Vælg en side

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Bor du i en mindre lejlighed, hvor antallet af kvadratmeter er meget begrænset? Er du og din partners soveværelse for lille til at kunne rumme en almindelig dobbeltseng? Eller mangler du både en sofa og en seng til dit gæsteværelse? Uanset hvad dine brugsbehov måtte være, ligger løsningen lige for: En ny sovesofa med chaiselong.

Sovesofaer repræsenterer dog en bred kategori, og det kan være vanskeligt at finde frem til, hvilken model der rent faktisk er den bedste – eller rettere den model, der matcher dine behov og krav 1:1.

I denne artikel har vi udpeget netop dén sovesofa, som vi mener, giver mest værdi for pengene. Tag et kig på anmeldelserne og se, om du er enig.

Vi skal nedenfor beskrive disse forskellige versioner af et stykke dagligdags møbel med plads til to eller flere, der kan stå i din stue eller på et værelse.

Vi vil se på forskellene mellem disse populære sovesofaer med chaiselong, samt diskutere hvad du kan støde på under din jagt på dette praktiske stykke møbel.

Hvad betyder det franske ord Chaiselong egentligt?

“Chaiselong” betegner en “lang stol”, eller en chaiselong som er et polstret sæde, som man kan ligge i – eller sagt med andre ord, samles sofa og fodstøtte i en således, at der er tale om både en stol og en fodskammel i samme stykke møbel.

Før du erhverver dig en ny sofa med chaiselong til boligen, er det vigtigt, at du ved, hvor meget plads, du har til rådighed.

Det skulle jo nødigt ende med, at du står med en nyindkøbt sofa, der er gået hen og blevet så stor, at den ikke kan være i boligen.

Skal der følge en dyne med til din nye sovesofa? Tag et kig på vores guide til den bedste dyne


Vi har, i denne guide til sovesofaer med chaiselong, kigget nærmere på sofaer fra Møbelkompagniet, Unoliving, Boboonline og Bedrenætter.

Benjamin sovesofa med chaiselong (Bedst til prisen)

Benjamin sovesofa med chaiselong (Bedst til prisen)Denne sovesofaen har et elegant og stilrent design, som passer ind i de flestes hjem. Samtidig har den også en fantastisk komfort, da den er udstyret med de moderne pocketfjedre.

Uanset om du vælger at bruge den som sofa, seng eller begge dele, så vil de gode pocketfjedre sørge for en dejlig komfort.

Sovesofaen er utrolig nem at lave om fra sofa til seng, og med det store opbevaringsrum under chaiselongen har du mulighed for at opbevare både dyne, pude og topmadras.

Sovesofaens chaiselong kan placeres både i venstre og højre side, alt afhængig af hvad der passer dig.

Smuds- og vandafvisende sovesofa i 13 forskellige farver

Dens tekstil er lavet af smuds- og vandafvisende stof, og kommer i standardfarven askegrå. Dog har du mulighed for at tilkøbe et specialstof, hvis du ønsker en anden farve.

Her har du hele 13 muligheder i følgende farver: Sand, moler, muld, blodbøg, rav, skov, hav, himmel, krystal, syren, granit, aske og kul.

Hvad er pocketfjedre

En sovesofa kan aldrig helt komme til at udgøre det for at være en seng. Men med denne sovesofas madrasindhold af pocketfjedre, kommer vi tæt på

Pocketfjedre betyder, at hver fjeder er indlejret i små stofposer, der gør madrasindlægget mere smidigt og punktelastisk; dette yder den bedste komfort og støtte. Pocketfjedre er normalt brugt i senge af en vis kvalitet, og det burde give garanti for en god og behagelig søvn.

Det gode ved pocketfjedre er, at de alle virker individuelt. Det betyder at fjedrene er meget fleksible og elastiske, og dermed giver optimal støtte for kroppen.

Smart opbevaring under chaiselongen

Du finder opbevaringsmuligheden under chaiselong delen, ved simpelthen at løfte den øverste del af chaiselongen. Det fungerer udmærket og det føles som, at det er blevet lavet til at holde i mange år.

Du kan altså forvente en sovesofa med chaiselong og opbevaring, i god kvalitet, og som kan holde i mange år, hvis du beslutter dig for at købe denne. Det er ikke uden grund at vi har mærket den som bedst til prisen.

Den gode service fra butikken og de mange valgmuligheder med henblik på designet af sofaen, gjorde bare vores valg endnu nemmere.

Sovesofa med chaiselong og opbevaring der passer til de fleste hjem

Alt i alt så er dette en utrolig lækker sovesofa, som passer perfekt ind i enten det moderne hjem, eller på teenagerens værelse, da den både er moderne, samt afvisende over for skidt og vand.

Du går hverken ned på kvalitet, funktionalitet eller design med denne sovesofa.

Specifikationer

 • Dimensioner: B: 225 cm, H: 90 cm., D: 88 cm. (160 cm).
 • Kolli: 3
 • Farver: 14.
 • Fjedretype: Pocket
 • Siddepladser: 3

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Alster sovesofa med chaiselong og opbevaring

Alster sovesofa med chaiselong og opbevaringAlsterserien leveres i farverne lysegrå, lyseblå, mint, grå nuancer og blå nuancer.

Denne sovesofa kan anvendes forskellige steder lige fra værelset og til stuen. Designet er nutidigt og chikt.

Hertil kommer, at du vil opleve sovesofaen som blød og behagelig at sidde i og ligge på. Hynderne er betrukket med brunt stof, der på fornem vis modsvarer resten af sofaen.

Alster sovesofaer er holdbare, og de er praktiske at benytte som en ekstra soveplads.

Den er praktisk i den forstand, at der er mulighed for at opbevare dyner og puder under sofaens chaiselong.

Specifikationer

 • Dimensioner: Dybde 160 cm, Højde 88 cm, Bredde 252 cm
 • Siddehøjde: 44 cm
 • Materiale: Polyester
 • Produktfarve: Lysegrå, lyseblå, mint, grå nuancer og blå nuancer

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Wells sovesofa med opbevaring og chaiselong

Wells sovesofa med opbevaring og chaiselongDenne fikse sovesofa leveres i forskellige farver spændende over gråt stof, sort stof, sort læder, grønt stof over i de lysere nuancer, bl.a. lysegrå.

Sovesofaens chaiselong sidder i højre side, og der er plads til opbevaring af dyner og puder under sofaen.

Wellness modellen er fortrinlig til mindre rum.  Du kan bekvemt omdanne sofaen til en soveplads for to personer.

Udover at besidde den kvalitet, at vi har at gøre med en yderst funktionel sovesofa, efterlader Wells sovesofaer altid et flot udtryk i rummet.

Wells leveres med supergode sæde- og rygpuder, så du vil med sikkerhed kunne sidde godt og bekvemt.

Sædepuderne indeholder koldskum og rygpuderne er fremstillet i Granulat. Pyntepuder og nakkestøtter skal bestilles ved siden af, og de er ikke med i prisen

En Træramme med nosagfjedre eller på dansk slagfjedre giver dig en behagelig hvile, afslapning eller søvn. Madrassen kan vendes om. Sengen kan slås ud, og det udslåede mål er derfor 202 x 144 cm

At Wells samtidig er særdeles billig, er blot et ekstra plus. Den lave pris indebærer, at de fleste kan være ”med på vognen”.

Sofaen hviler på nogle solide plastikben.

Specifikationer

 • Dimensioner: Dybde158 cm., Højde 88 cm., Bredde 230 cm.
 • Siddehøjde: 44 cm.
 • Leveres usamlet
 • Materiale: Stof eller læder
 • Produktfarver: sort læder, gråt stof, sort stof, grønt stof, lysegråt stof og flere

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.


 

Sacramento Sovesofa

Sacramento sovesofa med chaiselong

Sacramento Sovesofa er designet med fint polyesterstof og fås i en moderne grå farve, som udstråler en tidløs elegance, der dermed passer ind i de fleste hjem.

Dens flotte syninger er et bevis på ekstraordinært håndarbejde og med sine specialdesignede sorte stålben, skinner det kvalitetsmæssige design virkelig igennem.

Med en Sacramento Sovesofa får du en enormt flot, moderne og yderst fleksibel sofa til dit hjem.

Den passer perfekt til dig der elsker det flotte nordiske look, med et meget enkelt design i særklasse.

Sovesofaen indbyder til filmhygge, men er også et godt fundament til en rolig snak eller en overnattende gæst.

Med sin grå farve danner sofaen desuden en god baggrund for pyntepuder i enhver farve, der yderligere vil forøge hyggeaspektet ved benyttelse.

Om nødvendigt, kan den nemt og hurtigt forvandles til en yderst behagelig seng.

Sovesofaen kan med fordel bruges enten i et ungdomsværelse, gæsteværelse, stuen eller sågar i sommerhuset. Med sin smarte funktion kan den benyttes som sofa på daglig basis eller som seng om natten, hvad end det er til dig, din familie eller overnattende gæster.

Specifikationer

 • Vægt: 99,6 kg.
 • Højde: 84 cm.
 • Bredde: 218 cm.
 • Dybde: 155 cm
 • armlænshøjde: 58 cm.
 • Materiale: Stof (polyester)

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Bragi sovesofa med chaiselong

Bragi sovesofa med chaiselongDet danske firma Innovation står bag denne sofa. Sovesofaen udmærker sig ved sit enkle og chikke design, og den kan leveres i to klassiske farver.

Væsentligt er det, at sofaens madras har pocketfjedre. Sovesofaer er ikke altid behagelige at sidde eller sove i, derfor er en fjedring som i en seng vigtig. Det sørger den gode pocketfjedring for.

Pocketfjedre er din garanti for et højt komfortniveau, både når du anvender Bragi som sofa eller som en seng.

Pocketfjedre er en innovativ og mere smidig fjedertype indlagt i en pose af et specielt materiale, der afskærmer fjederen, og holder den på plads.

Hvis du vil anvende Bragi som seng hver eneste nat, er det en god ide at rekvirere sig en topmadras. En topmadras vil forlænge sofaens levealder og formindske mulig slitage.

Bragi måler 140 x 200 cm, når den er slået ud. Sofaen er derfor særdeles velegnet for to mennesker.

På grund af det fornemme design kan Bragi anvendes som sofa i stuen, i lejligheden eller på gæsteværelset.

Er der tale om en mindre bolig med et opholdsrum uden soveværelse, har du mulighed for at benytte sovesofaen som seng: Den er handy og let at slå ud, og den kan hurtigt foldes sammen igen.

Specifikationer

 • Dimensioner: L: 238 cm, B: 181 cm, H: 65 cm,140 x 200 cm i udslået tilstand
 • Højde: 38 cm
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Senge Størrelse: Dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Studio Deluxe sovesofa

Studio Deluxe sovesofaDenne Studio Deluxe sovesofa er ikke bare en standard sovesofa. Det er tværtimod en model, der leverer lidt ekstra på samtlige kriterier for smarte sofa- og sengekombinationer.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved det kvalitetsniveau, som gennemsyrer alle materialerne.

Sovesofaen er udstyret med smukke, solide ben i bøgetræ, imens madrassen afspejler lækkert og blødt polyester.

Du får således en stabil, langtidsholdbar og slidstærk sovesofa med chaiselong og opbevaring, der er super behagelig at ligge eller sidde i.

Du skal dog være opmærksom på, at betrækket i polyester kan skabe statisk elektricitet, som kan få håret til at stritte lidt en gang imellem, men til gengæld er den nem at rengøre.

Derudover får du også en yderst rummelig sovesofa, der i opslået form har størrelsesmålene H88 x B245 x D168 centimeter.

På den måde giver sovesofaen dig rigtig meget plads for pengene, uanset om du bruger den som sofa eller seng.

Brugervenligt, vedligeholdelsesvenligt og fleksibelt design – til alle formål

Sovesofaen er udviklet i et funktionsdygtigt, fleksibelt og brugervenligt design, der gør den meget nem, hurtig og praktisk at slå ud til seng og omdanne til sofa igen. Ligesom du også selv kan bestemme i hvilken side du vil have chaiselongen.

Denne fleksibilitet medfører, at sovesofaen har en høj grad af tilpasningsdygtighed, da den let kan indpasses i rum, der har begrænset plads.

Samtidig er det en ideel løsning til, når du pludselig får gæster eller uventede besøg. Her kan du altid tilbyde dem sovepladser uden at skulle investere i ekstra seng.

Kort sagt: Du får en multifunktionel og praktisk ”all in one”-løsning, der kan tjene til alle typer brugsformål. Og så er den nem og praktisk at vedligeholde og rengøre efter behov.

