Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Vi bruger gennemsnitligt 26 år af vores liv på at sove. Det ville da være skønt, hvis de mange år af vores liv blev tilbragt i en god seng, ikke? Og hvis det så ovenikøbet er en seng på tilbud, du har købt, og som måske burde have kostede det dobbelte. En seng, som er skøn at forsvinde ned i efter en lang dag, og som hverken er for blød eller hård, men lige tilpas.

Nu tænker du måske, at gode kvalitetssenge koster kassen, men sådan behøver det ikke at være. Der findes nemlig mange forhandlere, som jævnligt har gode senge tilbud.

For at gøre det nemt for dig, har vi fundet 10 forhandlere, som ofte har senge på udsalg.

I artiklen her får du en beskrivelse af de 10 forhandlere og derefter udvalgte eksempler på gode senge der er på udsalg i skrivende stund.

Du kan også klikke dig videre til forhandlerne og se hele udvalget af senge på tilbud.

Bedre nætter

Hos Bedre Nætter er deres vision at give “bedre nætter til bedre priser”. De har jævnligt gode senge tilbud, hvor der er mange penge at spare.

De gode priser skyldes blandt andet, at Bedre Nætter kun eksisterer som online firma. Det betyder, at de ikke har omkostninger til fysiske butikker, og derfor har de altid senge på udsalg af høj kvalitet.

At butikken kun eksisterer online, betyder dog ikke, at der er skåret ned på den gode service og vejledning – tværtimod. Du får for eksempel altid 100 dages prøveperiode. Det betyder, at du kan prøve din nye seng i 100 dage og frit ombytte til en anden type fasthed eller returnere sengen.

De står også altid klar til, at give gode råd til valg af seng, hvis du har behov for det.

5 ud af 5 på Trustpilot

På Trustpilot er der heller ingen tvivl om, at kunderne værdsætter den gode og professionelle service. I skrivende stund vurderer 85% nemlig Bedre Nætter som fremragende, hvilket giver Bedre Nætter fem ud af fem stjerner.

Når du handler hos Bedre Nætter, får du også 30 dages prisgaranti. Hvis du finder din potentielle seng til en billigere pris et andet sted, matcher Bedre Nætter denne pris, ligesom de også tilbyder rente og gebyrfri finansiering, hvis du har brug for dette.

Som prikken over i’et bliver din nye seng leveret gratis til kantstenen. Hvis du ikke selv er udstyret med et par store overarme eller er knap så mobil, kan du bestille opbæring og montering, når du tjekker ud ved kassen.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Sengetid

På Sengetid finder du hyppigt senge udsalg, hvor du kan gøre en god handel. Ofte har du mulighed for at spare over 50% på lækre kvalitetssenge.

Du finder et bredt udvalg af senge med alt fra kontinentalsenge til elevationssenge og boxmadrasser.

Sengene hos Sengetid er produceret af danske håndværkere med bæredygtighed for øje. Det betyder, at du er garanteret god kvalitet, som holder i mange år.

Dansk kvalitet og god service

Når du køber en seng hos Sengetid, kan du trygt regne med, at din nye seng kan følge dig de næste 20-25 år.

Den gode, danske kvalitet skinner også igennem på den service, som Sengetid.dk leverer til deres kunder. Tallene taler i hvert fald for sig selv, for 94% af kunderne giver i øjeblikket Sengetid.dk topkarakter på Trustpilot.

Ud over gode senge tilbud på kvalitetssenge finder du også sengeudstyr på Sengetid. Mangler du en god dyne til din nye seng? Eller et blødt sengesæt, som indhyller din krop i ren luksus og velvære? Så finder du også dette på Sengetid.

For at sikre sig, at din seng bliver ved med at ose af kvalitet, giver Sengetid.dk altid mindst 15 års garanti og på nogle modeller endda helt op til 25 års garanti.

Du får desuden altid gratis fragt, 30 dages returret og 101 nats ombytning af din springmadras(gælder ikke få udvalgte modeller).

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Sengefabrikken

Sengefabrikken er specialister i søvn og komfort. Derfor forhandler de kun gennemtestede kvalitetsprodukter.

Alle sengene bliver produceret i Danmark, og Sengefabrikken er med i hele processen fra design og produktion for at sikre den høje kvalitet.

God kvalitet er ifølge Sengefabrikken dog ikke nødvendigvis lig med skyhøje priser. Derfor finder du mange gode tilbud, så du kan få mere værdi for pengene. De har også tit en fast lav pris på flere af deres senge.

