Elevationsseng tilbud:
Hvilke danske forhandlere skal du vælge?

Sengemarkedet er kæmpestort. Der findes rigtig mange forhandlere, der kæmper om forbrugernes gunst, og du kan finde mange forskellige modeller med unikke fordele og karakteristika. Helt grundlæggende handler det om at finde en seng, der passer til dit individuelle søvnbehov, og som samtidig kan give din krop komplet ro og afslapning i løbet af natten.

Kontinentalsengen og boxmadrassen snupper prisen for de mest traditionelle sengevalg, men elevationssengen trækker også efterhånden stor opmærksomhed i sengebranchen.

Muligheden for at justere både sidde- og liggeposition kan afhjælpe ubehag i kroppen og lindre eventuelle muskel- og ledsmerter. De fleste oplever, at de får en bedre nattesøvn, når de skifter til en elevationsseng.

 

Det skal du være opmærksom på, før du køber elevationssenge tilbud:

 • Elevationsbunden: Det er en stor fordel, hvis sengebunden indeholder en madrasbremse, der sikrer, at madrassen ikke glider ud af position i løbet af natten. Du skal også være opmærksom på kvaliteten af de lameller, der udgør elevationsbunden – de skal samtidig være justerbare, så du kan ændre din sidde- og liggeposition.
 • Valg af fjedre: Vi anbefaler dig at kigge efter en seng med enten posefjedre, pocketfjedre eller multipocket-fjedre. De leverer en rigtig god støtte, og det er helt essentielt for en god nattesøvn. Hvis du vejer mere end 95 kg. er multipocket-fjedre det mest oplagte valg, da den indeholder flere fjedre pr. kvadratmeter.
 • En god og stabil motor: Sengen skal være udstyret med en god og stabil motor – gerne fra en anerkendt producent. Danske Linak og tyske Okin er to producenter, som er kendt for at producere motorer i høj kvalitet. De har også fokus på at lave meget støjsvage produkter. Det er vigtigt, du ikke går på kompromis med mekanikken. Billigere motorer har det med at gå nemmere i stykker og larme unødigt.

I denne tilbudsguide kigger vi nærmere på nogle af markedets bedste elevationssenge. En sengetype, som rigtig mange vælger, fordi den rummer mange smarte funktioner.

Vi har lavet et overblik over danske forhandlere, som vi mener leverer de bedste løsninger i branchen, både i forhold til kvalitet, design og pris. Du bliver også præsenteret for aktuelle elevationsseng tilbud:.

Seneste ændring: 26. februar 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Nordic Dream - Bedste elevationsseng tilbud

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Vil du give dig selv en god nattesøvn langt ud i fremtiden? Så er det en god ide at vælge en kvalitetsseng. Det kan være en stor investering at købe en seng i den bedste kvalitet, men heldigvis kan du jævnligt finde vilde tilbud hos NordicDream, så du kan få den perfekte seng til en skarp tilbudspris.

Hos NordicDream arbejder dygtige sengeeksperter og sengehåndværkere i fællesskab på at udvikle kvalitetssenge. Den danske producent lægger vægt på både håndværket, de gode materialer og den ergonomiske komfort.

7 komfortzoner giver optimal støtte
De fleste senge fra NordicDream er udstyret med hele 7 komfortzoner. De 7 komfortzoner betyder, at sengene har 7 forskellige områder, der er unikt tilpasset kroppens vægt og bygning. Sengen er derfor ekstra faste omkring nakke, lænd og hofterne.

Er din seng ikke fast på disse områder, vil du opleve, at sengen kan få en ”hængekøje-effekt”, hvilket giver din rygsøjle en uhensigtsmæssig kurve. Ved at sikre den korrekte fasthed på forskellige områder af madrassen, vil din rygsøjle blive rettet ud og ligge plant. Det giver den mest ergonomiske liggeposition, så din krop kan slappe af under søvnen.

Bæredygtig tilgang til sengeproduktion
Du kan have god samvittighed, hvis du vælger en kvalitetsseng fra danske NordicDream, som arbejder med en bæredygtig tilgang. De har flere gode tiltag, der gør deres senge mere miljøvenlige. Blandt andet bruger de Oeko-Tex certificerede tekstiler til alle deres senge. Det betyder, at tekstilerne er producerede under ordentlige forhold, hvor både materialer og arbejdet lever op til bestemte standarder.

For hver seng NordicDream sælger, planter virksomheden et træ. Det er din garanti for, at NordicDream giver tilbage til naturen for hver seng, der fremstilles af deres dygtige sengehåndværkere på deres værksted.

Fordele ved NordicDream

 • Kvalitetssenge udviklet og producerede i Danmark
 • Alle senge har 7 komfortzoner
 • Gratis levering, afhentning og 100 dages risikofri prøveperiode

Älv topmadras – den prisvenlige model
Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Derfor anbefaler vi Nordic Dream
Vil du have en god elevationsseng i den bedste kvalitet, der kan give dig fantastisk nattesøvn mange år ud i fremtiden, så er Nordic Dream et godt valg. Blandt de mange forskellige modeller, kan du let finde en behagelig kontinentalseng, boxseng eller elevationsseng, der lever op til dine forventninger og behov. Sengene fra Nordic Dream er både udviklet og produceret i Danmark, hvor standarderne for kvalitet ligger i top.

Med 25 års garanti på fjedre- og rammebrud, en risikofri prøveperiode på 100 dage og lækre designs kan du nemt finde din nye seng i Nordic Dreams sortiment. Der er fokus på den gode oplevelse i hele processen, om du køber en ny seng, skal have den ombyttet eller hvis det alligevel mod forventning ikke var det rigtige valg, får sengen afhentet kvit og frit. Prisen er i den høje ende af skalaen, men med garanti for mange års god nattesøvn i fremtiden, er det alle pengene værd.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland - Mange flotte elevationsseng tilbud

Telefon: 44 44 20 00

Mail: info@droemmeland.dk • Gratis levering på alle senge
 • 60 måneders rente- og gebyrfri finansiering
 • 60 dages komfortgaranti på madrasser med udskiftelig kerne

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland har en mission om at gøre deres kunders nattesøvn bedre. Drømmeland har været på det danske sengemarked i rigtig mange år. De åbnede helt tilbage i 1975. Det betyder også, at de har rigtig mange års erfaring på det danske sengemarked. Drømmeland har et stort udvalg af elevationssenge tilbud. Er du på udkig efter en elevationsseng til en lav pris, så kan du helt sikkert finde én hos Drømmeland.

God kundetilfredshed
På Trustpilot er Drømmeland én af de sengeforhandlere, der har flest anmeldelser. Langt størstedelen af anmeldelserne er mærket “fremragende”, og deres samlede score ligger på 4,3/5,0. Drømmeland tilbyder at udskifte madrassens kerne, hvis du har valgt den forkert fasthed til at starte med. Det er en fordel, du kan gøre brug af op til 60 dage efter købet.

SE ALLE TILBUD HER

Coop Shopping - Velkendte tilbud på elevationsenge

Telefon: 43 86 20 04

Hverdage: 9-18 • Fri fragt over 399 kr.

SE ALLE TILBUD HER

Coop Shopping behøver nok ikke den helt store introduktion. Du forbinder måske ikke Coop med senge af god kvalitet, men det gør du sandsynligvis fremadrettet. De har nemlig rigtig mange senge i høj kvalitet til meget fornuftige priser. Er du medlem af Coop, så kan du hente rigtig meget rabat på deres senge.

SE ALLE TILBUD HER

Ilva - Kendt navn med mange elevationssenge tilbud

Tlf.: 88 17 99 10

Man-Fre: 10-18, Lør: 10-16, Søn: Lukket • Gratis levering ved 5.000,-
 • Ubegrænset fortrydelsesret
 • Prissikkerhed

Du kender måske allerede Ilva, da det er én af de større møbelhuse i Danmark. Navnet Ilva har været kendt i Danmark siden 1977, men blev faktisk allerede stiftet i 1961 af Jørgen Linde. Deres mange års erfaring skinner igennem i deres mange produkter. Ilva har, ifølge eget udsagn, det største udvalg af senge i Danmark. Derfor skulle det også være muligt at finde et elevationsseng tilbud, du kan bruge i mange år frem.

World of Comfort - danskejet firma med mange tilbud

World of Comfort, eller også kendt som WOC, er et 100% danskejet firma, som har specialiseret sig i luksusprodukter til hjemmet. De har en målsætning om at være førende inden for komfort-produkter i Norden, og  deres motto er: “The sky is the limit”.

Luksussenge til fornuftige priser
Hos World of Comfort er intet overladt til tilfældighederne. De har gennemtænkt alt nøje med hensyn til kvalitet, design og selvfølgelig funktionalitet. Du kan være sikker på, at luksus har været et nøgleord, når World of Comfort har designet deres produkter. World of Comfort har også ofte gode tilbud på deres senge, hvor du kan spare mange tusinde kroner. WOC har fået 4,7/5.0 stjerner på Trustpilot, hvilket ligger i den rigtig høje ende. Kunderne er meget tilfredse med deres produkter.

Møblér - prisgaranti på elevationseng tilbud

Tlf. 70 70 25 60

info@mobler.dk • Fri kantstenslevering v/ køb over 1500 kr.
 • Rentefri finansiering
 • Prismatch

SE ALLE TILBUD HER

Hos Møblér kan du være sikker på, at du får den ekspertise, du har brug for, når du skal vælge en ny seng. Møblér er en franchisekæde, hvor hver butik bliver styret af fagpersoner. De har en meget bred viden om senge, og kan derfor hjælpe dig med at finde lige præcis den seng, der passer til dig. Møbler har fokus på en strømlinet oplevelse for kunden, så der ikke er forskel på, om du køber i butik eller online. Derfor sidder der altid fagpersoner klar til at hjælpe dig og rådgive.

Hos Møblér har de prisgaranti på deres varer. Det betyder, at hvis du finder et bedre tilbud på samme seng hos en anden forhandler, kan du kontakte Møblér, som matcher prisen. Det eneste, du skal gøre er at dokumentere dit fund af en billigere model.

SE ALLE TILBUD HER

Time2Sleep - miljøvenlige elevationsenge tilbud

Time2Sleep er også et rigtig godt sted at handle seng. De forhandler 9 brands, som alle er høj kvalitet.  Ét af fokusområderne hos Time2Sleep er, at deres produkter er miljøvenlige.

Elevationssenge i alle prisklasser
Hos Time2Sleep kan du finde senge i mange forskellige prislag. Hos Time2Sleep ved de godt, at alle har behov for en god seng – og derfor skal alle også have råd til at købe en ordentlig seng. Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge online, har du mulighed for at besøge deres fysiske butik, hvor du kan prøve sengene. Time2Sleep har en god score på Trustpilot, hvor de får 4,7/5,0. Hele 86% af stemmerne har givet forhandleren 5 stjerner. Flere af kunderne har fremhævet at deres brugbare og imødekommende rådgivning, både i butikken og på deres livechat på hjemmesiden.

Hvis du stadig ikke rigtigt ved om du bør vælge en elevationsseng, en kontinentalseng eller en boxmadras, så tøv ikke. Vi har lavet en test-oversigt over de bedste senge på markedet her

Se nogle af fordele ved en elevationsseng her

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Trustpilot

Trustpilot er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde og bedømme en virksomhed eller et bestemt brand. Den samlede bedømmelse baserer sig på et gennemsnit af alle forbrugernes afgivne stjerner.

Brugerne på Trustpilot giver Sengetid.dk en samlet score på 4,5 ud af i alt 5 stjerner, og bedømmelsen baserer sig på mere end 470 anmeldelser.
Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan læse alle anmeldelser her

Brugerne på Trustpilot giver desuden NordicDream en meget høj samlet score på 4,9 ud af i alt 5 stjerner, og her har over 1180 forskellige kunder sendt positive ord i brandets retning.
Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan læse alle anmeldelser her

FAQ

Hvilke elevationssenge tilbud er de bedste at købe?
Nogle af de bedste elevationssenge, som er på markedet i øjeblikket, finder du blandt andet hos producenterne Nordic Dream og Norhland Prestige Luksus Elevation. De to brands har specialiseret sig i at skabe fantastiske elevationssenge, hvormed du vil kunne finde mange lækre modeller blandt deres udvalg.
Når du skal vælge en elevationsseng, så bør du blandt andet overveje, hvor mange penge du er villig til at betale for sengen. Elevationssenge fås til en del forskellige priser, hvormed det er en god ide at sætte et budget hjemmefra. Derudover bør du også overveje kvaliteten af sengen.
Hvilken elevationsseng egner sig godt til ældre?
Generelt egner de fleste elevationssenge sig rigtig godt til ældre. Muligheden for at indstille sengen til ens sovestillinger gør søvnen mere skånsom for musklerne og leddene, hvilket er godt for især ældre mennesker. Dermed egner mange elevationsseng rigtig godt til ældre mennesker.
Anbefaler læger elevationssenge?
Ja, mange læger anbefaler varmt elevationssenge. Sengens evner til at indstille sig efter kroppen er altid en god ting, men lægerne anbefaler dem specielt til personer, som er ved at komme sig oven på operationer og skader. Derudover anbefaler de dem også til personer, som døjer med led og muskelsmerter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme