Vælg en side

Kontinentalsengen er én af de mest populære sengetyper, men hvorfor har lige præcis dén model fundet vej ind i de danske soveværelser?

Kontinentalsengen har et moderne design og en unik opbygning, som består af tre forskellige lag: En boxmadras, en springmadras og en topmadras. Boxmadrassen har enten indbyggede fjedre, eller også er den lavet af komfortskum, der aflaster kroppen.

Springmadrassen er vendbar, og her finder du de såkaldte komfortzoner, som giver både nakke, skuldre, hofter og lænd den korrekte støtte i løbet af natten. Øverst ligger topmadrassen, som giver det sidste skud liggekomfort.

Med en kontinentalseng slipper du også for “revnen i midten af sengen”, da springmadrassens kerner ligger tæt sammen inde i ét, stort betræk. Når du køber en kontinentalseng, følger der også ben med, og derfor er sengen højere end andre modeller.

I denne guide har vores research-team fundet frem til en række kontinentalmodeller, som er nogle af de bedste på markedet. Vi giver dig alle de informationer, du har brug for, så du kan finde den helt rigtige seng.

Hvad skal du være opmærksom på, før du køber en kontinentalseng?

 

 • Boxmadrassen
  Der kan være stor forskel på kvaliteten af de forskellige madrasser i en kontinentalmodel, alt afhængig af dit valg af seng. Vi anbefaler, at du kigger efter god kvalitet, og i den forbindelse skal du være særligt opmærksom på boxmadrassen – her slækker nogle producenter på kvalitetskravene for at kunne skære toppen af prisen på deres billige modeller. Det har stor betydning for din komfort, at boxmadrassen er lavet ordentligt. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge kvaliteten på madrassen, især hvis du kigger efter nogle lidt mere budgetvenlige valgmuligheder.
 • Brandet
  Det er ikke usædvanligt, at mere anerkendte og populære mærker, som fx Nordic Dream, Hästens og Drømmeland, har et højnet fokus på kvalitet. Hvis du vælger et kendt brand, er der stor sandsynlighed for, at du undgår både rammebrud og problemer med kvaliteten af de enkelte lag .
 • Pris og budget
  Du kan få kontinentalsenge i mange forskellige prislag, men det kan godt betale sig at ofre lidt mere, end du oprindeligt havde planlagt. En kontinentalseng i god kvalitet kan nemt holde i mere end 20 år, og derfor er det en god investering. Du kommer også til at bruge over 60.000 timer på enten hvile eller søvn, og derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige model.

Oversigt:

Snefrid Nordlys – Vores anbefaling

Snefrid Nordlys 180 x 200

Bemærk: Snefrid Nordlys kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 28.995 kr. til 12.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

– Komplet luksus kontinentalseng med 100 dages risikofri prøveperiode

Nordic Dream er kendt for at bygge senge i god kvalitet, og det er bestemt ingen undtagelse med luksuskontinentalsengen, der har fået navnet Snefrid Nordlys.

Sengen er udviklet i samarbejde med en række fageksperter og bygget af danske håndværkere. Du får en kontinentalseng, hvor der fra start har været fuld fokus på korrekt støtte og aflastning af hele kroppen.

Naturlige materialer skaber en naturlig god søvn

Hos Nordic Dream har de stort fokus på natulige materialer. De anvender blandt andet en topmadras skabt af naturlatex, som er specielt gode for allergikere. Naturlig latex er det bedste materiale, når kroppen skal aflastes korrekt.

Man udvinder naturlatex fra træer. Dermed får du et naturligt og holdbart produkt, der ikke indeholder nogen form for skadelige stoffer.

Når du ligger på latex, får din krop lov at synke en lille smule ned i madrassen. Men latex er samtidig et elastisk materiale, der sørger for, at du ikke synker for dybt. På den måde får du en ergonomisk korrekt liggeposition, som betyder at rygsøjlen ligger lige og både nakke, skuldre, ryg, hofter og lænd aflastes bedst muligt.

25 års fuld garanti

Èn af de andre store fordele ved denne Snefrid Nordlys er, at du får 25 års fuld garanti på sengen. Det betyder at ramme- eller fjedrebrud bliver dækket, og du får besøg af en montør, som hjælper dig med skaderne. Hvis han ikke kan lave sengen, sender Nordic Dream en ny

Specialudviklede fjedre sikrer unik støtte

En af de ting som får Snefrid Norldys til at være en rigtig god investering, er det innovative posefjedre system, som tilpasser sig kroppens zoner og sikrer ultimativ aflastning, så din krop kan slappe af i løbet af natten.

Nordic Dream benytter sig af samme fjedresystem som senge fra de helt dyre mærker, hvor sengene koster + 40.000 kr.

Du  får altså samme kvalitet i madrassen. Èn af grundene til, at Nordic Dream kan tilbyde denne kvalitet til en markant lavere pris er, at de har skåret alle mellemled væk og leverer direkte fra deres fabrik ud til kunden.

Nordic Dream tilbyder også gratis levering og montering af senge for et mindre beløb. Dog er sengen meget nem at samle – det tager kun 15 minutter.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi inden for området.

Betrækket er aktivt og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt, når du lægger dig til at hvile eller sove på madrassen. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere, så du får det bedst mulige soveklima.

Topmadrassen består af 7 ergonomiske zoner, som Nordic Dream er kendt for, og som giver de bedste forudsætninger for god søvn. Du kan vælge, om du vil have  din topmadras i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten.

Memory-skum former sig efter dig krop og giver dig en blid og behagelig liggekomfort.

Produktspecifikationer

 • Farver: Blå, antracitgrå & lysegrå
 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 180 x 210 cm, 210 x 210 cm
 • Højde: 66 cm. (10 cm ben, 28 cm bundmadras, 18 cm springmadras, 10 cm topmadras)
 • Pocketfjedre
 • Fjedre pr. m2: 220 pocketfjedre.
 • 7 komfortzoner
 • Polstring mellem fjedre: 25 mm Hybrid
 • Ben inkluderet
 • 14 cm Træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

Snefrid Nordlys fås i følgende størrelser:

 

Til Butik

 

Norhland Dreamline Delux Komfort

Norhland Dreamline Komfort

Bemærk: Norhland Dreamline Delux Komfort kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 40.995 kr. til 15.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Dansk design og håndværk
 • 25 års garanti 
 • 4 komfortlag

Norhland Dreamline Delux Komfort er skabt med fokus på komfort, kvalitet og design. Den har et stilfuldt design, der passer godt ind i en skandinavisk indretning. Norhland Dreamline Delux Komfort er bygget op som en klassisk kontinentalseng, men med fire lag. Resultatet er ekstra god liggekomfort. 

Norhland Dreamline Delux Komfort bliver produceret på fabrik i Horsens af danske håndværkere med en god, teknisk forståelse inden for faget. 

Fire komfortlag

Kontinentalsengen adskiller sig fra andre modeller på grund af konstruktionen i fire lag. Den er opbygget af ramme, boxmadras, springmadras og topmadras. Sengen er omgivet af beskyttende slidstærkt stof.

Nederst finder du en boxmadras med et dobbelt lag pocketfjedre, som er placeret på en ramme af langtidsmodnet, svensk fyrretræ. 

Ovenpå boxmadrassen sørger en springmadras med smartpocket-fjedre for ekstra komfort. Fjedrenes øverste 5 cm er udviklet til at stabilisere rygsøjlen. Det sker ved, at kroppens tungere områder synker let ned i madrassen. Fjedrenes nederste 18 cm bestemmer fastheden. På den måde sørger hver posefjeder for individuel zoneaflastning, så kroppen får korrekt støtte. Polstring med 40 mm latex gør springmadrassen åndbar. 

Øverst ligger en temperaturregulerende topmadras på 10 cm med både sommer- og vinterside. 

Du får hele 25 års garanti på både sengeramme og fjedre, så du er sikret en seng en god langsigtet løsning. 

Topmadras i latex eller celcius

Du kan få Norhland Dreamline Delux Komfort med en komfortabel topmadras på 10 cm. Topmadrassen er vaskbar og findes i to varianter. Vælg mellem latex og celcius. 

Det er ikke uden betydning, hvilken type topmadras, du vælger. De har forskellige funktioner til bestemte behov. Har du det varmt om natten, er latex et godt bud. Topmadrassen er ventilerende og trykaflastende, så du synker ikke ned i madrassen. 

Du kan overveje celcius, hvis du ønsker en mere varmebringende variant. Du synker let ned i topmadrassens af memory skum, der former sig efter din krop og hjælper dig med at holde varmen. 

Skab et fuldendt møbel

Sengen er for mange en vigtig investering, da søvnkvaliteten kan påvirke både sundhed og velvære. Derfor kan du med fordel have fokus på sengen som helhed og indkøbe sengegavl, sengetøj og sengetæppe efter eget ønske. 

En sengegavl er med til at gøre sengen indbydende. Du kan finde en store oversigt her og vælge din personlige favorit. 

Se også vores oversigt, hvor vi fremhæver lækkert sengelinned og flotte sengetæpper her, som kan være med til at skabe et godt slutresultat.  

Topmadrasser:


Luksus:

Med Norhland Dreamline Luksus får du en vaskbar topmadras på 60 mm, der øger din oplevelse af komfort. Du kan vælge topmadrassen i latex eller celcius. 

Latex er særligt velegnet til dig, der har det vamt om natten, da materialet er ventilerende. Topmadrassen har en trykaflastende effekt, så din krop får den rette støtte, og du undgår at synke ned i madrassen.

Celcius er skabt i memory skum, som former sig efter kroppens konturer, og er velegnet til dig, der typisk har det koldt i nattetimerne. Skummet vil særligt støtte nakke, lænd og skulderparti. 

Delux:

Norhland Dreamline Delux 9 cm fås i to udgaver: wonderpur og latexskum. Du kan lade dit valg af madras afhænge af din krops reaktionsmønstre om natten. Har du tendens til at fryse, kan du vælge den blødere wonderpur. Topmadrassen får kroppen til at synke let ned i madrassen. 

Har du omvendt tendens til at blive meget varm om natten, kan du med fordel vælge latexskum, da topmadrassen er åndbar og dermed bedre kan aflede fugt. Den trykaflaster også kroppen på de områder, hvor der er mest behov. 

Natur:

Når du vil finde en topmadras i naturlatex, er Norhland Dreamline Natur et oplagt valg. Her medfølger en topmadras på 10 centimeter i 100% naturlatex. Latex er åndbart og hjælper kroppen af med varmen, så din kropstemperatur sænkes. Det vaskbare betræk i vævet 3D bamboo stof har samme ventilerende effekt. 

Natur topmadrassen er trykaflastende og støtter kroppens led på en hensigtsmæssige måde. Madrassen har certificeringen OEKO-TEX 100 som bevis på, at den er skånsom for miljøet og din sundhed.

Eksklusiv:

Norhland Dreamline Eksklusiv kommer med en skridsikker topmadras på 9 cm, som gør sengen mere eksklusiv. Her kan du vælge topmadrassen i latexskum eller wonderpur. 

Latexskum er ventilerende, og materialet virker trykaflastende. Det betyder, at du ikke vil opleve at synke ned i madrassen, men i stedet blive presset tilbage, så din krop får støtte, hvor der er behov for det. 

Wonderpur har en helt anden effekt. Du synker ned i topmadrassen, hvor kroppen er varmest. På den måde hjælper madrassen med at holde på varmen. Materialet giver dig stadig den nødvendige støtte, så du passer på kroppens mest udsatte områder.

Specifikationer:

 • Dansk design og håndværk 
 • Fire komfortlag
 • Ramme i langtidsholdbart svensk fyrretræ
 • Boxmadras med pocketfjedre
 • Springmadras med smartpocket-fjedre 
 • Valgfri topmadras i latex eller celcius
 • 25 års garanti

 

Til Butik

 

 

BRUXELLES Kontinentalseng – budgetvenlig kontinentalseng i enkelt design

Bruxelles Kontinentalseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

En seng er én af de vigtigste møbler, du kan investere i. Med den rette seng kan du opnå en god nattesøvn og vågne frisk og veludhvilet. BRUXELLES Kontinentalseng er designet til både at være en fryd for øjnene, men også være en drøm at ligge i.

BRUXELLES Kontinentalseng har 5 komfortzoner. De 5 komfortzoner sikrer, at din krop får den bedst mulige støtte. Materialerne gør sengen temperaturregulerende, så du hverken får det for varmt eller koldt i løbet af natten.

Fordele ved BRUXELLES Kontinentalseng

 • 5 komfortzoner
 • Allergivenlige materialer
 • Udviklet og produceret i Danmark 

Mange goder i forhold til prisen

BRUXELLES-modellen er én af de billigere kontinentalsenge, men det betyder ikke nødvendigvis, at det kan mærkes på komforten eller kvaliteten. Kontinentalsengens bund er fremstillet i solidt træ, og det betyder, at BRUXELLES Kontinentalseng har en lang levetid.

Bunden indeholder også en kerne af bæreskum, der giver ekstra komfort, da du får en solid støtte til ryggen hele natten igennem. 

5 komfortzoner giver den bedste støtte

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv med at sove i vores senge, og derfor er det vigtigt, at ryggen får den bedst mulige støtte. Ved BRUXELLES Kontinentalseng er der 5 forskellige komfortzoner, hvor kernen i den store 18 cm tykke madras består af pocketfjedre. Fjedrene er syet ind i hver sin pose, og på den måde bliver din vægt fordelt ligeligt på tværs af sengen.

Din ryg får en ergonomisk støtte, og du kan derfor vende og dreje dig ligeså tosset, du vil. De 5 forskellige komfortzoner skal nok sikre en god støtte overalt.  

Passer til din kropstemperatur

Da fjedrene i madrassen er polstret med naturlatex, opnår BRUXELLES Kontinentalseng gode ventilerende egenskaber. Det betyder, at sengen er bedre til at regulere temperaturen end mange andre kontinentalsenge. Med ventilerende egenskaber har sengen let ved at lede fugt og varme væk fra din krop.

Topmadrassen har en 40mm kerne i latexmateriale, der giver dig ekstra komfort i forhold til varmereguleringen. Latex er et åndbart naturmateriale. Sammen med betrækket, der er fremstillet af polyesterfibre og naturlige træfibre, sikrer madrassen dig en høj grad af åndbarhed og varmeledning. 

Topmadrassen er også af høj kvalitet, da det naturlige latexmateriale både giver dig trykaflastende egenskaber og en blød og behagelig liggekomfort. 

BRUXELLES Kontinentalseng vs. markedet

BRUXELLES Kontinentalseng er én af de billigere kontinentalsenge, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Den er en fryd at se på, og med sine 5 komfortzoner er den også en drøm at ligge i.

Med pocketfjedre og topmadras af naturlatex opnår du en større åndbarhed og varmeregulering. Du får derfor ingen problemer med fugt eller varme i BRUXELLES Kontinentalseng. Det giver et sundt og hygiejnisk sovemiljø.

Produktspecifikationer

 • Farver: Grå og sort
 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Lux Pocket fjedre
 • Polstring mellem fjedre: Komfortskum
 • Ben inkluderet
 • 5 komfortzoner

Til Butik

 

Tindra Snö – Dobbeltlag pocketfjedre og 7 komfortzoner

Tindra Fjäll 180x200

Bemærk: Tindra Snö kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 28.995 kr. til 12.995 – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Når du bruger en tredjedel af dit liv på at sove, skal du ligge så behageligt, som muligt. Danske Nordic Dream har skabt Tindra Snö – en kontinentalseng i høj kvalitet, som møder dine behov. 

Sengen er både udviklet og produceret i Danmark, hvor dygtige sengehåndværkere udelukkende har brugt gode materialer. Der er stort fokus på detaljerne med Tindra Snö fra Nordic Dream.

Fordele ved Tindra Snö

 • 3 trykaflastende madraslag
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 7 komfortzoner

3 madraslag for øget komfort

Tindra Snö er en kontinentalseng med en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras øverst.

Boxmadrassen er bygget af svensk fyrretræ, der er meget solidt. Sengen har derfor en fast base, hvor springmadrassen ligger sikkert på den skridsikre overflade.

Både den nederste og midterste madras er lavet med ergonomiske pocketfjedre i 2 lag. Det giver den absolut bedste komfort, fordi de dynamiske pocketfjedre former sig efter kroppens konturer. Kroppen ligger afslappet og ergonomisk korrekt, hvilket giver den bedste søvn.

Snö topmadras – ErgoFlex skum med aktiv køling

Leder du efter ekstra komfort og en behagelig temperatur i sengen? Så er Snö topmadras fra Nordic Dream noget for dig.

Topmadrassen måler 8 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som tilpasser sig din krop og give den mulighed for at ånde. På den ene side er madrassen blød og riflet, hvilket giver dig maksimal komfort, når du lægger dig i sengen. På den anden side er madrassen flad, hvilket gør den mere fast og robust.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur, som hjælper med at holde madrassen tør og ren. Det ventilerende materiale sørger for, at eventuel fugt fra kroppen bliver afledt i løbet af natten. Snö er en traditionel topmadras fra Nordic Dream, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

7 komfortzoner for bedre nattesøvn

Pocketfjedrene er fordelt i madrassen alt efter, hvor kraftige de er. De kraftigste pocketfjedre er placeret i de områder, hvor kroppen falder mest ned i madrassen og derfor behøver mest støtte. Det giver i alt 7 komfortzoner, der byder på den bedste trykaflastning med udgangspunkt i kroppens opbygning. 

For at du kan restituere bedst muligt, skal din krop hvile afslappet i madrassen. Din nakke og lænd  hviler på en mere fast zone af Tindra Snö, mens skuldrene kan synke en smule mere ned. Dit hofteområde er den kropsdel, der er tungest, og derfor er madrassen mest fast i netop dét område. 

Tindra Snö vs. markedet

Som forbruger er der flere fordele ved at købe din næste seng hos Nordic Dream. Sengen Tindra Snö er én af deres kvalitetssenge, der er udviklet og produceret i Danmark. De fleste senge fra Nordic Dream er udstyret med 7 komfortzoner, der giver den bedste ergonomiske støtte.

Når du køber Tindra Snö hos Nordic Dream, får du gratis levering, en 100 dages prøveperiode og 25 års garanti på fjedre- og rammebrud. Du kan derfor kvit og frit bytte din madras eller returnere din seng inden for 100 dage. 

Ligger du perfekt, og er du tilfreds med dit køb, kan du nyde din Tindra Snö mange år ud i fremtiden med den fine garanti på 25 år på fjedre- og rammebrud.

Specifikationer

 • Farver: Blå, antracitgrå og lys grå
 • Højde: 66 cm (13 cm ben, 28 cm boxmadras, 18 cm springmadras, 7 cm topmadras)
 • Dobbeltlag pocketfjedre
 • 7 komfortzoner
 • Ben inkluderet
 • 14 cm Træramme
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud

Tindra Snö fås i følgende størrelser:

 

Til Butik

 

Norhland Prestige Luksus Superior

Prestige Luksus Superior

Bemærk: Norhland Prestige Luksus Superior kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 29.995 kr. til 11.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Dansk design og håndværk
 • 25 års garanti 
 • Op til 11 komfortzoner

Prestige Luksus Superior får du masser af komfort i et stilfuldt design, der kan skabe blikfang i soveværelset. Lag på lag-opbygningen giver sengen et elegant udtryk, og op til 11 komfortzoner sørger for at støtte kroppen korrekt. Hvis du ønsker dig en seng, der kan bidrage til forbedret søvnkvalitet, kan du med fordel overveje Prestige Luksus Superior.

Op til 11 ergonomiske komfortzoner

Med Prestige Luksus Superior er kun 2 ud af 3 madrasser synlige for øjet, da både box- og springmadras er betrukket som helhed og ligger i ét betræk. Det skaber et mere kompakt og strømlinet udtryk. 

Sengen er opbygget i klassisk forstand med en 8 cm ramme i massiv træ. På bunden af lameller ligger boksmadrassen placeret under springmadrassen, som indeholder pocketfjedre, der sørger for stabilitet. Springmadrassen har op til 11 ergonomiske zoner, som støtter kroppens led. Du kan opleve lindring af gener ved lænd og nakke. 

Du får 25 års garanti på både pocketfjedre og træramme. 

Vaskbar topmadras

Øverst er en vaskbar topmadras på 60 mm, som sørger for ekstra sovekomfort. For at opnå god komfort er det vigtigt at vælge en topmadras, som passer til dit behov. Du bestemmer selv, om din topmadras til Prestige Luksus Superior skal være af Latex eller Celcius. Dit valg kan afhænge af, om du har tendens til at få det varmt eller fryse om natten. 

Latex kan være fordelagtigt for personer, der har det for varmt i nattetimerne. Topmadrassen har en trykaflastende egenskab, så din krop bliver støttet korrekt og ikke synker ned i madrassen.

Kommer du let til at fryse om natten, er Celcius mere oplagt til dig. Topmadrassens memory skum former sig efter din krops konturer, så den bedre kan holde sig varm, når du sover. Skummet støtter også dine led på en hensigtsmæssig måde.    

Skab en helstøbt seng

Sengen er, for mange, ét af boligens vigtigste møbler, og du kan give sengen et personligt præg ved at vælge enkeltdele med omhu. 

Du kan fx investere i en sengegavl, som giver et dekorativt pust til indretningen, og som samtidig beskytter din væg. Du kan finde et bredt sortiment af sengegavle, som du kan hente inspiration fra her

Bemærk også, at en elevationsseng kræver et splitlagen for at give den fulde oplevelse, når du kører op og ned. Du kan se et udvalg af splitlagner her

Topmadrasser:

Luksus:

Vælger du Norhland Prestige Luksus Superior, får du en vaskbar topmadras på 60 mm, som kan være med til at fuldende din oplevelse af komfort. Vælg mellem materialerne Latex eller Celcius, alt efter dine individuelle behov.

Latex er et åndbart materiale, som kan være med til at aflede fugt fra kroppen. Samtidig er topmadrassen trykaflastende, så din krop får støtte de rigtige steder og ikke synker ned i madrassen. 

Har du det omvendt ofte koldt om natten, er Celcius at foretrække. Topmadrassen er fremstillet i memory skum, der former sig efter kroppen og hjælper med at holde på varmen. Skummet vil især støtte nakke, lænd og skuldre. Topmadrassen svøber sig om din krop som en dyne, og den støtter kroppen de helt rigtige steder. 

Delux:

Norhland Prestige Luksus Superior kommer med en topmadras på 9 cm i enten Wonderpur eller Latex skum. Dit valg kan afgøres af, hvordan din krop reagerer, når du sover. Har du tendens til at fryse meget om natten, er Wonderpur at foretrække. Topmadrassen er blødere og får din krop til at synke ned i madrassen, hvor den kan holde på varmen. Har du det omvendt meget varmt om natten, er Latex skum et godt bud. Topmadrassen er åndbar og trykaflaster udsatte områder af kroppen, så varme og fugt fra kroppen bedre kan afledes. 

Natur:

Ønsker du dig en topmadras af natur latex, er Norhland Prestige Natur Superior et godt bud. Her får du en 10 cm topmadras i 100% natur latex. Latex er åndbart og hjælper kroppen med at aflede varmen. Derudover er topmadrassen trykaflastende og støtter kroppen de helt rigtige steder. Madrassens betræk er i ventilerende, vævet 3D bamboo stof, som tåler vask. Tekstilet er certificeret med OEKO-TEX 100, som er bevis på, at det er uden potentielt sundhedsskadelige stoffer. 

Eksklusiv:

Norhland Prestige Luksus Superior kommer med en skridsikker topmadras på 9 cm, der gør designet mere eksklusivt.  Her kan du vælge mellem materialerne Latex og Wonderpur. 

Latex skum er ventilerende, og topmadrassen har samtidig en trykaflastende egenskab, så kroppen bliver støttet på en hensigtsmæssig måde. Med Wonderpur synker du mere ned i madrassen på områder, hvor kroppen er varmest. Det kan være en fordel for dig, der ofte fryser, når du sover. 

Topmadrassen fungerer uanset årstid, da den både har en sommer- og vinterside. Sommersiden er foret med ventilerende bomuldsuld, mens vintersiden er foret med uld, som holder på varmen.

Specifikationer:

 • Dansk design og håndværk 
 • Træramme og bund af lameller
 • Boksmadras og springmadras betrukket som helhed
 • Springmadras med pocketfjedre
 • Op til 11 komfortzoner
 • Valgfri topmadras i Latex eller Celcius
 •  25 års garanti

 

Til Butik

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Copenhagen Opera Kontinentalseng – en utrolig åndbar seng i allergivenlige materialer

Copenhagen Opera Kontinentalseng - en utrolig åndbar seng i allergivenlige materialer

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vågner du tit om natten, fordi du får det for varmt? Dét mareridt slipper du for med Copenhagen Opera Kontinentalseng. Modellen er skabt med fokus på åndbarhed, så du kan opnå en høj komfort med en sval seng.

Copenhagen Opera Kontinentalseng er designet med kvalitet for øje, og den giver både ergonomisk støtte og sikrer et godt og sundt indeklima i soveværelset.

Fordele ved Copenhagen Opera Kontinentalseng

 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlige materialer
 • Udviklet og produceret i Danmark 

En åndbar topmadras

Din kropstemperatur, mens du sover, har afgørende betydning for kvaliteten af din søvn. Hvis du ligger i en seng, der ikke lader kroppen slippe af med fugt og varme, vil du opleve en betydelig ringere søvn.

Derfor er Copenhagen Opera Kontinentalseng udstyret med en topmadras, der indeholder 50mm åndbar latexkerne. Det giver både blød og behagelig liggekomfort, men det betyder også, at topmadrassen leder varmen væk fra kroppen og giver optimal åndbarhed. Kernen er lavet i naturligt latex, og betrækket er lavet med naturlige bambusfibre og quiltet med bomuldsvat.

Latex har også den anden gode egenskab, at det fungerer lidt som memory-foam. Det former sig i høj grad efter din krops vægt og konturer. På den måde opnår du den bedst mulige og mest ergonomiske søvnoplevelse.

En stabil kontinentalseng

Copenhagen Opera Kontinentalseng er ikke en seng, du bliver nødt til at udskifte efter nogle få år. Den solide træramme sikrer en stabil seng i mange år, og den indbyggede pocketfjeder-madras giver dig optimal komfort. Også i boksmadrassen er fjedrene polstret med latex, der gør sengen mere åndbar.

De 7 komfortzoner i madrassen sikrer, at sengen tilpasser sig din krop. Du får støtte de helt rigtige steder, da trykket fordeler sig alt efter, hvordan du bedst kan lide at ligge i sengen. 

Copenhagen Opera Kontinentalseng vs. markedet

Copenhagen Opera Kontinentalseng er den helt rigtige seng at vælge, hvis du vil sikre dig en komfortabel nat med den helt rette temperatur. Både boksmadrassen og topmadrassen er fremstillet af materialer, der sikrer høj åndbarhed, og så giver de 7 komfortzoner dig en solid støtte hele natten. Du kan derfor sove behageligt svalt, og sengen holdes tør og ren.

Produktspecifikationer

 • Farver: Grå, sort, beige og antracit
 • Størrelser: 180×200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Polstring mellem fjedre: Naturlatex
 • Ben inkluderet
 • 7 komfortzoner
 • Indbygget antiskrid

Til Butik

 

Edda Fjord – Kontinentalseng i dansk kvalitet

Edda Fjäll 180x200

Bemærk: Edda Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 20.995 kr. til 8.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordic Dream er skaberen bag den smukke luksuskontinentalseng, Edda Fjord. Modellen er udviklet af sengeeksperter for den bedste og mest ergonomisk korrekte støtte hele natten.

Fordele ved Edda

 • Danskproduceret luksuskontinentalseng
 • 2 lag pocketfjedre og 5 komfortzoner
 • 100 dages risikofri prøveperiode

Fjord topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og blød side

Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen bliver transporteret væk i løbet af natten. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning, og den faste side er flad, hvilket gør madrassen mere solid. Er du til en traditionel topmadras, er Ergoflex fra Nordic Dream helt sikkert noget for dig.

Ergonomisk komfort

Pocketfjedrene er fordelt over 5 forskellige zoner i madrassen. Din vægt er ikke ens over hele kroppen, og der vil være mest tyngde i madrassen omkring dine hofter. Derudover er madrassen fast under din nakke og lænd. Hvis du skal ligge ergonomisk korrekt, skal din rygsøjle ligge plant på madrassen. Det sørger Edda Fjord for med de forskellige komfortzoner. Pocketfjedrene giver kroppen den helt rigtige trykaflastning, når du ligger i sengen.

Mange fordele med Nordic Dream

Der er mange fordele ved at handle hos Nordic Dream, hvis du skal bruge en ny kvalitetsseng. 

Hvis du vælger Edda Fjord, får du mulighed for at afprøve sengen i en periode på 100 dage. Det betyder, at du ikke skal nøjes med at teste sengen hos en forhandler. I stedet kan du prøve sengen derhjemme, og hvis du ikke er tilfreds, kan du problemfrit levere den tilbage og få det fulde købsbeløb igen. Hvis du bestiller en seng ved Nordic Dream, kan du vælge enten at betale det fulde beløb eller købe sengen på afbetaling. Vil du læse mere om senge på afbetaling, kan du klikke her.

Du får 15 års garanti på ramme-og fjedrebrud på sengen Edda Fjord.

Edda Fjord vs. markedet

Kontinentalsengen er et godt valg, hvis du ønsker god komfort. Edda Fjord er en danskproduceret seng, hvor der er lagt ekstra omhyggelighed i både design, komfort og håndværk.

Materialerne er særligt udvalgte, så de både er solide og bæredygtige. Derfor er Edda Fjord fra Nordic Dream et valg til den kvalitetsbevidste forbruger.

Nordic Dream tilbyder gode kundefordele, så du kan få den helt rigtige seng til dine behov. Du kan derfor skifte sengen eller madrassen ud, hvis den ikke lever op til dine forventninger.

Specifikationer

 • Farver: Grå eller sort
 • Højde: 58 cm (13 cm ben, 20 cm boxmadras, 18 cm springmadras, 7 cm topmadras)
 • Pocketfjedre i 2 lag
 • 5 komfortzoner
 • Ben inkluderet
 • 8 cm træramme i svensk fyr
 • 15 års garanti på fjedre og rammebrud

Edda Fjord fås i følgende størrelser:

 

Til Butik

 

Tempur Fusion – En høj og komfortabel dobbeltseng

Tempur Fusion

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tempur Fusion er en dobbeltseng, der er lavet af det danske mærke, Tempur. Sengen er produceret i Danmark, og den har derfor også fokus på det gode håndværk. Du er sikret en seng i en god kvalitet. Madrassen sørger for en god liggekomfort, og det nordiske design passer godt ind i det moderne hjem.  

Dobbeltseng I nordisk design

Dobbeltsengen fra Tempur fås i to forskellige farver, nemlig Suit Light Grey og Suit Graphite. Farverne er meget simple, og de passer derfor godt ind i det nordisk-inspirerede hjem. Det er nemt at finde interiør, som passer til de simple farver. På den måde passer sengen godt ind på det moderne og minimalistiske værelse. Sengen er desuden betrukket med et slidstærkt og smudsafvisende betræk. Dette er praktisk, da betrækket kan holde i længere tid. 

Det er også muligt at tilkøbe ben og sengegavl med til sengen. Benene fås både i farverne eg, sort og alu. Benene er altså med til at fuldende det stilrene look på sengen, uanset hvilken farve ben du vælger. Sengegavlen fås også både med en højde på 94 cm. og 108 cm. Du kan derfor mixe og matche ben og sengegavl, så det passer ind på det moderne soveværelse.  

Den gode komfort

Dobbeltsengen er lavet med pocketfjedre, hvilket betyder, at hver enkelt fjeder er syet ind i hver sin pose. Det er med til at sikre den gode liggekomfort i sengen. Desuden har denne dobbeltseng en stor midtermadras skabt med det patenterede Tempur-materiale. Materialet er skabt med innovativ teknologi fra NASA, og det sørger for en ekstra god komfort. Der medfølger også en topmadras til sengen, som er trykaflastende. Du er altså sikret optimal støtte, når du lægger dig til rette i sengen. 

Midtermadrassen og den medfølgende topmadras gør, at sengen bliver højere end normale senge. Den er derfor nem at komme ind og ud af. 

Sengen måler desuden 200 cm. i længden og 180 cm. i bredden. Den er derfor ideel til dobbeltværelset, da der er god plads til to personer i sengen. 

 

Tempur Fusion vs. Markedet

Denne dobbeltseng adskiller sig særligt fra andre senge i denne oversigt på den innovative komfort. Virksomheden har 30 års erfaring indenfor søvn og innovation, og kunderne i mange lande er meget tilfredse med sengene. Virksomheden laver et trykaflastende materiale, som giver den bedst mulige komfort, når du ligger i sengen. Det sørger for, at du sover bedre og dybere. Desuden er sengen høj, så det er nemt at kom ind og ud af sengen.  

Dobbeltsengen kombinerer altså den gode komfort med det moderne design. De simple farver og det enkle design på sengen passer godt ind på det nordisk-inspirerede værelse. Du skal altså ikke gå på kompromis med komfort og design. 

Specifikationer

 • Farver: Suit Light grey, Suit Graphite
 • Trykaflastende Tempur topmadras 7 cm.
 • Størrelse: 200 x 180 cm
 • Fasthed: DUO medium/fast
 • Stor midtermadras med pocketfjedre 
 • Fjedertype: Pocket 

 

Til Butik

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Wonderland Sonate – Vaskbar og vendbar kontinentalseng

Wonderland Sonate – Vaskbar og vendbar kontinentalseng

 

Wonderland Sonate kontinentalseng er en kvalitetsseng til dig, der ønsker en praktisk seng med en god komfort. Sengen rummer alt det, som en god kvalitetsseng skal kunne. Sengen har skulderzoner for en god komfort, og desuden er den kantstabil, vaskbar og vendbar. Sengen er også designet i en elegant og minimalistisk stil. Dobbeltsengen går altså ikke på kompromis med designet og komforten.  

En praktisk og moderne dobbeltseng

Dobbeltsengen Wonderland Sonate findes i simple farver. Det er derfor muligt at finde en farve, som passer netop ind på dit værelse. De udvalgte farver er meget simple, og de passer derfor godt ind i det moderne og skandinaviske hjem. Der er også mulighed for at tilkøbe ben og sengegavl med til denne dobbeltseng. Det kan være med til at fuldende det elegante udtryk på sengen. 

Sengen er også meget praktisk, da den er kantstabil. Det vil altså sige, at kanterne er stabile, så du ikke får fornemmelsen af at falde ud over kanten, når du ligger i sengen. Desuden er sengen betrukket med vaskbar polstring, som kan vaskes ved 60 ᵒC i vaskemaskinen. På den måde kan du nemt holde sengen ren, så du får den mest optimale søvn. 

Eksklusive pocketfjedre giver en god komfort

Sengen er designet med en vendbar madras, som sikrer den gode komfort. Fordelene ved en vendbar madras er, at den holder længere, fordi madrassen kan vendes. Madrassen er altså også omkostningseffektiv, fordi den holder længere. Desuden er madrassen bygget af Pocket Exclusive-fjedre, som kan forme sig efter din krop. Det giver dig altså den mest optimale komfort, når du sover. Når madrassen tilpasser sig til din krop, kan det sørge for, at du sover mere roligt om natten. 