Den rette seng i første forsøg

Værdi for pengene skal ikke kun forstås i bogstavelig forstand. Kunderne vægter nemlig også værdien af den gode kundeservice højt. Det kommer til udtryk i de 87% af kunderne, som giver Sengefabrikken fem ud af fem stjerner på Trustpilot.

God kundeservice er også at give dig mulighed for at ombytte sengen, også selvom du har sovet i den. Det har du mulighed for, da du kan ombytte din madras til en anden fasthed. Det er der dog kun 1% af kunderne, der vælger at gøre.

Køb din seng på tilbud og med gratis finansiering

Hos Sengefabrikken kan du altså godt finde din drømmeseng online i første hug – også selvom pengene er små. Du har nemlig mulighed for at få rentefri finansiering.

Hos Sengefabrikken ved de, at det ikke er det værd at ligge i en dårlig seng, fordi økonomien ikke rækker til en ny kvalitetsseng. Derfor kan du altid købe din nye seng på afbetaling – også selvom den er nedsat.

Afbetalingen er nem og gennemskuelig, og der er ingen renter eller skjulte gebyrer. Det er altså gratis og gebyrfri finansiering du får hos dem. Din økonomi skal altså ikke stå i vejen for, at du kan sove godt.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver nødvendigt at købe din nye seng på afbetaling, for Sengefabrikken giver ofte et ordentligt hug i priserne. Du kan altså ofte gøre et godt kup blandt de gode senge der er på udsalg og finde den seng, der passer lige til dine behov.

Når det kommer til service, er du sikret mellem 15 og 25 års garanti på alle senge, samt virkelig god vejledning og generel kundeservice.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Dinseng

Hvis du er lidt nervøs for det der med at købe en seng på nettet, så er Dinseng.dk det rette sted for dig. De har nemlig også en fysisk butik, hvor du kan komme og prøve det store udvalg af senge, inden du beslutter dig.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du stadig trygt vælge en seng online blandt de mange gode sengeder er på udsalg. Du får nemlig 14 dages fuld returret og 150 dages komfortgaranti.

Det betyder, at du inden for 150 dage gratis kan få din madras ombyttet til en anden fasthed. Dog skal du være opmærksom på, at du skal betale fragt, og at du kun gratis kan ombytte kernen i madrassen til en anden fasthed én gang pr. seng, du køber.

Gratis levering og montering

Når du har lagt din nye seng i den virtuelle indkøbskurv, får du til gengæld gratis levering og montering.

Hvis de mange tilbud stadig er en tand for dyre for din pengepung, har du mulighed for at få gratis og nem finansiering.

Overordnet set er Dinseng.dk altså en forhandler med mange gode tilbud, kvalitet og god service. Det afspejler anmeldelserne på Trustpilot også, hvor Dinseng.dk i øjeblikket har 4,5 stjerner ud af fem.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Drømmeland

Hos Drømmeland finder du et bredt udvalg af senge på tilbud.

Drømmeland udtrykker et ønske om, at deres kunder sover godt. Derfor tilbyder de blandt andet 60 dages ombytning på alle løse madrasser med en udskiftelig kerne i standardstørrelser. Det er dermed din sikkerhed for, at du ender ud med det helt rigtige match, der sikrer dig en behagelig og dyb søvn.

Noget tyder på, at kunderne netop får en behagelig og dyb søvn med senge fra Drømmeland. Den nuværende Trustpilot-score ligger nemlig på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Gratis ombytning i butik

Hvis du har mulighed for at komme forbi en af Drømmelands fysiske butikker, kan du ombytte din madraskerne ganske gratis. Madraskernen er selve “indmaden” af madrassen, det vil sige madrassen uden betræk. Husk blot at gemme den originale emballage, som madrassen skal pakkes ned i igen.

Hvis du ikke lige kommer forbi butikken, skal du betale fragt for at få madraskernen ombyttet. Med denne mulighed får du dog den ekstra service, at Drømmeland klarer det hele for dig – de afmonterer betrækket og putter en ny madraskerne i betrækket.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

World of Comfort

Hos danske World of Comfort har man luksus som sin første prioritet. Det er også tydeligt at se på deres sortiment. WOC har specialiseret sig i både luksussenge og massagestole, og deres målsætning er at blive de førende indenfor komfort produkter i Skandinavien.

Gode tilbud på luksus senge

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så kan du være heldig at falde over det hos World of Comfort. De kører nemlig tit med rigtig gode priser, hvor der er rigtig mange procenter at spare, uanset om du er på udkig en kontinentalseng, elevationsseng eller andet.

Hvad synes kunderne?

Når du skal ud og investere i en ny seng, så er det en stor beslutning der skal tages, og der kan være mange spørgsmål, som du gerne vil have svar på inden. Derudover så er det også en god idé at høre hvad andre folk mener om varen inden man køber den, og høre om stedet man køber den er et godt. World of Comfort ligger i den høje ende på Trustpilot. De har nemlig hele 4.4/5.0 i score ud fra godkendte købere. Det må siges at være rigtig flot.

Er du til luksus, så kan vi helt klart anbefale at handle seng hos World of Comfort.

Når du klikker på knappen nedenfor, så ryger du til forhandlerens tilbudside med alle deres produkter.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Time2sleep

Er det tid til at sove godt? Har du for længe affundet dig med en gammel seng, der egentlig er lidt for hård eller lidt for blød?

Så er Time2sleep det rette sted at starte. Her finder du jævnligt udsalg på senge fra 9 forskellige mærker. Det forholdsvis smalle sortiment af sengebrands skyldes, at time2sleep nøje har udvalgt sortimentet ud fra skrappe krav til kvaliteten.

Du kan altså være sikker på, at du kun finder kvalitetssenge, når du handler hos Time2sleep.

Har du svært ved at vælge mellem de stærke priser på senge, kan du tage en tur forbi den fysiske butik og prøve sengene på egen krop, før du beslutter dig.

God rådgivning før køb

Du er dog også altid velkommen til at give dem et kald og få gratis samt uforpligtende råd og vejledning. Flere kunder fremhæver netop den gode og imødekommende rådgivning, som de oplever både i butikken og i webshoppen.

Det kommer til udtryk på Trustpilot, hvor Time2sleep scorer 4,5 ud af fem stjerner.

Hvis det kribler i dig for at få en ny seng, men de skarpe tilbud ikke er skarpe nok til din økonomi, kan du vælge et rente- og gebyrfrit lån som finansieringsløsning.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Coop Shopping

Hvis du ikke forbinder Coop med gode kvalitetssenge til de rette priser, så tager du fejl! Coop har faktisk masser af kvalitetssenge på udsalg og udsalg i deres online shop. De giver tilmed fri fragt på deres senge, også selvom de er nedsat.

Du skal dog være opmærksom på, at det er levering til kantsten, og du kan ikke bestille hverken opbæring eller montering af sengen.

I Coop’s sortiment af senge, kan du finde skarpe tilbud på elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser. Og deres udvalg spænder helt fra de billigste og op til rigtig gode luksus senge.

Du behøver altså ikke, at være bekymret over at købe din nye seng hos dem, også selvom det ikke er decideret sengeforhandler.

Senge tilbud for medlemmer

Men, for der er et lille men, du skal være medlem for at benytte deres tilbud. Heldigvis tager det ikke mange minutter at melde sig ind, og når det først er gjort, så kan du bruge medlemskabet på hele deres udvalg af varer. Coop har altid gode tilbud til medlemmer.

Det er også værd at bemærke, at Coop har en score på Trustpilot på 4,5 ud af 5. Langt størstedelen af deres kunder er altså meget tilfredse med at handle hos dem.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Ilva

ILVA har et stort udvalg af senge fra anerkendte kvalitetsbrands og egne brands. Faktisk har de ifølge deres hjemmeside Danmarks største udvalg af senge. Her er altså rig mulighed for at gå på opdagelse og finde den helt rette seng på udsalg.

ILVA er af den overbevisning, at pris og kvalitet hænger sammen. En god seng koster altså bare lidt mere end en billig model.

Selvom du hos denne forhandler finder senge i en høj prisklasse, spænder sortimentet så bredt, at der også er plads til de billige modeller. Desuden er ILVA gode til jævnligt at køre med tilbud på senge fra anerkendte mærker, hvor der er garanti for kvalitet.

Når du investerer i en seng i den dyre ende, som du måske finder blandt ILVAs udsalg, forventer du nok også, at sengen har en god levetid. Det kan du trygt regne med.

Lang garanti på din seng

Selvom alle senge er produceret i solide materialer, får du en ekstra tryghed med 10 års sætningsgaranti, 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, og på nogle madrasser får du livstidsgaranti.

Når du har fundet det rette match blandt de mange senge på tilbud, kan du enten vælge at købe online og afhente gratis i en ILVA-butik eller få den leveret hjem til dig kvit og frit.

ILVA scorer i øjeblikket fire ud af fem stjerner på Trustpilot.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Møblér

Hos Møblér skal du ikke være bange for at slå til, når du ser en god mulighed. Du har nemlig helt op til 125 dages ombytningsret på madrasser. Hvis du finder ud af, at madrassen er lige en tand for hård eller blød, fanger bordet altså ikke.

Møblér er både en webshop og en række selvstændigt ejede møbelforretninger med 35 butikker fordelt ud over hele landet.

Særligt kendetegnende for butikkerne er, at ejeren er til stede i butikken. Det skaber et trygt og lokalt forhold mellem butikken og dig som kunde, hvor du kan være sikker på at få god rådgivning af fagpersoner. På Trustpilot ligger Møblér lige nu til en tilfredshedsscore på fire ud af fem stjerner.

Prisgaranti

Hvis du vil købe din seng online på webshoppen, bestræber Møblér sig på at give dig den samme professionelle rådgivning, som du får i butikkerne. Du kan blandt andet altid komme i kontakt med en kyndig medarbejder i chatfunktionen og finde viden og inspiration på hjemmesiden.

Hvis du er i færd med at købe en seng hos Møblér og pludselig ser den billigere hos en anden forhandler, tilbyder Møblér at matche prisen. Du skal blot sørge for at kunne dokumentere prisen hos konkurrenten, og at den pris, du har set, gælder på tidspunktet, hvor du bestiller din seng.

Det er altså ikke helt det samme som BedreNætter’s 30 dages prisgaranti, men det er tæt på.

Besøg butikken og se hele udvalget af senge og madrasser, samt dyner og puder. Er det ønskede produkt ikke på udsalg mere, så kan du måske finde et andet produkt med en fast lav pris.

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

3 eksempler på gode senge tilbud

Nu har vi præsenteret dig for 10 udvalgte forhandlere, som jævnligt har gode senge tilbud, hvor du får masser af kvalitet for pengene.

Derfor er det vist på tide, at vi kommer med nogle eksempler på senge tilbud fra nogle af forhandlerne, så du kan se, hvor meget du rent faktisk kan spare. Husk dog at sengene er på udsalg i skrivende stund, og det er altså ikke sikkert at de stadig kan købes til samme pris, når du besøger dem.

Er de ikke på tilbud mere, så kan du i stedet finde andre gode senge, som er nedsat i stedet.

Alle forhandlerne har, stort set, altid senge på tilbud, af den ene eller anden slags. F.eks er det ikke unormalt at der er tilbud på elevationssenge 180×200, kontinentalsenge 180×200 og boxmadrasser 180×200. Ligesom elevationssenge 120×200,kontinentalsenge 120×200, boxmadrasser 120×200 samt springmadrasser 120×200 er også tit på udsalg.

Du kan også finde gode tilbud på dyner og puder samt sengetøj og lagner hos mange af forhandlerne., f.eks har BedreNætter ofte tilbud på split lagner. Split lagner er fremstillet til elevationssenge med 2 madrasser. Med et split lagen, kan madrasserne justeres uafhængigt af hinanden, uden at man genere partneren.

Forhandlerne står også klar til at give en masse gode råd, hvis du har behov for hjælp til at finde senge og madrasser, der passer til lige præcis dit behov og budget. Det er hos mange af dem, også muligt at få gratis finansiering på dit køb.

Hvis du vil læse en guide til valg af seng, så finder du også det her på siden.

Hvis du er i tvivl om, at søvn virkelig er så vigtigt, som folk siger, og om det virkelig er pengene værd, at købe en ny seng, om den så er på udsalg eller ej, så kan du læse denne artikel på Videnskab.dk.

Guide til valg af madras i forhold til vægt

 • Vejer du under 75 kg skal du vælge en madras med medium fasthed
 • Vejer du mellem 75 og 90-95 kg skal du vælge en madras med fast fasthed
 • Vejer du mere end 90-95 kg skal du vælge en madras med ekstra fast fasthed
*Dette er vejledende tal for valg af madrassens fasthed og skal ikke betegnes som en facitliste

Venus Elevationsseng tilbud

Venus Pulse Elevationsseng tilbud

Har du overvejet at skifte din almindelige seng ud med en elevationsseng? Men bliver du slukøret bare ved tanken om, hvor meget sådan en seng koster?

Så tag et kig på de gode senge tilbud hos Bedre Nætter. Her kan du i skrivende stund spare ca. 16.000 kr. på Venus 180×200 elevationsseng. Den oprindelige pris ligger på 31.999 kr., men du kan få den til 15.999 kr.

Venus er en moderne elevationsseng med en solid danskproduceret Linak motor, som tilmed er støjsvag. Med den solide motor kan du hæve både hoved- og fodende, så du får den helt rigtige ligge- eller siddestilling. Dette gør du endda med en trådløs fjernbetjening, så du slipper for at blive viklet ind i ledninger i sengen.

Sengen indeholder 5 komfortzoner, som sikrer optimal støtte og komfort, så du får en god og dyb nattesøvn.

Du får altså en elevationsseng i høj kvalitet og med komforten helt i top.

Som en ekstra bonus er sengen OEKO-TEX Standard 100-certificeret. Det vil sige, at sengen er uden skadelige stoffer og kemikalier. Du kan altså trygt tilbringe dine nætter i denne seng – uden at frygte for irritation eller allergi.

Hvis du køber denne elevationsseng på tilbud, så har du lavet en rigtig god handel.

Produktspecifikationer

 • Farver: Sort, sand, antracitgrå, lysegrå
 • Størrelser: 80×200, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 180×210 cm
 • Højde: 66 cm. (19 cm ben, 21 cm bund, 18 cm madras, 8 cm topmadras)
 • Pocketfjedre
 • 20 cm Træramme
 • 5 komfortzoner
 • Bolster: Venus Møbelstof.
 • Polstring: 25 mm Hybridskum
 • Beslag til ben Formonteret (Flere valgmuligheder)
 • 5 års garanti på motor
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Krone Signatur Kontinentalseng tilbud

Krone Signatur Kontinentalseng tilbudHos Sengetid kan du blandt de mange senge tilbud finde en Krone Signatur Kontinentalseng på udsalg. Sengen står til 5.995 kr. i størrelsen 140×200 cm og koster normalt 14.995 kr. Du får dermed 60% rabat på denne danskproducerede kvalitetsseng.

Med denne seng er du sikret ultimativ komfort – sengen har nemlig tre lag, som giver en god støtte og forbedrer din nattesøvn og livskvalitet.

Du kan selv vælge, hvor fast madrassen skal være, og du kan også selv vælge topmadras.

Der er 2 forskellige typer topmadrasser du kan vælge imellem, enten en memory skum eller en latex topmadras. Vælger du en memory skum, så får du en topmadras som former sig efter din krop. Vælger du derimod en latex topmadras, så får du en kølende, men mere fast topmadras.

Du kan desuden også vælge, at få enten runde egetræs ben eller runde sorte ben med til sengen.

Hvis du vil have en kontinentalseng som din nye seng, er denne seng et solidt bud på dansk kvalitet. Med en Krone Signatur Kontinentalseng køber du ikke blot god kvalitet – du køber god søvn.

Produktspecifikationer

 • Farver: Sort, grå
 • Størrelser: 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 210×210 cm
 • Højde: 64 cm total (19 cm. ben, 20 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 7 cm. topmadras)
 • Pocketfjedre
 • 5 komfortzoner
 • Bolster: Krone Plus møbelstof
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

 

Trondheim Boxmadras tilbud

Trondheim Boxmadras tilbudHos Sengefabrikken finder du blandt et godt boxmadras tilbud på denne Trondheim i målene 140×200.

Boxmadrassen koster lige nu 4.999 kr., og normalprisen er 10.899 kr. Du sparer dermed 54%.

Trondheim er et førende mærke inden for boxmadrasser. Det betyder, at du er garanteret en seng med kvalitet og lang levetid.

Du kan montere ben efter eget valg, så du skaber en komplet seng, som er behagelig, men uden at fylde for meget i soveværelset.

Sengerammen består af solidt svensk fyrretræ, som giver et holdbart fundament.

Madrassen er danskproduceret og har 261 intelligente pocket fjedre, som giver en god støtte og komfort. Derudover har madrassen fem komfortzoner, som giver ekstra støtte og aflastning til udsatte steder på kroppen som for eksempel skuldre eller lænd.

Sengen er altså en god investering, især når den er på udsalg, hvis du vil sikre optimal søvnkvalitet.

Produktspecifikationer

 • Farve: Antracitgrå
 • Størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 90×210 cm, 180×210 cm, 210×210 cm
 • Højde: ca. 55 cm. (Egetræsben 22 cm, boxmadras 26 cm, topmadras 7 cm)
 • Pocketfjedre: 261 pr. m2
 • 5 komfortzoner
 • 8 cm træramme
 • Bolster: Mørk grå møbelstof med box-look
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.