Vælg en side

Det er ikke nogen hemmelighed at vi bruger rigtig mange timer i vores seng. Vi sover i gennemsnit 6-8 timer pr. nat, og dertil kommer den tid hvor du måske ligger i din seng og læser en bog, ser film eller andet. Derfor er det også vigtigt at have de helt optimale forhold, når din krop har behov for at restituere. Det er en stor beslutning når du skal vælge ny seng. Flere og flere vælger at investere i en elevationsseng istedet for den traditionelle seng, såsom en kontinentalseng eller boxmadras. Fordelene ved en elevationsseng er mange. Hvis du godt kan lide at bruge tid i sengen, hvor du læser en bog, sidder med din computer eller andet, så kan det være rart at have en elevationsseng, der kan sørge for at du får en behagelig siddeposition imens. Dertil kan en elevationsseng hjælpe dig med at få en bedre nats søvn, hvis du har problemer med dårlig blodomløb, ryggen eller lignende.

Gode tilbud på elevationssenge

Der er et hav af forhandlere på markedet, og dertil lige så mange elevationsseng. Derfor kan det være en jungle at finde ud af hvilken forhandler og hvilken seng man skal vælge. Vi har samlet et overblik over nogle af de forhandlere i Danmark, som vi mener er de bedste og kan stå inde for. Dertil har vi kigget nærmere på nogle af de aktuelle tilbud på elevationssenge, og lavet en anmeldelse af dem. Du kan også være heldig at finde en god billig elevationsseng på udsalg, Her er der 10 forhandlere med gode tilbud på elevationssenge lige nu.

Forhandlere med elevationssenge tilbud i denne guide

 

Nordic Dream – Danskproducerede elevationssenge i høj kvalitet 

Vil du give dig selv en god nattesøvn langt ud i fremtiden? Så er det en god ide at vælge en kvalitetsseng. Det kan være en stor investering at købe en seng i den bedste kvalitet, men heldigvis kan du jævnligt finde vilde tilbud hos Nordic Dream, så du kan få den perfekte seng til en skarp tilbudspris.

Hos Nordic Dream arbejder dygtige sengeeksperter og sengehåndværkere i fællesskab på at udvikle kvalitetssenge. Den danske producent lægger vægt på både håndværket, de gode materialer og den ergonomiske komfort.

7 komfortzoner giver optimal støtte

De fleste senge fra Nordic Dream er udstyret med hele 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner betyder, at sengene har 7 forskellige områder, der er unikt tilpasset kroppens vægt og bygning. 

Du vil opleve, at senge fra Nordic Dream er ekstra faste omkring nakkeområdet, lænden og hofterne. Det skyldes, at kroppen er tungest i disse områder, og du lægger mest pres ned i madrassen her.

Er din seng ikke fast på disse områder, vil du opleve, at sengen kan få en ”hængekøje-effekt”, hvilket giver din rygsøjle en uhensigtsmæssig kurve. Ved at sikre den korrekte fasthed på forskellige områder af madrassen, vil din rygsøjle blive rettet ud og ligge plant. Det giver den mest ergonomiske liggeposition, så din krop kan slappe af under søvnen.

Bæredygtig tilgang til sengeproduktion

Du kan have god samvittighed, hvis du vælger en kvalitetsseng fra danske Nordic Dream, som arbejder med en bæredygtig tilgang. De har flere gode tiltag, der gør deres senge mere miljøvenlige.

Blandt andet bruger de Oeko-Tex certificerede tekstiler til alle deres senge. Det betyder, at tekstilerne er producerede under ordentlige forhold, hvor både materialer og arbejdet lever op til bestemte standarder.

For hver seng Nordic Dream sælger, planter virksomheden et træ. Det er din garanti for, at Nordic Dream giver tilbage til naturen for hver seng, der fremstilles af deres dygtige sengehåndværkere på deres værksted.

Fordele ved Nordic Dream

 • Kvalitetssenge udviklet og producerede i Danmark
 • Alle senge har 7 komfortzoner
 • Gratis levering og 100 dages risikofri prøveperiode

Nordic Dream vs. markedet

Vil du have en god elevationsseng i den bedste kvalitet, der kan give dig fantastisk nattesøvn mange år ud i fremtiden, så er Nordic Dream et godt valg. Blandt de mange forskellige modeller, kan du let finde en behagelig kontinentalseng, boxseng eller elevationsseng, der lever op til dine forventninger og behov. Sengene fra Nordic Dream er både udviklet og produceret i Danmark, hvor standarderne for kvalitet ligger i top. 

Med gode garantier, en risikofri prøveperiode og lækre designs kan du nemt finde din nye seng i Nordic Dreams sortiment. Der er fokus på den gode oplevelse i hele processen, om du køber en ny seng eller skal have den ombyttet. Prisen er i den høje ende af skalaen, men med garanti for mange års god nattesøvn i fremtiden, er det alle pengene værd.

 • Kundeservice åbningstider: mandag til fredag 09.00 til 16.00
 • Livechat med kundeservice via webshoppen alle dage 09.00 til 23.00
 • Gratis levering
 • 100 dages risikofri prøveperiode
 • Finansiering tilbydes
 • Nordic Dream planter et træ for hver seng solgt

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Sengetid

Hos sengetid finder du ofte tilbud på elevationssenge, kontinentalssenge og boxmadrasser. Nogle gange har du mulighed for at spare over 50% på deres udvalgte tilbud. Sengetid har et stort udvalg inden for senge, og tilbehør. Det betyder at skal du f. eks har en god dyne og hovedpude med oveni købet af ny seng, så har de også et bredt udvalg af kvalitetsprodukter her.

Dansk producerede senge

Hos Sengetid går de meget op i kvalitet og en ordentlig service. Alle deres produkter er danskproduceret, og alle deres senge er lavet af danske håndværkere, som sætter en ære i det de laver. Det betyder også at sengetid som altid giver mindst 15 års garanti. Nogle af deres modeller har endda helt op til 25 års garanti på ramme og fjedrebrud.

Tilfredse kunder

Sengetids kunder er også tilfredse. på Trustpilot har de hele 4,9 stjerner ud af 5.0, hvilket må siges at være meget imponerende. Benjamin, som har anmeldt Sengetid på Trustpilot har udtalt følgende: “Jeg havde kontaktet Sengetid vedr deres sortiment fra hjemmesiden og evt hvilken seng de kunne anbefale, og kom i kontakt med nogle super gode folk som fortalte hvilken type seng evt passede mig/vores behov. Jeg fik så bestilte sengen og den kom som aftalt indenfor perioden. Nu har vi haft sengen i nogle uger og kan kun sige at det er den bedste seng vi har investeret i. Vi føler trods tidligere senge, at vores Norland seng passer os perfekt. Kan kun komme med de bedste anbefalinger til at handle hos sengetid.dk. De får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For kanon service og råd Og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ For en kanon seng. Det bliver ikke sidste gang vi handler hos Sengetid.dk

 • Kundeserivce åbningstider: 9-22 alle ugens dage
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madras: 101 dage.
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

World of Comfort

World of Comfort, eller også kendt som WOC er et 100% danskejet firma, som har specialiseret sig i luksusprodukter til hjemmet. De har en målsætning om at være de førende indenfor komfort produkter i Norden, og derfor er deres motto også “The sky is the limit”.

Luksussenge til fornuftige priser

Hos World of Comfort har man ikke overladt noget til tilfældighederne. De har gennemtænkt alt nøje med hensyn til kvalitet, design og selvfølgelig funktionalitet. Du kan være sikker på at luksus har været nøgleordet når World of Comfort har designet deres produkter. Er du på udkig efter luksus, men helst ikke vil ofre for meget, så kører World of Comfort ofte vilde tilbud, hvor der er mange tusinde kroner du kan spare. WOC har i skrivende stund 4,4/5.0 stjerner på trustpilot, hvilket ligger i den rigtig høje ende. Kunderne er vilde med deres produkter.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre:10-15. weekend lukket.
 • Livechat med deres kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • Opbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes.

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Møbler

Hos Møbler kan du være sikker på du får den ekspertise som du har brug for, når du skal vælge en ny seng. Møbler er en franchisekæde, hvor hver butik styres af indehaveren, som er fagpersoner. De har en meget bred viden omkring senge, og kan derfor hjælpe dig med at finde lige præcis den seng der passer til dig. Møbler gør også det samme på deres online del af butikken, da de bestræber sig på der ikke skal være forskel på om du køber i butik eller online. Derfor sidder der altid fagpersoner klar til at hjælpe dig med at rådgive dig omkring senge via deres chatfunktion på deres hjemmeside.

Prisgaranti

Hos Møbler kører de med prisgaranti på deres varer. Det betyder at hvis du f.eks er ved at købe en elevationsseng, men finder et elevationsseng tilbud med samme seng på en anden side, så kan du kontakte Møbler, som derved matcher prisen på den. Det eneste du skal køre er blot at dokumentere at du har fundet den billigere et andet sted.

 • Livechat med fagpersoner via hjemmeside
 • 125 dages ombytning af madras
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Prismatch
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Drømmeland

Drømmeland har en mission om at gøre deres kunders nattesøvn bedre. Drømmeland har været på det danske sengemarked i rigtig mange år. Faktisk åbnede de op helt tilbage i 1975. Det betyder også at de har rigtig mange års erfaring indenfor det danske sengemarked, og de er klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine behov. Drømmeland har et stort udvalg af elevationssenge. Er du på udkig efter en elevationsseng til lav pris, så kan du helt sikkert finde en hos Drømmeland.

God kundetilfredshed

På Trustpilot er Drømmeland en af de sengeforhandlere der har flest anmeldelser. Langt størstedelen af anmeldelser er mærket “fremragende”, og derved ligger deres samlede score også på flotte 4,4/5,0. Drømmeland tilbyder at udskifte madrassens kerne, hvis du har valgt en forkert fasthed, i op til 60 dage efter købet.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-16 weekend lukket.
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytning af madrassens kerne: 60 dage
 • 60 dages prisgaranti
 • Levering, indbæring og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Din seng

Din seng er en af de forhandlere der også har en fysisk butik. Det betyder at, hvis du er i tvivl om hvilken seng du skal vælge, og gerne vil snakke med en fagmand ansigt til ansigt, så har du mulighed for at gøre det i deres butik. Det samme gælder hvis du ønsker at prøve at ligge i sengen inden du køber den. Dog skal det sige at sengen kommer med hele 150 dages komfortgaranti. Det betyder at du har mulighed for at ombytte kernen i din madras, hvis du ikke har valgt den korrekte fasthed i første omgang. Du skal dog være opmærksom på at du skal betale for fragt, hvis ikke du selv fragter den til deres butik.

Levering og montering uden beregning

Når du køber en ny seng hos Din seng, så får du både gratis levering og montering med oveni prisen. Det betyder du ikke skal bøvle med noget selv, når du har købt din seng. Din Seng er kendt for at have rigtig mange gode tilbud på senge, og derfor er de også klart at anbefale som forhandler.

 • Kundeservice åbningstider: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Ombytnings af madrassens kerne: 150 dage
 • Gratis levering og montering
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Ilva

Du kender måske allerede Ilva, da det er en af de større møbelhuse i Danmark. Navnet Ilva har været kendt i Danmark siden 1977, men blev faktisk allerede stiftet i 1961 af Jørgen Linde. Deres mange års erfaring skinner igennem deres mange produkter. Ilva har ifølge dem selv det største udvalg af senge i Danmark, og derved skulle det også være muligt at finde en seng du kan bruge i mange år fremadrettet her.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre 10-18 lørdag: 10-17
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside
 • Gratis levering
 • 90 dages ombytning af madras (Gælder ikke alle modeller)
 • Prisgaranti i 30 dage
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Coop Shopping

Coop Shopping behøver nok ikke den store introduktion. Du forbinder måske ikke Coop med med senge af god kvalitet, men det gør du sandsynligvis fremadrettet. De har nemlig rigtig mange senge i høj kvalitet, som stadig har rigtig fornuftige priser. Er du medlem af Coop, så kan du hente yderligere rigtig meget rabat på deres senge.

 • Kundeservice åbeningstider: man-fre: 9-15
 • Livechat med kundeservice via hjemmeside.
 • Gratis levering

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Time2Sleep

Time2Sleep er også et rigtig godt sted at handle seng. De forhandler 9 mærke brands, som alle er af høj kvalitet, som de kan stå inde for. Et af kernefokusområderne hos Time2Sleep er at deres produkter skal miljøvenlige, så de kan benyttes af alle.

Elevationssenge i alle prisklasser

Hos Time2Sleep kan du finde en seng uanset pris. De ved godt at alle har behov for at have en god seng at sove i, derfor skal alle også have råd til at købe en ordentlig seng. Hvis du er i tvivl om hvilken seng du skal vælge online, så har du mulighed for at besøge deres fysiske butik, hvor du kan prøve sengene. Time2Sleep har en god score på Trustpilot, hvor de får 4,7/50. 86% af stemmerne har givet dem 5 stjerner, hvilket er rigtig flot. Flere af kunderne har fremhævet at deres brugbare og imødekommende rådgivning er virkelig god, både i butikken og på deres livechat på deres hjemmeside.

 • Kundeservice åbningstider: man-fre: 10-17.30 lørdag: 10-15.00
 • Levering og montering kan tilkøbes
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

Du kan se nogle af fordele der er ved at vælge elevationsseng i videoen her

 

Lyngdal Elevation

Lyngdal elevationsseng tilbud Denne Elevationsseng fra Lyngdal er en danskproduceret seng, som også er fremstillet i høj kvalitet. Den kommer i et klassisk, moderne og stilrent design og passer derfor også ind i de fleste danske hjem. Sammen med Lyngdals elevationsseng medfølger der en trådløs fjernbetjening, som du kan styre elevationen med.

Massiv bund

Bunden på denne elevationsseng er som mange andre elevationssenge produceret i massivt fyrretræ. Det er med til at give den en meget stabil og holdbar konstruktion. Sengen har desuden 28 elevationslameller, som gør den meget funktionel.

Valgfri Topmadras

Sammen med Lyngdal Elevationsseng medfølger der en valgfri topmadras. Du har mulighed for at vælge imellem en topmadras lavet af enten latex eller memoryskum. Latex topmadrasser er beregnet til dig som har tendens til at have det varmt om natten. Den er nemlig god til at transportere fugt væk, og har en lidt kølende effekt. Latex er et naturprodukt, som stammer fra træet Heved Brasiliensis. Topmadrasser af memoryskum er modsat latex noget varmere. De er rigtig gode til at isolere, og på en topmadras af memory skum synker du mere ned i den, da den er væsentligt blødere end en latex topmadras. Er du på udkig efter et godt elevationsseng tilbud, så kan du være heldig at spare rigtig mange penge. I skrivende stund er sengen sat ned med næsten 60%, hvilket må siges at være noget af et tilbud.

Specifikationer

 • Fås i følgende størrelser: 80×200 cm, 90×200 cm, 90×210 cm, 105×200 cm, 105x 210 cm, 120×200 cm, 120×210 cm, 140×200 cm, 140×210 cm, 160×200 cm, 160×210 cm, 180×200 cm, 180×210 cm, 210×210 cm.
 • Højde: 60 cm (22 cm ben, 11 cm, bund, 20 cm springmadras, 7 cm topmadras)
 • Farver: Lysegrå
 • Fjedretype: Pocket
 • Komfortzoner: 5 stk
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 15 år
 • Garanti på motor: 5 år
 • Trådløs fjernbetjening
 • LED oplysning
 • Leveringstid: 8-15 hverdage
 • Finansiering tilbydes

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.

 

Norhland Prestige Eksklusiv Boxelevation 2D 

Norhland Prestige boxelevation 2D senge
Den sidste af vores elevationssenge i denne test er denne elevationsseng fra Norlan. Den er både dansk designet og produceret i Danmark.

Seng samlet i én box

Denne elevationsseng er samlet i en box. Det betyder også at du slipper for at madrasserne skrider ud af din elevationsseng. Sengen kommer med hele 25 års garanti, så derfor skulle din nattesøvn være sikre i mange og fremover med denne elevationsseng fra Norland. Er sengen på tilbud, så kan du være heldig at få sengen til en rigtig fordelagtig pris. Sengen er i skrivende stund sat ned med 52% hos Sengetid. Du har mulighed for at tilføje en APP til din telefon, så kan du styre sengens elevation via den. Der medfølger dog også en fjernbetjening.

Specifikationer

 • Fås i følgende størrelser: 90×200 cm, 90×210 cm, 180×200 cm, 180×210 cm.
 • Farve: Lysegrå, Mørkegrå.
 • Højde: 64 cm. (10 cm ben, 13 cm. ramme, 32 cm, madras, 9 cm. topmadras.)
 • Fjedretype: Pocket (Multipocket)
 • Komfortzoner: 5 stk.
 • Garanti på ramme- og fjedrebrud: 25 år
 • Garanti på motor: 25 år.
 • Trådløs fjernbetjening (Kan styres via APP fra telefon også)
 • Leveringstid: 20-25 hverdage
 • Finansiering tilbydes.

Til Butik

 

*Senge-testeren.dk kan, i tilfælde af salg fra vores henvisninger, modtage et mindre beløb. Et evt. overskud vil blive brugt til, at vedligeholde og udvikle siden.