Wonderland Sonate er også designet med skulderzoner. Den innovative løsning sørger for at nakke, skuldre og ryg får en god aflastning. Du får altså en korrekt stilling i sengen, så du forebygger smerter i nakke, skulder og ryg.

Det er også muligt at vælge mellem forskellige typer af fastheder i madrassen. Du kan vælge mellem soft, medium, fast og ekstra fast. På den måde er det muligt at tilpasse sengen, så den passer til dig. 

Wonderland Sonate vs. Markedet

Wonderland Sonate er blandt toppen af kontinentalsenge på markedet, fordi den kombinerer de komfortable skulderzoner med den praktiske madras. Sengen former sig efter kroppen, og giver nakken og skuldrene den nødvendige støtte under søvnen. Desuden er madrassen både vendbar og vaskbar. Dette gør, at madrassen får en længere levetid, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet.

Dobbeltsengen er også lavet i et enkelt og stilrent design. Den passer derfor godt ind i det moderne hjem med det minimalistiske udtryk. Denne kontinentalseng er altså både praktisk, komfortabel og elegant. 

Specifikationer

 • Farver: fås i flere farver
 • Skulderzone
 • Størrelse: 200 x 180 cm
 • Fasthed: soft, medium, fast og ekstra fast
 • Vaskbar betræk ved 60 ᵒC 
 • Fjedertype: Eksklusiv pocket 

 

 

 

Norland Eksklusiv Kontinentalseng

 

Norland Eksklusiv Kontinentalseng

– Skandinaviske Bed Lab med domicil i Danmark forhandler og producerer senge og tilbehør til soveværelset.

Den nyligt etablerede virksomhed med rødder i det danske er værdsat over hele Norden som en 100 % online drevet virksomhed. Bed Lab har skabt et velrenommeret brand, hvor især Norland modellen borger for god kvalitet og bæredygtighed.

Norland Kontinentalsengen er kvalitetssikret og testet kontinuerligt med højeste akkuratesse.

Norland modellen er kendetegnet ved sine to komfortlag, der sikrer en god og ergonomisk korrekt nattesøvn. Topmadrassen er helstøbt, så du undgår den obligate revne i billige dobbeltsenge uden topmadras.

Topmadrassen er vel ventileret, hvilket sikrer den rette kropstemperatur i søvn og hvile. Som et supplement leveres sengen med en valgfri Norland celeber Latex eller Wonderpur topmadras, som har både en sommer og en vinterside. Madrassen kan med andre ord vendes i harmoni med årstiderne.

Norland Eksklusiv kontinentalseng har en tilpas højde fra gulvet, hvilket er vigtigt, når du står ud af sengen.

Solid seng med rigtig god komfort

Kontinentalsengen er fremstillet i tre lag, henholdsvis en boksmadras, en vendbar springmadras og en smart topmadras. Boxmadrassen indeholder gode pocketfjedre, der sikrer sengens stabilitet. Sengebunden er affjedret med pocketfjedre og boksmadrassen indeholder et fem zoners lag af pocketfjedre.

Sengen er opdelt i fem komfortzoner, også kendt som skulder- og hoftezoner. På den måde synker legemet ikke længere ned i sengen ved hofte og skuldre, hvor der er mest vægt. Rygraden holdes lige. hvilket især har en betydning, hvis du elsker at sove på siden.

Modellen leveres i grå farvenuancer og i de fastheder, der er nødvendige for den rette tilpasning i forhold til din kropsvægt. Sengen udbydes med forskellige fastheder medium fasthed (personer op til 75 kg.), fast fasthed (personer op til 95 kig og ekstra fasthed (personer over 95 kg).

For de to første fastheder leveres den med pocketfjedring og for den sidste ”ekstra fasthed” leveres den med multipocketfjedring (medium fjedring).

Endeligt er der valgmuligheder mellem sengeben i nuancerne egetræ eller champagne, og du kan beslutte dig for at købe en sengegavl ved siden af eller undlade samme.

Produktspecifikationer

 • Farver: Mørkegrå eller lysegrå
 • Størrelser: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm, 180 x 210 cm, 210 x 210 cm
 • Højde: 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
 • Fjedre: Pocketfjedre
 • Fjedre pr. m2: 250
 • Topmadras: Wonderpur – sommer/vinter eller latex sommer/vinter begge 8 cm eller
 • Sengeben Egetræ – 10 cm, Champagne 10 cm(ben kan fås i 19 cm mod et mindre tillæg til prisen)
 • Sengegavle: Leveres ved siden af mod et pristillæg. Væghængt eller frit stående; alternativt kan gavl fravælges
 • 25 års garanti

 

 

 

 

 

 

Derfor skal du vælge en kontinentalseng

Du blev formentlig til på en seng, og det er heller ikke usandsynligt, at du vil ende dine dage på en seng. Har du tænkt over, at vi i gennemsnit tilbringer næsten 3.000 timer årligt i et soveværelse. Det er i sengen du bruger mest tid sammen med din partner, og det er her du ofte tumler med dine unger.

Kort sagt er der egentligt ikke mange ting i dit hjem, der er vigtigere end din seng. Ikke desto mindre er det ikke lige det stykke møbel, vi ofrer flest tanker på. For er det egentligt ikke sådan, at det for mange ikke er sengen, der står øverst på listen over, hvad man skal anskaffe sig til sit hjem.

Og det er på trods af, at mange lider af søvnforstyrrelser: Ofte er det en dårlig madras, der er roden til alt det onde. Det er noget, der rammer os, hvis vi sover i en seng, der ikke er komfortabel.

Sover man dårligt, er det måske ikke lige den dårlige søvn, man giver skylden for muskelsmerter i nakkeregionen, for en dårlig ryg eller for myoser og andre muskelspændinger.

Du kan prøve at tage et kig på denne artikel fra BT.dk hvor Jan Hartvigsen, professor i klinisk biomekanik ved Syddansk Universitet og praktiserende kiropraktor siger “Hvis man begynder at få ondt eller være stiv, når man vågner om morgenen, så kan det være, man lige skal tænke: “Hvor gammel er min madras egentlig?”

Søvnspecialist Mikael Rasmussen fra Center for Stress og Trivsel fortsætter i den samme artikel, med at udtale “Nogle gange tager vi vores ting lidt for givet, men lyt til kroppen, hvis du bliver øm af at sove eller sover dårligt. Det vil da være spild at ignorere det, hvis en ny pude, madras eller et helt mørkt soveværelse kan give en bedre søvn”

Du kan også tage et kig på vores senge test – bedste seng

Størrelserne på kontinentalsenge

Er kontinentalsengen nummer et for dig/jer, så er der heldigvis mange størrelser at vælge imellem. Ikke alle nævnte modeller fås i samtlige størrelser. Derfor bør du være opmærksom på, om den seng, der bliver valgt, nu også findes i den ønskede størrelse.

Gør den ikke det, så må der enten vælges en anden eller du/i må gå på kompromis i forhold til størrelsen.

I denne guide vil du kunne finde kontinentalsenge i følgende størrelser:

 • 140×200 cm
 • 160×200 cm
 • 180×200 cm
 • 200×200 cm
 • 180×210 cm
 • 210×210 cm

Se grundigt på de enkelte modeller, inden du beslutter dig. Du kommer til at nyde din nye seng i mange år, og både på den korte og på den lange bane betyder det også noget, hvor stor sengen er.


Den bedste kontinentalseng er ikke billig

Kontinentalsenge er dyre – ja! Men set på baggrund af, hvor mange timer du skal tilbringe i din seng, hvor mange problemer den forkerte seng forårsager og hvor langtidsholdbare de er, er det måske ikke så tosset at koncentrere sig lidt om at finde den rette seng uden at skele for meget til prisen.

Vi har derfor set nærmere på en række forskellige modeller i denne kontinentalseng test.

De fælles fordele ved alle de modeller vi anmelder her er flere. Fælles for dem alle er, at man slipper for den berygtede ”revne i midten” af en dobbeltseng. Dette skyldes topmadrassen, som man selvfølgeligt altid kan købe som et supplement til en mere traditionel seng.

Dette er dog heller ikke den største fordel ved at rekvirere sig en kontinentalseng. Liggekomforten forbundet med kontinentalsengen har at gøre med, at du kan vælge en springmadras, der passer til din kropsvægt.

Springmadraslaget indeholder to separate springmadrasser i selve madraslaget. Skulle du vælge forkert, skal du holde øje med om forhandleren vil tilbyde dig en umiddelbar ekstra fortrydelsesret på 30 dage efter et køb.


Tjek kvaliteten på de billigere kontinentalsenge

Det er væsentligt, at du sikrer dig, at de tre madraslag (boxmadras, springmadras og topmadrassen) er af den bedste kvalitet.

En del kontinentalsenge har en dårlig boxmadras. Nogle producenter lægger ikke så meget vægt på boxmadrassens kvalitet, fordi de vil levere til en konkurrencedygtig pris. Komforten går fløjten, hvis boxmadrassen er af en lav kvalitet.

Du bør derfor altid tjekke boksmadrassens kvalitet, hvis du går rundt med tanker om at købe en billig model.


Hvilken fasthed skal du vælge?

Springmadrassen er et kapitel for sig. Mange vælger alt for bløde springmadrasser. Dette skyldes muligvis, at det er svært at bedømme, hvilken fasthed du har behov for. Det kan føles behageligt med en blød madras, når du prøver en kontinentalseng af ved at ligge i den de første par minutter i butikken.

I den sidste ende – og det uanset om du afbøder en for fast seng med en topmadras – er det fastheden på springmadrasserne, som giver det største bidrag til liggekomforten. Det er her pocket-fjedrene kommer ind i billedet.

Gammeldags madrasser har kun få fjedre pr. kvadratmeter, mens en springmadras med pocket-fjedre udmærker sig ved at have flere hundrede pocket-fjedre pr. kvadratmeter – typisk 300 fjedre pr. kvadratmeter.

Effekten er en dramatisk forbedret liggekomfort, fordi dette giver langt flere kontrapunkter mellem din krop og madrassen. På den måde justeres madrassen præcist til din kropsbygning. Hvilken fasthed der er den rigtige for dig, afgøres af din vægt.

Denne tabel for fasthed kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg:

Madras med pocket-fjedre:

 • Medium fasthed, hvis du vejer du under 75 kg
 • Fast fasthed, hvis du vejer mellem 75 og 95 kg
 • Fast fasthed, hvis du vejer over 95 kg – multi-pocket-fjedre

Her kan du se en guide fra Jysk der forklarer hvordan du skal vælge den rette kontinentalseng

FAQ

 

🤓 Hvad er kontinentalsenge?

Kontinentalsengen har en unik opbygning, så du kan se frem til at ligge på hele tre forskellige lag: En boxmadras, en springmadras og en topmadras. Det giver ekstra god komfort. Med en kontinentalseng er der ikke nogen revne midt i sengen, da springmadrassens kerner ligger tæt sammen.

🤩 Hvad er den mest komfortable kontinentalseng på markedet?

Der er ikke én seng, som er førende, da det også handler om dine individuelle behov. Vi kan dog anbefale Tindra Älv som en god kontinentalseng. Den er danskproduceret og har 7 komfortzoner, som hjælper din krop med støtte og afslapning i løbet af natten. Vi anbefaler også Northland Dreamline Delux Komfort og Snefrid Nordlys.

🤔 Hvilken størrelse er en kontinentalseng?

Du kan få kontinentalsenge i størrelserne: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm, 180×210 cm og 210×210 cm. Det er værd at bemærke, at ikke alle modeller fås i samtlige størrelser, og derfor bør du være opmærksom på, om sengen du vælger findes i den ønskede størrelse.

🧐 Hvad er den bedste seng til din krop?

Det handler helt grundlæggende om kropsbygning, vægt og personlige præferencer. Du kan få madrasserne i forskellige fastheder, hvilket er et god sted at starte. Du kan vælge mellem: Medium fasthed, hvis du vejer du under 75 kg, fast fasthed, hvis du vejer mellem 75 og 95 kg og ekstra fast fasthed, hvis du vejer over 95 kg – her indeholder sengen multi-pocket-fjedre.