken opbæring eller montering af sengen med i prisen.

I Coop’s sortiment af senge kan du finde skarpe tilbud på elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser. Deres udvalg spænder også bredt fra billigere modeller til luksussenge.

Senge tilbud for medlemmer
Den eneste hage er, at du skal være medlem for at kunne gøre brug af de gode tilbud. Heldigvis tager det ikke mange minutter at melde sig ind, og når det først er gjort, kan du bruge medlemskabet på hele udvalget af varer.

Det er også værd at bemærke, at Coop har Trustpilot-score på 4,5 ud af 5. Langt størstedelen af deres kunder er altså meget tilfredse.

 

Til Butik

 

Ilva

ILVA har et stort udvalg af senge fra anerkendte kvalitetsbrands og egne brands. Ifølge hjemmesiden har de Danmarks største udvalg af senge. Du har rig mulighed for at gå på opdagelse og finde den helt rigtige seng på udsalg.

ILVA lægger vægt på, at pris og kvalitet hænger sammen. En god seng koster derfor mere end en billig model. Hos Ilva finder du senge i den dyre ende af prisskalaen, men du kan også falde over billigere modeller. Desuden er ILVA gode til jævnligt at have tilbud på senge fra anerkendte mærker, hvor der er garanti for kvalitet.

Når du investerer i en seng, som koster lidt ekstra, kan du også forvente en god levetid.

Lang garanti på din seng
Selvom alle senge er produceret i solide materialer, får du en ekstra tryghed med 10 års sætningsgaranti, 25 års garanti på fjedre- og rammebrud – på nogle madrasser får du også livstidsgaranti.

Når du har fundet din drømmeseng, kan du vælge enten at købe online og afhente gratis i en ILVA-butik eller få den leveret kvit og frit.

ILVA scorer i øjeblikket fire ud af fem stjerner på Trustpilot.

 

Til Butik

 

Møblér

Hos Møblér skal du ikke være bange for at slå til, når du finder en seng på tilbud. Du har helt op til 125 dages ombytningsret på madrasser. Hvis du finder ud af, at madrassen er lige en tand for hård eller blød, fanger bordet altså ikke.

Møblér har både en webshop og en række selvstændigt ejede møbelforretninger – det omfatter 35 butikker fordelt ud over hele landet. Særligt kendetegnende for butikkerne er, at ejeren er til stede i butikken. Det skaber et trygt og lokalt forhold mellem butikken og dig som kunde, hvor du kan være sikker på at få god rådgivning af fagkyndigt personale. På Trustpilot har Møblér en tilfredshedsscore på fire ud af fem stjerner.

Prisgaranti
Hvis du vil købe din seng online på webshoppen, bestræber Møblér sig på at give dig den samme professionelle rådgivning, som du får i butikkerne. Du kan altid komme i kontakt med en kyndig medarbejder i chatfunktionen samt finde viden og inspiration på hjemmesiden.

Hvis du er i færd med at købe en seng hos Møblér og pludselig ser den billigere hos en anden forhandler, tilbyder Møblér at matche prisen. Du skal bare kunne dokumentere prisen hos konkurrenten, og at den pris, du har set, gælder på tidspunktet, hvor du bestiller din seng.

Besøg butikken og se hele udvalget af senge og madrasser samt dyner og puder. Er det ønskede produkt ikke på udsalg mere, kan du måske finde et andet produkt med en fast lavpris.

 

Til Butik

 

FAQ

Hvordan vælger jeg den rigtige seng?
Det er meget individuelt hvilken seng, du har brug for. Derfor er det godt at undersøge forskellige anmeldelser og prøve sengen af i hjemmet, hvis det er en mulighed. Mange forhandlere tilbyder tryghedsgaranti, så du er sikker på, du vælger den rigtige model til dine behov. 
Hvilken type madras er den bedste?
Vejer du under 75 kg, skal du vælge en madras med medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 90-95 kg, skal du vælge en madras med fast fasthed. Vejer du mere end 90-95 kg, skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed.
Hvor kan jeg finde en god seng?
Du finder gode senge hos eksempelvis: Nordic Dream, Northland Signatur, Sengetid, Drømmeland, Dinseng, World of Sleep, Time2sleep, Coop, Ilva og Møblér. Hos samtlige forhandlere finder du et bredt udvalg af senge, hvor du helt sikket finder én, der kan give dig en rigtig god nattesøvn. 
Hvor meget koster en seng?
Priserne på senge kan variere meget. Det er en god idé at slå til, hvis du ser en kvalitetsseng på tilbud – de kan nemt have en normalpris på mellem 20-40.000 kroner. 


Alle forhandlerne har stort set altid tilbud på senge. Det gælder både:

 • Elevationssenge 180×200
 • Kontinentalsenge 180×200
 • Boxmadrasser 180×200
 • Elevationssenge 120×200
 • Kontinentalsenge 120×200
 • Boxmadrasser 120×200
 • Springmadrasser 120×200.

Du kan også finde gode tilbud på dyner og puder samt sengetøj og lagner hos mange af forhandlerne. Det kan være oplagt, hvis du skal bruge speciallagner. Fx Split-lagner, som er fremstillet til elevationssenge med 2 madrasser. Med et split lagen kan madrasserne justeres uafhængigt af hinanden.

Forhandlerne står også klar til at give en masse gode råd, hvis du har behov for hjælp til at finde senge og madrasser, der passer til lige præcis dit behov og budget. Hos mange af dem er det også muligt at få gratis finansiering på dit køb.

 

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kilo, skal du vælge en medium madras
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kilo, skal du vælge en fast madras
 • Vejer du mere end 90-95 kilo, skal du vælge en ekstra fast madras
*Ovenstående er vejledende tal og skal ikke betegnes som en facitliste