Optimal sidde- såvel som liggekomfort

Sovesofaen udmærker sig yderligere ved, at den kan præstere et forholdsvist højt komfortniveau til den pris.

Det skyldes først og fremmest de kvalitetsorienterede og lækre materialer, der yder kroppen god understøttelse, og som føles behageligt.

For det andet skyldes det også den ekstra rummelighed, som sovesofaen leverer i kraft af den store chaiselong.

Det betyder, at du altid har gode muligheder for at ligge på langs samt rigeligt med plads at slænge dig på. Du kan således roligt indtage sovesofaen og nyde godt af behagelige ligge- såvel som siddeoplevelser – time efter time.

Du skal selvfølgelig huske, at bare fordi vi synes den er behagelig at sidde i, betyder det jo ikke at du har den samme opfattelse. Vi er alle forskellige, med forskellige behov og krav. Vi mener dog at denne sovesofa med chaiselong giver god værdi til prisen.

Specifikationer

 • Hurtig transformation til gæsteseng
 • Farve: grå
 • Siddepladser: 3
 • Bredde: 245 cm.
 • Højde: 88 cm.
 • Dybde: 168 cm.
 • Vægt: 115 kg.
 • Ryghøjde: 45 cm
 • Sædehøjde: 47 cm
 • Sædedybde: 53 cm

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Amalfi U sovesofa

Amalfi U sovesofaFlot og funktionel sovesofa med chaiselong og bonell fjedre.

Her har vi en stor U sovesofa, som også har en chaiselong. Dette er den største i vores guide. Sovesofaen er designet med en blød topdel, som er med til at give dig en blød ligge- og siddekomfort.

Sovesofaen er betrukket med slidtstærkt møbeltekstil, som har en flot antracit farve. Under sovesofaen er et stort opbevaringsmagasin, hvor du kan opbevare de gængse ting, for at gøre sofaen klar til at sove i.

Sovesofaen er udstyret med Nozag fjedre, som er kendt for at give en solid affjedring. De tilpasser sig ikke din kropsvægt, ligesom eksempelvis pocketfjedre gør.

Sofaen har et flot design, der passer ind i de fleste hjem, og samtidig er den, trods den solide affjedring, behagelig at sidde i. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vil bruge den som fast seng, så er dette ikke sofaen for dig. Denne sovesofa passer bedst til en overnattende gæst en gang imellem.

Specifikationer

 • Dimensioner: Bredde 340 cm, dybde 200 cm, og højde 93 cm
 • Højde på sæde: 43 cm
 • Dybde på sæde: 57 cm
 • Dybde på kort chaiselong: 168 cm
 • Sovemål: 195 x 140 cm.
 • Farve: Grå
 • Skum: Koldskum
 • Nozag fjedre
 • Polstring: koldskum
 • materiale: stof

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Eaton Sovesofa med chaiselong og opbevaring

Eaton Sovesofa med chaiselong og opbevaringTræerne vokser ikke ind i himlen. Alligevel må det siges, at Eaton er en særdeles velindrettet sofa til sin pris.

Den byder sig til med et smart design, så du kan nemt havde den stående forskudt ud i rummet.

Som med de fleste andre standardmodeller har også Eaton opbevaringsmuligheder under sædet.

Sofaen kan nemt omdannes til en seng, hvorfor den lever op til alle de praktiske formål en sovesofa nu en gang skal kunne tilbyde.

Sofaen leveres i flere farver, og den byder også på alternativer m.h.t chaiselongens placering, der enten kan side i højre eller venstre side.

Trærammen suppleres med Nosagfjedre (slagfjedre), sædepuden består af koldskum, mens rygpuden er fremstillet i granulat. Stofbetrækket er 100 % polyester – når du skal vælge stoffet kan du gratis vælge mellem tre stofprøver.

Sofaens ben er lavet i sort solidt plastik.

Specifikationer

 • Leveres usamlet
 • Materiale: Stof
 • Farve: Flere farver
 • Dimensioner: 158 x 83 x 239 cm
 • Siddehøjde: 43 cm

 

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

New York sovesofa

New York sovesofa med chaiselong

Sovesofaen her kan fås i flere forskellige farver, og chaiselongen kan benyttes i begge sider af sofaen.

Ingen tvivl om, at New York sovesofaers popularitet blandt de yngre købere har at gøre med, at sofaen passer fortrinligt til den lille studielejlighed eller kollegieværelset.

Men den kan nu også bruges andre steder, hvor der er undtagelsesvis kan blive brug for den med gæster på besøg. Og derhjemme på værelset finder Bryte også sin berettigelse.

Specifikationer

 • Dimensioner: 228 x 162 x 83 cm.
 • Højde på sæde: 43 cm
 • Dybde på sæde: 54 cm
 • Dybde på kort chaiselong: 162 cm
 • Sovemål: 195 x 140 cm
 • Farver: Lysegrå, mørkeblå og grå
 • Siddekomfort: Blød/Medium
 • Skum: PU skum
 • Betræk: Stof
 • Ben: Sort træ

Chaiselong sofaer

”Chaiserne” har altid en ryg, og den kan have en, to eller slet ingen armlæn. Nogle chaises er formet på en måde, der gør det endnu mere fristende at ligge tilbage og slappe af.

Andre har en mere moderne opretstående form og kan bruges til at sætte to sider ved siden af hinanden, eller de kan formes med henblik på, at man ligger ned i dem.

Der er talrige alternativer, når det kommer til sovesofaer med chaiselong, og de leveres i alle mulige opstillinger spændende fra det U formede eller vinkelformede til den retlinede sofa. Der findes mange designs at vælge imellem, og de findes i mange farver.

Trænger sengen i soveværelset til at blive opgraderet? Find en lækker elevationsseng i vores guide til den bedste elevationsseng

The fainted Sofa

En chaiselong med en ryg og en arm, der ofte er skrånende, kaldes nogle gange en ”fainted sofa”.

Denne stil stammer fra den victorianske æra, hvor damer iført stramme korsetter ofte havde brug for et sted, hvor de kunne sidde og få vejret igen.

Mens behovet for dette særlige møbel er heldigvis væk i dag, tilføjer det stadig elegance og appel.

Divanen

Oprindeligt fra Persien ser man en divan som et madraslignende sæde, placeret enten direkte på jorden eller på en lav træramme.

Divanen skubbes normalt mod en mur, og man placerer puder på dem for at skabe et sæde i dagligstuen – om natten kan puderne fjernes fra divanen, og den kan i så fald anvendes som en seng.

Daybeds

Daybeds har, hvad popularitet angår, set en stigning i forbrugernes ønsker de seneste år. Du kan finde versioner af Daybeds snart overalt.

Normalt er de bygget op omkring en dobbeltsidet madras, en lav ryg og to hævede sengeender.

Du kan bruge møblet som en sofa i løbet af dagen, og når dekopuderne er taget af, har du en seng om natten.

Lænestole har, i modsætning til divaner, ryggen, hvilket indebærer at de kan placeres overalt i lokalet – og ikke kun mod væggen. En Daybed ses ofte sat op mod væggen selvom den ikke i alle tilfælde behøver at stå sådan.

Daybeds er ofte lidt dyre, hvert fald hvis de skal have en vis kvalitet, men finder du et godt tilbud på en billig daybed, så behøver det ikke at være så galt.

Du kan selvfølgelig også finde en billig daybed uden at den er på tilbud, men den skal jo også føles behagelig, når du bruger den. Ellers ender den med bare at blive en pyntegenstand.

Føles din seng lidt slidt, men ikke slidt nok til at den skal skiftes? Så kan en topmadras være svaret. Læs vores guide til den bedste topmadras

Sovesofa med opbevaring

En sovesofa, der giver mulighed for en indbygget opbevaring, er noget af det mest praktiske, man kan forestille sig i dag.

Ikke nok med, at du på den måde får et stykke multifunktionelt møbel, hvor både sofa og seng kan forenes.

Du får også muligheden for at udnytte sofaen som et ekstra opbevaringssted i stedet for at optage skabsplads. Du kan nemt, hygiejnisk og elegant gemme f.eks dyner, puder og tæpper af vejen.

De fleste sovesofaer med chaiselong har også opbevaring samtidig. Du finder ofte en opbevaringsfunktion under chaiselong delen, ved at løfte selve chaiselongen. Nemt og bekvemt.