Skummadras 180x200:
De bedste skummadrasser i størrelsen

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Senge testeren er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En skummadras er et godt valg for folk, der leder efter en mere komfortabel og støttende soveflade. Derudover overfører skummadrasser ikke bevægelser særlig godt, så hvis du deler din seng med en anden person, vil vedkommende ikke blive forstyrret af dine bevægelser i løbet af natten. Hvis du er på udkig efter en madras, så er du kommet til det rette sted.

Redaktionens anbefalinger

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Vores anbefaling

Emma Original Skummadras 180x200 - En unik skummadras med flere lag

Leder du efter en komfortabel og innovativ skummadras? Se ikke længere end til Emma. De har skummadrasser designet med din komfort i tankerne, og deres Airgocell-teknologi sikrer, at du aldrig mere behøver at svede eller være utilpas igen.

Emma Original Skummadras 180x200
Vores anbefaling
 • Unik airgocell teknologi
 • 3 lag skum
 • 100 nætters prøveperiode

En detaljeret gennemgang af Emma Original Skummadras 180x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 25 cm
 • Vægt: 35 kg
 • Skumlag: 3

Tilpasser sig kroppen
Emmas skummadras, som er 180×200, består af fire lag – et betræk og tre lag skum, som er specielt designet til din komfort. Det øverste lag er lavet af Airgocell-skum, i midten er der et viskoelastisk lag af memoryskum, der former sig efter din krop, og det nederste lag består af HRX-form, der giver støtte, uanset hvordan du sover. Med denne madras har du ikke brug for en topmadras for at opnå optimal komfort.

Innovativ skummadras
Emma har designet deres 180×200 skummadras med kunden i fokus. Betrækket regulerer fugt og elasticitet og kan vaskes i maskine, hvilket gør den til en af de mest innovative madrasser på markedet. Skummadrassen har gennemgået adskillige kontroller og tests, hvilket har resulteret i en OEKO-TEX Standard 100, klasse 1-certificering. Det garanterer, at de anvendte materialer er af fremragende kvalitet, så du kan være tryg ved dit køb.

Betræk
Med Airgocell®-skum i deres madrasbetræk kan du sove trygt og behageligt hele natten uden at blive afbrudt af varme eller sved.

Mere om Emma Original Skummadras 180x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 25 cm
 • Vægt: 35 kg
 • Skumlag: 3

Senge testeren's vurdering

Emmas skummadras er en god tilføjelse til din seng, fordi den er fremstillet med innovativ teknologi og har mange funktioner, der er til gavn for kunden. Betrækket regulerer fugt og elasticitet, hvilket gør det maskinvaskbart, og HRX-skumlaget giver støtte, uanset hvordan du sover. Derudover har skummadrassen gennemgået adskillige kvalitetskontroller og har en OEKO-TEX Standard 100, klasse 1-certificering.

Fordele og ulemper ved Emma Original Skummadras 180x200

Fordele

 • Flere skumlag for øget komfort
 • 100 nætters prøveperiode
 • OEKO-TEX certificeret
 • Fungerer uden topmadras

Ulemper

 • Færre komfortzoner end andre modeller på markedet
Bedste skummadras til prisen

Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 180x200 - Bedre Nætters svar på en god skummadras til en god pris

Hvis du har brug for en ny madras, kan du overveje Bedre Nætters skummadras i størrelsen 180×200. Den specielle latexmadras er kulstofneutral og beskytter mod bakterier og fugt – perfekt til en god nats søvn.

Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 180x200
Bedste skummadras til prisen
 • God for miljøet
 • 7 komfortzoner
 • Langtidsholdbar

En detaljeret gennemgang af Mayan Latex Skummadras 180x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 20 cm
 • Komfortzoner: 7

Vulkanisering
Hvis du leder efter en skummadras, der er holdbar og antibakteriel, har Bedre Nætter anvendt vulkanisering under produktionen af deres Mayan Latex skummadras. Det resulterer i, at skummadrassen formes indefra og ud i stedet for omvendt, hvilket giver den en cellestruktur, der er mere elastisk og holdbar end andre lignende produkter på markedet.

Miljøvenlig
Skummadrassen fra Bedre Nætter er fremstillet af 100 % økologisk latex, der kommer fra Hevea Brasiliensis-træet. Det betyder, at der under fremstillingen tages hensyn til dyreliv og miljøet. Madrassens naturlige udseende fuldendes derefter med et græsfiberbetræk fra Poaceae-familien, kendt for deres fugttransporterende egenskaber, som skaber et tørt og optimalt sovemiljø.

Mere om Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 180x200

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 20 cm
 • Komfortzoner: 7

Senge testeren's vurdering

Hvis du leder efter en skummadras, der er både holdbar og miljøvenlig, har Bedre Nætter den perfekte løsning. Deres latexskummadras er formet indefra og ud i stedet for omvendt, hvilket gør den mere modstandsdygtig og holdbar i længere tid. Latexen 100 % økologisk og kommer fra Hevea Brasiliensis-træet – hvilket betyder, at der tages hensyn til dyrelivet og miljøet under produktionen. Madrassens naturlige udseende fuldendes derefter med et betræk af græsfibre, som er med til at holde dig kølig og behagelig, mens du sover.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Mayan Latex Skummadras 180x200

Fordele

 • Bæredygtig
 • Fast lav pris
 • 100 dages prøveperiode

Ulemper

 • Få kunder har klaget over hårdheden i madrassen

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme