Vælg en side

Bor du i en mindre lejlighed med et begrænset antal kvadratmeter?

En sovesofa med chaiselong er et praktisk møbel, som skaber gode opbevaringsmuligheder i det lille hjem. Du kan få plads til alt fra dit strygebræt til brætspil, mapper og sengetøj.

Sovesofaer repræsenterer dog en bred kategori, og det kan være vanskeligt at finde frem til, hvilken model der rent faktisk er den bedste – eller rettere den model, der matcher dine behov.

I denne guide har vi udvalgt en række sovesofaer, som vi mener vil give dig mest værdi for pengene. Du kan med fordel tage et kig på anmeldelserne og se, om du er enig. Du finder blandt andet modeller med chaiselong fra Møbelkompagniet, Unoliving og Boboonline.

Det skal du overveje, før du køber en sofa med chaiselong:

 • Pladsbehov: En sovesofa er smart i det lille hjem, hvor pladsen er trang – men du skal naturligvis sørge for, at der er plads til at slå sovesofaen ud, når du endelig skal bruge den. Du skal også tænke over, om der skal kunne lige én eller flere på pladsen. Du kan sagtens få sovesofaer, der kan slås ud som dobbeltseng.
 • Søvnoplevelse: Hvis du gerne vil have en god søvnoplevelse på din sovesofa, kan du med fordel kigge efter en lidt mere kvalitetsorienteret model, som ofte koster lidt mere. De mere behagelige modeller har typisk en bund, som udgøres af enten en spring- eller boxmadras.
 • Opbevaring: Hvor meget opbevaring har du behov for? De lidt større sovesofaer har selvfølgelig også større rum under chaiselongen, hvor du kan lægge alle de ting, der ikke behøver være til skue for hverken dig eller gæster i hverdagen.
 • Pris: I denne guide finder du modeller i forskellige prislag, så alle budgetter kan følge med. Du skal være opmærksom på, at de dyrere modeller ofte tilbyder en bedre søvnkomfort end de billigere, fordi de gode madrasser koster lidt ekstra.

Skal der følge en dyne med til din nye sovesofa? Tag et kig på vores guide til den bedste dyne

 

Bragi sovesofa med chaiselong

Redaktionens anbefaling

 

Bragi sovesofa med chaiselong

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Det danske firma Innovation står bag denne sofa. Sovesofaen udmærker sig ved sit enkle og chikke design, og den kan leveres i to klassiske farver.

Væsentligt er det, at sofaens madras har pocketfjedre. Sovesofaer er ikke altid behagelige at sidde eller sove i, derfor er en fjedring som i en seng vigtig. Det sørger den gode pocketfjedring for.

Pocketfjedre er din garanti for et højt komfortniveau, både når du anvender Bragi som sofa eller som en seng.

Pocketfjedre er en innovativ og mere smidig fjedertype indlagt i en pose af et specielt materiale, der afskærmer fjederen, og holder den på plads.

Hvis du vil anvende Bragi som seng hver eneste nat, er det en god ide at rekvirere sig en topmadras. En topmadras vil forlænge sofaens levealder og formindske mulig slitage.

Bragi måler 140 x 200 cm, når den er slået ud. Sofaen er derfor særdeles velegnet for to mennesker.

På grund af det fornemme design kan Bragi anvendes som sofa i stuen, i lejligheden eller på gæsteværelset.

Er der tale om en mindre bolig med et opholdsrum uden soveværelse, har du mulighed for at benytte sovesofaen som seng: Den er handy og let at slå ud, og den kan hurtigt foldes sammen igen.

Specifikationer:

 • Dimensioner: L: 238 cm, B: 181 cm, H: 65 cm,140 x 200 cm i udslået tilstand
 • Højde: 38 cm
 • Funktioner: Ryg indstilling
 • Senge Størrelse: Dobbeltseng
 • Fjedre: Pocket

 

Til Butik

 

Studio sovesofa – passer til enhver stil og layout

 

Studio sovesofa - Koksgrå Inari 95

i samarbejde med PriceRunner

 

Studio sovesofa har en smart udtræksfunktion, der gør det nemt at forvandle sofaen fra en normal sofa til en sovesofa med plads til to. Sovesofaen er bekvemmelig både som siddeplads og som soveplads, og så har den en vendbar chaiselong. Det har en stor effekt i forhold til sovesofaens udseende, da det ikke ligner en sovesofa, men derimod bare en normal stuesofa. 

Sovesofaen har skrå armlæn, men ellers et utroligt simpelt design, hvorfor den særligt egner sig til dig, der bor i en mindre lejlighed. Her kan det være praktisk at have mulighed for at lukke sengen sammen og forvandle den til en sofa. 

Studio sovesofa har løse ryghynder, så disse kan flyttes, når møblet skal fungere som soveplads. Som siddeplads har sofaen en medium til hård siddekomfort, og sovesofaen er betrukket med et slidstærkt og strukturvævet møbeltekstil i mørk koksgrå farve, der gør, at sofaen passer ind i enhver lejlighed med minimalistisk og moderne stil. Det er dog også muligt at få Studio Sovesofa i mange andre forskellige farver; dog kræver dette, at du er forberedt på en forlænget leveringstid. 

Sovesofaen måler 168 cm i dybden, 88 cm i højden og 245 cm i bredden, og den har en siddehøjde på 48 cm og en siddedybde på 51 cm. Den tilhørende chaiselong har en siddedybde på 130 cm. Når studio sovesofaen er slået ud har den målene 149 cm i bredden og 195 cm i længden, og det er muligt at spejlvende den, hvis behovet skulle opstå. 

Studio sovesofa vs. Markedet

Studio sovesofa adskiller sig fra mange lignende produkter på markedet, da den kan bruges præcis, som den passer bedst ind i din lejlighed. Du kan vælge at få denne sovesofa i lige netop den farve, der passer bedst til resten af din indretning, og så er det også muligt at spejlvende den, hvis dette skulle passe bedre til dit layout i din bolig. 

Derfor bør du vælge denne sovesofa

 • Kan tilpasses stil og layout i din bolig
 • Ligner i høj grad en almindelig sofa, når den bruges som siddeplads
 • Er fremstillet i et simpelt design, der passer ind i størstedelen af lejligheder.

Specifikationer:

 • Dimensioner: Dybde 168 cm, Højde 88 cm, Bredde 245 cm
 • Siddehøjde: 48 cm
 • Siddedybde: 51 cm
 • Siddedybde chaiselong: 130 cm
 • Sovemål: 149 cm x 195 cm
 • Materiale: Inari 95 stof, koldskum og nozag fjedring.
 • Produktfarve: Koksgrå

 

Detroit Chaiselongsofa – stilren og enkel

God værdi for pengene 

 

Detroit Chaiselongsofa

i samarbejde med PriceRunner

 

Detroit Chaiselongsofa er en flot og tidløs sofa betrukket med et lysegråt betræk. Benene er i sort, hvilket komplimenterer det moderne udseende. Alt i alt er det en sofa, der har et stilrent og enkelt udtryk, der gør, at den passer ind i alle hjem og til alle stilarter. 

Tilpas eventuelt sofaen til din egen personlige stil med tæpper og pyntepuder i de farver og med mønstre, der passer til din smag, og se hvordan sofaen flyder ind mellem de andre møbler og dekorationer, du har i hjemmet.

Stoffet kan med fordel behandles med tekstilimprægnering inden brug, da det beskytter sofaen mod smuds og snavs. Dermed kan du bruge sofaen i mange år, da du forebygger mod slitage, men den vil også holde sig pænere i sin tiltænkte levetid. 

Yderligere vedligeholdelse af sofaen består kun af støvsugning og eventuelt rengøring med en hårdt opvredet klud, hvilket også forlænger sofaens levetid.

Sofaen er en hjørnesofa, og på selve hjørnet sidder hynderne i både sæde og ryg fast, men på resten af sofaen er hynderne til både sæde og ryg løse, så du kan komme ind under dem ved rengøring. 

Detroit Chaiselongsofa vs. Markedet

Detroit Chaiselongsofa adskiller sig fra markedet på den måde, at den har et utroligt klassisk udseende, der passer ind i enhver lejlighed. Den er flot og tidløs, men gør ikke nødvendigvis opmærksom på sig selv i boligen. Til gengæld er det et alsidigt møbel, der kan bruges af mange generationer. 

Dermed får du altså utroligt meget for pengene ved køb af denne sofa, og hvis ikke den går igennem generationer, så vil der altid være en plads til den i gæsteværelset eller garagen, hvis der skal være plads til at se fodboldkampen herude. 

Derfor bør du vælge denne sovesofa

 • Har et klassisk, tidløst design, der kan bruges hos den ene generation efter den anden.
 • Kan tilpasses enhver stil ved hjælp af pyntetæpper og pyntepuder i forskellige former og farver og med forskellige mønstrer. 
 • Holdbarheden på sofaen kan øges ved brug af tekstilimprægnering inden brug samt vedligeholdelse i form af mild rengøring med støvsuger og en hårdt opvredet klud.

Specifikationer:

 • Mål: 235 cm i bredden, 75 cm i højden, 84 cm i dybden
 • Produktfarve: Lysegrå
 • Passer til rum: Minimalistisk, Retro, Nordisk
 • Løse sædehynder, løs ryghynde
 • Materiale betræk: stof
 • Materiale ben: træ

 

Alster sovesofa med chaiselong og opbevaring

 

Alster sovesofa med chaiselong og opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Alsterserien leveres i farverne lysegrå, lyseblå, mint, grå nuancer og blå nuancer.

Denne sovesofa kan anvendes forskellige steder lige fra værelset og til stuen. Designet er nutidigt og chikt.

Hertil kommer, at du vil opleve sovesofaen som blød og behagelig at sidde i og ligge på. Hynderne er betrukket med brunt stof, der på fornem vis modsvarer resten af sofaen.

Alster sovesofaer er holdbare, og de er praktiske at benytte som en ekstra soveplads.

Den er praktisk i den forstand, at der er mulighed for at opbevare dyner og puder under sofaens chaiselong.

Specifikationer:

 • Dimensioner: Dybde 160 cm, Højde 88 cm, Bredde 252 cm
 • Siddehøjde: 44 cm
 • Materiale: Polyester
 • Produktfarve: Lysegrå, lyseblå, mint, grå nuancer og blå nuancer

 

Til Butik

 

Wells sovesofa med opbevaring og chaiselong

 

Wells sovesofa med opbevaring og chaiselong

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Denne fikse sovesofa leveres i forskellige farver spændende over gråt stof, sort stof, sort læder, grønt stof over i de lysere nuancer, bl.a. lysegrå.

Sovesofaens chaiselong sidder i højre side, og der er plads til opbevaring af dyner og puder under sofaen.

Wellness modellen er fortrinlig til mindre rum.  Du kan bekvemt omdanne sofaen til en soveplads for to personer.

Udover at besidde den kvalitet, at vi har at gøre med en yderst funktionel sovesofa, efterlader Wells sovesofaer altid et flot udtryk i rummet.

Wells leveres med supergode sæde- og rygpuder, så du vil med sikkerhed kunne sidde godt og bekvemt.

Sædepuderne indeholder koldskum og rygpuderne er fremstillet i Granulat. Pyntepuder og nakkestøtter skal bestilles ved siden af, og de er ikke med i prisen

En Træramme med nosagfjedre eller på dansk slagfjedre giver dig en behagelig hvile, afslapning eller søvn. Madrassen kan vendes om. Sengen kan slås ud, og det udslåede mål er derfor 202 x 144 cm

At Wells samtidig er særdeles billig, er blot et ekstra plus. Den lave pris indebærer, at de fleste kan være ”med på vognen”.

Sofaen hviler på nogle solide plastikben.

Specifikationer:

 • Dimensioner: Dybde158 cm., Højde 88 cm., Bredde 230 cm.
 • Siddehøjde: 44 cm.
 • Leveres usamlet
 • Materiale: Stof eller læder
 • Produktfarver: sort læder, gråt stof, sort stof, grønt stof, lysegråt stof og flere

 

Til Butik

 

Eaton Sovesofa med chaiselong og opbevaring

 

Eaton Sovesofa med chaiselong og opbevaring

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Træerne vokser ikke ind i himlen. Alligevel må det siges, at Eaton er en særdeles velindrettet sofa til sin pris.

Den byder sig til med et smart design, så du kan nemt havde den stående forskudt ud i rummet.

Som med de fleste andre standardmodeller har også Eaton opbevaringsmuligheder under sædet.

Sofaen kan nemt omdannes til en seng, hvorfor den lever op til alle de praktiske formål en sovesofa nu en gang skal kunne tilbyde.

Sofaen leveres i flere farver, og den byder også på alternativer m.h.t chaiselongens placering, der enten kan side i højre eller venstre side.

Trærammen suppleres med Nosagfjedre (slagfjedre), sædepuden består af koldskum, mens rygpuden er fremstillet i granulat. Stofbetrækket er 100 % polyester – når du skal vælge stoffet kan du gratis vælge mellem tre stofprøver.

Sofaens ben er lavet i sort solidt plastik.

Specifikationer:

 • Leveres usamlet
 • Materiale: Stof
 • Farve: Flere farver
 • Dimensioner: 158 x 83 x 239 cm
 • Siddehøjde: 43 cm

 

Til Butik

 

Amalfi U sovesofa

 

Amalfi U sovesofa

i samarbejde med PriceRunner

 

Flot og funktionel sovesofa med chaiselong og bonell fjedre.

Her har vi en stor U sovesofa, som også har en chaiselong. Dette er den største i vores guide. Sovesofaen er designet med en blød topdel, som er med til at give dig en blød ligge- og siddekomfort.

Sovesofaen er betrukket med slidtstærkt møbeltekstil, som har en flot antracit farve. Under sovesofaen er et stort opbevaringsmagasin, hvor du kan opbevare de gængse ting, for at gøre sofaen klar til at sove i.

Sovesofaen er udstyret med Nozag fjedre, som er kendt for at give en solid affjedring. De tilpasser sig ikke din kropsvægt, ligesom eksempelvis pocketfjedre gør.

Sofaen har et flot design, der passer ind i de fleste hjem, og samtidig er den, trods den solide affjedring, behagelig at sidde i. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vil bruge den som fast seng, så er dette ikke sofaen for dig. Denne sovesofa passer bedst til en overnattende gæst en gang imellem.

Specifikationer:

 • Dimensioner: Bredde 340 cm, dybde 200 cm, og højde 93 cm
 • Højde på sæde: 43 cm
 • Dybde på sæde: 57 cm
 • Dybde på kort chaiselong: 168 cm
 • Sovemål: 195 x 140 cm.
 • Farve: Grå
 • Skum: Koldskum
 • Nozag fjedre
 • Polstring: koldskum
 • materiale: stof

 

Hvad betyder det franske ord Chaiselong?

“Chaiselong” betegner en “lang stol”, eller en chaiselong som er et polstret sæde, som man kan ligge i – eller sagt med andre ord, samles sofa og fodstøtte i en således, at der er tale om både en stol og en fodskammel i samme stykke møbel. Før du erhverver dig en ny sofa med chaiselong til boligen, er det vigtigt, at du ved, hvor meget plads, du har til rådighed.

Det skulle jo nødigt ende med, at du står med en nyindkøbt sofa, der er gået hen og blevet så stor, at den ikke kan være i boligen.

Chaiselong sofaer

”Chaiserne” har altid en ryg, og den kan have en, to eller slet ingen armlæn. Nogle chaises er formet på en måde, der gør det endnu mere fristende at ligge tilbage og slappe af. Andre har en mere moderne opretstående form og kan bruges til at sætte to sider ved siden af hinanden, eller de kan formes med henblik på, at man ligger ned i dem.

Der er talrige alternativer, når det kommer til sovesofaer med chaiselong, og de leveres i alle mulige opstillinger spændende fra det U formede eller vinkelformede til den retlinede sofa. Der findes mange designs at vælge imellem, og de findes i mange farver. Trænger sengen i soveværelset til at blive opgraderet? Find en lækker elevationsseng i vores guide til den bedste elevationsseng

The Fainted Sofa

En chaiselong med en ryg og en arm, der ofte er skrånende, kaldes nogle gange en ”fainted sofa”. Denne stil stammer fra den victorianske æra, hvor damer iført stramme korsetter ofte havde brug for et sted, hvor de kunne sidde og få vejret igen. Mens behovet for dette særlige møbel er heldigvis væk i dag, tilføjer det stadig elegance og appel.

Divanen

Oprindeligt fra Persien ser man en divan som et madraslignende sæde, placeret enten direkte på jorden eller på en lav træramme. Divanen skubbes normalt mod en mur, og man placerer puder på dem for at skabe et sæde i dagligstuen – om natten kan puderne fjernes fra divanen, og den kan i så fald anvendes som en seng.

Daybeds

Daybeds har, hvad popularitet angår, set en stigning i forbrugernes ønsker de seneste år. Du kan finde versioner af Daybeds snart overalt.

Normalt er de bygget op omkring en dobbeltsidet madras, en lav ryg og to hævede sengeender.

Du kan bruge møblet som en sofa i løbet af dagen, og når dekopuderne er taget af, har du en seng om natten.

Lænestole har, i modsætning til divaner, ryggen, hvilket indebærer at de kan placeres overalt i lokalet – og ikke kun mod væggen. En Daybed ses ofte sat op mod væggen selvom den ikke i alle tilfælde behøver at stå sådan.

Daybeds er ofte lidt dyre, hvert fald hvis de skal have en vis kvalitet, men finder du et godt tilbud på en billig daybed, så behøver det ikke at være så galt.

Du kan selvfølgelig også finde en billig daybed uden at den er på tilbud, men den skal jo også føles behagelig, når du bruger den. Ellers ender den med bare at blive en pyntegenstand.

Føles din seng lidt slidt, men ikke slidt nok til at den skal skiftes? Så kan en topmadras være svaret. Læs vores guide til den bedste topmadras

Sovesofa med opbevaring

En sovesofa, der giver mulighed for en indbygget opbevaring, er noget af det mest praktiske, man kan forestille sig i dag.

Ikke nok med, at du på den måde får et stykke multifunktionelt møbel, hvor både sofa og seng kan forenes.

Du får også muligheden for at udnytte sofaen som et ekstra opbevaringssted i stedet for at optage skabsplads. Du kan nemt, hygiejnisk og elegant gemme f.eks dyner, puder og tæpper af vejen.

De fleste sovesofaer med chaiselong har også opbevaring samtidig. Du finder ofte en opbevaringsfunktion under chaiselong delen, ved at løfte selve chaiselongen. Nemt og bekvemt.

 

FAQ

Hvor i stuen kan jeg stille en sovesofa med chaiselong?
Mange mennesker vælger at placere deres sovesofa med chaiselong op ad en mur, hvilket helt bestemt er et fint valg. Dog kan du også sagtens stille sovesofaen ude i rummet, uden at stille den op ad noget. På den måde kommer den til at fungere som en rumdeler.
Hvad er forskellen på en sovesofa med chaiselong og en daybed?
Forskellen på en sovesofa med chaiselong og en daybed er først og fremmest, at en daybed ikke kan foldes ud og bruges som en sovesofa, men er mere beregnet til at sidde på. Derudover er en daybed kortere og har mere form som en almindelig sofa med en lavere ryg.
Hvad er formålet med en sovesofa med chaiselong?
Formålet med en sovesofa med chaiselong er både at gøre sofaen mere praktisk, men samtidig også at gøre den mere komfortabel. Sofaen bliver mere praktisk, da den kan foldes ud og blive brugt som en trekvartseng. Sofaen bliver dertil mere komfortabel, da du kan have benene liggende på chaiselongen.
Er en sovesofa med chaiselong god for ryggen?
En sovesofa med chaiselong kan være god for ryggen, da den giver dig flere muligheder for siddepositioner på grund af chaiselongen. Dog anbefales det ikke, at du sover for ofte på en sovesofa, hvis du har dårlig ryg, da sovesofaer i mindre grad er skabt med fokus på god støtte.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Studio Deluxe sovesofa

 

Studio Deluxe sovesofa

 

Denne Studio Deluxe sovesofa er ikke bare en standard sovesofa. Det er tværtimod en model, der leverer lidt ekstra på samtlige kriterier for smarte sofa- og sengekombinationer.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved det kvalitetsniveau, som gennemsyrer alle materialerne.

Sovesofaen er udstyret med smukke, solide ben i bøgetræ, imens madrassen afspejler lækkert og blødt polyester.

Du får således en stabil, langtidsholdbar og slidstærk sovesofa med chaiselong og opbevaring, der er super behagelig at ligge eller sidde i.

Du skal dog være opmærksom på, at betrækket i polyester kan skabe statisk elektricitet, som kan få håret til at stritte lidt en gang imellem, men til gengæld er den nem at rengøre.

Derudover får du også en yderst rummelig sovesofa, der i opslået form har størrelsesmålene H88 x B245 x D168 centimeter.

På den måde giver sovesofaen dig rigtig meget plads for pengene, uanset om du bruger den som sofa eller seng.

Brugervenligt, vedligeholdelsesvenligt og fleksibelt design – til alle formål

Sovesofaen er udviklet i et funktionsdygtigt, fleksibelt og brugervenligt design, der gør den meget nem, hurtig og praktisk at slå ud til seng og omdanne til sofa igen. Ligesom du også selv kan bestemme i hvilken side du vil have chaiselongen.

Denne fleksibilitet medfører, at sovesofaen har en høj grad af tilpasningsdygtighed, da den let kan indpasses i rum, der har begrænset plads.

Samtidig er det en ideel løsning til, når du pludselig får gæster eller uventede besøg. Her kan du altid tilbyde dem sovepladser uden at skulle investere i ekstra seng.

Kort sagt: Du får en multifunktionel og praktisk ”all in one”-løsning, der kan tjene til alle typer brugsformål. Og så er den nem og praktisk at vedligeholde og rengøre efter behov.

Optimal sidde- såvel som liggekomfort

Sovesofaen udmærker sig yderligere ved, at den kan præstere et forholdsvist højt komfortniveau til den pris.

Det skyldes først og fremmest de kvalitetsorienterede og lækre materialer, der yder kroppen god understøttelse, og som føles behageligt.

For det andet skyldes det også den ekstra rummelighed, som sovesofaen leverer i kraft af den store chaiselong.

Det betyder, at du altid har gode muligheder for at ligge på langs samt rigeligt med plads at slænge dig på. Du kan således roligt indtage sovesofaen og nyde godt af behagelige ligge- såvel som siddeoplevelser – time efter time.

Du skal selvfølgelig huske, at bare fordi vi synes den er behagelig at sidde i, betyder det jo ikke at du har den samme opfattelse. Vi er alle forskellige, med forskellige behov og krav. Vi mener dog at denne sovesofa med chaiselong giver god værdi til prisen.

Specifikationer:

 • Hurtig transformation til gæsteseng
 • Farve: grå
 • Siddepladser: 3
 • Bredde: 245 cm.
 • Højde: 88 cm.
 • Dybde: 168 cm.
 • Vægt: 115 kg.
 • Ryghøjde: 45 cm
 • Sædehøjde: 47 cm
 • Sædedybde: 53 cm

Fado Mini chaiselong – futuristisk udseende

Til det futuriske hjem  

 

 

Fado Mini chaiselong

 

Fado Mini Chaiselong har et futuristisk look, og passe derfor ind i de boliger, der har netop denne stil, da den ellers vil fremstå malplaceret. 

Sofaen har ingen armlæn, og bunden på møblet buer, hvilket i høj grad medvirker til den futuristiske look. Når sofaen skal forvandles til soveplads, gøres dette nemt ved at fjerne puderne og vippe ryglænet ned, så siddepladsen bliver dobbelt så stor. Den påsatte chaiselong forbliver som den er.

Hvordan sofaen skal passe ind i din boligs layout, er helt op til dig, da den både kan være højre og venstrevendt. Dette styres udelukkende af den medfølgende chaiselong, dog skal det bestemmes inden køb, hvorfor det ikke er muligt at skifte imellem de to. 

Udover muligheden for at vælge imellem enten en højre- eller venstrevendt chaiselong, kan du også vælge at få sofaen leveret i et andet materiale og en anden farve, hvis ikke du er bidt af det design, den præsenteres i. Farvekoden vælges, når du har modtaget en ordrebekræftelse på dit køb af møblet, men du kan se dine muligheder inden, du køber sofaen.

Det futuristiske look, som sofaen har, kan dæmpes en smule igennem valget af farve og materiale, som du vælger til sofaen. Dog vil den altid have en form, der skiller sig ud og tilhører den moderne stil. 

Fado Mini Chaiselong vs. markedet

Fado Mini Chaiselong adskiller sig fra markedet med sit look, da den er designet på en måde, der ikke minder om mange andre produkter.

Sofaen er fremstillet med en buet bund og uden armlæn, der har en reel betydning. Kombinationen af disse to elementer giver en sofa med et rent look, hvorfor den passer ind i det moderne hjem, der har fokus på rene og bløde linjer.

Derfor bør du vælge denne sovesofa

 • Har et look, der adskiller sig fra mange lignende produkter på markedet, hvorfor den vil fungere som blikfang i stuen.
 • Kan i nogen grad designes efter din personlige smag: vælg farve, materiale og hvorvidt sofaen skal være højre eller venstrevendt.
 • Passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor fokus ligger på bløde og rene linjer.

Specifikationer:

 • Mål: Dybde 216 cm, højde 80 cm, bredde 258 cm
 • Chaiselong medfølger – vælg mellem højre- og venstrevendt chaiselong
 • Produktfarve: Hvid og grå
 • Findes i mange forskellige farver og materialer

 

Coso Chaiselong sofa – En sofa med et moderne og minimalistisk look

 

Coso Chaiselong sofa

 

Coso Chaiselong sofa er et møbel opbygget af to moduler og tre puder, der alle er polstret i kraftigt møbelstof. Møbelstoffet er sort med hvide detaljer i form af striber, der henholdsvis går lodret i midten af de tre puder, samt rundt på siden i midten af modulerne. 

Møbelstoffet er af en læderlook type, hvilket i kombination med den hvide stribe, giver sofaen et utroligt moderne look, hvor der arbejdes med simple designs og lige linjer til at skabe blikfang og interesse i møblet. Derfor er denne sofa heller ikke af den type, der blot står og gemmer sig. På en diskret måde gør den opmærksom på sig og selv, og definerer på sin vis stilen i stuen – eller hvor end du vurderer, at den bedst passer ind.

Denne sofa udstilles i farverne sort og hvid, men den kan også fås i andre materialer og farver, hvorfor den er utroligt alsidig i forhold til din stil og den stil, som du har i din bolig. 

Coso Chaiselong sofa kommer – som navnet antyder – med en chaiselong. Denne kan stilles til både højre og venstre side, hvorfor sofaen er vendbar, og altså kan tilpasses til lige netop det layout, der fungerer bedst i jeres bolig. 

Det er en praktisk 3-personers sofa, der nemt forvandles til en komfortabel seng med det udslået liggemål på 145 cm x 200 cm. Som sofa måler den 76 cm i højden, 230 cm i bredden og 86 cm i dybden og 150 cm i dybden, der hvor den medfølgende chaiselong er påsat. 

Coso Chaiselong sofa vs. markedet

Coso Chaiselong sofaen adskiller sig fra mange lignende produkter på markedet, da den ikke har et look, der forbindes med det, som sovesofaen normalt bliver givet. Denne sofa er moderne og minimalistisk og bærer ikke præg af at være et 2 i 1 produkt, der nemt og hurtigt kan gå fra at være et produkt til et andet.

Derfor bør du vælge denne sovesofa

 • Fås i mange forskellige farver og kan tilpasses det layout, du har i din lejlighed. 
 • Har et moderne look, der gør opmærksom på sig selv på en diskret måde
 • Ligner ikke en traditionel sovesofa, når den bruges som siddeplads.

Specifikationer:

 • Dimensioner: Højde 76 cm, Bredde 230 cm, Dybde 150/86 cm
 • Udslået liggemål: 140 cm x 200 cm
 • Materiale: læderlook stofmateriale og formstabilt skum
 • Produktfarve: sort med hvide detaljer

 

Elk Sovesofa – Ekstra mulighed for opbevaring

 

Elk Sovesofa

 

Elk sovesofa er en sovesofa der passer til dig, der har en minimalistisk og moderne stil, men mangler en smule plads i boligen. Sovesofaen består af en dobbeltsofa, hvor det er muligt at forlænge siddedybden, så den foldes ud til en soveplads, samt endnu en siddeplads med en påsat chise, der går i et med sovepladsen, så denne får en længde tilsvarende sofaen – altså på 218 cm inklusive armlæn. 

Alt i alt måler Elk sovesofaen 155 cm i dybden, 85 cm i højden 218 cm i bredden, og den har en siddehøjde på 46 cm. Dybden beskriver sofaen, når den er slået ud til at være soveplads og ikke siddedybden på sofaen, der hvor chisen ikke er påsat. 

Sovesofaen er polstret med møbelstof i farven grå, der ligger indenfor det anbefalede område på martindale skalaen; denne skala beskriver et møbelstofs holdbarhed, og det anbefalede område for sofaer til private hjem ligger på mellem 15.000 og 25.00. Denne sofa ligger på > 25.000, hvorfor holdbarheden på stoffet altså er optimal.

Benene på sofaen er fremstillet i sort plastik, hvorfor de altså passer fint til det grå møbelstof, som resten af sofaen er fremstillet i.

Elk Sovesofa tilbyder desuden opbevaring under chisen, hvilket er optimalt til opbevaring af ting, der relaterer sig til din seng, som for eksempel ekstra dyner, puder, sengetøj og rullemadrasser. 

Elk Sovesofa vs. Markedet

Elk Sovesofa adskiller sig fra markedet, da den tilbyder mere opbevaring end mange lignende produkter på markedet. Den har en chise, der kan åbnes op, hvorfor du har mulighed for at bruge den som opbevaringsplads til de ting, du ikke vil have fremme, men gerne vil have lige ved hånden. 

Opbevaringspladsen er for eksempel ideel til at opbevare ekstra sengetøj, ekstra rullemadrasser, eller ekstra puder eller dyner, hvis du har dette. Dog kan det også bruges til mange andre ting alt efter dit behov.

Derfor bør du vælge denne sovesofa

 • Tilbyder ekstra opbevaring under den påsatte chise
 • Har et meget simpelt og minimalistisk look, der ikke er iøjnefaldende. 
 • Er polstret med et holdbart stof, der befinder sig i det optimale område for sofaer til private hjem på martindale skalaen.

Specifikationer:

 • Matindale: > 25.000
 • Mål: Dybde 155 cm, Højde 84 cm, Bredde 218 cm
 • Siddehøjde: 46 cm
 • Produktfarve: Grå
 • Materiale til møbel: Stof
 • Materiale til ben: Sort plastik
 • Nozag fjedre
 • Med opbevaring under chaise
 • Maksimal belastning: 110 kg
 • Lysvægthed: 4

 

New York sovesofa

 

New York sovesofa med chaiselong

 

Sovesofaen her kan fås i flere forskellige farver, og chaiselongen kan benyttes i begge sider af sofaen.

Ingen tvivl om, at New York sovesofaers popularitet blandt de yngre købere har at gøre med, at sofaen passer fortrinligt til den lille studielejlighed eller kollegieværelset.

Men den kan nu også bruges andre steder, hvor der er undtagelsesvis kan blive brug for den med gæster på besøg. Og derhjemme på værelset finder Bryte også sin berettigelse.

Specifikationer:

 • Dimensioner: 228 x 162 x 83 cm.
 • Højde på sæde: 43 cm
 • Dybde på sæde: 54 cm
 • Dybde på kort chaiselong: 162 cm
 • Sovemål: 195 x 140 cm
 • Farver: Lysegrå, mørkeblå og grå
 • Siddekomfort: Blød/Medium
 • Skum: PU skum
 • Betræk: Stof
 • Ben: Sort træ

 

Sacramento Sovesofa

 

Sacramento sovesofa med chaiselong

 

Sacramento Sovesofa er designet med fint polyesterstof og fås i en moderne grå farve, som udstråler en tidløs elegance, der dermed passer ind i de fleste hjem.

Dens flotte syninger er et bevis på ekstraordinært håndarbejde og med sine specialdesignede sorte stålben, skinner det kvalitetsmæssige design virkelig igennem.

Med en Sacramento Sovesofa får du en enormt flot, moderne og yderst fleksibel sofa til dit hjem.

Den passer perfekt til dig der elsker det flotte nordiske look, med et meget enkelt design i særklasse.

Sovesofaen indbyder til filmhygge, men er også et godt fundament til en rolig snak eller en overnattende gæst.

Med sin grå farve danner sofaen desuden en god baggrund for pyntepuder i enhver farve, der yderligere vil forøge hyggeaspektet ved benyttelse.

Om nødvendigt, kan den nemt og hurtigt forvandles til en yderst behagelig seng.

Sovesofaen kan med fordel bruges enten i et ungdomsværelse, gæsteværelse, stuen eller sågar i sommerhuset. Med sin smarte funktion kan den benyttes som sofa på daglig basis eller som seng om natten, hvad end det er til dig, din familie eller overnattende gæster.

Specifikationer:

 • Vægt: 99,6 kg.
 • Højde: 84 cm.
 • Bredde: 218 cm.
 • Dybde: 155 cm
 • armlænshøjde: 58 cm.
 • Materiale: Stof (polyester)