Kontinentalseng tilbud:
Hvilken dansk forhandler skal du vælge?

Kontinentalsenge er et meget populært valg hos de danske forbrugere. Sengetypen giver en fantastisk komfort, der tager højde for kroppens individuelle behov. Samtidig giver sengens udtryk luksus til dit soveværelse.

De 3 madraslag er kendetegnende for kontinentalsengen, og den kan derfor godt have forskellige fastheder, ligesom den kan være opbygget med forskellige fjedersystemer og zoneinddelinger. Du bør give dig god tid til at sætte dig ind i, hvad en kontinentalseng kan gøre for dine søvnrytmer og kroppen som helhed. Som du nok ved, er det altafgørende, at kroppen får tid til at restituere sig mellem dagens mange udfordringer, så du kan forebygge alvorlige helbredsproblemer. Din seng er derfor ét af de vigtigste møbler i din boligindretning.

Vi giver dig her en kort introduktion til danske forhandlere, der har billige kontinentalsenge i deres sortiment. Der er tale om anerkendte virksomheder i branchen, som dels kan tilbyde dig et stort udvalg inden for de forskellige sengetyper og en tryg købsoplevelse, samt gode kontinentalseng tilbud.

Seneste ændring: 26. februar 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Nordic Dream - kvalitetssenge fra dansk producent

Chat åbningstider

Man - Fre: 09:00 - 24:00 • Gratis levering
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Produceret i Danmark

SE ALLE TILBUD HER

Går du primært efter dansk design med en forkærlighed for den skandinaviske kulturarv?

Det nordiske aspekt er omdrejningspunktet for den danske sengeproducent Nordic Dream. Sengene bygger på et dansk design, men bærer stærke nordiske navne som Ragna, Snefrid og Aura, mens træet bliver hentet fra de svenske fyrreskove. Samtidig har Nordic Dream valgt en bæredygtig profil, hvor der bl.a. plantes et træ for hver ordre, og hvor der vælges bæredygtige materialer i hele produktionsprocessen. Som eksempel er der gjort brug af Oeko-Tex certificerede tekstiler.

Samtidig er der lagt stor kærlighed i at præsentere produkter, der giver brugeren den optimale støtte – hvad enten du søger boxmadrasser, elevationssenge eller kontinentalsenge. Sengene kan fås i en lang række størrelser – lige fra enkeltmandssengen til den store luksusmodel til parret, der drømmer om at tage hotelstemningen med ind i soveværelset.

7 komfortzoner – unikt tilpasset din krop 
Nordic Dream har et ganske bredt produktsortiment, og sengene er bygget op om 7 komfortzoner. Zonerne tilpasses individuelt kroppens vægt, og resultatet bliver en uvurderlig støtte for nakkeområdet, over lænden samt hofterne.

Sengene fra Nordic Dream er omfattet af 100 dages returret, så du har alle muligheder for at mærke efter, om sengen nu også er det rigtige match. Det giver dig en stor tryghed, når du skal investere i en lidt dyrere seng. Som regel hænger kvalitet og pris sammen, men i enkelte tilfælde kan din krop måske have behov for noget helt andet, end du havde regnet med. Lyt efter – den rigtige seng er alfa og omega for en god søvnrytme. Søvnmangel kan beviseligt føre til alvorlige helbredsproblemer – og ikke kun lidt morgensurhed over de andre bilister i morgentrafikken. Det er vigtigt, at du finder den rette balance mellem en seng med en ideel konstruktion og de gode søvnvaner – såsom at slukke mobiltelefonen, inden øjnene lukker i.

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Nordic Dream vs markedet
Nordic Dream giver dig et velgennemtænkt dansk design, hvor der er tænkt bæredygtige valg ind i hele processen. Samtidig er komfortzonerne med til at give dig en seng, du kan stole blindt på i de næste mange år. Produktudvalget er stort, hvad enten du søger efter en boxmadras, elevationsseng eller kontinentalseng tilbud. Sidstnævnte bliver ofte betragtet som luksusmodellen blandt dagens mange sengetyper – primært grundet de tre komfortable madraslag. Du kan ofte finde de forskellige kontinentalseng tilbud.

Du kan også finde flere topmadrasser i kvalitetsmaterialer, der hjælper med at forlænge sengens levetid – og din personlige komfort. Grundreglen for valg af topmadrasser går på, at du skal vælge latex, hvis den skal være ventilerende. Memoryskum eller Wonderpur hjælper derimod med at holde på varmen. Det er endnu en af de ting, du skal tænke ind i ligningen, når du er på jagt efter dit vigtigste møbel i hjemmet.

SE ALLE TILBUD HER

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Nordlys


Sengetid - stor tryghed, når du vælger seng

Telefon: 70 60 55 53

Alle dage 09-22 • Altid gratis fragt
 • 101 nats ombytning
 • Kunderne elsker dem
 • Rentefri finansiering

SE ALLE TILBUD HER

Sengetid forhandler udelukkende danskproducerede senge, da ønsket har været at stille de absolut bedste senge til rådighed for den enkelte kunde. De er eksempelvis eksklusiv forhandler af Norhland-sengene.

Det beror på, at en seng er et af de vigtigste møbelvalg. Tænk blot på, hvor lang tid du tilbringer i sengen, og den indvirkning, den kan have på dit helbred. Alle kender nok følelsen af at have tilbragt natten i en seng, der enten har været alt for blød eller hård. Nakken kan gøre ondt, ryggen kan blive stiv, og du har måske fået sovet alt for få timer. Søvnmangel over længere tid kan blive et problem og udvikle sig til alvorlige helbredsproblemer såsom hjerteproblemer.

Selvfølgelig kan søvnmangel have mange forskellige årsager – men en god seng danner fundamentet for trivsel. Derfor er Sengetid ekstra opmærksomme på at formidle alle de nødvendige oplysninger om de forskellige senge, så du kan træffe det rette valg.

Gode muligheder for at finde det rigtige match
Sengetid fremhæver, at det kan være en fordel at købe sin seng online, da du ofte får adgang til langt flere produktoplysninger om de respektive senge – og du lader dig ikke i samme omfang dupere af smarte sælgere. Sengetid forhandler et bredt og yderst varieret udvalg af sengetyper, såsom kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge med tilhørende sengetilbehør og sengetøj. Eftersom du ikke kan teste din seng på forhånd, får du mulighed for at ombytte den inden for 101 dage. Du kan både ombytte til en anden hårdhed på madrassen, vælge en anden type topmadras eller vælge andre ben, så du undgår alle former for fejlbeslutninger.

Sengetid understreger, at det gerne kræver 3-4 uger at tilvænne sig en ny seng. Du bør altid give dig rigtig god tid til at mærke efter, om din nye seng er det rigtige match.

Ifølge Sengetids egne tal ombytter 97% af kunderne ikke deres seng – hvilket vidner om den høje kvalitet, der gennemsyrer produkterne.

Sengetid vs markedet
Sengetid er et velrespekteret brand i branchen, og de har opsat mange kvalitetsstandarder for, at du som kunde kan træffe det bedste velbegrundede valg. Er du vild med dansk design, og går du op i nordiske kvalitetsmaterialer, er Sengetid en tryg forhandler. Træet er eksempelvis hentet fra svenske fyrretræsskove – og du kan næsten føle, hvordan naturen ånder dig i nakken, når du lægger dig i sengen, mens designet henter inspiration fra de danske møbelklassikere.

Du får desuden en grundig introduktion til de forskellige produkter, skarpe priser samt en ekstra lang bytteret, så du undgår at blive vildledt. Du kan derfor trygt købe online i stedet for at troppe op i den lokale sengebutik. Samtidig er Sengetid en forhandler, der går op i bæredygtighed og ordentlige arbejdsvilkår, ligesom alle ordrer bliver leveret fragtfrit. Transparens er et nøgleord for forhandleren.

SE ALLE TILBUD HER

Dagens bedste priser og tilbud på Norhland Prestige Delux Superior


Drømmeland - danskejet kæde

Telefon: 44 44 20 00

Mail: info@droemmeland.dk • Gratis levering på alle senge
 • 60 måneders rente- og gebyrfri finansiering
 • 60 dages komfortgaranti på madrasser med udskiftelig kerne

SE ALLE TILBUD HER

Drømmeland er en danskejet kæde, der blev startet tilbage i 1975, og som i dag både sælger senge online og har fysiske butikker rundt om i Danmark.

Drømmeland var til at begynde med en helt traditionel møbelkæde, men bevægede sig i årenes løb hen mod at blive en rendyrket sengekæde. Kæden stod i 1982 bag en af Danmarks første sengeforretninger, og de var også en af de første forhandlere til at indføre konceptet ”sund søvn”, som i dag har stor betydning for samtlige producenter.

Hos Drømmeland kan du finde alt fra sovesofaer til kontinentalsenge tilbud. Teamet har valgt at fokusere på kvalitetsmærker og senge, der bliver produceret i Europa.

Et helstøbt butikskoncept
Drømmeland tilbyder et helstøbt butikskoncept. Online får du tilbudt alle de tekniske data, du har behov for til at træffe de rigtige valg, mens du i de fysiske butikker kan træde ind i et skandinavisk inspireret og organisk miljø, hvor du straks får lyst til at prøve den ene seng efter den anden. Drømmeland er en type forhandler, der aldrig går stille med dørene. De er hele tiden i gang med at udvikle nye koncepter. Hos Drømmeland finder du altid en bred skare af produkter og gode tilbud, som f.eks. et kontinentalseng tilbud.

Drømmeland vs markedet
Drømmeland har været en vigtig dansk aktør gennem flere årtier, og de har opbygget et kendt navn i branchen. Produktsortimentet spænder vidt, og indgangsvinklen er, at ”gode drømme starter i den rigtige seng”.

Alle senge leveres fragtfrit – uanset om du handler online eller i en af de fysiske butikker. Handler du online, vil du kunne finde mange inspirationsartikler på Drømmelands hjemmeside, der guider dig sikkert rundt mellem de forskellige sengetyper, ligesom du kan få gode tips til, hvordan du får en sundere søvn – et vigtigt fundament for din trivsel. Med valget af ny seng skal du altid tage højde for kroppens behov – og ikke kun, hvilke mærker der hitter på bedst i test-oversigterne.

SE ALLE TILBUD HER

Coop Shopping - alt til hjemmet

Telefon: 43 86 20 04

Hverdage: 9-18 • Fri fragt over 399 kr.

SE ALLE TILBUD HER

Coop er ikke en specialiseret sengeforhandler. Til gengæld tilbyder de stort set alt til boligen, og du kan ofte få klækkelige medlemsrabatter. Så skal du handle stort ind – eller ved du præcist, hvad du går efter – kan du finde boxmadras tilbud og kontinentalseng tilbud.

Coop tager udgangspunkt i de danske brugsforeninger, der opstod i 1860’erne. I årenes løb har der været en række fusioner mellem de forskellige foreninger, og i dag dækker Coop butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, LokalBrugsen, Irma og Fakta.

Coop.dk forhandler varer, der kan hentes lokalt i udvalgte butikker.

Alt fra boxmadrasser til kontinentalsenge tilbud
Trods dét at Coop ikke er en specialiseret sengeforhandler, har de stadig et bredt udvalg af de mest populære sengetyper. Du kan både finde billige boxmadrasser og de mere luksuriøse kontinentalsenge på Coop.dk. Er du i gang med en større renovering af soveværelset, kan du finde alt fra lamper til nipsgenstande og sengetøj på selvsamme side. Det er en perfekt løsning til dig, der gerne vil gøre det nemt for dig selv. Står du over for at skulle istandsætte flere børneværelser på én gang, kan du måske også sætte pris på de lidt billigere løsninger.

Coop vs markedet 
Har du brug for professionel rådgivning, når du skal købe ny seng, kan det være en idé til at opsøge de mere specialiserede forhandlere, der typisk kan tilbyde skræddersyede løsninger. Til gengæld er Coop et veletableret brand, og den online shopping er nem at gå til for alle – og det er en ideel løsning til dig, der allerede har erfaring med en bestemt type seng og derfor ved, hvad der fungerer bedst til dine behov. Valget af ny seng bør altid bero på en vis research, og du bør som minimum enten gå ud fra personlige erfaringer eller sengeguider.

SE ALLE TILBUD HER

ILVA - det populære bolighus

Tlf.: 88 17 99 10

Man-Fre: 10-18, Lør: 10-16, Søn: Lukket • Gratis levering ved 5.000,-
 • Ubegrænset fortrydelsesret
 • Prissikkerhed

ILVA har gennem årenes løb været et uhyre populært bolighus hos forbrugerne, og deres varer forhandles både i fysiske butikker og online. I dag har ILVA et bredt sortiment og tilbyder alt til boligen, herunder senge, men udgangspunktet var sofaer – og det har altid været et hjertebarn for koncernen.

ILVA blev dannet i 1961 af møbelhandler Jørgen Linde – det oprindelige navn var J.L. Møbler, men det blev i 1977 ændret til ILVA. Navnet var en sammentrækning af Inger Linde (Jørgen Lindes kone) og VArehus (ILVA). ILVA gik ind på markedet med en målsætning om at tilbyde et lidt anderledes møbeludvalg, og kvaliteten skulle stadig være god trods de konkurrencedygtige priser.

I dag har ILVA fusioneret med Ide Møbler.

Bredt udvalg til hele boligen
Når du bevæger dig ind i en ILVA butik eller på Ilva.dk, vil du kunne finde møbler til hele hjemmet. Det er en ideel løsning for dig, der søger en komplet løsning – eksempelvis når du skal flytte i ny lejlighed eller har igangsat en større renovering. Selvom ILVA ikke er en specialiseret sengeforhandler, kan du stadig købe en lang række kvalitetsmærker i bolighuset, hvad enten valget er faldet på en boxmadras eller kontinentalseng. Handler du i de fysiske butikker, vil du også kunne få den fornødne rådgivning i sengeafdelingen.

ILVA vs markedet
ILVA er et af de bolighuse, der står stærkt på det danske marked sammen med en konkurrent som IKEA. Begge bolighuse spiller på at tilbyde boligtilbehør i alle prisklasser, om end IKEA i højere grad tilbyder prisvenlige og lettilgængelige løsninger til bl.a. studerende, mens ILVA stadig ønsker at kunne tilbyde noget til alle – også dig, der søger en lidt højere kvalitet, som f.eks. på din seng. Dog er det ikke uvant at se den samme type kunder i begge bolighuse.

World of Comfort - ”The sky is the limit”

World of Comfort er en 100% dansk virksomhed, der har valgt at satse på de mere luksuriøse produkter til hjemmet.

Navnet World of Comfort (WOC) bliver ofte associeret med massagestole, men sortimentet tæller også andre komfortprodukter til hjemmet, heriblandt kontinentalsenge. Der er tale om en driftig virksomhed, der går efter at være bedst i Norden. Mottoet er ”The sky is the limit”, og det er en parole, teamet kontinuerligt forsøger at overføre til de forskellige produkter. Komfortprodukterne fra World of Comfort har et velgennemtænkt design med fokus på kvalitet, funktion og design, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.

Konkurrencedygtige priser 
Et andet vigtigt aspekt for World of Comfort er priserne. De skal være konkurrencedygtige, selvom du får tilbudt de ”bedste og kvalitetsholdige komfortprodukter”. Desuden er danske World of Comfort også indstillet på at give kunden den absolut bedste købsoplevelse, hvad enten der er behov for en A til Z-gennemgang eller blot et par gode råd i forbifarten. Hos World of Comfort er der plads til alle, der gerne vil bringe luksusvibes ind i hverdagen.

World of Comfort versus markedet
Der er ingen tvivl om, at World of Comfort primært er kendt for deres massagestole, som de betragter som kerneproduktet i sortimentet. Det er også det produkt, der har fået den fremtrædende rolle i webshoppen. De forhandler dog også en lang række andre behandlings- og komfortprodukter til hjemmet. Er du endnu ikke bekendt med World of Comforts andre produkter, kan du med fordel besøge en af deres fysiske butikker.

Møblér - den personlige service

Tlf. 70 70 25 60

info@mobler.dk • Fri kantstenslevering v/ køb over 1500 kr.
 • Rentefri finansiering
 • Prismatch

SE ALLE TILBUD HER

Møblér er en dansk møbelkæde, der består af selvstændige butikker. Tilbage i 2014 blev kæden dannet af butikker fra kæderne Danbo Møbler samt Smag & Behag. Møblér-butikkerne er placeret over hele landet, da konceptet er at kunne tilbyde kunderne en personlig service. Så når du skal ud at købe ny seng i de fysiske butikker, kan du roligt regne med at få svar på dine forskellige spørgsmål. Det online udvalg er dog typisk større end ude i butikkerne, så hvis du ved, hvad du vil have, kan du trygt købe online.

Hvilken type seng skal du vælge?
Det er et godt spørgsmål, for ingen krop er ens. Måske har du en lænd, der kræver mere støtte end hos din partner. Samtidig har du muligvis behov for en hårdere seng samt en topmadras, der hjælper med at lede varmen væk fra kroppen. Sørg for at få den rette type vejledning, inden du vælger en seng, der eventuelt skal være med dig i de næste årtier. Møblér har et bredt udvalg inden for alle sengetyper, og det er derfor et godt sted at starte, når du skal i gang med at finde den nye seng.

Du får 125 dages ombytningsret på madrasser.

Møblér vs markedet
Møblér er en kendt møbelkæde på det danske marked, og du finder her størstedelen af det ønskede boligtilbehør. Er du i gang med at indrette hele soveværelset, kan du finde en komplet løsning inden for både lamper, sengetøj og tæpper. Samtidig kører kæden ofte med kampagnetilbud, så du f.eks. kan spare 20% på alle varer. Det skyldes, at kædens butikker kan lave fælles indkøbsaftaler. Det kan give dig råd til lidt ekstra luksus, når du indretter hjemmet.

SE ALLE TILBUD HER

Time2Sleep - din søvnekspert

Time2Sleep har profileret sig som ”din søvnekspert” – virksomheden går ganske enkelt op i, at du vælger den rigtige seng, så du kan sove igennem om natten – uden at vågne op med en øm nakke eller stiv ryg. Et problem, som mange danskere døjer med, fordi de vælger den forkerte type seng – eller madras. Time2Sleep er en af de førende forhandlere på det danske marked, og du kan altid få en professionel vejledning, inden du gennemfører dit køb.

Time2Sleep har valgt at satse på 9 bestemte sengebrands og tilbyder senge i alle størrelser. De har derfor et godt udvalg til alle i familien, uanset om I alle skal have en kontinentalseng eller søger noget vidt forskelligt.

Godt online udvalg
Time2Sleep har et bredt sortiment i deres webshop, men det er også muligt at besøge deres showroom, hvis du har det bedst med at teste sengene på forhånd. Du finder sengene i forskellige prisklasser, så du kan vælge frit ud fra dit personlige budget. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, men du kan f.eks. godt finde et godt kontinentalseng tilbud. Det vigtigste er og bliver, at du finder en type seng, der passer til dine individuelle behov. Du skal aldrig vælge den alene på udseende, men snarere på komfort, støtte, fjedre og madrasser. Tænk på, at sengen måske nok er en dyrere udskrivning, men du kan til gengæld også nemt have den i adskillige år.

Time2Sleep vs markedet
Time2Sleep har været på det danske marked siden 2006 og har stadfæstet sin stærke position på et efterhånden stort marked. Du handler her med en virksomhed, der har dedikeret sig til at tilbyde dig en god ekspertviden om de 9 sengebrands, de forhandler. Brands, der bl.a. tæller Auping, Jensen, Viking og Dunlopillo.  Du får også tilbud prøvetid på sengene, så du kan lade kroppen vænne sig til den nye seng.

SE ALLE TILBUD HER

Guide til kontinentalsenge tilbud– sådan finder du den rigtige sengetype

Søvnen spiller en vigtig rolle – er du ikke udhvilet om morgenen, kan det have flere negative konsekvenser på den lange bane. I første omgang kan det handle om uskyldige ting som irritation, spændingshovedpine og en dårligere koncentrationsevne, men undersøgelser viser, at dårlig søvn gennem længere tid kan føre til alvorlige helbredsproblemer såsom for højt blodtryk, hjerte-kar-sygdomme og slagtilfælde. Det er også kendt, at søvnmangel resulterer i, at din krop får sværere ved at skabe den normale balance mellem forskellige hormoner. Du kan f.eks. få svært ved at kontrollere vægten, ligesom du også kan udvikle diabetes.

Du bør læse de gode råd til bedre søvn, men giv også gerne valget af ny seng lidt ekstra opmærksomhed, så du får de bedste forudsætninger. Den rigtige seng forebygger en dårlig sovestilling, der kan ende med myoser i nakken eller en stiv ryg – det kan være nogle af de mange ting, der udløser de dårlige søvnrytmer.

I denne guide ser vi nærmere på forskellige sengetyper, herunder kontinentalsenge, som er det bedste valg, hvis du går op i den ultimative komfort og vil sendes i drømmeland på ingen tid.

Hvad er en boxmadras?

Når du er jagt efter en ny seng, skal du holde øje med tre sengetyper: Kontinentalseng, elevationsseng og boxmadras. Lad os begynde med den simple og billige model: Boxmadrassen.

Boxmadrassen har en meget simpel opbygning – den er opbygget omkring en madras, et fjedersystem (der findes forskellige typer) med tilhørende komfortskum og træramme, der fungerer som bund. Du kan montere enten meder eller sengeben på trærammen. Vil du ligge blødere på madrassen, kan du tilvælge en topmadras.

Det er en meget simpel sengetype, der er populær hos mange forbrugere. Den er desuden billigere end både elevationssenge og kontinentalsenge. Komforten er god, men ikke så høj som ved de dyrere modeller.

Hvad er en elevationsseng?

Elevationssenge ligger i en højere prisklasse end boxmadrasser. De er typisk konstrueret med en springmadras og topmadras samt en ramme. De minder i opbygningen ret meget om kontinentalsenge, der også bygger på tre lag. Den store fordel er, at du via elevationen kan hæve madrassen op eller ned. Det sker med en fjernbetjening – og der skal derfor være adgang til et stik i værelset. Det er en perfekt løsning, hvis du ofte ser TV i sengen eller gerne får tygget dig gennem en tyk krimi, inden øjnene falder i.

Hvad er en kontinentalseng?

Den komfort, du får med en kontinentalseng, sammenlignes ofte med hotelsengen. Den minder dog også en del om elevationssengen – dog uden elevationselementet, og den har ligeledes flere madraslag. Så glem alt om den traditionelle lamelbund. Nogle modeller adskiller sig fra hinanden, men fundamentet i kontinentalsengen er de 3 madraslag: Boxmadrassen er med enten komfortskum eller fjedre. Midterlaget udgøres af en springmadras med forskellige zoneinddelinger, mens topmadrassen giver brugeren den sidste komfort. Topmadrassen er også med til at forlænge levetiden på din seng.

Kontinentalsengen bliver betragtet som en luksusmodel grundet den høje komfort. Den kan nemt blive et fantastisk statement piece i soveværelset, men den er stadig praktisk og nem at komme ud af om morgenen. De forskellige kontinentalsenge kan leveres med forskellige fastheder, så de mange madraslag er ikke nødvendigvis et udtryk for, at du får en blød seng, men derimod, at du får en seng, der i endnu højere støtter din krop på de rigtige punkter.

Hvilken seng passer til mig?

Der er desværre ikke noget endegyldigt svar, da det kommer utroligt meget an på dine personlige behov. Nogle elsker at ligge i en seng med en fast madras, mens andre har brug for mere støtte i forskellige zoner og en madras, der former sig efter ryggen. Du skal derfor kigge utroligt meget på sengens opbygning, og hvad den kan tilbyde dig. Vi har lavet en test-guide over de bedste senge på markedet ifølge eksperterne som kan hjælpe dig på rette vej.

Du kan begynde at skele en smule til prisen. Skal du bruge en forholdsvis simpel og billig seng, kan det være nok med en boxmadras. Er prisen ikke det vigtigste, kan du kigge mod både elevationssengen og kontinentalsengen. Hvad vil du have? Den ekstra hotellignende komfort med kontinentalsengen eller det behændige elevationssystem, der stadig tilbyder en god komfort? Kig her gerne på antal madraslag, fjedertype, zoneinddelinger og fasthed. Naturligvis bør du også have øje på budgettet, men ofte kan du finde flere elevationssenge og kontinentalsenge tilbud. Samtidig kan du få de forskellige sengetyper i flere forskellige størrelser, såsom 180×200 cm, 160×200 cm og 120×200 cm.

Husk også, at selv valget af topmadras kræver lidt ekstra øje på din personlige komfort. Er du typen, der har det varmt om natten, så vælg det ventilerende latex. Omvendt kan du vælge Memoryskum eller Wonderpur, hvis du søger ekstra varme.

FAQ

En kontinentalseng er grundlæggende bygget op med tre madraslag: Boxmadras, springmadras og topmadras. Den er kendetegnet ved at give en komfort som den, du allerede kender fra hotelsenge.
Hvor mange år holder en kontinentalseng?
Senge af en god kvalitet holder gerne i mange år. Du kan forlænge levetiden med brug af en topmadras, som du kan udskifte løbende.
Er der sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til senge?
Ja, typisk. En kontinentalseng eller elevationsseng giver som udgangspunkt en bedre komfort end de noget billigere boxmadrasser. De giver derfor også kroppen en bedre og mere avanceret støtte. Omvendt er det også vigtigt at tage højde for, hvad der føles godt for kroppen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme