Skummadras 160x200:
De bedste skummadrasser i test-oversigten

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Senge testeren er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En skummadras er et godt valg af mange grunde. En af de største fordele ved en skummadras er, at den tilpasser sig din krop og giver støtte og komfort. Derudover er skummadrasser kendt for deres lang levetid – de kan holde i op til 10 år eller mere. Endelig er de også en overkommelig løsning sammenlignet med andre typer madrasser.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Vores anbefaling

Emma Original Skummadras 160x200 - Skummadras med mange lag og god komfort

Leder du efter en skummadras af høj kvalitet? Så skal du ikke lede længere end til Emma. Med 3 lag premium skum, et betræk, der kan vaskes i maskine, og en OEKO-TEX Standard 100, klasse 1-certificering, er Emmas madrasser sikre på at give dig den bedst mulige nattesøvn.

Emma Original Skummadras 160x200
Vores anbefaling
 • OEKO-TEX Certificering
 • 100 nætters prøveperiode
 • Testvinder hos Testfakta i både 2020 og 2021

En detaljeret gennemgang af Emma Original Skummadras 160x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 25 cm
 • Vægt: 32 kg
 • Skumlag: 3

Flere lag skum med Emma Original
Emmas skummadras i størrelsen 160×200 består af fire lag: et betræk og tre skumlag. Det øverste lag har Emmas Airgocell-skum, mens det midterste lag har viskoelastisk memoryskum, der tilpasser sig din krop. Endelig er det nederste lag HRX-støtteskum, som giver trykaflastning, uanset hvordan du sover. Med dette madrasdesign har du ikke brug for en ekstra topmadras for at opnå komfort.

OEKO-TEX klasse 1 certificering
Emmas skummadras 160×200 har en række funktioner, som gør den til en af de mest innovative madrasser på markedet. Betrækket kan vaskes i maskine og er prydet med fugttransporterende og elastiske egenskaber. SKummadrassen er også blevet tildelt en OEKO-TEX Standard 100, klasse 1-certificering – hvilket betyder, at du kan være sikker på, at der kun er brugt materialer af fremragende kvalitet i konstruktionen.

Åndbart betræk
Med Airgocell®-skum i deres madrasbetræk sikrer de dig en behagelig nattesøvn uden at gå på kompromis med madrassens åndbarhed. Du behøver ikke at vågne op varm og svedig midt om natten.

Mere om Emma Original Skummadras 160x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 25 cm
 • Vægt: 32 kg
 • Skumlag: 3

Senge testeren's vurdering

Emmas 160×200 skummadras er et godt valg, hvis du er på udkig efter en prisbillig madras af høj kvalitet. De 3 lag skum er designet til at forme sig efter din krop og give trykaflastning, mens det fugttransporterende og elastiske betræk holder dig kølig hele natten lang. Med en OEKO-TEX Standard 100, klasse 1-certificering kan du desuden være sikker på, at kun de bedste materialer er blevet brugt i under konstruktionen.

Fordele og ulemper ved Emma Original Skummadras 160x200

Fordele

 • 3 lag skum
 • OEKO-TEX certificering
 • 100 nætters prøveperiode

Ulemper

 • Har ikke ligeså mange komfortzoner som andre modeller på markedet
Bedste valg til prisen

Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 160x200 - En bæredygtig skummadras med mange komfortzoner

Med sin unikke cellestruktur og økologiske fremstilling er skummadrassen, Mayan Latex, fra Bedre Nætter et godt valg for en bæredygtig søvn. Størrelsen 160×200 er også perfekt til par eller andre, der ønsker ekstra plads til at strække sig ud.

Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 160x200
Bedste valg til prisen
 • Bæredygtig
 • 100 dages prøveperiode
 • 7 komfortzoner

En detaljeret gennemgang af Mayan Latex Skummadras 160x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 20 cm
 • Komfortzoner: 7

Anderledes cellestruktur
Bedre Nætter fremstiller deres skummadras ved hjælp af vulkanisering, hvilket betyder, at skummet formes indefra og ud i stedet for omvendt. Mayan Latex skummadrasen har også en cellestruktur, der er mere elastisk end konkurrenternes. Som en ekstra fordel er madrassen modstandsdygtig over for fugt og bakterier.

Fremstillet med miljøet i tankerne
Bedre Nætters Skummadras 160×200 er fremstillet af latex fra Hevea Brasiliensis-træet, hvilket gør den 100 % økologisk og CO2-neutral. Det sikrer, at lokalsamfund, dyreliv og miljøet respekteres under fremstillingen. Madrassens naturlige udseende fuldendes derefter med et tørt og optimalt sovemiljø takket være et græsfiberbetræk fra Poaceae-familien – kendt for fugttransporterende egenskaber.

Mere om Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 160x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 20 cm
 • Komfortzoner: 7

Senge testeren's vurdering

En skummadras fra Bedre Nætter er et godt valg af flere grunde. Cellestrukturen i latexskummet er mere elastisk end konkurrenternes, hvilket gør den mere komfortabel og støttende. Latexen er økologisk og CO2-neutral, hvilket sikrer, at dyreliv og miljøet respekteres under fremstillingen. Endelig fuldendes madrassens naturlige udseende med et tørt og optimalt sovemiljø takket være et græsfiberbetræk fra Poaceae-familien.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 160x200

Fordele

 • 100 dages prøveperiode
 • Fremstillet med miljøet i tankerne
 • Unik cellestruktur

Ulemper

 • Lidt dyrer end andre modeller på markedet

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme