Vælg en side

Leder du efter en elevationsseng i god kvalitet og til en god pris?


Sengemarkedet er kæmpestort. Der findes rigtig mange forhandlere, der kæmper om forbrugernes gunst, og du kan finde mange forskellige modeller med unikke fordele og karakteristika.

Helt grundlæggende handler det om at finde en seng, der passer til dit individuelle søvnbehov, og som samtidig kan give din krop komplet ro og afslapning i løbet af natten.

Kontinentalsengen og boxmadrassen snupper prisen for de mest traditionelle sengevalg, men elevationssengen trækker også efterhånden stor opmærksomhed i sengebranchen.

Muligheden for at justere både sidde- og liggeposition kan afhjælpe ubehag i kroppen og lindre eventuelle muskel- og ledsmerter. De fleste oplever, at de får en bedre nattesøvn, når de skifter til en elevationsseng.


Før du køber din nye elevationsseng, kan du med fordel overveje:

 

→ Elevationsbunden
Det er en stor fordel, hvis sengebunden indeholder en madrasbremse, der sikrer, at madrassen ikke glider ud af position i løbet af natten. Du skal også være opmærksom på kvaliteten af de lameller, der udgør elevationsbunden – de skal samtidig være justerbare, så du kan ændre din sidde- og liggeposition.

→ Valg af fjedre

Vi anbefaler dig at kigge efter en seng med enten posefjedre, pocketfjedre eller multipocket-fjedre. De leverer en rigtig god støtte, og det er helt essentielt for en god nattesøvn. Hvis du vejer mere end 95 kg. er multipocket-fjedre det mest oplagte valg, da den indeholder flere fjedre pr. kvadratmeter.

→ En god og stabil motor
Sengen skal være udstyret med en god og stabil motor – gerne fra en anerkendt producent. Danske Linak og tyske Okin er to producenter, som er kendt for at producere motorer i høj kvalitet. De har også fokus på at lave meget støjsvage produkter. Det er vigtigt, du ikke går på kompromis med mekanikken. Billigere motorer har det med at gå nemmere i stykker og larme unødigt.

I denne tilbudsguide kigger vi nærmere på nogle af markedets bedste elevationssenge. En sengetype, som rigtig mange vælger, fordi den rummer mange smarte funktioner.

Vi har lavet et overblik over danske forhandlere, som vi mener leverer de bedste løsninger i branchen, både i forhold til kvalitet, design og pris. Du bliver også præsenteret for aktuelle tilbud på elevationssenge.

Bliv klogere på 10 danske sengeforhandlere med gode tilbud på elevationssenge lige nu.

Sådan vurderer og udvælger vi sengeneI denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anderkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos Senge-testeren.dk vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantierservice og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Alt dette målt op imod pris og kvalitet. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogen af markedets bedste produkter til forskellige behov.

 

Forhandlere med tilbud på elevationssenge

(April 2021)

Ragna Älv – bedste tilbud på elevationsseng lige nu

Ragna Älv - 180x200

Bemærk: Ragna Älv elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat med fra 34.995 kr. til 14.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordic Dream – danskproducerede elevationssenge i høj kvalitet 

Vil du give dig selv en god nattesøvn langt ud i fremtiden? Så er det en god ide at vælge en kvalitetsseng. Det kan være en stor investering at købe en seng i den bedste kvalitet, men heldigvis kan du jævnligt finde vilde tilbud hos Nordic Dream, så du kan få den perfekte seng til en skarp tilbudspris.

Hos Nordic Dream arbejder dygtige sengeeksperter og sengehåndværkere i fællesskab på at udvikle kvalitetssenge. Den danske producent lægger vægt på både håndværket, de gode materialer og den ergonomiske komfort.

7 komfortzoner giver optimal støtte

De fleste senge fra Nordic Dream er udstyret med hele 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner betyder, at sengene har 7 forskellige områder, der er unikt tilpasset kroppens vægt og bygning. 

Du vil opleve, at senge fra Nordic Dream er ekstra faste omkring nakkeområdet, lænden og hofterne. Det skyldes, at kroppen er tungest i disse områder, og du lægger mest pres ned i madrassen her.

Er din seng ikke fast på disse områder, vil du opleve, at sengen kan få en ”hængekøje-effekt”, hvilket giver din rygsøjle en uhensigtsmæssig kurve. Ved at sikre den korrekte fasthed på forskellige områder af madrassen, vil din rygsøjle blive rettet ud og ligge plant. Det giver den mest ergonomiske liggeposition, så din krop kan slappe af under søvnen.

Bæredygtig tilgang til sengeproduktion

Du kan have god samvittighed, hvis du vælger en kvalitetsseng fra danske Nordic Dream, som arbejder med en bæredygtig tilgang. De har flere gode tiltag, der gør deres senge mere miljøvenlige.

Blandt andet bruger de Oeko-Tex certificerede tekstiler til alle deres senge. Det betyder, at tekstilerne er producerede under ordentlige forhold, hvor både materialer og arbejdet lever op til bestemte standarder.

For hver seng Nordic Dream sælger, planter virksomheden et træ. Det er din garanti for, at Nordic Dream giver tilbage til naturen for hver seng, der fremstilles af deres dygtige sengehåndværkere på deres værksted.

Fordele ved Nordic Dream

 • Kvalitetssenge udviklet og producerede i Danmark
 • Alle senge har 7 komfortzoner
 • Gratis levering, afhentning og 100 dages risikofri prøveperiode

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Nordic Dream

Vil du have en god elevationsseng i den bedste kvalitet, der kan give dig fantastisk nattesøvn mange år ud i fremtiden, så er Nordic Dream et godt valg. Blandt de mange forskellige modeller, kan du let finde en behagelig kontinentalseng, boxseng eller elevationsseng, der lever op til dine forventninger og behov. Sengene fra Nordic Dream er både udviklet og produceret i Danmark, hvor standarderne for kvalitet ligger i top. 

Med 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, en risikofri prøveperiode på 100 dage og lækre designs kan du nemt finde din nye seng i Nordic Dreams sortiment. Der er fokus på den gode oplevelse i hele processen, om du køber en ny seng, skal have den ombyttet eller hvis det alligevel mod forventning ikke var det rigtige valg, får sengen afhentet kvit og frit. Prisen er i den høje ende af skalaen, men med garanti for mange års god nattesøvn i fremtiden, er det alle pengene værd.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

 • Kundeservice åbningstider: mandag til fredag 09.00 til 16.00
 • Livechat med kundeservice via webshoppen alle dage 09.00 til 23.00
 • Gratis levering
 • 100 dages risikofri prøveperiode
 • Finansiering tilbydes
 • Nordic Dream planter et træ for hver seng solgt

Til Butik

 

Bedste elevationsseng på tilbud hos Sengetid

Norhland Prestige Delux Elevation

Norhland Prestige Eksklusiv Elevation

Bemærk: Norhland Prestige Delux Elevation elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 35.995 kr. til 14.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sengetid

Hos sengetid finder du ofte tilbud på elevationssenge, kontinentalssenge og boxmadrasser. Nogle gange har du mulighed for at spare over 50% på deres udvalgte tilbud. Sengetid har et stort udvalg inden for senge, og tilbehør. Du kan derfor også altid få fingrene i en god dyne og hovedpude, når du skal købe ny seng. købet af ny seng.

Dansk producerede senge

Hos Sengetid går de meget op i kvalitet og en ordentlig service. Alle deres produkter er danskproduceret, og alle deres senge er lavet af danske håndværkere. Sengetid giver mindst 15 års garanti, og nogle af deres modeller har endda helt op til 25 års garanti på både ramme og fjedrebrud.

Tilfredse kunder

Sengetids kunder er også tilfredse. På Trustpilot har de 4,4 stjerner ud af 5.0.. Benjamin, som har anmeldt Sengetid på Trustpilot har udtalt følgende: “Jeg havde kontaktet Sengetid vedr deres sortiment fra hjemmesiden og evt hvilken seng de kunne anbefale, og kom i kontakt med nogle super gode folk som fortalte hvilken type seng evt passede mig/vores behov. Jeg fik så bestilte sengen og den kom som aftalt indenfor perioden. Nu har vi haft sengen i nogle uger og kan kun sige at det er den bedste seng vi har investeret i. Vi føler trods tidligere senge, at vores Norhland seng passer os perfekt. Kan kun komme med de bedste anbefalinger til at handle hos sengetid.dk. De får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For kanon service og råd Og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For en kanon seng. Det bliver ikke sidste gang vi handler hos Sengetid.dk”

 • Kundeserivce åbningstider: 9-22 alle ugens dage
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 101 dage.
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

Drømmeland

Drømmeland har en mission om at gøre deres kunders nattesøvn bedre. Drømmeland har været på det danske sengemarked i rigtig mange år. De åbnede helt tilbage i 1975. Det betyder også, at de har rigtig mange års erfaring på det danske sengemarked. Drømmeland har et stort udvalg af elevationssenge. Er du på udkig efter en elevationsseng til en lav pris, så kan du helt sikkert finde én hos Drømmeland.

God kundetilfredshed

På Trustpilot er Drømmeland én af de sengeforhandlere, der har flest anmeldelser. Langt størstedelen af anmeldelserne er mærket “fremragende”, og deres samlede score ligger på 4,3/5,0. Drømmeland tilbyder at udskifte madrassens kerne, hvis du har valgt den forkert fasthed til at starte med. Det er en fordel, du kan gøre brug af op til 60 dage efter købet.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-16 weekend lukket.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madrassens kerne: 60 dage
 • 60 dages prisgaranti
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

 

Din seng

Din seng er én af de forhandlere, der også har en fysisk butik. Fordelen er, at du kan tale med en fagperson ansigt til ansigt, hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge. Du kan også prøve at afprøve sengen, inden du køber den. Det er værd at bemærke, at sengen kommer med 150 dages komfortgaranti. Det betyder, at du har mulighed for at ombytte kernen i din madras, hvis du ikke har valgt den korrekte fasthed i første omgang. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale for fragt.

Levering og montering uden beregning

Når du køber en ny seng hos Din seng, så får du både gratis levering og montering med oveni prisen. Det betyder du ikke skal bøvle med noget selv, når du har købt din seng. Din Seng er kendt for at have rigtig mange gode tilbud på senge, og derfor er de også klart at anbefale som forhandler.

 • Kundeservice åbningstider: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytnings af madrassens kerne: 150 dage
 • Gratis levering og montering
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

Coop Shopping

Coop Shopping behøver nok ikke den helt store introduktion. Du forbinder måske ikke Coop med senge af god kvalitet, men det gør du sandsynligvis fremadrettet. De har nemlig rigtig mange senge i høj kvalitet til meget fornuftige priser. Er du medlem af Coop, så kan du hente rigtig meget rabat på deres senge.

 • Kundeservice åbeningstider: man-fre: 9-15
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside.
 • Gratis levering

Til Butik

 

Ilva

Du kender måske allerede Ilva, da det er én af de større møbelhuse i Danmark. Navnet Ilva har været kendt i Danmark siden 1977, men blev faktisk allerede stiftet i 1961 af Jørgen Linde. Deres mange års erfaring skinner igennem i deres mange produkter. Ilva har, ifølge eget udsagn, det største udvalg af senge i Danmark. Derfor skulle det også være muligt at finde seng, du kan bruge i mange år frem.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre 10-18 lørdag: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • 90 dages ombytning af madras (Gælder ikke alle modeller)
 • Prisgaranti i 30 dage
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

World of Comfort

World of Comfort, eller også kendt som WOC, er et 100% danskejet firma, som har specialiseret sig i luksusprodukter til hjemmet. De har en målsætning om at være førende inden for komfort-produkter i Norden, og  deres motto er: “The sky is the limit”.

Luksussenge til fornuftige priser

Hos World of Comfort er intet overladt til tilfældighederne. De har gennemtænkt alt nøje med hensyn til kvalitet, design og selvfølgelig funktionalitet. Du kan være sikker på, at luksus har været et nøgleord, når World of Comfort har designet deres produkter. World of Comfort har også ofte gode tilbud på deres senge, hvor du kan spare mange tusinde kroner. WOC har fået 4,7/5.0 stjerner på Trustpilot, hvilket ligger i den rigtig høje ende. Kunderne er meget tilfredse med deres produkter.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre:10-15. weekend lukket.
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes.

Til Butik

 

 

Møblér

Hos Møblér kan du være sikker på, at du får den ekspertise, du har brug for, når du skal vælge en ny seng. Møblér er en franchisekæde, hvor hver butik bliver styret af fagpersoner. De har en meget bred viden om senge, og kan derfor hjælpe dig med at finde lige præcis den seng, der passer til dig. Møbler har fokus på en strømlinet oplevelse for kunden, så der ikke er forskel på, om du køber i butik eller online. Derfor sidder der altid fagpersoner klar til at hjælpe dig og rådgive.

Prisgaranti

Hos Møblér har de prisgaranti på deres varer. Det betyder, at hvis du finder et bedre tilbud på samme seng hos en anden forhandler, kan du kontakte Møblér, som matcher prisen. Det eneste, du skal gøre er at dokumentere dit fund af en billigere model.

 • Livechat med fagpersoner via hjemmeside
 • 125 dages ombytning af madras
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Prismatch
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

Time2Sleep

Time2Sleep er også et rigtig godt sted at handle seng. De forhandler 9 brands, som alle er høj kvalitet.  Èt af fokusområderne hos Time2Sleep er, at deres produkter er miljøvenlige.

Elevationssenge i alle prisklasser

Hos Time2Sleep kan du finde senge i mange forskellige prislag. Hos Time2Sleep ved de godt, at alle har behov for en god seng – og derfor skal alle også have råd til at købe en ordentlig seng. Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge online, har du mulighed for at besøge deres fysiske butik, hvor du kan prøve sengene. Time2Sleep har en god score på Trustpilot, hvor de får 4,7/5,0. Hele 86% af stemmerne har givet forhandleren 5 stjerner. Flere af kunderne har fremhævet at deres brugbare og imødekommende rådgivning, både i butikken og på deres livechat på hjemmesiden.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-17.30 lørdag: 10-15.00
 • Levering og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

Du kan se nogle af fordele der er ved at vælge elevationsseng i videoen her

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D

Norhland Prestige boxelevation 2D senge

Bemærk: Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D elevationssengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 44.995 kr. til 19.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Den sidste af vores elevationssenge i denne test er denne elevationsseng fra Norhland. Den er både dansk designet og produceret i Danmark.

Seng samlet i én box

Denne elevationsseng er samlet i én box. Det betyder, at du slipper for at madrasserne skrider i løbet af natten. Sengen kommer med hele 25 års garanti, så du er sikker en god nattesøvn mange år ud i fremtiden med denne elevationsseng fra Norhland. Du har mulighed for at tilføje en app til din telefon, hvorfra du kan styre sengens elevation. Der medfølger også en fjernbetjening, du kan bruge.

Specifikationer

 • Fås i følgende størrelser: 90×200 cm, 90×210 cm, 180×200 cm, 180×210 cm.
 • Farve: Lysegrå, Mørkegrå.
 • Højde: 64 cm. (10 cm ben, 13 cm. ramme, 32 cm, madras, 9 cm. topmadras.)
 • Fjedretype: Pocket (Multipocket)
 • Komfortzoner: 5 stk.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 25 år
 • Garanti på motor: 25 år.
 • Trådløs fjernbetjening (Kan styres via APP fra telefon også)
 • Leveringstid: 20-25 hverdage
 • Finansiering tilbydes.

Til Butik

 

Lyngdal Elevation

Lyngdal elevationsseng

Denne Elevationsseng fra Lyngdal er en danskproduceret seng, som også er fremstillet i høj kvalitet. Den kommer i et klassisk, moderne og stilrent design og passer derfor også ind i de fleste danske hjem. Sammen med Lyngdals elevationsseng medfølger der en trådløs fjernbetjening, som du kan styre elevationen med.

Massiv bund

Bunden på denne elevationsseng er som mange andre elevationssenge produceret i massivt fyrretræ. Det er med til at give en mere stabil og holdbar konstruktion. Sengen har desuden 28 elevationslameller, som giver et skub til funktionaliteten. Du kan justere din hoved- og fodende lige efter dine ønsker.

Valgfri topmadras

Der medfølger en valgfri topmadras til Lyngdal Elevationsseng. Du har mulighed for at vælge imellem en topmadras lavet af enten latex eller memory skum. Latex topmadrasser er beregnet til dig, som har tendens til at få det varmt om natten. Den er nemlig god til at aflede fugt fra kroppen og har en kølende effekt. Latex er et naturprodukt, som stammer fra træet Heved Brasiliensis. Topmadrasser af memory  skum, er modsat latex, noget varmere. De er rigtig gode til at isolere, og på en topmadras af memory skum synker du mere ned i madrassen, da den er væsentligt blødere end en latex-model

Specifikationer

 • Fås i følgende størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 90×210 cm, 105×200 cm, 105x 210 cm, 120×200 cm, 120×210 cm, 140×200 cm, 140×210 cm, 160×200 cm, 160×210 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm.
 • Højde: 60 cm (22 cm ben, 11 cm, bund, 20 cm springmadras, 7 cm topmadras)
 • Farver: Lysegrå
 • Fjedretype: Pocket
 • Komfortzoner: 5 stk
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år
 • Garanti på motor: 5 år
 • Trådløs fjernbetjening
 • LED oplysning
 • Leveringstid: 8-15 hverdage
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

FAQ

 

🤔 Hvilke elevationssenge er de bedste at købe?

Nogle af de bedste elevationssenge, som er på markedet i øjeblikket, finder du blandt andet hos producenterne Nordic Dream og Norhland Prestige Delux Elevation. De to brands har specialiseret sig i at skabe fantastiske elevationssenge, hvormed du vil kunne finde mange lækre modeller blandt deres udvalg.

🧐 Hvordan vælger jeg en elevationsseng?

Når du skal vælge en elevationsseng, så bør du blandt andet overveje, hvor mange penge du er villig til at betale for sengen. Elevationssenge fås til en del forskellige priser, hvormed det er en god ide at sætte et budget hjemmefra. Derudover bør du også overveje kvaliteten af sengen.

🤩 Hvilken elevationsseng egner sig godt til ældre?

Generelt egner de fleste elevationssenge sig rigtig godt til ældre. Muligheden for at indstille sengen til ens sovestillinger gør søvnen mere skånsom for musklerne og leddene, hvilket er godt for især ældre mennesker. Dermed egner mange elevationsseng rigtig godt til ældre mennesker.

🤓 Anbefaler læger elevationssenge?

Ja, mange læger anbefaler varmt elevationssenge. Sengens evner til at indstille sig efter kroppen er altid en god ting, men lægerne anbefaler dem specielt til personer, som er ved at komme sig oven på operationer og skader. Derudover anbefaler de dem også til personer, som døjer med led og muskelsmerter.